- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Canım 1subqt olarak hesaplanmistiDoğum tarihi değil de 40 haftalik doğmasi gereken tarihe Göre hesaplanıyor kuzum onu söyle bana ❤
Belki cocugunda biyerleri agriyordu basi kulagi diseti ayagi kolu karni bak en sonu da bas agrisiyla uyumusunHıı şu fırtınalı atak vardı di mi. Galiba bizi de fırtınalar yıldırımlar şimşekler vurdu. Dünden beri mız mız mız hiç susmayan bir bebek var evde. Memeyi görünce canavar görmüş gibi ağlamaya başlıyor sağıp veriyorum biberonla içiyorAltı temiz, karnı tok eminim ama sürekli ağlama modunda. Anladım şimdi atak neymiş. Dün gece beynim zonkluyodu en son baş ağrısıyla uyudum...
Sen miydin biz atak bilmeyiz diyen :)Hıı şu fırtınalı atak vardı di mi. Galiba bizi de fırtınalar yıldırımlar şimşekler vurdu. Dünden beri mız mız mız hiç susmayan bir bebek var evde. Memeyi görünce canavar görmüş gibi ağlamaya başlıyor sağıp veriyorum biberonla içiyorAltı temiz, karnı tok eminim ama sürekli ağlama modunda. Anladım şimdi atak neymiş. Dün gece beynim zonkluyodu en son baş ağrısıyla uyudum...
Aman iyi olsun da varsın atak olsun kuzum dediğin gibi..Rabbim sağlık sıhhat versin tüm bebeklerimizeBelki cocugunda biyerleri agriyordu basi kulagi diseti ayagi kolu karni bak en sonu da bas agrisiyla uyumusunatak sandigin sey belkide rahatsizlikti
Cok zor nesi oldunu anlamak allahm aci agri vermesin onlara tek keyfiyen yapmis olsunler
İnşAllah canım ya, inşAllah biran önce geçerSen miydin biz atak bilmeyiz diyen :)
Saka bir yana insallah ataktandir, hastalıktan degil.
Gelip gecici cunku seninde bebegim uyumlu huysuz degil
agladı 2.de fena agladı ama.benım kızım ayagmda sallarken de aglıyor yuzunu yırtmaua calısırcasına.ama sonuc busfer 35dakıkada uyudu ve mutlu uyanıyor emın ol sonraddede aglıyor alya da her cocuk basaarabılır buna ınanıyorm. annelık ıcgudumde agır basıyot ama ıkımız ıcım devam edecegım umarm araya baska engeller gırmez sen de bıraz dha zamann gecınce denersın kuzumBitmiyor
Aglama sart sanirim.. ya benimki ciyak ciyak cildirircasina kendinden gecercesije agliyor sorunum orda normal aglasa dayanicam ama iste normal degil ve kucagima da alsam hemen sakinlesmiyor elini tutsam falan da oyle o yuzden cedaret edemiyorum ben..
Bizimkisi bi aşk hikayesifarkli bi konu basliginda tanisip hep birlikte ban yemistik in sta hesabini paylastik diye hamile bile degildik bir arkadasimiz daha var , ve hepimiz ayni ayda hamile kaldik siraylada dogurduk 1 2 gun arayla o yuzden cok ozeller benim icin senede bir fln sırayla hepimizn sehrinde görüşmeyi planliyoruz nasip olursa hepimiz birbirimizin bebeklerinin anne yarısı teyzeleriyiz @bsebse aşkım kabardı
CansınB&g store kuzum. Hamile bile değildik biz grup var iken alalım
Bizde bugün fırtınalı haftaya başladık ama bir değişiklik yok şükür.. inşallah böyle bitiririz. . Çok çok aminnnHıı şu fırtınalı atak vardı di mi. Galiba bizi de fırtınalar yıldırımlar şimşekler vurdu. Dünden beri mız mız mız hiç susmayan bir bebek var evde. Memeyi görünce canavar görmüş gibi ağlamaya başlıyor sağıp veriyorum biberonla içiyorAltı temiz, karnı tok eminim ama sürekli ağlama modunda. Anladım şimdi atak neymiş. Dün gece beynim zonkluyodu en son baş ağrısıyla uyudum...
ah nilü teyzesı huyla pek alakası yok bence cnku konu egıtım olnca hepsı yakın karakterdeler cok zorladı 2.de ama bıraz da acmıs ondsn zorladı yırtındı emzırıp ara verdm sonra tekrr denedım. zaten aglamsı meme yuzunden ben onu sallayamyrm da. sallarken de aglıyorMaşallah Alya'ya
Zaten uyum sağlaması zor olmaz. Huysuz bir bebek degil.
Bu arada ne boyle whatsapplar falan
Ondan mi terkediyonuz buralari:)
Haklisin canim ama soyle deyip durumu duzenleyimah nilü teyzesı huyla pek alakası yok bence cnku konu egıtım olnca hepsı yakın karakterdeler cok zorladı 2.de ama bıraz da acmıs ondsn zorladı yırtındı emzırıp ara verdm sonra tekrr denedım. zaten aglamsı meme yuzunden ben onu sallayamyrm da. sallarken de aglıyor
Bayıldım cnm çok güzelmiş şimdiden eline sağlık bitince de atarmısın çok merak ederim bende çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı kızıma yapamadım ama yiğenlerime yapmıştık bişeylerBuyur canım
Ya bende aslında bir iki defa koydum kendi uyusun diye ağlamıyor ama emzik veriyorum kucağımda değilse emmiyor çiğniyorah nilü teyzesı huyla pek alakası yok bence cnku konu egıtım olnca hepsı yakın karakterdeler cok zorladı 2.de ama bıraz da acmıs ondsn zorladı yırtındı emzırıp ara verdm sonra tekrr denedım. zaten aglamsı meme yuzunden ben onu sallayamyrm da. sallarken de aglıyor
Sizin de iyiymiş biz de bir sallama eksik:)Bizdede var oyle bitane uykusu gelen bebek arabada uyur bizimki agliyo igne atsan yere dusmucek carsinin gobeginde battaniyeye koyup salladik gelen gecen guldutlfda pispis agizlarda pispis oyle salladik biyere gidesim gelmio aksam avmdr enzirme odasinda isigi kapadik esimle salladik iki bayan geldimm isaret ettiler devam edin diye arkalari. donuk emzirdiler sailsunlar hic sinmio gittimiz yer
Simdi onlar sana desin artikSizin de iyiymiş biz de bir sallama eksik:)
Benim 1.numaram bebekken çok güzel dururdu arabada uyurdu yaw bu uyumuyor mümkün değil canım
Hatta ben bebeği evde uyumayan arkadaşlarıma pusete koyun çıkın derdim al bana puset:)
Benim kızımın ağlama sebebi belli oldu.. Sabahtan beri hiç ama hiç durmadı ağlaması. Sürekli kıvranır gibiydi. Az önce nihayet kakasını yaptı. İshal olmuş galiba karnı ağrıyorduBizde bugün fırtınalı haftaya başladık ama bir değişiklik yok şükür.. inşallah böyle bitiririz. . Çok çok aminnn
Benim bu heryerde uyuyor 2.yi tekrar düşeneyim o zamanSizin de iyiymiş biz de bir sallama eksik:)
Benim 1.numaram bebekken çok güzel dururdu arabada uyurdu yaw bu uyumuyor mümkün değil canım
Hatta ben bebeği evde uyumayan arkadaşlarıma pusete koyun çıkın derdim al bana puset:)
Kıyamam ona ya geçmiş olsun cnmBenim kızımın ağlama sebebi belli oldu.. Sabahtan beri hiç ama hiç durmadı ağlaması. Sürekli kıvranır gibiydi. Az önce nihayet kakasını yaptı. İshal olmuş galiba karnı ağrıyorduŞimdi sakinledi çok şükür..
aslındaara ara bahsettik amaAnlat anlat cok heyecanli siz nezaman tanistiniz nekadar sonra bu gruba transfer oldunuz hic çaktirmadiniz ama ben yeni ogrendim dogumdan sonra sizi gidiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?