Yok yanlış anlamam çünkü bu konu kişiden kişiye değişen bişey çünkü herkesin yaşadığı farklı her doktorda aynı yolu uygulamak zorunda değil. Biri dikişe soldan başlar atmaya biri sağdan atar ikiside bir şekilde işini doğru yapar veya yaptığını düşünür. Sonuç olarak tüm bebekler sağlıkla doğsunda önemli olan bu.Bu konuda çekincesi olan doktor kendini sorgulasın. O zaman ilk aylarda cinsel ilişkiyi de yasaklamalı o hekimler kimse.
Yanlış anlamayın lütfen direk size sözüm yok. Ama kaç yazı oldu böyle kendimi tutamadım artık.
Evet canim bnde doktordan gldim bugün ben 6+3 te gttim sadece kese göründü, doktor sıkışık gel dedi haftaya bebeğide goremedik henuz(
Canim gecmis olsun dikkat et kendine benim dr coraspini birak dedi lekelenmem olunca igne falan kullaniyomusunProgestan fitil kullaniyorum zaten. Ona devam et ve dinlen dedi. Yalniz coraspin kanamaya sebep olur mu birakayim mi diye sordugumda dusuge sebep olmaz devam et dediama bence ondan kaynaklaniyor, almasam mi acaba?
Vajinal baktı zaten canım ama acilde baktılar ve ultrason cihazı eski gibi geldi bana güvenemedim yani.bence daha erkendi.persembe günü kendi doktoruma gidecem 6+5 olacak görüneceğini umut ediyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin ınşallah.
Doktorların çoğu yasaklıyo zaten 2 buçuk aydır kardeşizBu konuda çekincesi olan doktor kendini sorgulasın. O zaman ilk aylarda cinsel ilişkiyi de yasaklamalı o hekimler kimse.
Yanlış anlamayın lütfen direk size sözüm yok. Ama kaç yazı oldu böyle kendimi tutamadım artık.
Doktorların çoğu yasaklıyo zaten 2 buçuk aydır kardeşiz
Benimde 6+0 da karından sadece kese göründü, vajinal ultrasonla minicik birşey göründü, bebek oluşumu var muhtemelen ama cihaz çok eski anlaşılmıyor dedi. Korkmayın. Karından baktığı cihaz yeni olmasına rağmen görünmedi. Muhtemelen 6+5 de ufakta olsa bebek oluşumunu görürsünüz
6+5 te farklı bı doktora gittim hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum cnmCanim senin durumun nasıl oldu ?
Bilen bilmeyen herkes konuşuyor. Hekimlerimize güvenelim. Etrafa kulağını tıka sen
Ooo sen ne diyosun canim ben diger hamileligimde 9 ay lohusalik falan derken 1 yil de gitsin ev arkadasi gibiydik hersey minnaklar icin:)Doktorların çoğu yasaklıyo zaten 2 buçuk aydır kardeşiz
Ooo sen ne diyosun canim ben diger hamileligimde 9 ay lohusalik falan derken 1 yil de gitsin ev arkadasi gibiydik hersey minnaklar icin:)
Doktorların çoğu yasaklıyo zaten 2 buçuk aydır kardeşiz
Çok güldüm arkadaşım yaaaabiz de kardeşiz uzun süredir
Arkadaslar siz ciddimisiniz? Doktor mu yasakladi ki? Yoksa sizin aldığınız bir karar mi?Ooo sen ne diyosun canim ben diger hamileligimde 9 ay lohusalik falan derken 1 yil de gitsin ev arkadasi gibiydik hersey minnaklar icin:)
Ben doktora sormadım ya okuyunca ben de şaşırdım şimdi bi daha ki gidişimde sorayım, ama biz devam ediyoruz mikmik yapmayaArkadaslar siz ciddimisiniz? Doktor mu yasakladi ki? Yoksa sizin aldığınız bir karar mi?
Canim benim 4 dusugum vardi dr yasakladi bizde uymaya calistik:)Arkadaslar siz ciddimisiniz? Doktor mu yasakladi ki? Yoksa sizin aldığınız bir karar mi?
Bana her gittigimde doktorum ilk uc ay agir kaldirmak ilişki yasak diyor ben kizimda da uc ay yasakti oda tüp bebekti genelde bir cok doktor diyor eger gecmisinde riski olmayan kisiyse doktoru hafta bir ile izin veriyor geneldeArkadaslar siz ciddimisiniz? Doktor mu yasakladi ki? Yoksa sizin aldığınız bir karar mi?
Önceki gidişinde kaç gunluktu6+5 te farklı bı doktora gittim hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum cnm
Canim şuan kaç haftaliksin bir hafta sonramı gidin dedi doktorBizde tam 6 haftalıkken gittiğimizde karından ultrasonla sadece kese göründü, vajinal ultrasonla çok minik şekilde bebek oluşumu var gibi demişti ama ultrason cihazı çok eski olduğu için bu haftadan için bir hastaneye gidin demişti. Umarım bu sefer görebiliriz. 6 haftalık iken çok küçük oluyorlar sanırım :)
Canim sonucu yazarmisin benide etiketlersen çok memnun olurumBen perşembe günü gidecem canım.ben ilk şoku atlattım ve kendimi üzmemeye karar verdim.sonucta her şey olacağına varır.sabirla bekliyorum ve bol bol dua ediyorum.rabbime bıraktım,hayırlısı neyse onu nasip etsin.sen de sabret ve kendini üzme sakın.insallah bebeklerimizi görür kalp atışlarını duyarız allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?