2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağlığı yerinde olsun da takmayacağım diyorum ama olmuyor idrar ve kan tahlili verdik bekliyoruz bakalım gelişiminde herhangi bir sıkıntı yok dedi Dr kilo da ortadayız 4.ay ek gıdaya başlıyoruz

En doğrusu canım. Sağlığı yerindeyse kilosu az çok önemli değil

Maşallah doğum kilosuna göre iyi canım yavrun daha iyi olsun istersintabiki boyumuz bizimde 65 cm
İkinci çocukta daha rahat olursun derlerdi ama nedense pimpirikli birşey oldum annemde çok kızıyor biraz rahat ol diye süt az mı geldi, burnu tıkandı hasta mı olacak, kakasini inceliyorum filan bebek özleminden sanırım demir ilacı başladın mı

mevsiminegore ya benim okudgum kaynaklarda bebegin 6 ay olmadan sindirim sistemi ek gidaya hazir degil falan diyo 5 bitip 6 ua gecerken yine okey ama 4 de cok erken degilmi ne bileyim , eskiler o sekilde yapiyomus hep anneme kalsa ben simdiden yogirt meyve tattirmaliydim

A anneveoglusu Papatyamaviss teşekkürler canlar destek için biraz dikkat edeyim bende zaten alıyor diye takılmıyordum çok iyide uyuyor aç olsa uyumaz herhalde anormal bir durum göremedim ama şuan düşünüyorum tartı mı farklıydı acaba ebemiz değişti bizim bide doktora göstereyim

Bebisler 6 aya kadar acsa uyumazmis , 6 aydan sonrada ac olsada uyurlarmis emzrme akademsndd oyle yaziyo kuzum cisi kakasi da varsa huzuru yerindeyse en onemlisi bi problem yoktur

Hoşgeldin =) ilkinde uyuyorduk canım uyku ve su sütün ilacı ama uyku yok iki çocukla =( sütte az doğal olarak ben nerdeyse bir yaşına dek göğüs pedi kullandım aka aka her yerim süt olurdu ilkinde şimdi ancak yetiyor

Yoğurt meyve neysede sucuğu tattırsaydın olurdu 4 banada erken geliyor ya bende 5in bitmesini bekliyorum doktora sormadım daha ama az az veririm gibi

Damla verdi bakalım geçer inşallah ama kan değerlerine baktı viral enfeksiyon geçiriyormuş aşıya da bağlı olabilir ya da hasta birinden de geçmiş olabilir dedi o da iştahsızlık yaparmış her Dr kontrolünden üzülerek çıkıyorum

En doğrusu canım. Sağlığı yerindeyse kilosu az çok önemli değil

Viral enfeksiyon geçiriyormuş canım

Canım Dr umuz çok iyi ben güveniyorum mama ile devam etmektense bu şekilde de zor oluyor

Masallah yaptigin, yedigin farkli birsey mi oldu degisimin sebebi acaba
Ya da bebisin cok emiyor da gogus cok mu uret sinyali aliyor
Arkadaslarima katiliyorum o yumruyu ova ova ucuna dogru ittir masaj yaparken
Kuşburnu vardı evde memleketten gelen onu yapıp içtim sanırım onun etkisi oldu şimdi duştan ciktim sicak suda bol bol masaj yaptım bide makinede sağdım baya hafifledi agrisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…