2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bende yatıyorum hemen aklıma gelıyo ya sagıma yada soluma yatmaya çalışıyorum
Aynen soluma yatiyorum.bir bakiyom ya yuzustuyum ya sirtustu
İstediğin gibi yatabilirsin henüz çok küçük. Ben yüz üstü yatıyorum mesela.. Hep o pozisyonda olmuyoruz sonuçta
biliyo musun ya o kdar cok cabaliyorum.ki solumdan baska yere yatmamak icin

Ya öyle bir risk olsa doktorlar bakar mı vaginal... bence kendimizi korkutmayalim ve doktorumuzdan eminsek rahat olalim
Ben dicektim simdi...arkadaslar sonradan sitede gezinen okuyan insanlar olacak korku salmayalim herkese.dusuk riski oldugunda bile drlar alttan muayene ediyor..
Yanlis anlasilmalara yol acmasin

Midem ağzımda su bile içemiyorum bugün çok fena çubuk krakerle duruyorum folik asit corasprini zor içtim

gözün aydın canım bu haftada keseyi görmek önemli arkadaşım merak etme 2 hafta sonra güzel haberlerini alacağz allahın izniyle

Selam kızlar bizde kalp atışını duyduk çok şükür.. kızımın doktoruna gittik bu sabah.. çok sevindi.. gümbür gümbür atıyordu kuzumun kalbi.. bir ay sonra ikili testler için gelin dedi

canım gözzün aydın maşallah miniğine

maşallah maşallah miniğine gözün aydın canım

Kizlar bu adet donemimiz geldiginde karin kasik ve bel agrilarinin artmasi asiri siskinlik normaldir degil mi akintilarim da artti biraz yine

Canim bnde senle aynı durumdayım benimde6+3 de gttik doktora kese 21mm idi binde sadece kese göründü doktor haftaya çarşamba gel dedi boş gebelikte olabilirmiş(( kanama oldumu diye sordu hayır dedim haftaya gel yine bakalım dedi ...sen tekrr ne zamn gtceksin

Benim de bugün tahlil kontrolu vardı . Degerlerim iyiymis çok şükür ama demir hapina gene de devam etmemi demirin hamilelikte dusecegini soyledi.folik asite de devam. Haziran son haftasi tekrar muayene.Bu arada bitkisel sac boyalarini sordum onermedi simdi sacimin dibini acabilmek için papatya suyu vb deneyeyim diye düşünüyorum var mi bildiğiniz baska doğal bir yöntem sac acici olarak

Olması gerekeni yapmış doktor zaten ilk aylarda doktorlar kendileri bakmak istemiyorlar ufakta olsa bebeği hiçbir şekilde riske atmak istemediklerinden.Bakılmasını isteyen kişilere de özellikle doktorlar kendileri teyit ediyor bakalım mı sen istersen bakarım diyorlar. hastanın sorumluluğunda yani.Bence doktorun iyi yapmış.

Merhaba , Allah nasip ederse bende ocak ayinda kucağına alacağım bebeğimi, şu anda 7+0 . tethyss seninle aynı memleketteniz tabloda gördüm. Doktor tercihini yaptın mı ben daha seçemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…