Aynen ben de ondan korkuyorum esimin bi arkadasi var kizi ana sinifinda, eşi de ilkokula baslasin ikinciyi yaparim diyor icimden vay be ne enerji dedim de kendisine soyleyemedim
Ya sen de çok güzelsin ❤❤o kadar olgun Mantikli samimi Şakin anlayışlı bir insansın ki goxumde çok farklı canlandin. Ama maşallah çok tatlı güzel bir kadınsın ❤❤ seviyoruz seni ❤
10yili geçtik biz de ve bir dönem geldi sevgili iken 42bedene çıktım o zaman hiç bir şey demedi. 34e indim çok çirkin çocuk gibi olsun vs vs dedi. Şimdi 38im şişko diyor göbeğe bak içinde çocuk mu kaldı diye espri yapıyor kendince. Ama mesela bir dusaru çıkalim saç makyaj yapayim oo çok güzelsin oluyor. Evde pasakli hale alışık değil galiba ama umrunda değil
Bana bunu hep derler tanıdık geldin diye daha ince tanıştık mi diye hatta Selam veren olur ben tanımam benzetildim yine derim SSevimlipanduf
ta aynı şeyi söyledi. Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için öpüyorum seni
bende sanki tanıdıkmışsın daha önce karşılaşmışız hissi uyandırdın canım ay keşke burdaki hatunlar ayno şehirde olsaydık çoluk çocuk ne güzel takılırdık
Kızlar ya bu Benim kız ben yemek yerken bakıyor su içerken bakıyor yani gözüyle yiyeceği takip ediyor yemek uzattığımda ağzını açıyor bu ek gıdaya hazır olduğunu mu gösterir acaba denesem mi ki bişeyler yazık kıyamıyorum gözünün önünde yiyorum içiyorum bana bakıyor
Benim saçlarım uzun belime kadardı ve hiç dokulmezdi. Şimdi vitamin de kullanıyorum demir hapimi da kullanıyorum. Demir eksikliği de saç dokermiş. Hamileyken birşey yoktu şimdi dökülmeye başladı. Yer fıstığı yumurta ıspanak badem iyiymiş onlardan ye bol bol. Bu arada resmini de merak ediyorum herkes koydu o açıdan
10yili geçtik biz de ve bir dönem geldi sevgili iken 42bedene çıktım o zaman hiç bir şey demedi. 34e indim çok çirkin çocuk gibi olsun vs vs dedi. Şimdi 38im şişko diyor göbeğe bak içinde çocuk mu kaldı diye espri yapıyor kendince. Ama mesela bir dusaru çıkalim saç makyaj yapayim oo çok güzelsin oluyor. Evde pasakli hale alışık değil galiba ama umrunda değil
Kızlar ya bu Benim kız ben yemek yerken bakıyor su içerken bakıyor yani gözüyle yiyeceği takip ediyor yemek uzattığımda ağzını açıyor bu ek gıdaya hazır olduğunu mu gösterir acaba denesem mi ki bişeyler yazık kıyamıyorum gözünün önünde yiyorum içiyorum bana bakıyor
Deneyimli arkadaşım bunun olacağını söylemişti, şimdilerde oluyor gerçekten. Eşime dedim hatta, yanında birşey yemeyeceğim, içim acıyor. Ama yiyorum mecburen.
Yoğurt yediriyorum, Elma suyu, havuç suyu (doktorun dediği şekilde)
Bazen birşey yerken ağzına uzatıyorum gayri ihtiyarii:)) sonra aman diyorum erken. Biri yer biri bakar misali, zor oluyor!
Deneyimli arkadaşım bunun olacağını söylemişti, şimdilerde oluyor gerçekten. Eşime dedim hatta, yanında birşey yemeyeceğim, içim acıyor. Ama yiyorum mecburen.
Yoğurt yediriyorum, Elma suyu, havuç suyu (doktorun dediği şekilde)
Bazen birşey yerken ağzına uzatıyorum gayri ihtiyarii:)) sonra aman diyorum erken. Biri yer biri bakar misali, zor oluyor!
Aynen ben de üzülüyorum ya, ben bi kere oyle bakıyordu eşim kaşığın ucuyla minicik yoğurt tattırdı bi kere de emziğini mercimek çorbasına bandırıp ağzına verdik
Gobek cok dikkat cekmesin diye o acidan cektim zaten ben az yedigimde sutumde azaliyor anne sutuyle beslemek istiyorum biraz daha kilolu olayim diyorum kizim icin deger zaten kilo kolay veriliyor gercekten
Dün ki attığım sandalet için çıktık ama 18 no bile çok büyük @Kartanesii8892 geçen yıl lcw da vardı kadın pijama bölümünde 2 li olarak ama yaş olarak bebek yoktu 2 yaştan başlıyordu bende bakmıştım bulursan bana da haber et