- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Estaffuralah nedemek,inan canım görünüşte hiç bi sıkıntısı gözükmüyor rutin muanesi yapıldı sorun yok gibi ama yinede emmiyor .canım uykuya nezaman dalarsa emzirmeye çalışıyorum tabiki her zaman okadar cabuk uyumuyor bazen 2.5-3saati buluyor ozaman sagip veya mama iciriyorum kaşıkla tabiki kandırarak dikkatini dağıtarak.kakasi mukuslu göz arkaları sürekli kizariyo dikkat ettim de peynir tukketigim zamanlarda daha çok iştahsız oluyor.cnim kuzenim kendi haline bıraktı.kuzenim gibi bir çok kişi tanıyorum sonradan duzeliyorlar yoksa bu kadar uğraşmazdımCanım sizde alerji mi vardı?
Neden emmiyor bebeğin? Sebebi belli mi yani istahsizsa da doktor sundandir bundandır diyor mu?
Sagip biberonla veriyor musun hiç? Ya da mama kullanıyor musun?
Kilo alimi nasıl hangi ayda kaç kilo aldı?
Kuzenin nasıl bir yol izlemiş peki?
Onunki neden emmemis?
Çok soru sordum kusura bakma.
Bizim herhangi bir saatimiz yok canım az emdi diye ben nerdeyse saatte bir emziriyorum. Aslında alırken istekli alıyor ama çekip çekip birakiyor. Biraz emiyor sonra bagiriyor. Ben de uykuya dalarken daha rahat emziriyorum. Anlamadım bu çocuğun sıkıntısı ne...
Sen ne kadar sürede emziriyorsun?
Benimkide ilk 3 aya gore suan bi tik daha az evde bakiyorum 700 750 gram arasi gozukuyorevet ya azalcakmıs her ay 1kılo alsalar ohoo 16kılo olurlar bır yılda 2yas kılosundan bıle fzla
Canım bakmakla ne alakası var. Sonuçta emziriyorsun bebek ne kadar alırsa.hayırlı ramazanlar kızlar 4. ay kontrolünden geliyorum sadece 400 gram almışız. bir önceki ay da 600 almıştı dr az denmişti . büyük oğlumun ay ay aldığı kilolarla karşılaştırıyorum da gerçekten ona nazaran dahi az. insan ister istemez bu kuzuma büyüğü kadar bakamıyor muyum diye kafaya takıyor
Kuzumalistirma bardagiyla ben icirebiliyorum ama soyle araliksiz ard arda biberon gibi degil 2 cekiyo doluyo agzi yutuyo bekliyo sonra yine gibi gibi az ustine düşsem ogrenir dahada biberonu hic beceremiyoruz , bardagida zaten suan cok kullanamiyorum kendi sutumu sagip veriyordumAz önce denedim biberonu içti ama gogsume yaptığı gibi içti sayılır. Biraz çekti sonra gevsetti sonra tekrar çekti tekrar gevsetti. Öyle öyle bitirdi. Doktor burnu tikali olabilir demişti geçen hafta acaba gercekten öyle mi bilemiyorum.
Alıştırma bardagiyla icebilirler mi küçük değiller mi?
Böyle devam ederse ben de mama vericem ihtiyaca göre 1-2 kez bakalım doktor ne derse.
Masallah yaptigin, yedigin farkli birsey mi oldu degisimin sebebi acabaAllah hepinizden razı olsun her seferinde imdadıma yatışıyorsunuz suan doktorluk durmuyorum ateş yok sadece kitle olan yerde acı var şimdi sica k duşa giricem annemde manava cikicak lahana bakcak inşallah bir an önce gecer bu ara ne hikmetse sütüm fazla maşallah 2 aydır gogsum terbiye olmuştu oyle sizma falan olmuyordu ama simdi sabaha siril siklam uyaniyorum oglum bir memeyi emerken digerinden fiskiriyor insallah bir an once duzene gireriz herkese hayirli bereketli ramazanlar diliyorum
Az önce denedim biberonu içti ama gogsume yaptığı gibi içti sayılır. Biraz çekti sonra gevsetti sonra tekrar çekti tekrar gevsetti. Öyle öyle bitirdi. Doktor burnu tikali olabilir demişti geçen hafta acaba gercekten öyle mi bilemiyorum.
Alıştırma bardagiyla icebilirler mi küçük değiller mi?
Böyle devam ederse ben de mama vericem ihtiyaca göre 1-2 kez bakalım doktor ne derse.
Selam canim..iyiyiz cok sukur.ise de basladim kosturmaca hep..sizler napiyosunuz...iyidir herkes insallah
Gecmis olsun birsey cikmaz insallahSerum fizyoloji uygula canım. Alıştırma bardağı yumusak silikon uçlu olanlar varmış onu alabilirler. Ya da şırınga ile ver biberonla verme ben onun ceremesini çekiyorumDr kan ve idrar tahlili istedi kan alırken çok ağladı yavrum ya inşallah Bi şey çıkmaz. Pamukçuk da var ona da damla verdi bakalım
Aa hatırladım canım ameliyat olduğunu. Senin durumun ayrı. Ama kilosu ortalardaysa üzme kendini, benim bebek emdiği halde ortalarda. Doktorunuz en doğrusunu söyler sana, beklemeden gidin bence de
Gecmis olsun birsey cikmaz insallah
Pamukcuktan mi almiyor senin bebis memeyi acaba
Canım merhaba biz kuzumla iyiyiz sen nasılsın? Çalışmaya başladığımdan beri yorgunum kendime bile vaktim yok artık buraya bakamıyorum. Şuan gecenin 3 ü :)) Malum kızın beslenmesi süt yedekleme işlemi falan derken 2 saattir ayatayım uykum kaçtı da öyle girebildim siteye
Aramiza katilanlari gordukce nutlu oluyorum vallaMerhaba hanımlar uzun süredir takip ediyorum ama yazmamıştım bu ara katılımlar oluyor bende yazayım dedim 7 Ocak doğumlu kızım var, 11 yaşında oğlum var kızımın beklenen doğum tarihi 3 subatti aslında ama 36 haftalık doğdu bende oruç tutamıyorum çünkü süt üretimi için çaba sarf ediyorum inşallah borcumuzu öderiz
Göz çevresi bizim de kizariyor mukus da bazen oluyor. Çoğu zaman yok. Ama ben doğduğundan beri süt ürünlerini çok çok az tüketiyorum korkumdan. Hatta bazen ara verip 3-5 gün hiç tuketmiyorum. Yaptığım yanlış aslında. Ama bu beslenme zorluğunu yaşadığım için rahat olamıyorum .Estaffuralah nedemek,inan canım görünüşte hiç bi sıkıntısı gözükmüyor rutin muanesi yapıldı sorun yok gibi ama yinede emmiyor .canım uykuya nezaman dalarsa emzirmeye çalışıyorum tabiki her zaman okadar cabuk uyumuyor bazen 2.5-3saati buluyor ozaman sagip veya mama iciriyorum kaşıkla tabiki kandırarak dikkatini dağıtarak.kakasi mukuslu göz arkaları sürekli kizariyo dikkat ettim de peynir tukketigim zamanlarda daha çok iştahsız oluyor.cnim kuzenim kendi haline bıraktı.kuzenim gibi bir çok kişi tanıyorum sonradan duzeliyorlar yoksa bu kadar uğraşmazdım
Benim ablam 1yil uykuda emzirdi başka türlü emmiyordu. Şuan kızı 2.5yasinda ve hala emiyor.cnim ilk ay güzel emdiği için iyiydi tabi zatürre geçirince kilosu durdu 2.ay hic almamusti. 3.ay 550grm almıştı. Oda mama icirmeseydim onuda almazdı.1 haftadirda her içtiğini kusuyor dr getirdim.
Hayırlıramazanlar arkadasim nasilsin insallah iyisinizdirMerhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar
Merhaba hanımlar uzun süredir takip ediyorum ama yazmamıştım bu ara katılımlar oluyor bende yazayım dedim 7 Ocak doğumlu kızım var, 11 yaşında oğlum var kızımın beklenen doğum tarihi 3 subatti aslında ama 36 haftalık doğdu bende oruç tutamıyorum çünkü süt üretimi için çaba sarf ediyorum inşallah borcumuzu öderiz
Çok şükür iyiyz canım sen nasılsın paşam nasılHayırlıramazanlar arkadasim nasilsin insallah iyisinizdir
Canım hasta olmuşsun sanırım geçmiş olsunDunden daha iyiyim sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?