2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hadi yaa ben alistirma bardagini bile burda duydum ilk defa T tanem-tane20 peki bardaktan ictikten sonra memeyi birakma ihtimali oluyor mu biberon gibi

O isleri bana sorarsan sonun benden beter olur eve hayvan sagma makinasi alirsin

Az kaldi zaten bir o kaldi almadigimiz o kadar hesapsiz aldik ki sunu alalim bunu almaya gerek yok dedikce tam ters oluyor gerekli sandigimiz sey hic kullanilmiyor keske bebegi gotursek kendi secse bu emzigi alirim su biberonu istemem dese en guzeli olurmus

Bizim isler ortak canim ben millet kudursun diye aldim doktum bi emzik begeniyorum bakiyorum ucuz bu iyi degil diyip once fiyati tavan yapmislardan aliyorum

Kizzllarrr donndurma yedim sütüm üşürmüü ben bu muhabbetlere inanmiyooruum ama ins hasta olmam
Bence oyle bisey olamaz cunku sutun sogusa memede hissederdin zaten vucuda giren her sey vucut sicakligiyla dengede oluyor sicak yiyip icince sut isinmadigi gibi ha ama senin kendi vucut isini dusurebilir belki diye (o da ne kadar olacaksa) biraz bekleyip emzir

Bizim isler ortak canim ben millet kudursun diye aldim doktum bi emzik begeniyorum bakiyorum ucuz bu iyi degil diyip once fiyati tavan yapmislardan aliyorum
Kafamda canlandirdim cok guzelmis benim esim kendine calisiyor o yuzden oyle bi hareket yapsam ilk beni carpar

Bnde su yeni cikan pembisleri mersk ediyoridim yidim
Biyerine bisey olurdu yemeseydin iyi yapmisin afiyet olsun bizimki dolapbekliyor dun dibekkahvesi almistik bende ona sardim nekadarda guzelMis makinada bol kopuklu yapiyor telviyesini falan yedim ackopek

Gecen bir mesaj aramaya kalktim anam
Hep ben konusmusum isimler degisiyor ama bi ben sabitim utandim kendimden aradimi falan bulamadim az konussaydim bulurdum

Yok amacım ağlayınca soluk aldırmıyor ama keyfi yerinde ise ne güzel guluyorlar

Bu gün tam 4 aylık olduk dün gibi burda bende hamileyim arkadaşlar diye yazdığım zaman nasıl geçiyor doğum olacak oldu derken....

Az önce asidan geldik 600. Gr almış boyda 65 cm olmuş gelişim iyi dedi hemşire maşallah kuzuma

Kim yazdı hatırlamıyorum ama Nilufer_3457 sendin sanırım bana smear testi yapalım 6. Ay asiniza geldiğinizde yapalım dedim hemşire tamam dedi
.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…