2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
işte atakta yasıycaksnz o sorunu kuzum ıns olmaz ama bugıne dek ben de anlamamıstm zorlugunu ta kı meme ıcn clk uyanana dek. gecelerı cokzorluyuo
Ataktayiz firtinali gunlre son 3 kafayi kiricam son 1 haftam 8 11 arasi bi odaya tikilip geciyo az kaldi gece cok sik kalktigi zamanlarda oldu benimkinin ben antremanliyim o yuzden ama berbat bisey uyudugunu anlamiyo insan

Yok kuzum giriyorum ben şimdi de denedim de. Uyku eğitimi çok zor olacak of

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun.
Sayfaların devamını okuyamadım devam etti mi ya da doktora gittiniz mi?
İnşallah korktuğun gibi değildir.

Yok kiz ne zayifu masallah uzulem hiç burda 4 aylik kilosu 6 larda olan bisuru annemiz var
Çok kusuyor zaten bu kadar kusmasada dahada iyi olur aslında aman sağlıklı olsunlar da yeter ki ama anayız işte

Ataktayiz firtinali gunlre son 3 kafayi kiricam son 1 haftam 8 11 arasi bi odaya tikilip geciyo az kaldi gece cok sik kalktigi zamanlarda oldu benimkinin ben antremanliyim o yuzden ama berbat bisey uyudugunu anlamiyo insan
evet kuzun ya bızm.de fırtınalı gunler yaklasık 1hafta once basladı o gunden berı gecelerı sık uyanıo 4kez rsmen mal gbym

Yok kuzum giriyorum ben şimdi de denedim de. Uyku eğitimi çok zor olacak of
ya bnım tel hafzası dolu ondan mı atıyor bılmyrm goremıyrm btecegı tarıhı senın tahmnı dogum nezmandı kacında bıtyo dıyo atak

ÇOk teşekkür ederim inşallah geçer bizimde cuma 3. Ay kontrolümüz var bakalım gelişimimiz nasıl olacak.

Canim bizde de boyle bir durum vardi. Hatta bir gün arayla oldu. Ben sut ve yumurtayi kestim kendimce. Ertesi gün olmadi. Onda sonra yine oldu. Bugün doktora sorduk. Makatina bakti catlak varmis krem verdi

Canim bizde de boyle bir durum vardi. Hatta bir gün arayla oldu. Ben sut ve yumurtayi kestim kendimce. Ertesi gün olmadi. Onda sonra yine oldu. Bugün doktora sorduk. Makatina bakti catlak varmis krem verdi
Gozle goruluo mu makatta catlak acaba? Ebeye bakma sen her biri bir cins kuzum yaa ben gitmiorum bile saglik ocagina herseyim asi dahil doktorda benim

Hemsire var hemsire var iste bana da yaklasik 300 gr aldi diye nasil kotu hissettirdi :)
Deli mi ne daha destek olması gerekirken yaptığına bak ben de az kilo almış dedim üzüldüm üzülme sadece anne sütü alırken olabilir ek gıdaya da az kaldı tamamlariz iki ayı bu şekilde devam et sen sorun yok filan dedi

4 aylik bebekler nerdeyse o kiloda
Suma gurescisi mi yetiştirecekmissin
Tovbe ya

Persentilde %25-50 görünüyor kilo, boy %90 boy uzun olduğu için kilo göstermiyor olabilir ama ortalardayız biz de sağlıkları yerinde olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…