Yok yanlış anlamam çünkü bu konu kişiden kişiye değişen bişey çünkü herkesin yaşadığı farklı her doktorda aynı yolu uygulamak zorunda değil. Biri dikişe soldan başlar atmaya biri sağdan atar ikiside bir şekilde işini doğru yapar veya yaptığını düşünür. Sonuç olarak tüm bebekler sağlıkla doğsunda önemli olan bu.
Bizde tam 6 haftalıkken gittiğimizde karından ultrasonla sadece kese göründü, vajinal ultrasonla çok minik şekilde bebek oluşumu var gibi demişti ama ultrason cihazı çok eski olduğu için bu haftadan için bir hastaneye gidin demişti. Umarım bu sefer görebiliriz. 6 haftalık iken çok küçük oluyorlar sanırım :)
Progestan fitil kullaniyorum zaten. Ona devam et ve dinlen dedi. Yalniz coraspin kanamaya sebep olur mu birakayim mi diye sordugumda dusuge sebep olmaz devam et dedi ama bence ondan kaynaklaniyor, almasam mi acaba?
Vajinal baktı zaten canım ama acilde baktılar ve ultrason cihazı eski gibi geldi bana güvenemedim yani.bence daha erkendi.persembe günü kendi doktoruma gidecem 6+5 olacak görüneceğini umut ediyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin ınşallah.
Benimde 6+0 da karından sadece kese göründü, vajinal ultrasonla minicik birşey göründü, bebek oluşumu var muhtemelen ama cihaz çok eski anlaşılmıyor dedi. Korkmayın. Karından baktığı cihaz yeni olmasına rağmen görünmedi. Muhtemelen 6+5 de ufakta olsa bebek oluşumunu görürsünüz
Benimde 6+0 da karından sadece kese göründü, vajinal ultrasonla minicik birşey göründü, bebek oluşumu var muhtemelen ama cihaz çok eski anlaşılmıyor dedi. Korkmayın. Karından baktığı cihaz yeni olmasına rağmen görünmedi. Muhtemelen 6+5 de ufakta olsa bebek oluşumunu görürsünüz
Ben doktora sormadım ya okuyunca ben de şaşırdım şimdi bi daha ki gidişimde sorayım, ama biz devam ediyoruz mikmik yapmaya yani dikkatli bi şekilde gebeliği öğrendiğimizden beri haftada 1-2 kez
Bana her gittigimde doktorum ilk uc ay agir kaldirmak ilişki yasak diyor ben kizimda da uc ay yasakti oda tüp bebekti genelde bir cok doktor diyor eger gecmisinde riski olmayan kisiyse doktoru hafta bir ile izin veriyor genelde
Bizde tam 6 haftalıkken gittiğimizde karından ultrasonla sadece kese göründü, vajinal ultrasonla çok minik şekilde bebek oluşumu var gibi demişti ama ultrason cihazı çok eski olduğu için bu haftadan için bir hastaneye gidin demişti. Umarım bu sefer görebiliriz. 6 haftalık iken çok küçük oluyorlar sanırım :)
Ben perşembe günü gidecem canım.ben ilk şoku atlattım ve kendimi üzmemeye karar verdim.sonucta her şey olacağına varır.sabirla bekliyorum ve bol bol dua ediyorum.rabbime bıraktım,hayırlısı neyse onu nasip etsin.sen de sabret ve kendini üzme sakın.insallah bebeklerimizi görür kalp atışlarını duyarız allahın izniyle.