Bizim dr umuz önemli olduğunu ek gıdaya almadığı için başka biyerden alamayacağını söyledi. Sidefer damla önerdi. Paraben içermiyor. 1 haftadır kullanıyorum kabızlık yapmadı. Tadıda diğer kan damlalarına göre çok çok güzel.
Biz geldik doktordaan. Doktorumuz d vitaminini degistirdi icinde farkli mineraller olandam verdo yaz geldigi icin ihtiyaci olcak dedi. Demir surubu verdi disi cikana kadar bunu kullanicaz disten sonra degistiricez dedi. Bu ay 500g almisiz 6350 olmusuz. Cok kustugumuz icinde motillium verdi gunde 3kere
Maşallah canım bu ay normal sanırım , ort. 400 -500 Gr aldı sanki genel olarak bebelerimiz
Kusma için ilaç yarayacak mı acaba , bize ilaç vermiyor burdaki doktorlar bende pek ilaç yanlisi değilim ama her türlü kusuyor. Yüzüstü yatiramiyorim hiç içi dışına çıkıyor diye . İnşallah altıncı ayda geçer yoksa bende ilaç talep edicem
Bizim dr umuz önemli olduğunu ek gıdaya almadığı için başka biyerden alamayacağını söyledi. Sidefer damla önerdi. Paraben içermiyor. 1 haftadır kullanıyorum kabızlık yapmadı. Tadıda diğer kan damlalarına göre çok çok güzel.
Canım bize de sidefer verdi. Dün başladık ama onu kullandığımdan beri çocuk kıvranıp duruyor. Her bünyede farklı tepkiler gösteriyor sanırım. Bakalım bir iki gün daha deneyeceğim. Umarım ondan değildir
Benim doktorum asiri kabizlik ve kirmizi dokuntuler yaparsa kesersin dedi canım. Kabizlik yapmad soylenilen bazı demir takviyeleri var ama bilemiyorum ben de kullanmak istemiyorum demir
Kızlar ben digital çubuk termometre almıştım nedense temassızlara güvenemiyorum ama eşim onlardan alacağım diye tutturdu bize sıvıyı da ölçenlerden bi marka model falan öneriverseniz:))
Benim oglan bir gün yapmaz ertesi gün iki kere dolu dolu dolu kaka yapar bakalım biz bu ay ne kadar alacağız tartı sorunlu bence sağlık ocağı ile Drunki
Canım bize de sidefer verdi. Dün başladık ama onu kullandığımdan beri çocuk kıvranıp duruyor. Her bünyede farklı tepkiler gösteriyor sanırım. Bakalım bir iki gün daha deneyeceğim. Umarım ondan değildir
Bizde 10 gündür kullanıyoruz bize de herhangi bir yan etki yapmadı 2 gün verme istersen bir bak sonra yine verirsin aynı şey olursa başka kullanırsın doktor kesinlikle kullanmamız gerektiğini hem zeka hem motor gelişiminde önemli olduğunu söyledi bize de
Kızlar müjde 6 ay aşıları 4 taneydi 3 bacaktan bir ağızdan 1 tanesini kaldırmış sağlık bakanlığı 3 tane olacak... 4 aylık aşılarını yaptırdık bugün sünnet olduğu için yaptırmamıştım 3 aylıkken 6500 tu 4+10 günlük bugün 7100 kızlar boy 49 cm doğmuştu 64 cm benim oğlum minnak biraz genel grup kardeşlerine göre
Kızlar ben digital çubuk termometre almıştım nedense temassızlara güvenemiyorum ama eşim onlardan alacağım diye tutturdu bize sıvıyı da ölçenlerden bi marka model falan öneriverseniz:))
Maşallah canım bu ay normal sanırım , ort. 400 -500 Gr aldı sanki genel olarak bebelerimiz
Kusma için ilaç yarayacak mı acaba , bize ilaç vermiyor burdaki doktorlar bende pek ilaç yanlisi değilim ama her türlü kusuyor. Yüzüstü yatiramiyorim hiç içi dışına çıkıyor diye . İnşallah altıncı ayda geçer yoksa bende ilaç talep edicem
Benimki ilk defa verdi kaç aydır var dedim. Önünde 3 kere kuştu deneyeyim bakalım iyi gelecek mi o da kilosunu etkiliyor olabilir dedi son 2 aydir az kilo bizim. Bakalım ❤