2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım 11 ile 14.hafta arasında bakılıyo bende araştırmada muayne oldum son muayenemi dr direk 2li test için randevu verdi ayın 26sına banada baya geç geldi ama olması gereken zaman

Canım 11 ile 14.hafta arasında bakılıyo bende araştırmada muayne oldum son muayenemi dr direk 2li test için randevu verdi ayın 26sına banada baya geç geldi ama olması gereken zaman
Ya ben dr.umn dedıgını resmen untmusum dedı yanı ama aklmzdann ucmus nasıl oldysa bugun sorcam bakalm ne dıcek ona gore randevumu ya ıptal ederım ya da ozelde yaptırırm bakalm dr nedıcek. Ama bana gıt derse arastrmaya. Ben dırekt ıkılı test ıcın geldm dıyeblyrm dimi randevuma gıdınce

Evet canim bnde doktordan gldim bugün ben 6+3 te gttim sadece kese göründü, doktor sıkışık gel dedi haftaya bebeğide goremedik henuz(

Hayırlı olsun cnm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim kızlarım da tüp bebek hatta ilk kızım 7 Ocak doğumlu senin bebeğinin doğum tarihiyle aynı.Bu da sürpriz geldi buda 9 Ocak gösteriyor dogum zamanı ama sezaryen olacağı için erken olacak.

Kızlar mutlaka okuyun bn 2lıyı yaptrcam sadece nasıpse herbırınde yanlıs poztıfo ıhtımalı artıyormus

Eklentiler

• Screenshot_20180604-163427.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 59
Ben de 1 litre su içip 20 kez wc ye gidenlerdendim gebelikle bu hepten arttı sabahları wc ye gitmekten uyuyamıyorum :))

Kızlar mutlaka okuyun bn 2lıyı yaptrcam sadece nasıpse herbırınde yanlıs poztıfo ıhtımalı artıyormus
Canım ben de ikili test için araştırma hastanesinden randevu aldım oradaki doktor temmuzun 4 üne verdi randevuyu banada çok geç geldi ama haftaya kendi doktoruma soracagım

Canım ben de ikili test için araştırma hastanesinden randevu aldım oradaki doktor temmuzun 4 üne verdi randevuyu banada çok geç geldi ama haftaya kendi doktoruma soracagım
Canım senın de gec geldı bana ya. ben sımdı ogrendım dr.umdan 12.haftada gel burda yaptrmak ıstersen dedı yanı tam benım devlete aldıgım randevuya esdeger tarıhı:) aslında kendı dr.umun yapmasını ıstıyorum fıyat normal ıse oyle uçuk degılse yaptırırım 300,500flnsa yaptrmam da özelde. ne farkı var kı bunun acaba pahalı olur mu Dido44

İnan hiç bir fikrim yok inşallah onun için ayrı bir randevu vermezler

Bu konu hassas bir konu doktorun tecrübesi çok önemli çoğu doktorundan gebelere vajinal yolla bakmak istememesi çok sık görülen bir durum ve bu gerçeği göz ardı edemeyiz doktor kendisine güvenip bakar ama işler doktorun istediği gibi gitmeyebilir Allah korusun.

Katılıyorum nitekim dr.um cok cok profesyonel ve gebelıkte mecbur kalmadıkca vajınal.bakmıyor. mesela garantı edıp sık randevu cagırmıyor kalp atısım ıcın dolu dolu 9haftalıkken cagrdı ve karından cok net duyuldu zaten ılk yapılması gereken muayene karındandır sorun yoksa. Her dr. Da ona gore sure belırlemelı dıye düşünüyorum maşallah bebişimizi de net gördu hem 2lı hem de 4lu ultrasonla gosterdı bize. Buyuzden garantıcı olursa her dr vajınale de gerek kalmaz. Demek kı bır bildıgı var yapmıyor gereksız. Her acıdan dusunmesı de rahatlatıyor hastalarını

Çok teşekkür ederim amin inşallah. Ne kadar güzel rastlandı Allah sağlıklı uzun ömürler versin kızınıza şimdiki sürpriz yumurtanızı da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , doğum günlerini aynı zamanda kutlarsınız kısmetse artık :)

Şimdi mhrs den ümraniye eğitim araştırma kadın doğum bölümüne baktım bütün hekimlerin karşısında gebe olanlar randevu alamaz yazıyor biz nereye gidicez peki gastrolojiye mi anlamadım

Kizlar bnm dusuk tehlikem varmis. Iki kez turuncu lekem geldi cok az. Kasik agrilarim da oluyor duzensiz. Kendi doktorum izinliydi devletteki baska bir doktora rica ederek poliklinikten muayene oldum. Annemlere geldim yatiyorum. Dua edin nolur...

Benimde bu ikinci çocuğum olacak inşallah. ilk gebeliğimde doktorum vajinal hiç bakmadı hatta şu demişti hiç rahatsız etmeyeyim bebeği sen iki hafta sonra gel demişti ve ikincisinde de aynısını olacağını bildiğim için ben bekledim ve gittiğinde de karından gördü zaten.

Kizlar bnm dusuk tehlikem varmis. Iki kez turuncu lekem geldi cok az. Kasik agrilarim da oluyor duzensiz. Kendi doktorum izinliydi devletteki baska bir doktora rica ederek poliklinikten muayene oldum. Annemlere geldim yatiyorum. Dua edin nolur...

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ilaç iğne bişey vermedi mi dr?

Hayırlısıyla kucagına almak nasıp olsun canım maşallah 2.evlat da ne guzeldır ılk evladının yaşı kaç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…