2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen oyle canim petegin icindeki toza kadar temizleniyor calla cocuk olsu bicok is kaldi supurge tutup vilada yapiyor toz aliyorum yaptim tek is bu buzdolapici falan sut lekesi hep akit yok temilemeye

Alt komşu yatak odasını değiştirdi galiba, dedi Eşim dün akşam.. Rahatsız oldular galiba...
Eşim söyleyince farkettim gerçekten, daha önce sabah 8 de alarm sesi duyardı (titreşimde), kaç gündür duymuyoruz. Geceleri ağlamaz
Normalde kuzum ama bir iki gece ağlamışlığı olmuştu, o zaman rahatsız oldular herhalde....
Normaldir.
Biz de eski evimizde üst komşu ve torunlarından rahatsız olup salonda yatmaya başlamıştık. Çocuk nedir bilmeyince sesi rahatsızlık verebiliyor. Şimdi bir çocuk ağladığında rahatsız olmam, annesine yardımcı olmaya çalışırım.... Gerçi çocuk var çocuk var... Yine de büyük konuşmayayım

Bu sabah kızımın dişini gördüm
Bir kaç güne tam çıkar. Maaşallah süphanallah elhamdülillah
Patlatmis mi damagini yoksa belirginligimi var
Bizimkide daha patlatamadi ama.tomurcugu gorunuyor sert ve beyaz ondan da huysuz bu kadar birde uzun ataga adim attik vay halimize

Patlatmis mi damagini yoksa belirginligimi var
Bizimkide daha patlatamadi ama.tomurcugu gorunuyor sert ve beyaz ondan da huysuz bu kadar birde uzun ataga adim
attik vay halimize
Çıkmak üzere.
Evet, bu ataklar zor geçmese...
Büyümek bu kadar zor olmamalı bence....
Kimse de önceden söylemedi. Burada yaşayarak öğrendim.... Anneysen. Com. dan takip ediyorum.

ozaman atak cok etkıledı glb senın prensesı kuzum. cok yorucu ya gercekten haklısın gecen atakta da gunduzlerı oyle yapıyodu alya çıldırıyodum ıctenıce ben de atak gecınce duzelır dıye dusunuyorum. o uzuluyrm dıyenınncocugu var mı hıc buyutmemıs mı cocuk soylenmez kı oyle dha bır psıkolojık baskı ınsana

Canim oyle seyleri kizginlikla tepki olsun diye bile sakin dile getime. Aglamayan bebek mi olur ya, aglamayi biliyorlar zaten sadece. Ne vicdansiz kadinlar var, eminim oda bir annedir. Sordugu soruya bak agliyor iste, bebek cunku. Hic mahcup hissetme agliyor diye, aman rahatsiz olacaklar diye. Zaten insaniyet bilen, bir anneye boyle sorular sorarak kendini kotu hissetirmez.
Benim alt komsum abartmiyorum en az 85 yasinda, yalniz yasayan bir kadin. Ben bir kere kapisini caldim oglum bazen cok gurultu yapiyor lutfen bunun için kusura bakmayın diye. Kadin bana lutfen bunu dusunmeyin, birakin cocuklugunu yasasin ben cocuklardan rahatsizlik duymam dedi.

Moralim çok bozuk 2 gündür Hastalanmıştım demiştim geçti sanmıştım ama 3 gündür ishal şeklinde devam ediyor. Ne kadar su içersem içeyim boşa gidiyor sanki. Sütüm resmen etkilendi, dün kızımın bezleri nerdeyse hep kuruydu. İçerken normalde ağzının kenarlarından taşardı ağzı hep kuru. 2 gündür 1 öğün olmak üzere mama veriyorum. Serum taktırdım, ishal önleyici ilaçlar da içiyorum ama bana mısın demedi. Sütüm hepten kesilecek diye iyice canım sıkıldı

Kahve yemeyi denedinmi , limon sikip icine çiğden

Çok geçmiş olsun. Ben genelde kahve içerim ishal durumunda ve katı şeyler yerim.

Belki kinayeli söylemedi bilmiyorum ama etkilemedi beni desem yalan olur. Iki cocugu var onunda yakında degiliz zaten çalışıyor kendisi ne biliyim ya keske imkanım olsada mustakil bir evde otursam.

Gecmis olsun
Sütün eski haline döner sen duzelince sıkma canını.
Kuru kahveye limon sık ic iyi geliyor. Muz , patates haslamasi, lapa pilav veya yayla corbasi olarak devam et beslenmene iyi gelir insallah.

Daha önce sorulmuştu sanırım ama çok kullanan yoktu diye hatırlıyorum. Külot bez kullanan varmı aranızda memnun musunuz? Bebişler hareketlenmeye başladı bez değiştirmek zorlaşıyor.

Çok geçmiş olsun. Ben genelde kahve içerim ishal durumunda ve katı şeyler yerim.
Gecmis olsun
Sütün eski haline döner sen duzelince sıkma canını.
Kuru kahveye limon sık ic iyi geliyor. Muz , patates haslamasi, lapa pilav veya yayla corbasi olarak devam et beslenmene iyi gelir insallah.
Çok sağolun Her yolu denedim ama bakalım.. Denemeye devam bebeğim için üzülüyorum yoksa zerre umrumda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…