Sizin muziginiz hangisiBende dünden beri deniyorum ilkinde yanyana yattık elele tutuştuk bakışarak ninnili pışpışlı uyudu. Gece uykusunda ve bugün 2 kere beşiğine bıraktım. Emzikle pış pışla uyudu. Müziğinide açıyorum.Sadece çok uykusu gelip dalamadığında mızırdıyor. Başını okşayıp konuştuğumda sakinliyor hiç kaldırmadım. Kucağımda sallarken ağlıyordu. Sadece uyuma süresi uzadı yarım saat falan sürüyor. Devamı gelir inşallah :)
Merhaba canım pek giremedim bu ara ama arada yazdiklariniza bakmaya çalıştım 4.ay aşılarından sonra korktuğum oldu kızım huy değiştirdi yine asilardan mi yoksa atak mı bilmiyorum meme ve ayakta sallama arası geçti şu 10 gün geceleri uyuyan çocuk uyanır oldu oğlanın sınavları derken bunaltti beniM Mychildren nerdesin canim
Teşekkürler paylaşıminiz için biz 6.ayda başlayacağız aile hekimliği doktorumuzdan reçete istedi yapılacak ayları gösterir bakanlık öyle istiyor dedi 6.ay gidip alacağızNimenrix 2-4-12. Aylar
Bexsero 3-5-13. Aylar
Sma kullanıyorum ama golden coat denemeye başladım yeni.. cnm bizim doğum kilomuz iyiydi birde önceki aylar güzel almıştı bu sefer yaklaşık 1 ay 1 haftada 400gr almış ama hemşire artık hareketlendiği için kilo alımı normal dedi..içtiği boya gitmiş sanırım:))Maşallah prensese ❣ hangi mamayı kullanıyordun canım
Bizde varii8zzzBizde varız kuzum umrunda da değil gibi
Kv yuksek sesle seviyo 2 dir kucagina gittigi gibi agliyo goz yaslariyla , bnde yuksek sesle fln seviyorum ama bn yapinca hosina gidiyo bizmkinin uykusu varsa biraktigin an agliyoMerhaba kizlar size bir sorum olacak. Aynı durumu yaşamış olanlar var mı bilmiyorum.
Oğlum yabancılardan (anne baba ve abisi dışında) herkesten korkuyor. Hele yüksek sesle sevsinler veriyor ağlamayı, zor sakinleştiriyorum. Onun dışında ağlarken, uykusu geldiğinde ya da gazı olduğunda, kucagimizdan yatağa ya da pusete koyarken ellerini titretiyor. Sizin bebislerde de oldu mu böyle durumlar?
Oooo manken geliyooo massallahBugün 4 ay 10 günlükken aşılarımızı olduk..
Kıyafetli 7145gr ve 70cm olmuşuz:))
Biseyler veriyosan vermen gerekir zaten6.ayı beklemeye gerek yok dıye dusundum canım tattırmalık da verıyorum ya pure fln arada. gerekıyor oyuzden. cok sıcaklarda rahatlıyor baya hosuna gıdıyor. bıde pamukcık sorunumz oluyordu arada bizim. onu da kesti verdıgımden berı cokda sevıyor vallahıuykudan once verıyorum o da bı rıtuel gb oldu rahatlıyor
Canım bizim beşiğinde müzik kutusu var iki tane şarkısı var biri su sesi kuş sesi karışık diğeride değişik bişey sırayla açıyorum ben ama çok etkilemiyor onsuz da uyuyorda ben uyuması gerektiği sinyalini alır belki diye dinletiyorumSizin muziginiz hangisi
Aynen öyle canım. Acaba biz mi sakin seviyoruz ona mı alıştı dedim ama yok bugün baya sesli sevdim hoşuna gitti.Kv yuksek sesle seviyo 2 dir kucagina gittigi gibi agliyo goz yaslariyla , bnde yuksek sesle fln seviyorum ama bn yapinca hosina gidiyo bizmkinin uykusu varsa biraktigin an agliyo
Yok canım ya benimde boyum var ama mankenlik bir durum yok ortada:))Oooo manken geliyooo massallah
Eviniz kalabalik degil mi ? Dogdugundan beri sadece sizinle mi kaldi ? Bence ondandirr.Merhaba kizlar size bir sorum olacak. Aynı durumu yaşamış olanlar var mı bilmiyorum.
Oğlum yabancılardan (anne baba ve abisi dışında) herkesten korkuyor. Hele yüksek sesle sevsinler veriyor ağlamayı, zor sakinleştiriyorum. Onun dışında ağlarken, uykusu geldiğinde ya da gazı olduğunda, kucagimizdan yatağa ya da pusete koyarken ellerini titretiyor. Sizin bebislerde de oldu mu böyle durumlar?
Hayır canım aksine ortamlara sokmaktan çekinmedim. Önceden böyle yabancılama yoktu gülücük saçıyordu kim olursa olsun sonradan böyle oldu. Evde abimiz var aslında ben ondan dolayı da korkmuş olabilir diye düşünüyorum çünkü malesef korkutuyor abisi aniden bir ses yapıyor irkiliyor çocuk. Gelip gidip sıkıştırıp rahatsız ediyorEviniz kalabalik degil mi ? Dogdugundan beri sadece sizinle mi kaldi ? Bence ondandirr.
El titreme olayi bizdede var giderek azaliyor. Simdi sinirlenince ve uyaninca oluyor
ay kızlae cok afedersınız moms cotton yerıne motharecare yazmısım alyanın basındaydım uyucaktı bıraz mızıldanıyodu o sıra. gelınce cekıp de koyarm kumasını şu tulum. https://www.momscotton.com/uyku-tulumu-pink-cloud
Sayfada dönmeyen bi benim tostos oğlan kaldı herhalde. Hiç öyle bi çabası da yok, kızım nasıl kıpır kıpırdı.
Bugün 4 ay 10 günlükken aşılarımızı olduk..
Kıyafetli 7145gr ve 70cm olmuşuz:))
Çok güzelmiş cnm.. yalnız bayramda böyle kısa kollu yada şort giyebilecekler mi ben hala karar veremedim nasıl olmalı diye
Merhaba kizlar size bir sorum olacak. Aynı durumu yaşamış olanlar var mı bilmiyorum.
Benim doktor tek doz 13.ay nimenrix dedi. 4,5 aylık şu an. Çok kafam karışık bu menenjit aşıları konusunda
Evet yabanciliyor başkalarınıMerhaba kizlar size bir sorum olacak. Aynı durumu yaşamış olanlar var mı bilmiyorum.
Haklisiniz her doktor farkli birsey soyluyor. Biz annelerin zaten kafasi karisik, yardimci olmuyor bu durum. Ben de cok arastirdim, yoruldum. Ama icim rahat artik. 1 yasina kadar asilarini oluyorlar, 1 yas sonrasi yapilan ise pekistirme dozlari. Sadece kendi doktorumuzla kalmadim. Baska bir cocuk doktoruna daha gosterdim. Yetmedi Instagramda da cok unlu 3 farkli doktordan da teyit ettim.
Aynı benim kızım da çok korkuyor insanlardan, sesten onu tutarken hafif sallansa ağlıyor düşmekten korkuyor. Anne,baba ve abiden başka herkese ağlıyor iftar davet eden herkese kızımız durmuyor gelemeyiz dedik yabancı herkese ağlıyor hem de nasıl ağlamak 7.30 da gece uykusuna yatıyor kimseye gitmiyor kimseyi kabul etmiyoruz bu sene böyle olacakMerhaba kizlar size bir sorum olacak. Aynı durumu yaşamış olanlar var mı bilmiyorum.
Teşekkür ederiz teyzesi :)) havalar böyle giderse bayram sonu bile zor:)Sağol canım ben böyle değilde ayaksız olanlardan istiyorum. Memnun kalırsan bilgi veriri misin.
Benim tembelde dönemedi dahaki kilomuzda 5600 yani
Maşallahprensese
Bizim doktor kısa kollu için bayram sonrası başlarsın dedi canım yalıvadayım Bursa ile aynı havamız
Bizim kız öksürükten ve hapşırmadan korkuyorherkese gülücük saçıyor yadırgamıyor insanları canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?