2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aman yalnizim diyip televizyona sarmayin. Televizyon cok mutsuz ediyor beni. Gecen bir tv acayim dedim. Acar acmaz kanalda Adamin biri digerini merdivenlerden firlatip oldurdu. Bizim bebekte bunu tvde gordu. Bende vicdan azabi yaptim cocuk bunu bilinc altina kaydetmis midir acaba diye ?

Gunaydin herkese, ben birsey merak ediyorum ve cesaret edemiyorum. Disarida nasil emziriyorsunuz ? Ben cok stres oluyorum. Ablam cok rahatti hop cikarirdi gogsunu ortalik yerde emzirirdi. Onun gibi rahat olamadim. Bu emzirme ortuleri ise yariyor mu ?
Emzirme ortusu ile daima. İlk acik alan da 100kisinin oldugu bi kahvalti ortaminda basladim. Artik her yerde devam

Gunaydin herkese, ben birsey merak ediyorum ve cesaret edemiyorum. Disarida nasil emziriyorsunuz ? Ben cok stres oluyorum. Ablam cok rahatti hop cikarirdi gogsunu ortalik yerde emzirirdi. Onun gibi rahat olamadim. Bu emzirme ortuleri ise yariyor mu ?
Dun piknikteydik, bebis emmek istedi ortumu cikardim emziriverdim tesetturluyum birde , ama etrafta erkek va varsa arkami donupo skilde onlugumu takiyorum

Gel sarilalimmm

Kiz ben forumdan anne grubu olusturdum haftada 1bulisiyoruz geziyoruz yiyoruz iciyoruz valla mekanlarda cogu ark calisiyor benim evimde merkeze uzak diye. Once kendi sitemden 3kisi buldum sonra yakin cevreden 10kisi guzel tecrubede ogreniyosun.

merhabalar herkese.Yenievhanimii adli arkadaştsn cesaret alarak ben de aranıza katilmak istedim☺Aslinda sizleri sürekli takip ediyordum.33 yasindayim .Oglum 14 Ocak dogumlu
Hisgeldiiiinn:))
Kızlar oğlum 3 saattir uyuyor ama mide ağrısından yatamıyorum yarın akşam da kalabalık misafirim var nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
Ayyy bi yasw ciksin 1 yas olana kadar bebeler misafir yasaklansin not: benim de bugün misafirim var
5.30 mesaicileri günaydın nerede kaldınız ya biz hazır ve nazır 5.20 den beri bekliyoruz
Bizim ki 6 yapti bugün nasi olduysa ondn bi sasirdik gelemedik
Geçen ben de piknikte aldim ortuyu dondum erkeklere sirtimi emzrdim. Benim ki e bebelten dumduz mavi desen mesen yok canim

Ikiz miii Allah im ben birinin uykuya dalarken aglamasi sorunu ile öldum bittim Allah sabir ve güç veriyor demel ki
Cok korkmustum bende bide beta degerim asiri yuksekti benim ikiz olabilir demislerdi teyzeminde ikizi var

evet veriyor gerçekten. ilk 3ay boyunca gece hiç uyumadıgimi biliyorum.3yasina kadar geceleri sık sık uyaniyolardı.Simdi bile uykuyla araları yok.En zoru uykusuzluk geliyo bana.Ama büyuduler iste zaman gectikce insan sadece guzel anları hatirliyor

Of bence de yasaklansın yaa çarşamba akşam perşembe gündüz bugün de akşam misafir valla kaldıramıyorum artık. 2 kelime etmiyoruz bile gelenlerle hediye karşılığı hizmet ediyoruz gibi bişey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…