Ben hala yalnızım biriniz de yakın değilsiniz ki komşuculuk oynayalım iki gıybetin belini kıralım kısır günleri yapalım yalnızım dostlarım yalnızım yalnız (şimdi annemlerdeyim eşim şehir dışına çıkınca gördüğüm tek canlı eşim olduğundan ötürü bizde annemlerde kalıyoruz dört duvarda hepten sıyırmayalım kafayı diye)
Aman yalnizim diyip televizyona sarmayin. Televizyon cok mutsuz ediyor beni. Gecen bir tv acayim dedim. Acar acmaz kanalda Adamin biri digerini merdivenlerden firlatip oldurdu. Bizim bebekte bunu tvde gordu. Bende vicdan azabi yaptim cocuk bunu bilinc altina kaydetmis midir acaba diye ?
Gunaydin herkese, ben birsey merak ediyorum ve cesaret edemiyorum. Disarida nasil emziriyorsunuz ? Ben cok stres oluyorum. Ablam cok rahatti hop cikarirdi gogsunu ortalik yerde emzirirdi. Onun gibi rahat olamadim. Bu emzirme ortuleri ise yariyor mu ?
Ben emzirme örtüsünü takıp her yerde emzirdim. Bir keresinde o kadar huysuzlandı ki bebek arabasıyka giderken, caddenin kenarındaki banka oturdum, emzirme örtüsünü taktım emzirdim. Arabaları insanları izleye izleye Avm de parkta neresi olursa emzirdim
Gunaydin herkese, ben birsey merak ediyorum ve cesaret edemiyorum. Disarida nasil emziriyorsunuz ? Ben cok stres oluyorum. Ablam cok rahatti hop cikarirdi gogsunu ortalik yerde emzirirdi. Onun gibi rahat olamadim. Bu emzirme ortuleri ise yariyor mu ?
Ben hala yalnızım biriniz de yakın değilsiniz ki komşuculuk oynayalım iki gıybetin belini kıralım kısır günleri yapalım yalnızım dostlarım yalnızım yalnız (şimdi annemlerdeyim eşim şehir dışına çıkınca gördüğüm tek canlı eşim olduğundan ötürü bizde annemlerde kalıyoruz dört duvarda hepten sıyırmayalım kafayı diye)
Kiz ben forumdan anne grubu olusturdum haftada 1bulisiyoruz geziyoruz yiyoruz iciyoruz valla mekanlarda cogu ark calisiyor benim evimde merkeze uzak diye. Once kendi sitemden 3kisi buldum sonra yakin cevreden 10kisi guzel tecrubede ogreniyosun.
merhabalar herkese.Yenievhanimii adli arkadaştsn cesaret alarak ben de aranıza katilmak istedim☺Aslinda sizleri sürekli takip ediyordum.33 yasindayim .Oglum 14 Ocak dogumlu
evet veriyor gerçekten. ilk 3ay boyunca gece hiç uyumadıgimi biliyorum.3yasina kadar geceleri sık sık uyaniyolardı.Simdi bile uykuyla araları yok.En zoru uykusuzluk geliyo bana.Ama büyuduler iste zaman gectikce insan sadece guzel anları hatirliyor
Of bence de yasaklansın yaa çarşamba akşam perşembe gündüz bugün de akşam misafir valla kaldıramıyorum artık. 2 kelime etmiyoruz bile gelenlerle hediye karşılığı hizmet ediyoruz gibi bişey oluyor