2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizim kafamizda hala yamukluk var ve benim kizim yuzustu yatiyor nasil duzeltebilirim

Pasamizla ayni gidiiyorlar kuzum 6ayda 2ye katlayacak mi merak ediyorum bu gidisle ❤ nasil oldu buyuk kuzum❤
Bizim çok zor böyle giderse

Abimiz hastanede serum verildi şimdi ventolin veriliyor rabbim yavrularimiza sağlık afiyet versin

A anneveoglusu ben hipp combiotice başladım. Bir ishal faciası geçirmiştim o ara sütün tamamen gider gibi olmuştu mecbur mama vermek zorunda kaldım. Şimdi yavaş yavaş yerine geliyor gibi ama yine de sanki eskiyi yakalayamadık. Yatmadan önce ve eğer gün içinde emme durumundan tatmin olmadıysam ben de takviye veriyorum artık. Geceleri çok güzel süt oluyor ozaman doya doya içtiğini duyabiliyorum. Bu konuyu kendime stres yapmaktan da vazgeçtim artık. En nihayetinde az veya çok anne sütü alıyorlar, iyi kötü bağışıklık sağlayıcıdır diye düşünüyorum. Yeter ki doysunlar napalım..

Kızlar ben digital çubuk termometre almıştım nedense temassızlara güvenemiyorum ama eşim onlardan alacağım diye tutturdu bize sıvıyı da ölçenlerden bi marka model falan öneriverseniz:))
Kızlar ben digital çubuk termometre almıştım nedense temassızlara güvenemiyorum ama eşim onlardan alacağım diye tutturdu bize sıvıyı da ölçenlerden bi marka model falan öneriverseniz:))

Alından ölçer almıştık Dr en güvenilir digital cubuk olanlar dedi o gündür hep onunla ölçüyorum. Hatta acile gidecektik temassıza göre ama su derecesini ölçmeye iyi oluyor banyosu için, mama için eşim ölçüyor. Termos kullanıyorum artık çok rahat oldu

Sen ne kullanıyorsun cnm ben hipp denedim çok rahatsız etti benim kızı gaz yaptı galiba bıraktım sma da kakada sorun oluyor 2 günde bir yapıyor ve yeşil oluyor ama bunuda seviyor kilo alımıda iyi

Canım ben önce Aptamil kullandım onun için şekerli dediler açıkçası canım sıkıldı bıraktım sonra sma kullandım o da dediğin gibi kaka da sorun yaptı kakası ishal gibiydi hatta bir ara alerjiden bile şüphelendim sonra hiipp kullandım ama hani mama kilo aldırır derler ya Benim oğlum da öyle kilo alımı olmuyor bunun nedeni az mama vermem mi sütüm zaten yaramıyor anladığım kadarıyla hippten genel olarak memnunum sen bir günde kac olpek veriyorsun

İnan ben de senin gibi düşünüyorum yani önemli olan anne sütü alıyorlar mı alıyorlar Ben şu anda yüzde seksen anne sütü %20 mama veriyorum yani günde 2 kere gece yatmadan önce ve sabah uyandığında mama veriyorum geri zamanlar hep emziriyorum oğlumu ama ben mamayida açıkçası galiba emzirdikten sonra verdiğim için 90cc geçmiyor bundan sonra daha aç olarak mama vereceğim ona daha çok mama alabilsin diye bende hipp kullaniyorum

Aynen ben de öyle Önce emziriyorum sonra maksimum 90 cc veriyorum fazla fazla yetiyor bazen 60 veriyorum. 3.haftadan itibaren tamamen mama ile büyümüşüm ben. Fazlalığım yok ama eksiğim de yok çok şükür. Öyle sık sık hastalanma da geçirmem. Ki bizim bebişlerimiz ağırlıklı süt alıyorlar Allah başka dert vermesin

canım 4 saat çok degilmi? Oğlumu iki saate bir emzirmeye çalışıyorum tabi
Zorla zorla nu süreçte baya yıprandım acaba bendemi arayı bi kaç saat acsam
4 ay sonrası 4 saatte bir besleniyor canım tabi bebeğe göre değişir ama 2 saat çok sık 3 e çıkar hiç olmazsa

Bize demir iciin ferrosanol b surubu verdi doktor veren var mi ? Dis ciktiginda degisyiricek disler karariyor diye bir de d vitamini icin de. Vitamin D florur,vitamij A, vitamin C ve cinko iceren damla verdi.

Benimki ilk defa verdi kaç aydır var dedim. Önünde 3 kere kuştu deneyeyim bakalım iyi gelecek mi o da kilosunu etkiliyor olabilir dedi son 2 aydir az kilo bizim. Bakalım ❤
Benim kızın da çok oluyor kusması. Bize motilium verdi doktor. Kilo alımı ikiye katladı. Size hangi ilacı verdi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…