2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebeğe yaptırıp yaptırmamaktan ziyade olaya şöyle bakıyorum ben ebeveyn olarak üzerime düşeni yaparım bebek ister uyur ister uyumaz ister yer ister yemez

2.numaramı ister uyusun ister uyumasın akşam 8 de karanlık odaya alıyorum ve neredeyse sıfır iletişim bazen uyuyor bazen uyumuyor ama uyumuyor diye alıp salona getirmiyorıum 1.numaramı da böyle yaptım

İlk kızım ek gıdada zerre sıkıntı yaşamadı bu hem benim hem onun başarısı. Dr ne dediyse harfiyen uyguladım. 1 damla farklı birşey tattırmadım. O da kabul etti verdikleri tabiki yemeyebilirdi ama ben sorumluluğumu yerine getirdim.

Yani bebek büyütme ciddi anlamda kendi keyfini bir kenara bırakmak demek.

Sabahın 6larında çok sebze çorbası pişirdim gecenin bir vakti çok yoğurt mayaladım
Uyku saati diye ne akşam bir yere gittik ne de kimseyi çağırdık.

Biz üzerimize düşeni yapalım elbette onlar kendi düzenlerini belirleyecek.

azerbycanli kim ucunuzmu hamile kldiniz neguzelmiss

1 saattir kesintisiz bebek arabasinda kesinlikle uyumadi
Pusetiyle aracta da uyumuyor
Uyumuyor allah uyumuyor

Aynen oyuzden hayat durdu hicbiyere gitmiyoruz kimseyide kabuletmiyoruZ bayram alisverisi icingittik durum ortada sokaklarda battaniyeyle salladik hicbiyere ama hicbiyere gidilmiyo hastaneye gitmem lazim saglik icin bile gidemiyorum iki dk yolda bile burundan geliyor cok zor uyutmak vs sorun yok onu bagris cagris uyutuyoruz ama kapidaniki dk kafani cikaramiyorsun goren diyo biz enzirir sunu sunu yapardik dururdu ben sanki yapmiyorum uzerime duseni fazlasiyla yerine getiriyorum ama cocuk hayattan zevk almiyo hep sikayetci

Sanki 2 gündür biz daha iyiyiz bu ilaç ise yaradı gibi kuzum dene istersen
denedik csnım ilk günler iyi gibiydi sonra yine aynı ben de boşa ilaç vermiyim nasılsa aynı diye bıraktım canım seninki saf süt mü kusuyor yoksa pütürlü balgamsı mı ?

1 saattir kesintisiz bebek arabasinda kesinlikle uyumadi
Pusetiyle aracta da uyumuyor
Uyumuyor allah uyumuyor
Su beyaz gurultudur, pedagoglarin onerdigi ninnidir onlari denedin mi canim. Ben de artik youtube dan aciyorum ninni diye yukardan asagiya teeek teeek deniyorum

Su beyaz gurultudur, pedagoglarin onerdigi ninnidir onlari denedin mi canim. Ben de artik youtube dan aciyorum ninni diye yukardan asagiya teeek teeek deniyorum
uyku egıtımını yarn yap hemen u yucak emın ol. bak 1.5saat oncesnden ugrastgm kızım bu gun besıge koydum ve 20dk dauyudu ve bdha gerı uyanmadı masallah dyeym sımdı de ruya öğünü yapıcam uyku gecısınde dalmasını beklıyrm. emzir salla kısır bı dongudeydık ılk gunden kendisş aştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…