2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok yanlış anlamam çünkü bu konu kişiden kişiye değişen bişey çünkü herkesin yaşadığı farklı her doktorda aynı yolu uygulamak zorunda değil. Biri dikişe soldan başlar atmaya biri sağdan atar ikiside bir şekilde işini doğru yapar veya yaptığını düşünür. Sonuç olarak tüm bebekler sağlıkla doğsunda önemli olan bu.

Evet canim bnde doktordan gldim bugün ben 6+3 te gttim sadece kese göründü, doktor sıkışık gel dedi haftaya bebeğide goremedik henuz(

Bizde tam 6 haftalıkken gittiğimizde karından ultrasonla sadece kese göründü, vajinal ultrasonla çok minik şekilde bebek oluşumu var gibi demişti ama ultrason cihazı çok eski olduğu için bu haftadan için bir hastaneye gidin demişti. Umarım bu sefer görebiliriz. 6 haftalık iken çok küçük oluyorlar sanırım :)

Progestan fitil kullaniyorum zaten. Ona devam et ve dinlen dedi. Yalniz coraspin kanamaya sebep olur mu birakayim mi diye sordugumda dusuge sebep olmaz devam et dedi ama bence ondan kaynaklaniyor, almasam mi acaba?
Canim gecmis olsun dikkat et kendine benim dr coraspini birak dedi lekelenmem olunca igne falan kullaniyomusun

Benimde 6+0 da karından sadece kese göründü, vajinal ultrasonla minicik birşey göründü, bebek oluşumu var muhtemelen ama cihaz çok eski anlaşılmıyor dedi. Korkmayın. Karından baktığı cihaz yeni olmasına rağmen görünmedi. Muhtemelen 6+5 de ufakta olsa bebek oluşumunu görürsünüz

Doktorların çoğu yasaklıyo zaten 2 buçuk aydır kardeşiz

Inşallah canım sağol:) benim de temennim o yönde.allahim hepimizin evladını sağ salim kavuştursun bize inşallah.

Kizlarrr ben gebelikten önce gobegimi falan ağda ile aldiriyodum. Bu gebelik döneminde hiç gitmedim ağdaya. Şimdi gitsem bi sorun yaşar miyim acaba

Arkadaslar siz ciddimisiniz? Doktor mu yasakladi ki? Yoksa sizin aldığınız bir karar mi?
Ben doktora sormadım ya okuyunca ben de şaşırdım şimdi bi daha ki gidişimde sorayım, ama biz devam ediyoruz mikmik yapmaya yani dikkatli bi şekilde gebeliği öğrendiğimizden beri haftada 1-2 kez

Arkadaslar siz ciddimisiniz? Doktor mu yasakladi ki? Yoksa sizin aldığınız bir karar mi?
Bana her gittigimde doktorum ilk uc ay agir kaldirmak ilişki yasak diyor ben kizimda da uc ay yasakti oda tüp bebekti genelde bir cok doktor diyor eger gecmisinde riski olmayan kisiyse doktoru hafta bir ile izin veriyor genelde

Canim şuan kaç haftaliksin bir hafta sonramı gidin dedi doktor

Canim sonucu yazarmisin benide etiketlersen çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…