İnşaallah bir şey çıkmaz canım.Serum fizyoloji uygula canım. Alıştırma bardağı yumusak silikon uçlu olanlar varmış onu alabilirler. Ya da şırınga ile ver biberonla verme ben onun ceremesini çekiyorumDr kan ve idrar tahlili istedi kan alırken çok ağladı yavrum ya inşallah Bi şey çıkmaz. Pamukçuk da var ona da damla verdi bakalım
Canım ben de bugün bestlak damla aldım baslicam kullanmaya. Acaba süt mu az geliyor ondan emmiyor dedim bakalım bir de bunu denicem. Sen günde kaç kez kaç damla nasıl kullanıyorsun?Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar
Evet, teşekkür ederim.Canım hasta olmuşsun sanırım geçmiş olsun
Canım günde üç kez 20 damla bol bol suyuda ihmal etme bir nebze yararı oldu ben galagto diye bir damla daha kullanıyorum bir şişe bestlak bir şişe galagto damla kullaniyorum dönüşümlü inşallah yararı olurCanım ben de bugün bestlak damla aldım baslicam kullanmaya. Acaba süt mu az geliyor ondan emmiyor dedim bakalım bir de bunu denicem. Sen günde kaç kez kaç damla nasıl kullanıyorsun?
Evet canım seni kendime yakın hissediyorum zaten kuzularimiz aynı yaştalar bizde ikinci çocuk için baya uğraştık tedavi filan çok şükür ummadigimiz bir an da oldu Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın kızım şükür iyi onunla geçirdiğim zamanin tadını çıkarıyorum doğum iznim bitti raporla uzatiyorumCanım hoşgeldin benimde 11 yaşında bir oğlum var Allah bağışlasın evladını nasıl kızın benim oglanda 28 Aralık doğumlu
Bende geçen hafta galactago aldım yorumlarda baya faydalı olduğu yaziyordu ama ben de çok da farketmedi sanki inşallah sen daha faydasını görürsünCanım ben de bugün bestlak damla aldım baslicam kullanmaya. Acaba süt mu az geliyor ondan emmiyor dedim bakalım bir de bunu denicem. Sen günde kaç kez kaç damla nasıl kullanıyorsun?
OylemiEvet canım seni kendime yakın hissediyorum zaten kuzularimiz aynı yaştalar bizde ikinci çocuk için baya uğraştık tedavi filan çok şükür ummadigimiz bir an da oldu Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın kızım şükür iyi onunla geçirdiğim zamanin tadını çıkarıyorum doğum iznim bitti raporla uzatiyorum
Biliyorum ama sanki büyümüş gibi hissetmiştim ben yani öyle emmeme falanda olmadı mutlu çocukta enteresan geldi sağlık ocağına gittik kujum doktora gitcez dahaKuzum 3 ten sonra zaten azaliyor kilo alimlari bebis harakeylendikcr bundam sonra bu sekilde olur uzulme bi problem yok diyorsa doktorun
Kiziminda yarın 4.ayi bitecek cumartesi doktora gittik 6.300 geldi yavaş gidiyor gibi geliyor bana da oğlumda hiç süt olsun diye ozel bir çaba göstermemistim sütüm çoktu şimdi şaşırıyorum ne içip ne yesem diye ona rağmen dolu dolu değil 1 ay daha idare etsek 5. Ay bittiğinde yavaş yavas basliycam ek gıdayaSenem29_ ve Kahsen sizi çok iyi anlıyorum benim oğlan 3900 doğdu ama anne karnında olduğu gibi kilo almıyor 700-700-400-600 Gr aldı şimdiye kadar Dr günde iki kere mama önerdi 3. Ayda şimdi ben 3 e çıkardım ilk oğlumda bir kilo alırdı ilk oğlum 3400 Gr doğmuştu 4. Ay 7100 Gr imiş küçük oğlan abisine göre 500 Gr fazla doğdu ama abiyi yakalayamadı 4.ayda 6300 Gr elimden geleni yapıyorum sütüm artsın diye damlalar kullaniyirum ve humana still tea içiyorum yinede kilosu artmiyor
Aynen canım büyük oğlumda hiç sütüm olsun diye ugrasmadim kaç kg doğdu kızınKiziminda yarın 4.ayi bitecek cumartesi doktora gittik 6.300 geldi yavaş gidiyor gibi geliyor bana da oğlumda hiç süt olsun diye ozel bir çaba göstermemistim sütüm çoktu şimdi şaşırıyorum ne içip ne yesem diye ona rağmen dolu dolu değil 1 ay daha idare etsek 5. Ay bittiğinde yavaş yavas basliycam ek gıdaya
Bayram sonu yıllık izin kullanicam kurul raporu için ugrasicam ama zor biraz ücretsiz izin kullanamiycam ev kredimiz var oğlumda kullanmıştım iyi olmuştu ama şimdi çok zor kv bakacak kızımın adı BerilOylemiseninki de küçük mucize o zaman kızının adı ne
Amin canım herkese muradini nasip etsin rabbim sağlıkla buyutelim yavrularimizi inşallah
Benimde bitti rapor 20 Mayıs'ta bitecek ücretsiz izin kullanacagim sen ne yapacaksın izin düşünüyormusun
36+1 de doğdu ama fena değildi 3.190 doğdu 50 cm şimdi kilo 6.300 boy 65 cmAynen canım büyük oğlumda hiç sütüm olsun diye ugrasmadim kaç kg doğdu kızın
Bende bayram sonunda başlayacağım ek gıdalara 5.5 aylık olacağız o zamana
dr henüz görmedi. çarşamba günü gideceğim geçtiğimiz ay bir sonraki ay değerlendiririz demişti. inşallah önümüzdeki ay alırDoktor ne dedi canım önemli olan o. Sağlıklı ise doktorun zaten gerekli açıklamayı yapmıştır
Canım bakmakla ne alakası var. Sonuçta emziriyorsun bebek ne kadar alırsa.
Meme reddi mi var sizde de bebeğin nasıl emiyor?
Biz de 4. ayda 400 aldık.
Doktor biraz bekleyelim bakalım dedi.
meme reddi var gibiydi. ama emin de olamıyorum çünkü bu ayı biz hasta geçirdik hala hava kullanıyoruz. aslında bana emmesi iyi gibi geliyordu. günde iki üç kez kaka yapıyor. altını da sık değiştirmeme rapmen az da olda çişli oluyo
belki de sütünle alalakı değildir. çok mu kalmak istiyor göğsünde. sizde de laringomalazi vardı. ben belki de ondan emerken zorlanıp bırakıyordur diye de bir tahmin yürütüyorum kendimce. çünkü kendi bırakmak istiyor memeyi ya da ağlıyor. sıksam süt geliyo fışkırmasa daSenem29_ ve Kahsen sizi çok iyi anlıyorum benim oğlan 3900 doğdu ama anne karnında olduğu gibi kilo almıyor 700-700-400-600 Gr aldı şimdiye kadar Dr günde iki kere mama önerdi sütüm az dediğim icin şimdi ben 3 e çıkardım ilk oğlumda bir kilo alırdı ilk oğlum 3400 Gr doğmuştu 4. Ay 7100 Gr imiş küçük oğlan abisine göre 500 Gr fazla doğdu ama abiyi yakalayamadı 4.ayda 6300 Gr elimden geleni yapıyorum sütüm artsın diye damlalar kullaniyirum ve humana still tea içiyorum yinede kilosu artmiyor
Pasa annesini somurmeye devamÇok şükür iyiyz canım sen nasılsın paşam nasıl
HoşgeldinMerhaba hanımlar uzun süredir takip ediyorum ama yazmamıştım bu ara katılımlar oluyor bende yazayım dedim 7 Ocak doğumlu kızım var, 11 yaşında oğlum var kızımın beklenen doğum tarihi 3 subatti aslında ama 36 haftalık doğdu bende oruç tutamıyorum çünkü süt üretimi için çaba sarf ediyorum inşallah borcumuzu öderiz
Ramazan bereketi cnm gittikçe çoğalıyoruzAramiza katilanlari gordukce nutlu oluyorum vallahosgeldin guzel anne cok sukur ki rabbim vize bu imkani vermis elbet tutariz
Masallah kiz benimki 39 da 2980 zor dogdu36+1 de doğdu ama fena değildi 3.190 doğdu 50 cm şimdi kilo 6.300 boy 65 cm
Ah ah sen burda olaydin iftar yapardıkHoşgeldingüzel ömürleri olsun yavrularının
Ramazan bereketi cnm gittikçe çoğalıyoruz
Maşallah doğum kilosuna göre iyi canım yavrun daha iyi olsun istersintabiki boyumuz bizimde 65 cm36+1 de doğdu ama fena değildi 3.190 doğdu 50 cm şimdi kilo 6.300 boy 65 cm
Kotu bisey demez doktorda eminim canim ay gelişimleri iyi olsun daBiliyorum ama sanki büyümüş gibi hissetmiştim ben yani öyle emmeme falanda olmadı mutlu çocukta enteresan geldi sağlık ocağına gittik kujum doktora gitcez daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?