iyi akşamalr kızlarr yazamadım bayadır haftasonu minik lekelenmem oldu yatıım bututn gun sonra tam duzeldim dedim ertesi gün gece tir tir titriyorum nası ama donuyorum acile zor attım kendimi dr aradım serum bağladılar neyse az kendime geldim ama ara ara ağrılarım oluyo haftaya pazartesi dr giidicem kese gördük kalp atışı görememiştik
pikolojim çok bozukk yalnız kilolu hamile kaldım ve yaş 40 devamlı kötü bişey olcak diye düşünceler var panik halim var sıkıntı basıyo ter boşalıyo çok mutsuzuzm 2 çocuğumu nası sevinçle heyecanla hamilelik gecirmiştim deişik duygulardayım Allah yardım eder inş 9 ay uyusam kalkmasam olur yani
Uzun zamandır okuyordum sizleri ama yazmaya fırsatım bu güne kadar olmadı. Ben de ilk bebeğimi bekliyorum 9. Haftadayiz 32 yaşındayım ve İstanbuldayım
Sizlere sormak istediğim birşey var decavit ve progestan ve folbiol kullanıyorum bir kaç gündür hafif hafif bir kasinti başladı özellikle sırtımda. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Doktorun bişey demesine gerek yok canım.ben gözümden bile sakınıyorum iki üç ay ilişkiye girmesek nolurki.ilk üç ay riskli zamanlar nolur nolmaz.ben asla riskli zamanlar geçmeden yakınlaşmam eşimle.hatta şu anda bu konuyu konuşmak bile garibime gidiyor.ben kimse beraber olmuyordur diye düşünürdüm hep.
Doktorun bişey demesine gerek yok canım.ben gözümden bile sakınıyorum iki üç ay ilişkiye girmesek nolurki.ilk üç ay riskli zamanlar nolur nolmaz.ben asla riskli zamanlar geçmeden yakınlaşmam eşimle.hatta şu anda bu konuyu konuşmak bile garibime gidiyor.ben kimse beraber olmuyordur diye düşünürdüm hep.
Canım benim üzmek istemem yanlış bişiy söylersem de affola şimdiden:) ilk gebeliğimde direk ilişki yasaklandı yerinden bile kalkmayacaksın dedi doktor 2,5 ay yattım eşim yaptı yemeğimi bile ama sonuç gene bebeğim gitti gene gitti, yani demem o ki o bebeğin yiyecek ekmeği olduktan sonra bu dünya da bırak ilişkiye girmeyi yengem 2. Çocuğunu istemedi ama aldırmakta günah diye halıları kaldırdı koltukları kaldırıp kaldırıp bıraktı bebeği düşsün diye neler yapmadı ama şimdi yiğenim 17 yaşında koca delikanlı oldu bile :)
Bilemiyorum ki deneyimli anneler söylese keşke bu ne olduğunu bilmediğimiz garip garip yerlerimiz ağrıyor bunlar 3-4. Aylarımızda geçecek mi yoksa biz hep şuram ağrıyor buram ağrıyor mu diyeceğiz :)
Sagol canim duyduk sukurler olsun. 3 hafta sonra gelin dedi. İlac felan vermedi. Vitamin mineralleri dogal yollarla almani oneririm dedi. Balik sevmiyorum hic yiyemezsen ilac yazariz zorla biraz dedi bakalim.
Bilemiyorum ki deneyimli anneler söylese keşke bu ne olduğunu bilmediğimiz garip garip yerlerimiz ağrıyor bunlar 3-4. Aylarımızda geçecek mi yoksa biz hep şuram ağrıyor buram ağrıyor mu diyeceğiz :)
Ben mesela süpürge açamıyorum çok yoruyo ve kasık bel ağrısı yapiyo. 5 kiloluk bidon kaldırdım dün. Aldığım gibi indirmeme rağmen bugün bel ağrısından öldüm. Yani çok dikkat etmek gerek canm
Ben mesela süpürge açamıyorum çok yoruyo ve kasık bel ağrısı yapiyo. 5 kiloluk bidon kaldırdım dün. Aldığım gibi indirmeme rağmen bugün bel ağrısından öldüm. Yani çok dikkat etmek gerek canm
Ben zaten elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorım ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için ama işte yine yemek süpürge vs yapmak zorunxa kalıyoruz :/