2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Nerden aldın Kuzum ❤

Hımmm ben neden yokum o gruptaaaa hiç haberim bile yok
Bizimkisi bi aşk hikayesi farkli bi konu basliginda tanisip hep birlikte ban yemistik in sta hesabini paylastik diye hamile bile degildik bir arkadasimiz daha var , ve hepimiz ayni ayda hamile kaldik siraylada dogurduk 1 2 gun arayla o yuzden cok ozeller benim icin senede bir fln sırayla hepimizn sehrinde görüşmeyi planliyoruz nasip olursa hepimiz birbirimizin bebeklerinin anne yarısı teyzeleriyiz bsebse aşkım kabardı

biz o çabayı 3 gibi verdik 4.30 a kadar sonra 7de uyandık iyiyiz şükür az emziriyordum 2 saate 1 kysma azalır gibi oldu dünden beri yine hortladı
Sanki 2 gündür biz daha iyiyiz bu ilaç ise yaradı gibi kuzum dene istersen

Vay canina kuafore gidebilmek muazzam bisey ben zira markete tek inemiyorum birakcak kimse olmayinca heryere birlikye kuaför ortamnda sokmK istemiyorum kokuyo boya fln diye kuzum bizim hikaye cok baska ya ocak annelerine sonradan dahik olduk biz

Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum bende hepinizi ayrı ayrı özlüyor ve seviyorum

Nasıl yaptın kuzum

Can bu kız diyorum sadece iyi ki var ❤❤dr umuz

Duygulandim kiz

Nasıl yaptın kuzum
canım gece meme ıcın yıne uyandı susmadı dedımkı kendıme sonkez verıcem sbaah da zor uyudu eşim uyuttu 15dkda uyandı yıne bikaç gundur bu sorun vsr gunduzlerıkendısı gecıs yapamıyordu. aldım besıgıne agladı. ama burda onemlı olan dokundum cok aglayınca aldım kucagıma 4kez aldım 1saatte. arada guldu ama uykudan.gözler okdr kızarmıstıkı enson aglaama dozajı suresı azaldı bırden oyuncagna sarıldı kapadı gozlerı.mırıldanarak uyudu sonra kıpırdandı sag sola cevrdı kafayı 30sn agladı yıe daldı ve 1bucuuk saat oldu hala uyuyor. cok az destek verdım kucagıma aldım kötulestıgınde. burda tamamen benı al dıye aglıyordu. psıkologları dınledım dıyorkı arabada oto koltugunda aglaması ve sızın onu.telkın etmenızle egıtım sırasında aglaması aynı yeterkı odadan cıkmayın.. bu ga guvenlı baglanmadır ona dokunmanız uyuturken山。 yani guvenlı baglanma ılr uyumus oldu gerektgnde dokundum. mutlaka ama mutlaka uyuyormus sonunda bunu anladm. bundan sonrakı surec onemlı benm ıcın. gunlerdır ılkkez bukadar rahat uyuyor yılmdan surdurcem hergecen gun azalcakmıs aglaması dırnenmesı. genelde gece uykusı daha kolay olurmus bu egıtımde bn zorla basladım geceyı de basarırı dıye dusunuyrum boyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…