2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Bir kere düşük yapınca insan tereddüt ediyor işte ama kendi doktoruma da bi muayene olucam bakalim o ne dicek

Merhaba , arkadaşlar bende kısmetse Ocak annesi olacağım uzun süredir takipteyim yazmak şimdiye kısmetmiş , Rabbim sağlıkla kuzularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim K Kubra0505

38 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum 02/04/2018 sat. 7 ocak 2018 doğum tarihi kısmetse 1. bebek olacak. ( tüp bebek )

Tebrikler siz tam yeni yıl bebeği oluyorsunuz :) ben de 37 yaşındayım :)

Hayirli olsun :)

Ay hiç inanma doktoruna cnm kese 26 30 .olmadan karından gorunmuyor kanamanın ağrın yoksa endişe etme stres olma istersen bı kaç gün sonra başka bı doktora git bendede aynısı oldu çünkü

Vajinal ultrasonun bir zararı yok. Korkutmayalım anne adaylarını. Benim doktorum 12. hafta dahil vajinal bakıyor. Risk olsa mümkün mü? Bakabilir mi?

Ben burada kendi tercihleriyle baktırmayanları okuyorum. Açıkcası şaşırıyorum. Bu bizim karar vereceğimiz olmasın diyeceğimiz birşey değil.

Vajinal usde rahim ve embriyo hakkında daha net bilgiler elde edilir. Hatta ilk gebelik muayenesinde smear dahi alınır.

Lütfen yok yere panik yapmayın.

Aramıza hoşgeldin arkadaşım allah tamamına erdirsin

Bak sen ne güzel su içiyorsun ben o kadar su içsem wc ye sandalye koyar artık orada otururum
Evet kuzum ben normalde de 2,3lıtre ıcerdım susuz yapamıyorum agzım kurusa ıcerım ya :) ama vucud alısık dıye wcyı cok etkılemezdı. Şimdi gebelıkten ötürü cok sık gıdıyorum tabı baskı olyor ya rahımden halbukı bı gıdıyrm afedersın cok az gelıyor sanki saatlerce yapmamışım gb:)

Hanımlar yarına randevu aldım. Devlet hastanesinde keseyi geçen hafta gördük. Yarın SAT A göre 7 haftalık olacağız. Randevum öğleden sonra. O saate kadar aç kalmam imkansız. Aç tok farkeder mi?birde ultrason için sıkışık gitmekte fayda var diye düşündüm sizce de öyle mi? Bu doktora ilk kez gideceğim için net bir bilgim yok.

Duygularima tercüman oldun resmen bende senin gibi düşünüyorum. Çevremdeki herkes annem kaynanm da dahil öyle korkutmuşlar ki onlari vajinal bakılmaz diye bi ton laf söylüyorlar ama bana göre bi sakincasi yok ve aksine daha faydalı herşey daha net gözükuyor ve mudahele edilebiliyor karindan hiçbisey gözükmuyor ki. Zaten zarari olsa doktorlar bunu göz alamaz diye düsünüyorum.

Kızlar aynı zamanda araştırmada da kayıt olması getekıyormus. Allah korusun rısklı bıdurum olrsa arastrma mudahale edıyomus dogum faln orda oluyomus Allah gostermesın de. Neyse Ben hcg artısı ıcn gıttıgımde kayıt acmıslardı. Şimdi 2'li tarama testi için arastrmaua aldm randevu buldum sansa normalde cokzor aslında dr.uma demeyı unuttum 18 hazırana aldım ozman 12.haftamıza yeni girmiş olacagız sızce dogru zaman mı bugun dr.a tekrar soracagım o gun dedıgı hersey aklımdan ucmus heyecandan.

depresif polyanna bende aynı durumdayım benimde hamile olduğumu 7 sülale duydu hangi birine anlatacaksın, birde sorup duraaklar nasıl gidiyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…