- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bizimkisi bi aşk hikayesiNerden aldın Kuzum ❤
Hımmm ben neden yokum o gruptaaaahiç haberim bile yok
Sanki 2 gündür biz daha iyiyiz bu ilaç ise yaradı gibi kuzum dene istersenbiz o çabayı 3 gibi verdik 4.30 a kadar sonra 7de uyandık iyiyiz şükür az emziriyordum 2 saate 1 kysma azalır gibi oldu dünden beri yine hortladı
Vay canina kuafore gidebilmek muazzam bisey ben zira markete tek inemiyorum birakcak kimse olmayinca heryere birlikye kuaför ortamnda sokmK istemiyorum kokuyo boya fln diyeAskol grup var biz yokuzçocuklarımız artık daha çok ilgi bekliyor onlara daha çok zaman ayırmak en doğrusu ama burdan kopmadan aralarda selam vermek yazışma olabilir ben sabah ilk saatlerinde ve gece uyumadan bakabikiyorum birde arada tek başına kalabildigimde kuaförde filan :))
İlaç Verdi bize dr sonunda bizim aşırı idi çünküKusma bizde de şu 1 haftadır başladı, önce hiç yoktu. Neden ki acaba? Ne gibi önlemler alıyorsunuz kızlar? Zaten kilo alımı çok yüksek değil, bide kusarsa iyice azalır heralde
Bizim bayramlığımız hazırbandanasını da kendim yapacağım ismini yazıp işleyeceğim ayakkabılarımız da hazır
Bende alammiiiSanki 2 gündür biz daha iyiyiz bu ilaç ise yaradı gibi kuzum dene istersen
Bakıcı gibi duruyor kuzum evet daha zorOdaha kotu gece gunduz uykusuz aaa isten eve gel cocuk koca evisi yemek camasir bulasikbebegw kim bakacak canm bakicimi yoksa aileden birimi
Komple kesip atmak iyi mi sence
Ne kotulugu var buranin,( ocak anneleri) sinirli girin arada bakin ne alaka yani
Birbirimizden az mi sey ogrendik
Dr larin tavsiyelerini soyledik,söylüyoruz da hatta
Ki sen okuduklarınla cogu kisiye yol gosterici oldun, uyandirdin
Ne biliyim ben uzuluyorum boyle tanimasakta seviyorum sizi
Teker teker dokuluyorsunuz
Teşekkür ederiz ❤❤ yine kizario ama görünmüyorGerçekten çok şekermiş.. tatlı tatlı yüzsün güneşlensin Azracıkbende mayomu yoksa bikinimi daha kullanışlı olur bilemedim çıplakken tuttuğumuz yer kızarıveriyor mayoyla daha mı kolay tutulur acaba
Hele bir birakBenim wp aktif bi grubum var zaten gunaydinimdan gece yarisina kdr ordayim 1 senemizi devirdikbsebse minik_prince herseyi bırakırım onlari birakmam ❤ emzirrken vs buradada oluyorum komple gitmem ben
Cok komik bir bayansiniz ..Hele bir birak
Nasıl yaptın kuzumkızlar gece alyanın tekrar uyanmasından ve 10dan berı uyumamasına ıstınaden egıtıme basladım ve sonuc tam 1saat sonrasında basarılı oldu. iç çeke çeke uyudu dayandm hala karsımda dalarken ıc cekıyo ama sonuc basarılı allahm ınanamyrm lutfen masallah dıyın.desteksız uyudu beşiği bır gram sallamadım bıle @Fobia ya whatsappatan attm vıdeosunu dalıs anını. keske buraya da yuklenseydı. artık bole devam edıcem
B&g store kuzum. Hamile bile değildik biz grup var iken alalımNerden aldın Kuzum
Hımmm ben neden yokum o gruptaaaahiç haberim bile yok
Biz Desteksiz uyuttuk da noldu simdi kollar omuzlar yine kopayiii, ha geyret bitcek yazismalar devammNasıl yaptın kuzum
Can bu kız diyorum sadeceBizimkisi bi aşk hikayesifarkli bi konu basliginda tanisip hep birlikte ban yemistik in sta hesabini paylastik diye hamile bile degildik bir arkadasimiz daha var , ve hepimiz ayni ayda hamile kaldik siraylada dogurduk 1 2 gun arayla o yuzden cok ozeller benim icin senede bir fln sırayla hepimizn sehrinde görüşmeyi planliyoruz nasip olursa hepimiz birbirimizin bebeklerinin anne yarısı teyzeleriyiz bsebse aşkım kabardı
Hadi aldin yine gönlümüCan bu kız diyorum sadece❤ iyi ki var ❤❤ dr umuz
Bide ÖzgemBenim wp aktif bi grubum var zaten gunaydinimdan gece yarisina kdr ordayim 1 senemizi devirdikbsebse minik_prince herseyi bırakırım onlari birakmam ❤ emzirrken vs buradada oluyorum komple gitmem ben
Duygulandim kizBizimkisi bi aşk hikayesifarkli bi konu basliginda tanisip hep birlikte ban yemistik in sta hesabini paylastik diye hamile bile degildik bir arkadasimiz daha var , ve hepimiz ayni ayda hamile kaldik siraylada dogurduk 1 2 gun arayla o yuzden cok ozeller benim icin senede bir fln sırayla hepimizn sehrinde görüşmeyi planliyoruz nasip olursa hepimiz birbirimizin bebeklerinin anne yarısı teyzeleriyiz bsebse aşkım kabardı
Bide Özgem❤diimi 1 seneyi tamamladik
Çoktan gecti 1 seneyi subattiDuygulandim kiz
canım gece meme ıcın yıne uyandı susmadı dedımkı kendıme sonkez verıcem sbaah da zor uyudu eşim uyuttu 15dkda uyandı yıne bikaç gundur bu sorun vsr gunduzlerıkendısı gecıs yapamıyordu. aldım besıgıne agladı. ama burda onemlı olan dokundum cok aglayınca aldım kucagıma 4kez aldım 1saatte. arada guldu ama uykudan.gözler okdr kızarmıstıkı enson aglaama dozajı suresı azaldı bırden oyuncagna sarıldı kapadı gozlerı.mırıldanarak uyudu sonra kıpırdandı sag sola cevrdı kafayı 30sn agladı yıe daldı ve 1bucuuk saat oldu hala uyuyor. cok az destek verdım kucagıma aldım kötulestıgınde. burda tamamen benı al dıye aglıyordu. psıkologları dınledım dıyorkı arabada oto koltugunda aglaması ve sızın onu.telkın etmenızle egıtım sırasında aglaması aynı yeterkı odadan cıkmayın.. bu ga guvenlı baglanmadır ona dokunmanız uyuturken山。 yani guvenlı baglanma ılr uyumus oldu gerektgnde dokundum. mutlaka ama mutlaka uyuyormus sonunda bunu anladm. bundan sonrakı surec onemlı benm ıcın. gunlerdır ılkkez bukadar rahat uyuyor yılmdan surdurcem hergecen gun azalcakmıs aglaması dırnenmesı. genelde gece uykusı daha kolay olurmus bu egıtımde bn zorla basladım geceyı de basarırı dıye dusunuyrum boyle..Nasıl yaptın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?