2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bana yine misafir geliyor çocuk 18.30 da uyuyakaldi gece uykusu degildir insallah diye dua ediyorum yoksa bir iki gün sonra tekrar gelirler oglumu gormeye bayagi bayagi misafir sevmiyorum artik
canım busaatte uyduysa gece uykusuna gırıyor bence kesnlkle kaldırma uyansa da emzır yatır uyur tekrarbu saatte uyuyor de ve helmesınler bdha ay ben sınır oldum sana gelenlere he

TV deki görüntülerin hızına bebeklerin beyni yetişemez, onlara zarar verir. 4 yaşa kadar hiç izlettirmemek tavsiye ediliyor. Hiç bişey olmaz diyenler ilk okul çağında dikkat eksikliği ve hiperaktivite ile mücadele ediyor. Psikologla konuşmalarıma binaen yazıyorum kızlar, minikleriniz zarar görmesin.

canım busaatte uyduysa gece uykusuna gırıyor bence kesnlkle kaldırma uyansa da emzır yatır uyur tekrarbu saatte uyuyor de ve helmesınler bdha ay ben sınır oldum sana gelenlere he
Ahh bi de bana sor nasil sinir oluyorum ...Gelenler yuzunden hep bozuldu duzeni çocugun ya. Kesin gelirler bunlar da hep geri cevirdigm kisiler çocuk uyuyor , evde yokum, cocuk huysuz bu ara diye artik bu son misafir diyorum gene cikiyor birileri

Ayy sorma anlayana dedihin gibi hani 5 6 ay olmus olsa yine bi nebze dicem daha 3 bucuk aylik bu cocuk yok

Vardık canım çok şükür ♥ 6 saat boyunca uyudu bebeğim, 2 kere mola verip emzirdim. Sorunsuz geldik Bugün de tüm gün dışardaydık çimlere örtü serip güneşlendirdim kızçemi ☀☀
oh masallah yolculugunuzu aksama denk getırmen super olmuşş bebeklo olunca en temizi bu sanırım. şunu farkettım kı bebekler dısarda vakıt gecırınce gece daha rahat uyuyor. negüzel gelmiştir adana sana bebegınle sımdı maşallah size

Canım yok bizde kusma fazla yok hatta çok az ama bir sonraki mesajında bahsettigin gibi yapıyordu hani miden ağzına gelir kusacak gibi olursun da kusmazsin ya öyle yapıyordu oğlum. Doktor da reflü dedi. Damlayla o da geçmişti. Bronşit olmustu o da reflusunu azdirmis meme reddi yapıyor. Bakalım inşallah geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…