Bana dojtor 3.ay kontrolunde sen verme o istesin 4saate dek durabilirler artik demisti kuzumcanım 4 saat çok degilmi? Oğlumu iki saate bir emzirmeye çalışıyorum tabi
Zorla zorla nu süreçte baya yıprandım acaba bendemi arayı bi kaç saat acsam
Bizim çok zor böyle gidersePasamizla ayni gidiiyorlar kuzum 6ayda 2ye katlayacak mi merak ediyorum bu gidisle ❤ nasil oldu buyuk kuzum❤
Bana da öyle geliyorBizim çok zor böyle giderse
Abimiz hastanede serum verildi şimdi ventolin veriliyor rabbim yavrularimiza sağlık afiyet versin
Mama suyuda ölçülebilir mi cnm onunla ben o yüzden istiyorum sıvı ölçeni:)
Kızlar ben digital çubuk termometre almıştım nedense temassızlara güvenemiyorum ama eşim onlardan alacağım diye tutturdu bize sıvıyı da ölçenlerden bi marka model falan öneriverseniz:))
Kızlar ben digital çubuk termometre almıştım nedense temassızlara güvenemiyorum ama eşim onlardan alacağım diye tutturdu bize sıvıyı da ölçenlerden bi marka model falan öneriverseniz:))
Sen ne kullanıyorsun cnm ben hipp denedim çok rahatsız etti benim kızı gaz yaptı galiba bıraktım sma da kakada sorun oluyor 2 günde bir yapıyor ve yeşil oluyor ama bunuda seviyor kilo alımıda iyi
Sma kullanıyorum cnm
İnan ben de senin gibi düşünüyorum yani önemli olan anne sütü alıyorlar mı alıyorlar Ben şu anda yüzde seksen anne sütü %20 mama veriyorum yani günde 2 kere gece yatmadan önce ve sabah uyandığında mama veriyorum geri zamanlar hep emziriyorum oğlumu ama ben mamayida açıkçası galiba emzirdikten sonra verdiğim için 90cc geçmiyor bundan sonra daha aç olarak mama vereceğim ona daha çok mama alabilsin diye bende hipp kullaniyorumA anneveoglusu ben hipp combiotice başladım. Bir ishal faciası geçirmiştim o ara sütün tamamen gider gibi olmuştu mecbur mama vermek zorunda kaldım. Şimdi yavaş yavaş yerine geliyor gibi ama yine de sanki eskiyi yakalayamadık. Yatmadan önce ve eğer gün içinde emme durumundan tatmin olmadıysam ben de takviye veriyorum artık. Geceleri çok güzel süt oluyor ozaman doya doya içtiğini duyabiliyorum. Bu konuyu kendime stres yapmaktan da vazgeçtim artık. En nihayetinde az veya çok anne sütü alıyorlar, iyi kötü bağışıklık sağlayıcıdır diye düşünüyorum. Yeter ki doysunlar napalım..
Sen de anne sütü ilemi veriyorsin kaç ölçek ve kaç kez canimSma bir defa denedim çok kustu diye bıraktım bebelac ar kullanıyorum hep
Aynen ben de öyleİnan ben de senin gibi düşünüyorum yani önemli olan anne sütü alıyorlar mı alıyorlar Ben şu anda yüzde seksen anne sütü %20 mama veriyorum yani günde 2 kere gece yatmadan önce ve sabah uyandığında mama veriyorum geri zamanlar hep emziriyorum oğlumu ama ben mamayida açıkçası galiba emzirdikten sonra verdiğim için 90cc geçmiyor bundan sonra daha aç olarak mama vereceğim ona daha çok mama alabilsin diye bende hipp kullaniyorum
4 ay sonrası 4 saatte bir besleniyor canım tabi bebeğe göre değişir ama 2 saat çok sık 3 e çıkar hiç olmazsacanım 4 saat çok degilmi? Oğlumu iki saate bir emzirmeye çalışıyorum tabi
Zorla zorla nu süreçte baya yıprandım acaba bendemi arayı bi kaç saat acsam
Kujum 1 yaşa kadar normal şeklini alıyormuşBizim kafamizda hala yamukluk var ve benim kizim yuzustu yatiyor nasil duzeltebilirim
Tesekkur ederiiiz guzel teyzemizzz❤❤ hangisi degil ki her gecen gun daha da ballaniyorlarbsebse Azra ne tatlı olmuş maşallah prensese❣
Benim kızın da çok oluyor kusması. Bize motilium verdi doktor. Kilo alımı ikiye katladı. Size hangi ilacı verdi canım?Benimki ilk defa verdi kaç aydır var dedim. Önünde 3 kere kuştudeneyeyim bakalım iyi gelecek mi o da kilosunu etkiliyor olabilir dedi son 2 aydir az kilo bizim. Bakalım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?