2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sizin muziginiz hangisi

Merhaba canım pek giremedim bu ara ama arada yazdiklariniza bakmaya çalıştım 4.ay aşılarından sonra korktuğum oldu kızım huy değiştirdi yine asilardan mi yoksa atak mı bilmiyorum meme ve ayakta sallama arası geçti şu 10 gün geceleri uyuyan çocuk uyanır oldu oğlanın sınavları derken bunaltti beni uyku düzeni oturtmaya çalıştım kendisi uyuması için uğraştım yatağına koyduğun zaman canı yanmış gibi ağlıyor biraz sabredip ugrasayim dedim ikinci günün sonunda hala katilarak 1 saat ağlıyordu hazır değiliz demek ki daha emzik almadığı için daha zor oluyor uykuya geçişi sallamayi azaltarak yumuşak geçiş yapmam daha uygun olacak sanırım ama daha iyi geceleri uyansa da kendisi tekrar uyuyor sabahları da çok sallanmiyor eskisi gibi yatağına bırakınca uykuya devam edebiliyor sen nasılsın nasıl kuzucuklar büyük oğlanın sınavları bitti mi nasıldı

Maşallah prensese ❣ hangi mamayı kullanıyordun canım
Sma kullanıyorum ama golden coat denemeye başladım yeni.. cnm bizim doğum kilomuz iyiydi birde önceki aylar güzel almıştı bu sefer yaklaşık 1 ay 1 haftada 400gr almış ama hemşire artık hareketlendiği için kilo alımı normal dedi..içtiği boya gitmiş sanırım:))

Merhaba kizlar size bir sorum olacak. Aynı durumu yaşamış olanlar var mı bilmiyorum.
Oğlum yabancılardan (anne baba ve abisi dışında) herkesten korkuyor. Hele yüksek sesle sevsinler veriyor ağlamayı, zor sakinleştiriyorum. Onun dışında ağlarken, uykusu geldiğinde ya da gazı olduğunda, kucagimizdan yatağa ya da pusete koyarken ellerini titretiyor. Sizin bebislerde de oldu mu böyle durumlar?

Kv yuksek sesle seviyo 2 dir kucagina gittigi gibi agliyo goz yaslariyla , bnde yuksek sesle fln seviyorum ama bn yapinca hosina gidiyo bizmkinin uykusu varsa biraktigin an agliyo

Biseyler veriyosan vermen gerekir zaten

Sizin muziginiz hangisi
Canım bizim beşiğinde müzik kutusu var iki tane şarkısı var biri su sesi kuş sesi karışık diğeride değişik bişey sırayla açıyorum ben ama çok etkilemiyor onsuz da uyuyorda ben uyuması gerektiği sinyalini alır belki diye dinletiyorum

Kv yuksek sesle seviyo 2 dir kucagina gittigi gibi agliyo goz yaslariyla , bnde yuksek sesle fln seviyorum ama bn yapinca hosina gidiyo bizmkinin uykusu varsa biraktigin an agliyo
Aynen öyle canım. Acaba biz mi sakin seviyoruz ona mı alıştı dedim ama yok bugün baya sesli sevdim hoşuna gitti.

Eviniz kalabalik degil mi ? Dogdugundan beri sadece sizinle mi kaldi ? Bence ondandirr.
El titreme olayi bizdede var giderek azaliyor. Simdi sinirlenince ve uyaninca oluyor

Eviniz kalabalik degil mi ? Dogdugundan beri sadece sizinle mi kaldi ? Bence ondandirr.
El titreme olayi bizdede var giderek azaliyor. Simdi sinirlenince ve uyaninca oluyor
Hayır canım aksine ortamlara sokmaktan çekinmedim. Önceden böyle yabancılama yoktu gülücük saçıyordu kim olursa olsun sonradan böyle oldu. Evde abimiz var aslında ben ondan dolayı da korkmuş olabilir diye düşünüyorum çünkü malesef korkutuyor abisi aniden bir ses yapıyor irkiliyor çocuk. Gelip gidip sıkıştırıp rahatsız ediyor onun etrafında dolandığını gördükçe rahatsız oluyor resmen.

Sağol canım ben böyle değilde ayaksız olanlardan istiyorum. Memnun kalırsan bilgi veriri misin.

Sayfada dönmeyen bi benim tostos oğlan kaldı herhalde. Hiç öyle bi çabası da yok, kızım nasıl kıpır kıpırdı.

Benim tembelde dönemedi daha ki kilomuzda 5600 yani

Bugün 4 ay 10 günlükken aşılarımızı olduk..
Kıyafetli 7145gr ve 70cm olmuşuz:))

Maşallah prensese

Çok güzelmiş cnm.. yalnız bayramda böyle kısa kollu yada şort giyebilecekler mi ben hala karar veremedim nasıl olmalı diye

Bizim doktor kısa kollu için bayram sonrası başlarsın dedi canım yalıvadayım Bursa ile aynı havamız

Bizim kız öksürükten ve hapşırmadan korkuyor herkese gülücük saçıyor yadırgamıyor insanları canım

Benim doktor tek doz 13.ay nimenrix dedi. 4,5 aylık şu an. Çok kafam karışık bu menenjit aşıları konusunda

Canım Nimenrix 1 yaştan sonra yapılırsa tek doz yapılıyor. 1 yaştan önce 2 doz + pekiştirme. Bu grubun başka bi markası daha var Menactra, o da 9 aydan itibaren. Aslında aşı markası ve bebek yaşına göre uygulanacak doz değişiyormuş

Evet yabanciliyor başkalarını
Normal bence

İnstagramda sorduğunuz doktorlar kimler acaba? Ben de birkaç doktora soru sordum cevap vermediler

Aynı benim kızım da çok korkuyor insanlardan, sesten onu tutarken hafif sallansa ağlıyor düşmekten korkuyor. Anne,baba ve abiden başka herkese ağlıyor iftar davet eden herkese kızımız durmuyor gelemeyiz dedik yabancı herkese ağlıyor hem de nasıl ağlamak 7.30 da gece uykusuna yatıyor kimseye gitmiyor kimseyi kabul etmiyoruz bu sene böyle olacak

Teşekkür ederiz teyzesi :)) havalar böyle giderse bayram sonu bile zor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…