- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Aynen oyle canim petegin icindeki toza kadar temizleniyor calla cocuk olsu bicok is kaldi supurge tutup vilada yapiyor toz aliyorum yaptim tek is bu buzdolapici falan sut lekesi hep akit yok temilemeyeben de ayak uyduramadım başta. Hele çalışma hayatından sonra çok zor geliyor insana 4 duvar. Ben ev işi yapmak için mi bu kadar okudum çalıştım işimi gücümü bıraktım dedim. Çocuktan sonra da depreştiyine misafirden örnek verecem. Bikaç kadın geldi geçen kv akrabası. Aralarından biri emekli bankacı. bu kadın birden taktı ev hanımlarına. Damatlarına şart koşmuş da tek istediği kızlarının çalıştırılmasıymış. Karşımda oturuyor sövüyor da sövüyor ev hanımlarına sanki kapımızda sıra olmuş bekliyor şirketler biz çalışmıyoruz. Evde yapılan iş verilen emekler çok hor görülüyor. Ev hanımı sürekli yan gelip yatıyor sanılıyor ama öyle değil bence çok yorucu ve hiç insan görülmediği için çalışma hayatından daha zor. Devletin maaş bağlaması lazım ev hanımlarına
Alt komşu yatak odasını değiştirdi galiba, dedi Eşim dün akşam.. Rahatsız oldular galiba...Valla k.bakma rahatsiz ediyoruz o zmann seni dedim ama elimden geleni yapiyorum dedim. Yok ben olmuyorum da sana uzuluyoeum vs. Dedi bilemeyecem ama yapacagim bisey yok.
Canim uyarili kalmiyor aslinda cok erken sokuyorum odaya hatta oglumun dert yandiginida söylemiştim ama cok direniyor uyku saatini kendisi geçiriyor uyumayarak ve kisir döngü oluyor. Bak mesela suan salliyoeum tepindi tepindi kakasini yapti sar basa
Patlatmis mi damagini yoksa belirginligimi varBu sabah kızımın dişini gördüm
Bir kaç güne tam çıkar. Maaşallah süphanallah elhamdülillah
Çıkmak üzere.Patlatmis mi damagini yoksa belirginligimi var
Bizimkide daha patlatamadi ama.tomurcugu gorunuyor sert ve beyaz ondan da huysuz bu kadar birde uzun ataga adim
attikvay halimize
ozaman atak cok etkıledı glb senın prensesı kuzum. cok yorucu ya gercekten haklısın gecen atakta da gunduzlerı oyle yapıyodu alya çıldırıyodum ıctenıce ben de atak gecınce duzelır dıye dusunuyorum. o uzuluyrm dıyenınncocugu var mı hıc buyutmemıs mı cocuk soylenmez kı oyle dha bır psıkolojık baskı ınsanaValla k.bakma rahatsiz ediyoruz o zmann seni dedim ama elimden geleni yapiyorum dedim. Yok ben olmuyorum da sana uzuluyoeum vs. Dedi bilemeyecem ama yapacagim bisey yok.
Canim uyarili kalmiyor aslinda cok erken sokuyorum odaya hatta oglumun dert yandiginida söylemiştim ama cok direniyor uyku saatini kendisi geçiriyor uyumayarak ve kisir döngü oluyor. Bak mesela suan salliyoeum tepindi tepindi kakasini yapti sar basa
8de kalkıyor aksam cok denedim ama illaki o saati bulduruyor aglaya aglaya
Dun balkondan camasir topluyordum ustteki diyor senin kizin niye geceleri cok agliyor oyle hep ayni saatlerde diye
Anlattım durumu ama napabiirim yani susmasi icin yapmadığımız şey yok
Anca agzina yastik dayamam lazim tovbe tovbe
Benim kızım sırtüstünden yüzüstüne dönüyor. Ama daha yüzüstünden sırtüstüne bir hareketi yok.bebekleriniz donmeye calisiyor mu
Benimki totosunu kaldiramiyo agirliktanbebekleriniz donmeye calisiyor mu
Kahve yemeyi denedinmi , limon sikip icine çiğdenMoralim çok bozuk 2 gündürHastalanmıştım demiştim geçti sanmıştım ama 3 gündür ishal şeklinde devam ediyor. Ne kadar su içersem içeyim boşa gidiyor sanki. Sütüm resmen etkilendi, dün kızımın bezleri nerdeyse hep kuruydu. İçerken normalde ağzının kenarlarından taşardı ağzı hep kuru. 2 gündür 1 öğün olmak üzere mama veriyorum. Serum taktırdım, ishal önleyici ilaçlar da içiyorum ama bana mısın demedi. Sütüm hepten kesilecek diye iyice canım sıkıldı
Çok geçmiş olsun. Ben genelde kahve içerim ishal durumunda ve katı şeyler yerim.Moralim çok bozuk 2 gündürHastalanmıştım demiştim geçti sanmıştım ama 3 gündür ishal şeklinde devam ediyor. Ne kadar su içersem içeyim boşa gidiyor sanki. Sütüm resmen etkilendi, dün kızımın bezleri nerdeyse hep kuruydu. İçerken normalde ağzının kenarlarından taşardı ağzı hep kuru. 2 gündür 1 öğün olmak üzere mama veriyorum. Serum taktırdım, ishal önleyici ilaçlar da içiyorum ama bana mısın demedi. Sütüm hepten kesilecek diye iyice canım sıkıldı
ozaman atak cok etkıledı glb senın prensesı kuzum. cok yorucu ya gercekten haklısın gecen atakta da gunduzlerı oyle yapıyodu alya çıldırıyodum ıctenıce ben de atak gecınce duzelır dıye dusunuyorum. o uzuluyrm dıyenınncocugu var mı hıc buyutmemıs mı cocuk soylenmez kı oyle dha bır psıkolojık baskı ınsana
Canim oyle seyleri kizginlikla tepki olsun diye bile sakin dile getime. Aglamayan bebek mi olur ya, aglamayi biliyorlar zaten sadece. Ne vicdansiz kadinlar var, eminim oda bir annedir. Sordugu soruya bak agliyor iste, bebek cunku. Hic mahcup hissetme agliyor diye, aman rahatsiz olacaklar diye. Zaten insaniyet bilen, bir anneye boyle sorular sorarak kendini kotu hissetirmez.
Benim alt komsum abartmiyorum en az 85 yasinda, yalniz yasayan bir kadin. Ben bir kere kapisini caldim oglum bazen cok gurultu yapiyor lutfen bunun için kusura bakmayın diye. Kadin bana lutfen bunu dusunmeyin, birakin cocuklugunu yasasin ben cocuklardan rahatsizlik duymam dedi.
Gecmis olsunMoralim çok bozuk 2 gündürHastalanmıştım demiştim geçti sanmıştım ama 3 gündür ishal şeklinde devam ediyor. Ne kadar su içersem içeyim boşa gidiyor sanki. Sütüm resmen etkilendi, dün kızımın bezleri nerdeyse hep kuruydu. İçerken normalde ağzının kenarlarından taşardı ağzı hep kuru. 2 gündür 1 öğün olmak üzere mama veriyorum. Serum taktırdım, ishal önleyici ilaçlar da içiyorum ama bana mısın demedi. Sütüm hepten kesilecek diye iyice canım sıkıldı
Benimkinde tik yok,bebekleriniz donmeye calisiyor mu
Denedim canım, annem günlerdir her şeyden yapıp deniyor sağolsun. Nasıl bir şeyse yapıştı kaldı üzerimeKahve yemeyi denedinmi , limon sikip icine çiğden
Çok geçmiş olsun. Ben genelde kahve içerim ishal durumunda ve katı şeyler yerim.
Çok sağolunGecmis olsun
Sütün eski haline döner sen duzelince sıkma canını.
Kuru kahveye limon sık ic iyi geliyor. Muz , patates haslamasi, lapa pilav veya yayla corbasi olarak devam et beslenmene iyi gelir insallah.
Valla tebrikler ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?