2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
yazın uyguladığım bir yöntem ve işe yaramıştı.. kızımın yatagına da sarımsak koyacağım bakalım neler olacak. Tabi güvenlik önlemlerini alarak. Aklıma geldi sızler de okuyun belki denersiniz

Eklentiler

• Screenshot_20190429-213251.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 76
Aynen kuzum kesinlikle dışarda temiz hava soluyup vakit geçirdikten sonra mışıl mışıl uyuyorlar. Ki babam eve gidince kesin uyutmaz seni dedi ama gayet de güzel gece uykusuna yattı Çok iyi oldu canım bana da, bebişle annem babam ilgileniyor ben dinleniyorum

Benim ki biberonla beslenmiyor ama enfazla emdigi 7 dk. Benimki de duygusuz. Gecen bi arkadas normal dogursaydin çok emerdi sezeryanla baglanmadgnz için birbirinize oyledir dedi dovecektim kendisini bi de yarim anne de tam olsun diye
Allah ım ya bu insanlar ne kadar kaba ne kadar duygusuz..
Sanki biz anne değiliz.
Doğum şekli mi belirliyor .
Hem söylediğinin doğruluk payı olsa bile tutup da ben söylemem böyle bir şeyi karşımdakine ya. Üzülür sonuçta. Düşüncesizlik

Ne güzel değişiklik oldu ikinizede çabuk alıştı mı annenlere cnm ağladı demiştin

Ben kendi istegimle sezeryan oldugum icin uzulmekten ziyade kizdim ama zorunlu sezeryan olsam cok uzulurdum bu lafa. Dedigin gibi tamamen dusuncesizlik
Bazen şu forumdakileri şaşkınlıkla okuyorum Dr lar boşuna mı okuyor? Happy Kids adlı uygulama. Gece uyandırıp emzirmek gerekmiş 6 aya kadar
Bizim doktorumuz da bunu savunanlardan ya. Ilk 2 ay 2 saatte bir uyandir, 3. Ay 3 saatte bir, 4. Ay 4 saatte bir seklinde arttira arttira demisti. Ben sariligi var diye ilk 2 ay uyandirdim sonra biraktim kendi haline.

Bazen şu forumdakileri şaşkınlıkla okuyorum Dr lar boşuna mı okuyor? Happy Kids adlı uygulama. Gece uyandırıp emzirmek gerekmiş 6 aya kadar
Doktorlar dese de inanmayin neye inanacagiz acaba gelen misafirlerin elestirilerini yazip kitap haline getirelim lazim oldukca ordan okuruz bence doktor kimmis yani.. 2019 yilindayiz hala doktorlara inanan var arkadas

Doktorlar dese de inanmayin neye inanacagiz acaba gelen misafirlerin elestirilerini yazip kitap haline getirelim lazim oldukca ordan okuruz bence doktor kimmis yani.. 2019 yilindayiz hala doktorlara inanan var arkadas

Yakında onun kitabı da çıkarsa şaşırmayız

vallahi sezaryenle dogum yaptım.. anında şakır şakır sütlerim geldi bebegım ılk hamlede memeyı aldı ucum oldu.. üstelik gunlerce fazla sütten mastıt oldum.. şükür hala daha fazla. Alakası yok doğum seklı ıle üstelik normal dogumyapan arkadasımnnbebegı 1yasında ve ememedı pek hala daha emdıgı zamanlar sılıkon uçla verıyor. F Fobia kendını bılmezlerin uydurmaları bunlar

Ya aslinda bilimsel olarak bu dogru ihtimal var ama cok cok az bi ihtimal , o yuzden doktorlarda uysuun diyor ama bencede uyumali yani 5 6 saat uyuyabilir he fazlasina cikarsa sıkıntı ki genelde 99.8 cikmaz

Ya aslinda bilimsel olarak bu dogru ihtimal var ama cok cok az bi ihtimal , o yuzden doktorlarda uysuun diyor ama bencede uyumali yani 5 6 saat uyuyabilir he fazlasina cikarsa sıkıntı ki genelde 99.8 cikmaz
bıkacgündürr, gece 11deki beslenmeden sonra da 6saat aralıksız uyuuyor kızım.. bence de dusuk ıhtımal hıc bı bebek açlıktan ölmez ki. aksıne,bu ayda 8saat ac kalabilirlermiş geceleri

Kizlar cocugu tv karsisina birakiyorum bezinide cikariyorum tamm tvdakilere guluveriyor konusuyor onlara surekli guluyor sizinkilerde yapiyormu ne zannediyorki gercek flanmi
Zorda kalinca bende bırakıyorum valla zararli diyenler olacak ama bazen ne kucakta duruyo ne yattığı yerde renk geçişleri falan ona bakıyodur anlamaz diyolar ama sevimli dostlar var onu aciyorum tesadüf olamaz heralde cocuk her ördek ciktiginda agzi kulagina variyo sevinç çığlıkları atiyo

Ne güzel değişiklik oldu ikinizede çabuk alıştı mı annenlere cnm ağladı demiştin
1 gün sonra anneme alıştı çok şükür ama babama alışması birkaç gün sürdü. Yine bile babam kucağına alınca yüzü öne dönük taşıyor kucağında Erkeklerden pek hoşlanmıyor galiba nerde bir sakallı görse dudağını anında büzüp ağlamaya başlıyor

Kıyamam ona ama çocukta haklı babayı bile doğru düzgün göremedi galiba tek seni gördü sana alıştı neyse en azından annene alışmış o oyalarken gündüzleri dinlenirsin biraz

Kıyamam ona ama çocukta haklı babayı bile doğru düzgün göremedi galiba tek seni gördü sana alıştı neyse en azından annene alışmış o oyalarken gündüzleri dinlenirsin biraz
Aynen canım çocuğun etrafında benden başka kimse olmadı 5 gün öncesine kadar dediğin gibi normal aslında böyle tepki vermesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…