2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Maşallah maşallah yavruna

Eveeet masallaah Alya ma bastan bi agladi agladi ama sonuca degdiii diger uykulari da daha az aglamali, bol uykulu olur insallaaah :)

Ben yaklasik 10 gun gunduz uykularinin yuzde 85 i bu sekilde bile degil besigine yatirio cikiyordum beyaz gurultu acip yada basinda bekliyodum yada popo vuruyodum anne yani besikte iken tabi sonra atak geldi orda uyumamaya basladi ilk sonra annemle geldi duzen bozuldusallamaya basladim ben direniyodum cunku evdeyken jimse yokken yinede, bozuldu bikere ramazan basindan beride desteksoz sayili 2 3 uyumustu oda baygin yatmisti yataga zaten ben su atak gecsin hem bayram telasesi gecsin tekrar denicem

dene dene canım çünkü ilk dkdan farkettı resmen 30dk bukayan uykualrı 1.5saat surdu şükür ya boyle devam edıcmm ben de yılmadan. emzık alsa daha kolay olurdu işimz ama olsun boyle 0 destek :)

Çok geçmiş olsun.
Çok sevindim temiz çıkmasına.
Allah hicbirimize yasatmasin o kötü günleri. Yaşayan bilir ancak.

dene dene canım çünkü ilk dkdan farkettı resmen 30dk bukayan uykualrı 1.5saat surdu şükür ya boyle devam edıcmm ben de yılmadan. emzık alsa daha kolay olurdu işimz ama olsun boyle 0 destek :)
Benimkinin emme icgudusu one geciyo battaniye yastik arkadsi ne varsa agzini acip iki yalayi0 meme emiyo sanip susup siddetle agliyo , besigin icinde yinede bi emzik var cok asir8ya kactimi agzina tikiyorum yalamak bile bi nebze rahatlatiyo ama gercekten emme istegi varsa imkansizzz , simdi sahur fon derken zaten kafa bi milyon oluyo bayramda da annemlerde kalcaz duzeni gider mider o yuzden temizinden byram sonrasi ufaktan baslarim yine , simdi yinekucakta yataga oturuyorm hafif hafif pislerken sadece oluyo bakalim cogu memede tabi

Maşallah Alya'ya
Zaten uyum sağlaması zor olmaz. Huysuz bir bebek degil.
Bu arada ne boyle whatsapplar falan
Ondan mi terkediyonuz buralari:)

Canım ağlayarak uyuması bence doğru değil sonunda yorulduğu için uyudu belki. bir arkadaşın öyleydi ağlardı yine yanına gitmezdi Tabi sen hiç pış pış vs dokundun mu o da önemliymiş anneyi yanında hissetmesi. Diğer yorumunu şimdi okudum olması gerekeni yapmışsın başarılarının devamını dilerim

Son düzenleme:
Guzelmis. Sen miydin yelek falan ören
Elinden bu isler geliyoe mu
Bende seccade islemistim bekarken bayagi
Ama yelek vs. Oremem :)
Anca bi ters bi düz atki orebilirim

Evet canım yeteneğim var bu konularda reklama girecek ama etamin takı kolye yapıyordum hamileyken ve öncesinde şimdi bıraktım tabi

Mesajımda açıkladım canım Psikologlar öyle yapın diyorlar güvenli bağlanma o da. yanındaydm 34 gez kucağıma da aldım son dakikalarda azaldı zaten aglamadan Imkansız ya bunu öğreteceğim ya da bir 2 yıl boyunca ne ben ne Alya dogru duzgun uyuyamayacak meme yüzünden. gece beslemesını kescem 7.aydan sonra ozama onemlı ztn. emzıkle uyusa da yapardm o da bı destek.Uyku onun için de benim için de çok önemli bir şey vasrsın uyumak ıcn 2hafta agladın. zten protesto amaclo aglıyr bebek benim ayağımda da ağlıyor Alya geçen 2 saat boyunca Ayağmda ağladı sallamak ıstemyr burda ıse ogrenıyor uyumayı. Günlerdir ilk defa bir buçuk saat uyudu gündüz o kadar mutlu oldum ki anlatamam

O yorumu sonra gördüm canım olması gerekeni yapmışsın başarılarının devamını dilerim

canım alyanın da emme ıategı var memeıcın agladı okdr ztn kıyaftnı eme eme daldı elbet oluyo yanı alya gb demek senınkıde bıyerde susuyo uyuyp emın ol ben de cevremde alya gb meme meraklsıı gormedım hatta uyadı 1.5saat sonnda memede emerken uyudu ben uyandrdm bdha ole uyutmcm dye

Anlat anlat cok heyecanli siz nezaman tanistiniz nekadar sonra bu gruba transfer oldunuz hic çaktirmadiniz ama ben yeni ogrendim dogumdan sonra sizi gidiler

Bizdede var oyle bitane uykusu gelen bebek arabada uyur bizimki agliyo igne atsan yere dusmucek carsinin gobeginde battaniyeye koyup salladik gelen gecen guldu tlfda pispis agizlarda pispis oyle salladik biyere gidesim gelmio aksam avmdr enzirme odasinda isigi kapadik esimle salladik iki bayan geldimm isaret ettiler devam edin diye arkalari. donuk emzirdiler sailsunlar hic sinmio gittimiz yer

Biz Desteksiz uyuttuk da noldu simdi kollar omuzlar yine kopayiii, ha geyret bitcek yazismalar devamm
Bitmiyor Aglama sart sanirim.. ya benimki ciyak ciyak cildirircasina kendinden gecercesije agliyor sorunum orda normal aglasa dayanicam ama iste normal degil ve kucagima da alsam hemen sakinlesmiyor elini tutsam falan da oyle o yuzden cedaret edemiyorum ben..

Hıı şu fırtınalı atak vardı di mi. Galiba bizi de fırtınalar yıldırımlar şimşekler vurdu. Dünden beri mız mız mız hiç susmayan bir bebek var evde. Memeyi görünce canavar görmüş gibi ağlamaya başlıyor sağıp veriyorum biberonla içiyor Altı temiz, karnı tok eminim ama sürekli ağlama modunda. Anladım şimdi atak neymiş. Dün gece beynim zonkluyodu en son baş ağrısıyla uyudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…