Ben dicektim simdi...arkadaslar sonradan sitede gezinen okuyan insanlar olacak korku salmayalim herkese.dusuk riski oldugunda bile drlar alttan muayene ediyor..
Yanlis anlasilmalara yol acmasin
Kızlar doktordan geldim keseyi gördü çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için çağirdi ama doktorumdan memnun kalmadim alttan bakmak istemedi nedense alttan baksaydı bebeği de görürmüydü acaba kese içinde ?
Selam kızlar bizde kalp atışını duyduk çok şükür.. kızımın doktoruna gittik bu sabah.. çok sevindi.. gümbür gümbür atıyordu kuzumun kalbi.. bir ay sonra ikili testler için gelin dedi
Merhaba kızlar bende mutlu haftalar..
Bugun doktor kontrolüm vardı bebegimin kalp atışını duyduk daha once sadece görmüştüm 8+3 teyiz 2 hafta sonra yine gelirsin dedi 3. Aydan sonra ayda bir dedi bizden haberlee bu kadar ❤
Kızlar doktordan geliyorum şimdi moralim çok bozuldu.kesem 19mm olmuş yolk kesesi de oluşmuş ama bebek daha görünmüyor dedi.bir hafta daha bekleyelim oluşmazsa boş gebelik olabilir kürtaj olman gerekir dedi.6+0 bugün,normal mi sizce? Oluşur mu daha? Canım çok sıkkın nolur bişey söyleyin.
Canim bnde senle aynı durumdayım benimde6+3 de gttik doktora kese 21mm idi binde sadece kese göründü doktor haftaya çarşamba gel dedi boş gebelikte olabilirmiş(( kanama oldumu diye sordu hayır dedim haftaya gel yine bakalım dedi ...sen tekrr ne zamn gtceksin
Benim de bugün tahlil kontrolu vardı . Degerlerim iyiymis çok şükür ama demir hapina gene de devam etmemi demirin hamilelikte dusecegini soyledi.folik asite de devam. Haziran son haftasi tekrar muayene.Bu arada bitkisel sac boyalarini sordum onermedi simdi sacimin dibini acabilmek için papatya suyu vb deneyeyim diye düşünüyorum var mi bildiğiniz baska doğal bir yöntem sac acici olarak
Kızlar doktordan geldim keseyi gördü çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için çağirdi ama doktorumdan memnun kalmadim alttan bakmak istemedi nedense alttan baksaydı bebeği de görürmüydü acaba kese içinde ?
Olması gerekeni yapmış doktor zaten ilk aylarda doktorlar kendileri bakmak istemiyorlar ufakta olsa bebeği hiçbir şekilde riske atmak istemediklerinden.Bakılmasını isteyen kişilere de özellikle doktorlar kendileri teyit ediyor bakalım mı sen istersen bakarım diyorlar. hastanın sorumluluğunda yani.Bence doktorun iyi yapmış.
Merhaba , Allah nasip ederse bende ocak ayinda kucağına alacağım bebeğimi, şu anda 7+0 . tethyss
seninle aynı memleketteniz tabloda gördüm. Doktor tercihini yaptın mı ben daha seçemedim