2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Belki cocugunda biyerleri agriyordu basi kulagi diseti ayagi kolu karni bak en sonu da bas agrisiyla uyumusun atak sandigin sey belkide rahatsizlikti
Cok zor nesi oldunu anlamak allahm aci agri vermesin onlara tek keyfiyen yapmis olsunler

Sen miydin biz atak bilmeyiz diyen :)
Saka bir yana insallah ataktandir, hastalıktan degil.
Gelip gecici cunku seninde bebegim uyumlu huysuz degil

Belki cocugunda biyerleri agriyordu basi kulagi diseti ayagi kolu karni bak en sonu da bas agrisiyla uyumusun atak sandigin sey belkide rahatsizlikti
Cok zor nesi oldunu anlamak allahm aci agri vermesin onlara tek keyfiyen yapmis olsunler
Aman iyi olsun da varsın atak olsun kuzum dediğin gibi..Rabbim sağlık sıhhat versin tüm bebeklerimize

agladı 2.de fena agladı ama.benım kızım ayagmda sallarken de aglıyor yuzunu yırtmaua calısırcasına.ama sonuc busfer 35dakıkada uyudu ve mutlu uyanıyor emın ol sonraddede aglıyor alya da her cocuk basaarabılır buna ınanıyorm. annelık ıcgudumde agır basıyot ama ıkımız ıcım devam edecegım umarm araya baska engeller gırmez sen de bıraz dha zamann gecınce denersın kuzum

Hımmm İyi bakalım en azından hiç kopmazsınız canım başka bilmediğimiz neler var acaba

Bizde bugün fırtınalı haftaya başladık ama bir değişiklik yok şükür.. inşallah böyle bitiririz. . Çok çok aminnn

Maşallah Alya'ya
Zaten uyum sağlaması zor olmaz. Huysuz bir bebek degil.
Bu arada ne boyle whatsapplar falan
Ondan mi terkediyonuz buralari:)
ah nilü teyzesı huyla pek alakası yok bence cnku konu egıtım olnca hepsı yakın karakterdeler cok zorladı 2.de ama bıraz da acmıs ondsn zorladı yırtındı emzırıp ara verdm sonra tekrr denedım. zaten aglamsı meme yuzunden ben onu sallayamyrm da. sallarken de aglıyor

Haklisin canim ama soyle deyip durumu duzenleyim
Sen 5 ayinda yapabiliyorsun belki 1.saatte pes ettiriyorsun
Biz bu dönemde yapsak belki 2 saat olacak veya ara verip ileriki aylara erteleyecegiz
Uyku duskuni bebek fikrimce daha cabuk teslim olur
Benim cadi inadina uyumuyor gozleri gitse bile
Ne meme istiyor ne kucak
Sasakaliyorum yaptiklarina

Ya bende aslında bir iki defa koydum kendi uyusun diye ağlamıyor ama emzik veriyorum kucağımda değilse emmiyor çiğniyor emziksiz bıraktım iyice uykusu gelince parmağını emmeye başlıyor hatta bir kaç kez ben yanında yokken öyle kendisi uyuyup kalmış ama parmak emmesi alışkanlık olur diye kucağıma alıp emzik veriyorum.. nasıl unutacak o parmağı bilmiyorum

Sizin de iyiymiş biz de bir sallama eksik:)
Benim 1.numaram bebekken çok güzel dururdu arabada uyurdu yaw bu uyumuyor mümkün değil canım
Hatta ben bebeği evde uyumayan arkadaşlarıma pusete koyun çıkın derdim al bana puset:)

Simdi onlar sana desin artik basa gelmeyince insan kendini mukemmel zanediyor ben mukemmelim cocugumu uyutabiliyorum cocuguma sunu yaptiriyorum nah yaptiriyon sende fena cocuk yokta herkesi kendindeki gibi biliyon ben sunu yaptim sende yap eee yaptim halan ayni halen ayni

Bizde bugün fırtınalı haftaya başladık ama bir değişiklik yok şükür.. inşallah böyle bitiririz. . Çok çok aminnn
Benim kızımın ağlama sebebi belli oldu.. Sabahtan beri hiç ama hiç durmadı ağlaması. Sürekli kıvranır gibiydi. Az önce nihayet kakasını yaptı. İshal olmuş galiba karnı ağrıyordu Şimdi sakinledi çok şükür..

Benim bu heryerde uyuyor 2.yi tekrar düşeneyim o zaman
Kıyamam ona ya geçmiş olsun cnm

gece uykumuz daha kolaydı kızlar.. Kızımı emzirdim memede uyumak istedi izin vermedım rıtuellerımızı yaptık pıjama gıydırdım altını aldım bir iki oyun oynadık kıtap okudum aldım besıge koydum basta güldü sonra agladı ara ara 20dkda uyudu :) eşim aşagıda mac ızlıyor ve bagırıp duruyorlar tekrar bagırırsan cocuk uyanırsa senı bu eve almıcam dedımm. 8de uyudu odaya gec gırdık bıraz ama super bı saat oldu kendı uyumasına göre

Anlat anlat cok heyecanli siz nezaman tanistiniz nekadar sonra bu gruba transfer oldunuz hic çaktirmadiniz ama ben yeni ogrendim dogumdan sonra sizi gidiler
aslındaara ara bahsettik ama subat mart nisan hamile kalmak isteyenler diye bi grup vardi burda , ordan tanistik sohbet guzel olunca adres verelim dedik tabi yenitiz kurallari bilmiyoruz o ara zaten eklesmistik, bir hafta ban yedik , dmden konusnaya basladik 4 kisi olarak sonra wp gecis yaptik bn oyle nunara vs vermen hic esimde hos karşılamaz ama cok sey paylastik cok farkli gittivarkasasligimiz onlarsız yapamiyorum simdi birbirilerini hic gormeyen uzaktan iliski yasayan ciftler gibiyiz istanbul ankara bursa azerbeycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…