- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
kızlar gece alyanın tekrar uyanmasından ve 10dan berı uyumamasına ıstınaden egıtıme basladım ve sonuc tam 1saat sonrasında basarılı oldu. iç çeke çeke uyudu dayandm hala karsımda dalarken ıc cekıyo ama sonuc basarılı allahm ınanamyrm lutfen masallah dıyın.desteksız uyudu beşiği bır gram sallamadım bıle F Fobia ya whatsappatan attm vıdeosunu dalıs anını. keske buraya da yuklenseydı. artık bole devam edıcem
Eveeet masallaah Alya makızlar gece alyanın tekrar uyanmasından ve 10dan berı uyumamasına ıstınaden egıtıme basladım ve sonuc tam 1saat sonrasında basarılı oldu. iç çeke çeke uyudu dayandm hala karsımda dalarken ıc cekıyo ama sonuc basarılı allahm ınanamyrm lutfen masallah dıyın.desteksız uyudu beşiği bır gram sallamadım bıle F Fobia ya whatsappatan attm vıdeosunu dalıs anını. keske buraya da yuklenseydı. artık bole devam edıcem
Ben yaklasik 10 gun gunduz uykularinin yuzde 85 i bu sekilde bile degil besigine yatirio cikiyordum beyaz gurultu acip yada basinda bekliyodum yada popo vuruyodum anne yani besikte iken tabi sonra atak geldi orda uyumamaya basladi ilk sonra annemle geldi duzen bozuldusallamaya basladim ben direniyodum cunku evdeyken jimse yokken yinede, bozuldu bikere ramazan basindan beride desteksoz sayili 2 3 uyumustu oda baygin yatmisti yataga zaten ben su atak gecsin hem bayram telasesi gecsin tekrar denicemcanım gece meme ıcın yıne uyandı susmadı dedımkı kendıme sonkez verıcem sbaah da zor uyudu eşim uyuttu 15dkda uyandı yıne bikaç gundur bu sorun vsr gunduzlerıkendısı gecıs yapamıyordu. aldım besıgıne agladı. ama burda onemlı olan dokundum cok aglayınca aldım kucagıma 4kez aldım 1saatte. arada guldu ama uykudan.gözler okdr kızarmıstıkı enson aglaama dozajı suresı azaldı bırden oyuncagna sarıldı kapadı gozlerı.mırıldanarak uyudu sonra kıpırdandı sag sola cevrdı kafayı 30sn agladı yıe daldı ve 1bucuuk saat oldu hala uyuyor. cok az destek verdım kucagıma aldım kötulestıgınde. burda tamamen benı al dıye aglıyordu. psıkologları dınledım dıyorkı arabada oto koltugunda aglaması ve sızın onu.telkın etmenızle egıtım sırasında aglaması aynı yeterkı odadan cıkmayın.. bu ga guvenlı baglanmadır ona dokunmanız uyuturken山。 yani guvenlı baglanma ılr uyumus oldu gerektgnde dokundum. mutlaka ama mutlaka uyuyormus sonunda bunu anladm. bundan sonrakı surec onemlı benm ıcın. gunlerdır ılkkez bukadar rahat uyuyor yılmdan surdurcem hergecen gun azalcakmıs aglaması dırnenmesı. genelde gece uykusı daha kolay olurmus bu egıtımde bn zorla basladım geceyı de basarırı dıye dusunuyrum boyle..
dene dene canım çünkü ilk dkdan farkettı resmen 30dk bukayan uykualrı 1.5saat surdu şükür ya boyle devam edıcmm ben de yılmadan. emzık alsa daha kolay olurdu işimz ama olsun boyle 0 destek :)Ben yaklasik 10 gun gunduz uykularinin yuzde 85 i bu sekilde bile degil besigine yatirio cikiyordum beyaz gurultu acip yada basinda bekliyodum yada popo vuruyodum anne yani besikte iken tabi sonra atak geldi orda uyumamaya basladi ilk sonra annemle geldi duzen bozuldusallamaya basladim ben direniyodum cunku evdeyken jimse yokken yinede, bozuldu bikere ramazan basindan beride desteksoz sayili 2 3 uyumustu oda baygin yatmisti yataga zaten ben su atak gecsin hem bayram telasesi gecsin tekrar denicem
Çok geçmiş olsun.Hayırlı geceler kızlar, nasılsınız?? Bebişler nasıl? Yaklaşık 2 aydır uğrayamadım buralara. Çok zor günler geçirdim , kolumda bi tümör tespit edildi, çok şükür dün temiz sonucu geldiyeniden doğmuş gibiyim, sanki 2. Bi şanş verdi rabbim bana. Elhamdülillah .. sizler nasılsınız? Büyüdü mü paşalar prensesler
Ben bu süreçte doğru dürüst çocuklarımla bile ilgilenemedim ameliyat felan olunca. Ama çok şükür küçük paşam da sakin bi bebek, üzmedi beni hiç bu süreçte
Benimkinin emme icgudusu one geciyo battaniye yastik arkadsi ne varsa agzini acip iki yalayi0 meme emiyo sanip susup siddetle agliyo , besigin icinde yinede bi emzik var cok asir8ya kactimi agzina tikiyorum yalamak bile bi nebze rahatlatiyo ama gercekten emme istegi varsa imkansizzz , simdi sahur fon derken zaten kafa bi milyon oluyo bayramda da annemlerde kalcaz duzeni gider mider o yuzden temizinden byram sonrasi ufaktan baslarim yine , simdi yinekucakta yataga oturuyorm hafif hafif pislerken sadece oluyo bakalim cogu memede tabidene dene canım çünkü ilk dkdan farkettı resmen 30dk bukayan uykualrı 1.5saat surdu şükür ya boyle devam edıcmm ben de yılmadan. emzık alsa daha kolay olurdu işimz ama olsun boyle 0 destek :)
Maşallah Alya'yakızlar gece alyanın tekrar uyanmasından ve 10dan berı uyumamasına ıstınaden egıtıme basladım ve sonuc tam 1saat sonrasında basarılı oldu. iç çeke çeke uyudu dayandm hala karsımda dalarken ıc cekıyo ama sonuc basarılı allahm ınanamyrm lutfen masallah dıyın.desteksız uyudu beşiği bır gram sallamadım bıle F Fobia ya whatsappatan attm vıdeosunu dalıs anını. keske buraya da yuklenseydı. artık bole devam edıcem
Guzelmis. Sen miydin yelek falan örenBuyur canım
kızlar gece alyanın tekrar uyanmasından ve 10dan berı uyumamasına ıstınaden egıtıme basladım ve sonuc tam 1saat sonrasında basarılı oldu. iç çeke çeke uyudu dayandm hala karsımda dalarken ıc cekıyo ama sonuc basarılı allahm ınanamyrm lutfen masallah dıyın.desteksız uyudu beşiği bır gram sallamadım bıle F Fobia ya whatsappatan attm vıdeosunu dalıs anını. keske buraya da yuklenseydı. artık bole devam edıcem
Guzelmis. Sen miydin yelek falan ören
Elinden bu isler geliyoe mu
Bende seccade islemistim bekarken bayagi
Ama yelek vs. Oremem :)
Anca bi ters bi düz atki orebilirim
Mesajımda açıkladım canım Psikologlar öyle yapın diyorlar güvenli bağlanma o da. yanındaydm 34 gez kucağıma da aldım son dakikalarda azaldı zaten aglamadan Imkansız ya bunu öğreteceğim ya da bir 2 yıl boyunca ne ben ne Alya dogru duzgun uyuyamayacak meme yüzünden. gece beslemesını kescem 7.aydan sonra ozama onemlı ztn. emzıkle uyusa da yapardm o da bı destek.Uyku onun için de benim için de çok önemli bir şey vasrsın uyumak ıcn 2hafta agladın. zten protesto amaclo aglıyr bebek benim ayağımda da ağlıyor Alya geçen 2 saat boyunca Ayağmda ağladı sallamak ıstemyr burda ıse ogrenıyor uyumayı. Günlerdir ilk defa bir buçuk saat uyudu gündüz o kadar mutlu oldum ki anlatamamCanım ağlayarak uyuması bence doğru değil sonunda yorulduğu için uyudu belki. bir arkadaşın öyleydi ağlardı yine yanına gitmezdi Tabi sen hiç pış pış vs dokundun mu o da önemliymiş anneyi yanında hissetmesi
Mesajımda açıkladım canım Psikologlar öyle yapın diyorlar güvenli bağlanma o da. yanındaydm 34 gez kucağıma da aldım son dakikalarda azaldı zaten aglamada. Imkansız ya bunu öğreteceğim ya da bir 2 yıl boyunca ne benle Alya dogru duzgun uyuyamayacak meme yüzünden. Uyku onun için de benim için de çok önemli bir şey vasrsın uyumak ıcn 2hafta agladın. zten protesto amaclo aglıyr bebek benim ayağımda da ağlıyor Alya geçen 2 saat boyunca Ayağmda ağladı sallamak ıstemyr burda ıse ogrenıyor uyumayı. Günlerdir ilk defa bir buçuk saat uyudu gündüz o kadar mutlu oldum ki anlatamam
ınsallh canm coksagolO yorumu sonra gördüm canım olması gerekeni yapmışsın başarılarının devamını dilerim
canım alyanın da emme ıategı var memeıcın agladı okdr ztn kıyaftnı eme eme daldı elbet oluyo yanı alya gb demek senınkıde bıyerde susuyo uyuyp emın ol ben de cevremde alya gb meme meraklsıı gormedım hatta uyadı 1.5saat sonnda memede emerken uyudu ben uyandrdm bdha ole uyutmcm dyeBenimkinin emme icgudusu one geciyo battaniye yastik arkadsi ne varsa agzini acip iki yalayi0 meme emiyo sanip susup siddetle agliyo , besigin icinde yinede bi emzik var cok asir8ya kactimi agzina tikiyorum yalamak bile bi nebze rahatlatiyo ama gercekten emme istegi varsa imkansizzz , simdi sahur fon derken zaten kafa bi milyon oluyo bayramda da annemlerde kalcaz duzeni gider mider o yuzden temizinden byram sonrasi ufaktan baslarim yine , simdi yinekucakta yataga oturuyorm hafif hafif pislerken sadece oluyo bakalim cogu memede tabi
Anlat anlat cok heyecanli siz nezaman tanistiniz nekadar sonra bu gruba transfer oldunuz hic çaktirmadiniz ama ben yeni ogrendim dogumdan sonra sizi gidilerBizimkisi bi aşk hikayesifarkli bi konu basliginda tanisip hep birlikte ban yemistik in sta hesabini paylastik diye hamile bile degildik bir arkadasimiz daha var , ve hepimiz ayni ayda hamile kaldik siraylada dogurduk 1 2 gun arayla o yuzden cok ozeller benim icin senede bir fln sırayla hepimizn sehrinde görüşmeyi planliyoruz nasip olursa hepimiz birbirimizin bebeklerinin anne yarısı teyzeleriyiz bsebse aşkım kabardı
Bizdede var oyle bitane uykusu gelen bebek arabada uyur bizimki agliyo igne atsan yere dusmucek carsinin gobeginde battaniyeye koyup salladik gelen gecen guldu2.numaram boba 4g kanguruyu da sevmedi yüzü bana çok sıkıldı istemedi
geçen gene pusetle çıktım 1 saat kucağımda 15 dk arabada durdu
En sevdiği duruş kucağımda dışa dönük duracak etrafı seyredecek:)
Ben bu bebeyi nasıl çıkaracam dışarı :)
BitmiyorBiz Desteksiz uyuttuk da noldu simdi kollar omuzlar yine kopayiii, ha geyret bitcek yazismalar devamm
Aglama sart sanirim.. ya benimki ciyak ciyak cildirircasina kendinden gecercesije agliyor sorunum orda normal aglasa dayanicam ama iste normal degil ve kucagima da alsam hemen sakinlesmiyor elini tutsam falan da oyle o yuzden cedaret edemiyorum ben..canım gece meme ıcın yıne uyandı susmadı dedımkı kendıme sonkez verıcem sbaah da zor uyudu eşim uyuttu 15dkda uyandı yıne bikaç gundur bu sorun vsr gunduzlerıkendısı gecıs yapamıyordu. aldım besıgıne agladı. ama burda onemlı olan dokundum cok aglayınca aldım kucagıma 4kez aldım 1saatte. arada guldu ama uykudan.gözler okdr kızarmıstıkı enson aglaama dozajı suresı azaldı bırden oyuncagna sarıldı kapadı gozlerı.mırıldanarak uyudu sonra kıpırdandı sag sola cevrdı kafayı 30sn agladı yıe daldı ve 1bucuuk saat oldu hala uyuyor. cok az destek verdım kucagıma aldım kötulestıgınde. burda tamamen benı al dıye aglıyordu. psıkologları dınledım dıyorkı arabada oto koltugunda aglaması ve sızın onu.telkın etmenızle egıtım sırasında aglaması aynı yeterkı odadan cıkmayın.. bu ga guvenlı baglanmadır ona dokunmanız uyuturken山。 yani guvenlı baglanma ılr uyumus oldu gerektgnde dokundum. mutlaka ama mutlaka uyuyormus sonunda bunu anladm. bundan sonrakı surec onemlı benm ıcın. gunlerdır ılkkez bukadar rahat uyuyor yılmdan surdurcem hergecen gun azalcakmıs aglaması dırnenmesı. genelde gece uykusı daha kolay olurmus bu egıtımde bn zorla basladım geceyı de basarırı dıye dusunuyrum boyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?