- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Çok çok geçmiş olsun Allah bebegını ve senı korusun inşallah bu guzel ayda sen daha ıyı bılırsın tabı dıkkat edersın kendıne ıyıce dınlen zorda kalmadıkca kalkma ayaga. Allahım sızı korusun ınsallah ıyı olacaksınızKizlar bnm dusuk tehlikem varmis. Iki kez turuncu lekem geldi cok az. Kasik agrilarim da oluyor duzensiz. Kendi doktorum izinliydi devletteki baska bir doktora rica ederek poliklinikten muayene oldum. Annemlere geldim yatiyorum. Dua edin nolur...
Olmaz mı ben direk sanki bebeğin bulunduğu yeri hissediyorum sol kasık ağrım oluyor oraya yerleştiğini düşünüyorum bebişin, kasık ağrısından başka sırt ağrımda oluyor benim son günlerde bi de Ramazan davetleri olunca akşam sırt ağrımdan duramıyorumAgrı da oluyor mu canım bazen delıksız uyudugmda kasık agrısından uyuyamıyorum
Progestan fitil kullaniyorum zaten. Ona devam et ve dinlen dedi. Yalniz coraspin kanamaya sebep olur mu birakayim mi diye sordugumda dusuge sebep olmaz devam et dediGeçmiş olsun canım dikkat et kendine ilaç iğne bişey vermedi mi dr?
Progestan fitil kullaniyorum zaten. Ona devam et ve dinlen dedi. Yalniz coraspin kanamaya sebep olur mu birakayim mi diye sordugumda dusuge sebep olmaz devam et dediama bence ondan kaynaklaniyor, almasam mi acaba?
Pihtilasma sorunum yok ama ilk kaybimdan oturu tedbir amacli vermisti devletteki doktor. Ozeldeki doktorum da onaylamisti. Hep iki doktordan onay alarak dvm ediyorum ikisi de coraspin dusuge kanamaya neden olmaz deyip duruyorlarCanım yanlış yönlendirmek istemem ama lekelenme yaşayanlarda genelde ara veriyor doktor kan sulandırıcıya.. Senin pıhtılaşma sorunun mu var önlem amaçlı mı coraspin alıyorsun?
Abla ümraniyeye gidebiliyorsan zeynep kamile de gidebilirsin ben bu yakada olsam direk zeynep kamile giderdim istersen oranında randevularına bak ben randevu alcagım zaman gece tam 12de netten bakıp istediğim bölüme randevu bulabiliyorum sende dene istersenŞimdi mhrs den ümraniye eğitim araştırma kadın doğum bölümüne baktım bütün hekimlerin karşısında gebe olanlar randevu alamaz yazıyorbiz nereye gidicez peki gastrolojiye mi anlamadım
Pihtilasma sorunum yok ama ilk kaybimdan oturu tedbir amacli vermisti devletteki doktor. Ozeldeki doktorum da onaylamisti. Hep iki doktordan onay alarak dvm ediyorum ikisi de coraspin dusuge kanamaya neden olmaz deyip duruyorlar
Abla ümraniyeye gidebiliyorsan zeynep kamile de gidebilirsin ben bu yakada olsam direk zeynep kamile giderdim istersen oranında randevularına bak ben randevu alcagım zaman gece tam 12de netten bakıp istediğim bölüme randevu bulabiliyorum sende dene istersen
Benim de solum çoğunlukta ağrıyordu ama doktor hep tam ortaya tutuyor ultrasonu ne tarafta olduğunu bilmiyorum Doktor da bir şey demedi ultrason resmine göre göre tahmin yapabilen var mı ya:)Olmaz mı ben direk sanki bebeğin bulunduğu yeri hissediyorum sol kasık ağrım oluyor oraya yerleştiğini düşünüyorum bebişin, kasık ağrısından başka sırt ağrımda oluyor benim son günlerde bi de Ramazan davetleri olunca akşam sırt ağrımdan duramıyorum
Aynen öyle :) 1,5Hayırlısıyla kucagına almak nasıp olsun canım maşallah 2.evlat da ne guzeldır ılk evladının yaşı kaç:)
Artık o rahimde.Olmaz mı ben direk sanki bebeğin bulunduğu yeri hissediyorum sol kasık ağrım oluyor oraya yerleştiğini düşünüyorum bebişin, kasık ağrısından başka sırt ağrımda oluyor benim son günlerde bi de Ramazan davetleri olunca akşam sırt ağrımdan duramıyorum
8 haftada görüleni bile duydum korkma tatlım bide karnından bakıyorsa görmeyebilir evham yapma boşa söyle istersen vajinal baksın doktorKızlar doktordan geliyorum şimdi moralim çok bozuldu.kesem 19mm olmuş yolk kesesi de oluşmuş ama bebek daha görünmüyor dedi.bir hafta daha bekleyelim oluşmazsa boş gebelik olabilir kürtaj olman gerekir dedi.6+0 bugün,normal mi sizce? Oluşur mu daha? Canım çok sıkkın nolur bişey söyleyin.
Canim bnde senle aynı durumdayım benimde6+3 de gttik doktora kese 21mm idi binde sadece kese göründü doktor haftaya çarşamba gel dedi boş gebelikte olabilirmiş(( kanama oldumu diye sordu hayır dedim haftaya gel yine bakalım dedi ...sen tekrr ne zamn gtceksin
8 haftada görüleni bile duydum korkma tatlım bide karnından bakıyorsa görmeyebilir evham yapma boşa söyle istersen vajinal baksın doktor
depresif polyanna bende aynı durumdayım benimde hamile olduğumu 7 sülale duydu hangi birine anlatacaksın, birde sorup duraaklar nasıl gidiyo diye
Bilen bilmeyen herkes konuşuyor. Hekimlerimize güvenelim. Etrafa kulağını tıka senDuygularima tercüman oldun resmen bende senin gibi düşünüyorum. Çevremdeki herkes annem kaynanm da dahil öyle korkutmuşlar ki onlari vajinal bakılmaz diye bi ton laf söylüyorlar ama bana göre bi sakincasi yok ve aksine daha faydalı herşey daha net gözükuyor ve mudahele edilebiliyor karindan hiçbisey gözükmuyor ki. Zaten zarari olsa doktorlar bunu göz alamaz diye düsünüyorum.
Canım bende cuma gideceğim doktora 7+2 olacağım cuma günü ona rağmen duyulur mu acaba erken mi aldım randevuyu diyorum telaş yapma bi önceki bebeğimde 8. HAftada duydum benVajinal baktı zaten canım ama acilde baktılar ve ultrason cihazı eski gibi geldi bana güvenemedim yani.bence daha erkendi.persembe günü kendi doktoruma gidecem 6+5 olacak görüneceğini umut ediyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin ınşallah.
Bu konuda çekincesi olan doktor kendini sorgulasın. O zaman ilk aylarda cinsel ilişkiyi de yasaklamalı o hekimler kimse.Bu konu hassas bir konu doktorun tecrübesi çok önemli çoğu doktorundan gebelere vajinal yolla bakmak istememesi çok sık görülen bir durum ve bu gerçeği göz ardı edemeyiz doktor kendisine güvenip bakar ama işler doktorun istediği gibi gitmeyebilir Allah korusun.
Canım bende cuma gideceğim doktora 7+2 olacağım cuma günü ona rağmen duyulur mu acaba erken mi aldım randevuyu diyorum telaş yapma bi önceki bebeğimde 8. HAftada duydum ben
olsun cabuuk gecer senin ilk dmi istiyo muydunuz bebis bzmki gbi supriz mi oldu yoksaYok canım. 13üne randevu aldım. Daha çooook var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?