2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de gelirim peşinde bir daha ara verirsem yapamam bunları
Aynen ben de ondan korkuyorum esimin bi arkadasi var kizi ana sinifinda, eşi de ilkokula baslasin ikinciyi yaparim diyor icimden vay be ne enerji dedim de kendisine soyleyemedim

Ya sen de çok güzelsin ❤❤o kadar olgun Mantikli samimi Şakin anlayışlı bir insansın ki goxumde çok farklı canlandin. Ama maşallah çok tatlı güzel bir kadınsın ❤❤ seviyoruz seni ❤
Canım çok teşekkür ederim gözünde canlanan ve foto uyumlumu onu anlamadım

bende hepinizi çok seviyorum

ayrica yeni foton cok güzel maşallah

Kusura bakmasın ama evde onlarda harika olmuyorlar =) hep karşıdakine eleştri çamaşır bulaşık yıkasın ütü yapsın çocuk yapsın onları da görelim

k bende sanki tanıdıkmışsın daha önce karşılaşmışız hissi uyandırdın canım ay keşke burdaki hatunlar ayno şehirde olsaydık çoluk çocuk ne güzel takılırdık

Kızlar ya bu Benim kız ben yemek yerken bakıyor su içerken bakıyor yani gözüyle yiyeceği takip ediyor yemek uzattığımda ağzını açıyor bu ek gıdaya hazır olduğunu mu gösterir acaba denesem mi ki bişeyler yazık kıyamıyorum gözünün önünde yiyorum içiyorum bana bakıyor

Doğum öncesi koymuştum aslında. Uzun zamandır resim çekilmiyorum vallahi. Bebişi çekmekten hafıza doldu :)) koyarım yine

Benim koca 95 kilo gobişli bir bey o yüzden bana bişey diyemiyor

Deneyimli arkadaşım bunun olacağını söylemişti, şimdilerde oluyor gerçekten. Eşime dedim hatta, yanında birşey yemeyeceğim, içim acıyor. Ama yiyorum mecburen.
Yoğurt yediriyorum, Elma suyu, havuç suyu (doktorun dediği şekilde)
Bazen birşey yerken ağzına uzatıyorum gayri ihtiyarii:)) sonra aman diyorum erken. Biri yer biri bakar misali, zor oluyor!

Aynen ben de üzülüyorum ya, ben bi kere oyle bakıyordu eşim kaşığın ucuyla minicik yoğurt tattırdı bi kere de emziğini mercimek çorbasına bandırıp ağzına verdik

Gobek cok dikkat cekmesin diye o acidan cektim zaten ben az yedigimde sutumde azaliyor anne sutuyle beslemek istiyorum biraz daha kilolu olayim diyorum kizim icin deger zaten kilo kolay veriliyor gercekten

Aynen bence de. Ben de sütüm etkilenmesin diye kısmıyorum hiç yememden. Boşver bi süre idare edicez artık göbüşlerle

Ben de hm'den bi 18 numara almıştım internetten. Kocamanmış bizimkilere göre. Kıyamadım geri göndermedim ayağının büyümesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…