2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam kızlar
Ben çok fenayım, öksürük, hapşuruk, bulantı kusm derken beni yere çarptı resmen. Bugün gittim doktora ama hiçbi ilaç veremeyiz dedi, doğal yöntemlere devam. 1 hfta rapor aldım. En azından bakıcı oğlumla ilgilenirken ben yatıp dinleneyim diyorum..
beslenme düzeninize maşallah valla, ben sabah tost, süt, öğlen çorba, akşam yoğurtlu erişte yedim dün o da yarım tabak. Bgn yumuşak olsun diye pankek yaptım 3 tane zor yedim. Kilo vermişim zaten. İlk aylar böyle oluyor benim malesef.. öğürmekten ve öksürmekten kaburgalarım ağrıyor artık (

canım adı ne? Doktorun mu tavsiye etti? Benim folik asit de bitmek üzere, ondan alayım bende bulantıya fayda ettiyse

kızlar hafta olarak bebegi geriden gelen varmı? birde yolk sac büyük diye söyleyen doktor oldumu size

hayırlı olsun canım benimde ikinci evladım olacak allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah

Aslında doğru olanı yapmış canım endişe etme benim 6+2 de vajinal gördü. Sen 5+ lardasın henüz.

Maşallah keseyi görmüşsünüz şahane.. doktor gerek görmemiş demek ki.. herşey yolunda gider Allah’ın izniyle

Selam kızlar bizde kalp atışını duyduk çok şükür.. kızımın doktoruna gittik bu sabah.. çok sevindi.. gümbür gümbür atıyordu kuzumun kalbi.. bir ay sonra ikili testler için gelin dedi
gözün aydın canım. karından mı baktı. ben 1 hafta daha beklemek istiyorum eşim acele ediyor bu günlerde iyice sabırsızlandı.

Canim iyiki bakmamis doktor zaten onlar istesede altan muane ettirme kucuk oldugu icin dusme riski var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…