2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Denedim canım, annem günlerdir her şeyden yapıp deniyor sağolsun. Nasıl bir şeyse yapıştı kaldı üzerime
Canım çok geçmiş olsun ben de ishal olduğumda 2 gun geçmemişti acile gittim sonra serum bağladılar ve reflor diye bağırsak düzenleyici verdiler o hap mıydı iyi gelen serum muydu bilemiyorum ama sonrasında bi daha wc ye ishal olarak çıkmadım hafif karnım buruluyordu ama hemen toparlamıştı halsizliğimi falan

İlk bebeğimin ikiz olmasını çok isterdim yardım edecek kimsem yok evet maddi manevi zorlanırdık belki ama bi anda aradan çıkardı şimdi yeniden bebek yapmaya karar vermek deli cesaret

Gecmis olsun, bende ishaldim. Dolu dolu kahve ictim. Aklinizda bulunsun Sonra kakadan ykanli parca geldi. Meger kahveye alerji varmis bunu ogrendim. Iliskisi var mi bilmiyorum ama Ishal olunca sutum azaliyor , kabizken hep cok sutum oluyor.

Ya açıkçası bende yalnızlığa alışmışım galiba 2 yıldır kendi evimde, şimdi annemlerdeyim ya özellikle böyle tatil günlerinde hafta sonları bir curcuna oluyor başım ağrıyor halbuki yabancı değil abimler ablamlar yengemler ama bi de karadenizliyiz seslerimiz yüksek bizim bağırır gibi konuşuruz ama evlenince ben biraz daha sakin hayata alışmışım ne kadar desem de annemlerin oraya taşınalım diye benim kafam kaldırmaz buradaki tempoyu şöyle diyeyim sabah kahvaltıda 15 kişiydik Yine de 2 saat mesafe olmasaydı iyiydi

Daha önce sorulmuştu sanırım ama çok kullanan yoktu diye hatırlıyorum. Külot bez kullanan varmı aranızda memnun musunuz? Bebişler hareketlenmeye başladı bez değiştirmek zorlaşıyor.
Ben bi iki kez taktim ama 2 bucuk aylikti o zaman sizdirmisti , simdi yine deneemk istiyorum

Enam ayni biz yaa , ben oraya gider gelirim esim der yine bagira bagira konusyosun anliyorum ben seni bagirma der jatta yapismis biraz ustume hala daha ara ara kendimi kaybeder bagirsrk konusurm

Yalnizliktan nekadarda cok dert yanan varmis burda var kadinlar koca koca onlarla da tadicikmazki pineklemeye devam
Kız olsun Ya valla insan olsun yeter düşünsene bebeğime bişey olsa allah korusun kapısını çalabileceğim kimse yok orada benim hoş kim evdedir kim çalışıyordur binadakilerden onu bile bilmiyorum aile apartmanı olsa keşke mesela annemlerin kiracısı vardı eskiden akraba gibi olmuştuk 15 sene oturmuşlardı alt katımızda

Enam ayni biz yaa , ben oraya gider gelirim esim der yine bagira bagira konusyosun anliyorum ben seni bagirma der jatta yapismis biraz ustume hala daha ara ara kendimi kaybeder bagirsrk konusurm
Yaa annemlerin Karşı apartmana yeni birileri taşınmıştı bizim annemlerin mahalle böyle eski yerleşim yerlerinden 35 yıl olmuş annemler burada oturmaya başlayalı herkes tanıdık yani burada karşı komşu şey demiş bizimkiler için ay o binadan çok ses geliyor hep kavga ediyorlar galiba demiş çok gülmüştük sonra o abla da artık bağıra bağıra konuşuyor ben ders anlatırken de ses tonum yüksek anlatırdım yapıştı bende eşimde bi o kadar sakindir telefonda bizimkilerle konuşayım eşim sürekli bağırma bağırma der farkında bile olmuyorum ki bağırdığımın

Daha önce sorulmuştu sanırım ama çok kullanan yoktu diye hatırlıyorum. Külot bez kullanan varmı aranızda memnun musunuz? Bebişler hareketlenmeye başladı bez değiştirmek zorlaşıyor.
Ben yeni kullandım hiç memnun kalmadım altını sildikten sonra teni ıslakken giydirmesi çok zor oluyor

Yaa aynindan aynindan esim ilk sulaleye girdiginde kacip banyoya gitmisti uzun bi sure gelmemişti kafam agridi kaldiramadim hep boylemisiniz demisti

Belki kinayeli söylemedi bilmiyorum ama etkilemedi beni desem yalan olur. Iki cocugu var onunda yakında degiliz zaten çalışıyor kendisi ne biliyim ya keske imkanım olsada mustakil bir evde otursam.
Canım şöyle bir şey var bir saattensonra keyfi yapılan sesler yanlıs yani bebek sesine ssla kimse bir şey diyemez öyle bir lüksümüz yok hıcbırrımızın karsımızdakılerın de. oyüzden takma kafana sen üzülcek başka seylerı yok muymus bır evlat burda sözkonusu bi anneue bu kelımelı kullanılmaz sanki boş bişeyle ugrasıyormussun gb tövbe yarabbim ya

Ben yeni kullandım hiç memnun kalmadım altını sildikten sonra teni ıslakken giydirmesi çok zor oluyor

Kuzum kulot bez icin degilde normal bez icinde poposunu sildikten sonra kurulamanin cok onemli oldugunu soylemislerdi ebeler bana bakteri ve pisik acisindan. Banada kulot bezler kakayi iyi emmiyor gibi geldi bide ben pampersin 3 nosunu kullaninca tam oluyor, 4 nolu kulot kullaninca lastigi skiyor. Buyuyunce kullanmak daha iyi bence

bebekleriniz donmeye calisiyor mu
Benim kızım dönüyor canım 4 ay 10 günlük tam. hatta egık oturtuyorum dık oturuyor kendı kontrolde edıyor uzun xaman kafasnı 3gundur epey dık tıtuyor mama sandalyesı aldık ptesı gelcek koltugu hafıf arkaya dogru ındırıp oturtcam 1haftaya

Çok sağol kuzum Reflor bana da verdi doktor içiyorum ama bakalım. Bugün biraz daha iyiyim henüz 1 kere gittim wcye. Peki senin de sütünü etkilemiş miydi daha sonra düzeldi mi? Ben en çok sütüm gelmeyecek diye üzülüyorum

Nilufer_3457 benim ust komsumun oyle bisey demeyr haki yok zira gecen cocumu uyutmusum cit yok evde ben cikip sessiz olur musunuz diye uyardım, kemence caliyorlarda gecenin 12bucugunda 1 saat ablaya diyincedr he ne bileyim egleniyolar kendileri diyo , dedim abla gunduz eglenin aksam eglenin ama 10 dan sonra olur mu hic koca adam eşinbilmiyomu bunu dedim ve defffwlarca uyarmamiza ragmen yapıldı bu olay akil akil gel takil yani

Gecmis olsun, bende ishaldim. Dolu dolu kahve ictim. Aklinizda bulunsun Sonra kakadan ykanli parca geldi. Meger kahveye alerji varmis bunu ogrendim. Iliskisi var mi bilmiyorum ama Ishal olunca sutum azaliyor , kabizken hep cok sutum oluyor.
Canım muhakkak vardır, ishalle birlikte vücut su kaybediyor. İçtiğim bütün sular süt oluşturamadan gidiyor. Ne kötü bir şey ya şu hastalık. Hastalanınca doğrudan aklıma bebeğim geliyor insan kendini bile umursamıyor.

evett dr da sakın kurumadan kapama dedı bana pişik kremı kullanmana gerek hc yok pişik yapan nemdir ıslak kalması dedı herzman kullanmıyorum kre. kuru olursa ve kaka hemen alınırsa sıkıntı olmuyor canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…