2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bilemiyorum ki deneyimli anneler söylese keşke bu ne olduğunu bilmediğimiz garip garip yerlerimiz ağrıyor bunlar 3-4. Aylarımızda geçecek mi yoksa biz hep şuram ağrıyor buram ağrıyor mu diyeceğiz :)
Kizlar bu iyi agrilarimiz bebis yerlesmeye calisiyo adet agrisi gibi oluyo Rabbim nasip ederse son aylarda karnizi tutup bi dur diyeceksiniz insallah cok guzel bir duygu

Kizlar cuma gunu duyduk bebisin kalp sesini yazamadim buraya, kimseye soylememistik kalbini duymadan heveslendirmeyelum dedik. 3 gündür heycaninizi paylastik sevdiklerimizle. Cok guzel duygularmis. Rabbim isteyen herkese en hayirli zamanda versin insallah, kimsenin kucagini bos koymasin amin
Cuma gunu dr gittik kizlar baska dokturdu ve esimi odaya almak istemedi. Zorla girdik neyse dedim gecen hafta gelmistik tahliller felan vardi dedim. Sorunlu gebelik mi niye her hafta geliyosunuz dedi. Saka gibianlattim olayi kalbini dinlemeyegeldik dedim. Ultrason odasi gec dedi esin giremez dedi. Heycanliyiz onun da duymasini istiyorum dedim neyseki cok zorluk cikarmadi. Ama esimi almasaydi muayene olmuycaktim. Cesit cesit insan var aklim almiyo bazen. Komikti yani. Boyle bi durum moralimi bozmalimiydi bilmiyorum. Cok da önemsemedim cunku bebegim saglikli ben saglikliyim cok sukur. Rabbim saglikla hayirla yavrularimizi elimize almamizi nasip etsin insallah. Dengesiz insanlar cok malesef. Bebegimiz icin daha guclu olmaliyiz. Rabbim bu surecte hepimizin yaninda olsun amin

o mesajlardan ben de bahsettım şöyle birşey var her dr.un ızledıgı bır yol vardır benım HARIKA dıye tabır ettıgım dr.um mesela bunu sordugumda bana cok guzel tıbbi acıdan acıkladı siz neden gerılıyorsunuz kı sızınki yapar baskasının dr.u.yapmaz cinsel ilişki ile muayene farklı zaten gerek gorulmeyen bıseyı neden dr.lar ya benım canım ıstedı vajınal bakaym neden desın kı erken gitme durumlarında, gorulememe durumlarında bakar vajinal dr.lar. ha belki bazıları karından net goremıyordur onu tercıh edıyordur bu da bir secenek. şu kadarını soyleyeyım Bununla ılglı bıcok vıdeo ızledım zamanında vajınal.yuzunden cokkotu seyler yasamıs bırı olarak. belkı de dunyanın sayılı dr.larıydı ızledıklerım de hepsı de mecbur kalınrsa vajınal yapılır dıyor. malesef gecmıste yaşayan ınsanlar boyle cok sorguluyor. Buyüzden hekimimden de Allah razı olsun bunu yapmadıgı ıcın kendı adıma ben de şimdi kendımı tutamadım:)

Kizlar bu iyi agrilarimiz bebis yerlesmeye calisiyo adet agrisi gibi oluyo Rabbim nasip ederse son aylarda karnizi tutup bi dur diyeceksiniz insallah cok guzel bir duygu
Ayy bi an önce geçsek o evreye hemen böyle 20. Hafta sonralarına ışınlanmak istiyorum bu haftalar çok tedirgin endişeli

Aman canım bir şey olmasın Tabii ki de bebişlere bir risk olmadığı sürece Haftada iki kere normalmiş zaten genelde 10. Haftayı bekleyin diyor doktorlar yine de bizde Geçen gün açılışı yaptık Ama zaten normale göre çok farklı oluyor ister istemez dikkat etmek zorunda kalıyoruz bebek amniotik sıvı ile korunduğu için cinsel ilişkide asla Rahime değmiyor zaten aksine anneye psikolojik olarak olumlu dönüş oluyormuş ilişkiyle. Ve oluyor da:)

Iyi gclr arkadslar yarin buyuk gun benim icin 1 haftadir evdeydim kurdum kafamda yazdim cizdim oynadim gecen keseyi ve yolch kesesini gormustuk yarin kontrole gidecem cok endiseleyim diger hamileiklerimde mide bulantisi ust seviyeyiydi bunda hicbir belirti yok nasil gidecem sabahi zor edecem benim icin dua edermisiniz yarin guzel haberler veririm insallah Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah

Dualarımız seninle canım merak etme göreceksin bebişi inşallah tam olarak kaçıncı haftadasın

Amin canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle ve bebişinle :)

İnsallah hayirlisiyla duyarsin canim bebesin kalp atislarini icini ferah tutmaya calis

Canım benim de tüp bebek ve 7 ocak görünüyor doğum tarihi Allah nasip ederse. Muhtemelen Aralık’ta olacak sezaryen ile ama aynı tarihte aynı yöntemle hamile kalan birini görünce yazmak istedim. Hayırlı olsun :)

Ben doktora sormadım ya okuyunca ben de şaşırdım şimdi bi daha ki gidişimde sorayım, ama biz devam ediyoruz mikmik yapmaya yani dikkatli bi şekilde gebeliği öğrendiğimizden beri haftada 1-2 kez

Canim benim 4 dusugum vardi dr yasakladi bizde uymaya calistik:)

Bana her gittigimde doktorum ilk uc ay agir kaldirmak ilişki yasak diyor ben kizimda da uc ay yasakti oda tüp bebekti genelde bir cok doktor diyor eger gecmisinde riski olmayan kisiyse doktoru hafta bir ile izin veriyor genelde

Yani zaten iliskinin yasaklanmasi gebeligin riskli olup olmamasina yada önceki hamilelik hikayelerine bakilip öyle yasaklanır dr tarafından diye biliyorum bende... hatta tam tersine eğer bir risk yoksa o sirada salgilanan hormonlarin bebeğe yararı olduğu görüşü bile var...
Bundan beni yanlış anlamayin öyle zaten eskisi gibi bir istek olmuyor ilk aylarda ancak hani bir risk yoksa bunu engellemek biraz garip... hamilelik boyunca iliski yaşamayan varmış okuyunca şok oldum biraz...

Bilemiyorum ki deneyimli anneler söylese keşke bu ne olduğunu bilmediğimiz garip garip yerlerimiz ağrıyor bunlar 3-4. Aylarımızda geçecek mi yoksa biz hep şuram ağrıyor buram ağrıyor mu diyeceğiz :)

Yok yok merak etmeyin hepsi geçiyor... şuan bunu bilsemde hic geçmeyecek gibi geliyor ama geciyor... yani ilk gebeligimde ayakta duramayan, yolda yururken bile kusan ben son aylarda eskisinden bile dinç olduysam kimse endiselenmesin... :)

Bende daha gitmedim 12 sine randevu aldık heyecanlıyım valla ama en çok doktorumu göreceğim için sanırım
Bende bazı samimi olduğum kişilere söyledim ama çok da yaymadım kalp atışını duymak emin olmak istiyoum eşimin tarafı daha bilmiyor

Kızlar mutlaka okuyun bn 2lıyı yaptrcam sadece nasıpse herbırınde yanlıs poztıfo ıhtımalı artıyormus
Bencede. Ben hiç yaptırmayı düşünmüyorum. Oğlumda da yaptırmamıştım.

Kizlar bnm dusuk tehlikem varmis. Iki kez turuncu lekem geldi cok az. Kasik agrilarim da oluyor duzensiz. Kendi doktorum izinliydi devletteki baska bir doktora rica ederek poliklinikten muayene oldum. Annemlere geldim yatiyorum. Dua edin nolur...
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bu dönemi çok çabuk ve kolay atlatırsın.
olsun cabuuk gecer senin ilk dmi istiyo muydunuz bebis bzmki gbi supriz mi oldu yoksa
Hayır kuzum ikinci bebeğim olacak nasipse. Oğlum var ya 3 yaşında istiyorduk canım sürpriz olmadı yani :)

Dualarimiz seninle güzel haberle gel insallah

Miniğin hayırlı olsun canım. Kaşıntı deyince akla hemen karaciğer enzimleri geliyor. Bence hastaneye gidip test yaptır bu durumu doktoruna söyle. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri bununla uğraşıyorum. Haftada bir gidip kan veriyorum. Enzimlerim yükseldiği için folik asiti kesti doktor, onun yerine ace plus selenyum adında bir vitamin verdi. Doğal bir ilaçmış ve enzimleri baskılıyormuş. Yaklaşık 10 gündür onu içiyorum ve sürekli kontrol altındayım. Kadın doğum doktorum beni gastroenteroloji bölümüne sevketti. Takibim orda yapılıyor. Belki de hiç böyle bir şey yoktur endişe etme ama ihmal de etme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…