2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
4.aydasiniz dimi canım benimmoglanda 4. Ay kontrolümüz de 6300 çıktı 65 cm banada çok zayıf görünüyor 4. Ayda 7000 Gr geçmeyen az bebekten biri oğlum
Ekstra mamadir, ek gidadir fln baslamadiniz di mi canim? Bizimki de 6600 65-66 cm civari benim gozumde zayifcik ama doktor anne sutune devam dedi

Bu damlayi devlet karşılama payi var mi
Yoksa ücretli mi

Maşallah canım bu ay normal sanırım , ort. 400 -500 Gr aldı sanki genel olarak bebelerimiz
Kusma için ilaç yarayacak mı acaba , bize ilaç vermiyor burdaki doktorlar bende pek ilaç yanlisi değilim ama her türlü kusuyor. Yüzüstü yatiramiyorim hiç içi dışına çıkıyor diye . İnşallah altıncı ayda geçer yoksa bende ilaç talep edicem

Canım bize de sidefer verdi. Dün başladık ama onu kullandığımdan beri çocuk kıvranıp duruyor. Her bünyede farklı tepkiler gösteriyor sanırım. Bakalım bir iki gün daha deneyeceğim. Umarım ondan değildir

Benim doktorum asiri kabizlik ve kirmizi dokuntuler yaparsa kesersin dedi canım. Kabizlik yapmad soylenilen bazı demir takviyeleri var ama bilemiyorum ben de kullanmak istemiyorum demir
Oy oy ne zor ya. Ek gıdaya başlayınca da kabız olacak diye korkuyorum. Öyle böyle bünyeleri alışacak sanırım her şeye..

Kızlar ben digital çubuk termometre almıştım nedense temassızlara güvenemiyorum ama eşim onlardan alacağım diye tutturdu bize sıvıyı da ölçenlerden bi marka model falan öneriverseniz:))

Benim oglan bir gün yapmaz ertesi gün iki kere dolu dolu dolu kaka yapar bakalım biz bu ay ne kadar alacağız tartı sorunlu bence sağlık ocağı ile Drunki

Geçmiş olsun kızına canım
Bilmiyorum tartı da sıkıntı var mı ama her defasında doktorda kilosu ve boyu daha çok çıkıyor aile hekimliğinde az çıkıyor hangisi hatalı bilmiyorum

Bizde 10 gündür kullanıyoruz bize de herhangi bir yan etki yapmadı 2 gün verme istersen bir bak sonra yine verirsin aynı şey olursa başka kullanırsın doktor kesinlikle kullanmamız gerektiğini hem zeka hem motor gelişiminde önemli olduğunu söyledi bize de

Maşallah prensese canım

Benimki ilk defa verdi kaç aydır var dedim. Önünde 3 kere kuştu deneyeyim bakalım iyi gelecek mi o da kilosunu etkiliyor olabilir dedi son 2 aydir az kilo bizim. Bakalım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…