2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım bende hiç sevmem süt yoğurt ayran falan ama kefirin bir çok markasını aldım Eker (sek olarak yanlış yazmışım) hariç hiç birini beğenmedim bide meyveli olunca tadı meyveli yoğurt gibi çok hafif kolay içimli resmini de paylaştım günde 1 adet içiyorum Yalova’da sadece Migros ve Carrefour da var. Bilgin olsun

Eklentiler

• 5FEF9A84-767C-484A-ADE9-64D31EEE2B82.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 31
Tamam canim teşekkürler. Istanbuldayim ben zaten heryer migros carrefour kayniyor :))

Günaydın herkeze oğluş bugün ağlaya aglayada olsa biraz emdi bu emzirme destek sistemini kullanan varmı hiç denesem diyorum yoksa süt gitti gidecek belki işe yarar

Süt az ve memeyi alıp emdikçe süt gelsin istiyorsa kullanışlı.ilk denerken sütünü sağ süt gitsin meme emdikçe alır bırakmaz inşallah Biz de başarılı olmadı memeyi almıyor dalgın uykuda verdim dün gece eşimle çok uğraştık yine olmadı memeyi emmiyor hiçbir şekilde biberon rahatlığına alışmış

heyy ben smdı gordum mesajını kuzum ya cok uzgunum bu sabah da benım aklımdan gecıyordu bu ama.senı farkedınce cok sasırdımm mesajmı gorursen ozelden yazar msn bna

Ben de iciyorum kuzum aynen

Kusma bizde de şu 1 haftadır başladı, önce hiç yoktu. Neden ki acaba? Ne gibi önlemler alıyorsunuz kızlar? Zaten kilo alımı çok yüksek değil, bide kusarsa iyice azalır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…