2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok korkmustum bende bide beta degerim asiri yuksekti benim ikiz olabilir demislerdi teyzeminde ikizi var
Ben de ikiz olsun bi kere de hallediim diyordum iyi ki Allah kabul etmemis duami
Of bence de yasaklansın yaa çarşamba akşam perşembe gündüz bugün de akşam misafir valla kaldıramıyorum artık. 2 kelime etmiyoruz bile gelenlerle hediye karşılığı hizmet ediyoruz gibi bişey oluyor
Yaptigimiz hzmet hediyeyin kat kat ustunde bence ya

Ben de ikiz olsun bi kere de hallediim diyordum iyi ki Allah kabul etmemis duami

Yaptigimiz hzmet hediyeyin kat kat ustunde bence ya
Bence de yani zaten hiç bişey yapmasan stresi yetiyor evin temizliği ikram hazırlığı o eksik bu fazla derken gelmiş ve gitmiş oluyorlar aradaki kısma yetişemiyorum ben geçen çarş. Akşamı 9da geldi misafirler. Çocuğu gördüler huysuz nesi var dedi kadın uykusu dedim. Saat erken daha hemen uyutma diyor. Misafir olmasalar açıcam ağzımı yumucam gözümü de işte.. beyinden geçenler gülümseme olarak yansıyor dışarı

Benim eşim de ablama babamlara yakın tasinalim diyor. Sen evde durdukça kafayı siyirdin bana sardin diyor. Evde durunca bu kadar olacağını tahmin etmemiştim diyor. Ben de kendi evimizi bırakıp da kiraya gitmek istemiyorum. Hem onlara yakın da gitmek istemiyorum. Ben rahatım tek başıma

Kiz evhanimlari hicbisey yapmiyor bosbos oturuyor bol dedikodu yapiyo birde buraya giriyor cok bisey bekleme beklentiyi yuksek tutma canim birde cogu kadin sokakta oturuyor birbirlerine oturmaya gidiyor kisirlar vs bunlar bana garip geliyor yas itibarinile beni balkonda gorduklerinde cagirirlar isim var der gitmem kendimi bu hayata daha tam alistiramadim Y Yenievhanimi

Yalnizliktan nekadarda cok dert yanan varmis burda var kadinlar koca koca onlarla da tadicikmazki pineklemeye devam

Yalnizliktan nekadarda cok dert yanan varmis burda var kadinlar koca koca onlarla da tadicikmazki pineklemeye devam
Tam tersi bak bizim apartmanda yaşlı bi teyze var kankam. Yaşından dolayı herkes gelir derdini ona anlatır biz de dedikodularını yaparız kafası senden benden genç ilerici bi kadın. Binadaki Yaşıtlarımla hiç görüşmüyorum ben

Bende severim ama nebilim burada komsulara ben gelecegim oturmaya diyemem
Agir geliyo onlar biz gelecez diyo ben bi dunya hazirlikyapiyorum kactir geliyorlar yeni ev yaptilar gitmedim mesela benim yaptigimda ayip ama kendiMi hala daha cafelerde oturanbiri olarak goruyorum arkadaslar ariyor sen yemektemi yapardin diye guluyorlar ne olacakti kenar mahalle insani olduk artik oyle cafe cafe gezilmiyo diyorum bi ara orgu ormemi istediler sıkılmazsin vakit gecirirsin diye yeminle psikolojilerim bozuldu benim burda ne isim var orgude ne simdi avm cafe kampus gezmek vardi diye oyle gezerdik
Oyle gezerdik simdi cop dokmeye gidemiyoruz tek basimiza buda bi hastalikmiki evlenenler hemen ayakuyduruyor bulundugu yasama ben birbucuk yil oldu uyduramadim hosgerci esimde pek yollucani sanmiyorum ama galiba özume alismam zor olacak

ben de ayak uyduramadım başta. Hele çalışma hayatından sonra çok zor geliyor insana 4 duvar. Ben ev işi yapmak için mi bu kadar okudum çalıştım işimi gücümü bıraktım dedim. Çocuktan sonra da depreşti yine misafirden örnek verecem. Bikaç kadın geldi geçen kv akrabası. Aralarından biri emekli bankacı. bu kadın birden taktı ev hanımlarına. Damatlarına şart koşmuş da tek istediği kızlarının çalıştırılmasıymış. Karşımda oturuyor sövüyor da sövüyor ev hanımlarına sanki kapımızda sıra olmuş bekliyor şirketler biz çalışmıyoruz. Evde yapılan iş verilen emekler çok hor görülüyor. Ev hanımı sürekli yan gelip yatıyor sanılıyor ama öyle değil bence çok yorucu ve hiç insan görülmediği için çalışma hayatından daha zor. Devletin maaş bağlaması lazım ev hanımlarına

Ney ney kiz valla ilk defa duyuyorum gaz damlasini ve biogayi. Bioga ne icin
Bioga probiyotik. Yararlı mikroorganizmalar varmış içinde. Kakasını rahat yapması için. Hastanede doğum yaptığimda vermişlerdi. Devamlı kullanacaksın dediler.

1 de zor uyuttum canim , sonrasinda iste normal kalkmaladi oldu.
sbaah kacta kalkıyor kuzum eger 10,11dyse kalkması bısbaah uyandr erkenden bence. aksam da erken dene gecesı gece 1de baslıyor onunbellıkı biyolojık saatı oyle algılıyor glb

ev hanımları maaşa baglanmalı

ben ilk evlenince eşim istemedı calısmamı meslegımden dolayı ozellıkle. a dedım bu ne ben bnun ıcın mı evlendim bekarken calısırken de yemek yapardım cok severım 15yasımdan berı yemek yapıyorum benm için zevk keske aşçı olsaymısım dıyorum yanı o derece. ne yemekler tatlılar yapardım turızm bölumınden mezun oldugum ıcın de bıcok mutfaga hakimim ama eşim istemedi otelcilikde calısmamı. Temizlik yapmayı sevmezdım zor alıstım e sımdı bakıyorum cocuk yokken daha kolaymıs ev ısı temızlık vs yapmak ben bunlara mı ağlaşmısım dıyrum her şeyin bır tık zoru varrr

sbaah kacta kalkıyor kuzum eger 10,11dyse kalkması bısbaah uyandr erkenden bence. aksam da erken dene gecesı gece 1de baslıyor onunbellıkı biyolojık saatı oyle algılıyor glb
8de kalkıyor aksam cok denedim ama illaki o saati bulduruyor aglaya aglaya
Dun balkondan camasir topluyordum ustteki diyor senin kizin niye geceleri cok agliyor oyle hep ayni saatlerde diye
Anlattım durumu ama napabiirim yani susmasi icin yapmadığımız şey yok
Anca agzina yastik dayamam lazim tovbe tovbe

Aynen ben de temizlik yapmayı özledim resmen. Ne kadar boş vaktim varmış yapılabilecek ne çok şey varmış hiç farketmemişim diyorum

allah allah şikayet eder gb mi söyledı bunu komşun? uykuya dırenıyor resmen bak benmkı sevıyo fln uykuyu eyvallah ama son uyanıklıgı mesela gündüz 3olsa akssm a dek bıdaha uyuyamazsa cok aglayablıo uyumadan o da uyuyabılmek ıcın aslında dırenıyorlar. o da onların beyınlerınden dolayı fazla uyarılınca bıldıgın arıza verıyorlar. ensonkı uykusundan 2saat sonra odaya gırmeye calsyrm aglamasn dye buyuzden. ama seninki bellıkı uyumayı ıstemıyor 7saat uyku cok az yaa en az 10-12 saat olmalıymış gece uykusu. yorgun kalkıyo bellıkı hep. son uykusunu 5de uyandırcsk gb debk getrmeye cslıs sonra 7de dene yıne sonn uyanıklıgı 2saat olsun. bunu denemedıysen tabi bu tavsıyem

Valla k.bakma rahatsiz ediyoruz o zmann seni dedim ama elimden geleni yapiyorum dedim. Yok ben olmuyorum da sana uzuluyoeum vs. Dedi bilemeyecem ama yapacagim bisey yok.
Canim uyarili kalmiyor aslinda cok erken sokuyorum odaya hatta oglumun dert yandiginida söylemiştim ama cok direniyor uyku saatini kendisi geçiriyor uyumayarak ve kisir döngü oluyor. Bak mesela suan salliyoeum tepindi tepindi kakasini yapti sar basa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…