2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
verırrım canımm ayaksız olarak da gecelık gb alıcam yazın ınce de olsa ortu ortmeyecem bnu gydırınca ondan ayaklı tercıh ettım

Evet yabanciliyor başkalarını
Normal bence
bizimki de yabancılara gülüyor yaa eger uykusundsn yenı uyandıysa yadırgıor ama normalde herkese mavı boncuk dagıtıyor bu ıyı mı kotu mu bılemedım. ama artık baskasından hep bana gelmek ıstıyyorr

Kizlar, 1 haftadir sut urunlerini dondurma harici kestim, bi ikikez tatli ve dondurma yedim sadece oglanin kakasi 5 6 olurdu azaldi öğlenekdr 3 kez yapardı simdi bu saat oldu birkez yapti ve sarimsi kivamida az yogun , prebiyotikte kullaniyorduk acaba omu duzeltti yoksa benim oglanin alerjisi varmi gercekten, alerjili bebelerinannelerini yoruma cagiriyorum

Bazi bebek insan secmiyor. Her ikiside normal bence
girdigin ortamlarda daralmazsin. Cunku senin yanina sevmek icin gelen cok olur sanki

Probiyotikle birlikte sut ürünlerini yeyince nasil oluyordu peki

Kangurucu anneler ben ikinci el sitelerinde ergo baby ilanlari goruyorum sifir ve fiyatlari indirimli. Onlara guvenilir mi ? Orginal mal satiyorlar midir bilgisi olan var mi? Sahteleriyle orginalleri cok benzermis. Klipslerine kadar benzerini yapiyorlarmis. Bebegim artik kanguruda durmaya basladi bel agritmayan bisey bakiyorum.

Sizin dışınızda kimseyi görmüyor yabancılaması normal aslında. Bayramda epey insan görecekler alışırlar inşallah

Sizin bebeklerde siz hapşurunca ağlıyor mu geçen kucağımda karnını doyuruyorum eşim bir hapşurdu korktu tam da uykuya dalmıştı ama nasıl ağlıyor hele benim kucağımda iken hapşuracağım geliyor korkacak diye tutayım diyorum o da zararlı biraz sesli hapşuruyoruz hep özenmişimdir sessiz hapşuranlara

Benim buyuk yegenimde arkamizi donunce kucuk yegenime tokat atardi. 2 xocuk zor is

Bazi bebek insan secmiyor. Her ikiside normal bence
girdigin ortamlarda daralmazsin. Cunku senin yanina sevmek icin gelen cok olur sanki
Bana benimki hiç normal gelmiyor yaa herkese gidiyor ağlamıyor gülüyor hatta bunlar tamam bende böyle isterim zaten ama bana gelmek için bir çabası da yok anayım ben beni istemesi gerekmiyor mu :)) eşimde üzülmeyeyim diye sana başka gülüyor diyor:) o nasıl oluyorsa:)

Büyük kalkınca çok kötü oluyor. Umarım bugün hepimiz güzel uyuruz

Aslında kızlar daha hareketli olur benim kız sağına dönmeye başladı bir de nasıl seviniyor yavrum ya senin kız kilodan senin paşa da aynı kilodan dönmüyorlar galiba Papatyamaviss
Kaldıramıyor totoyu diyet yaptırayım en iyisi:)) aslında kollar bacaklar hiç durmuyor ama kolay olduğundan sanırım:))

Canım biz yumurtayı kesince toparladık. Süt ürünü kesmek fayda etmedi bize.
Prebiyotiği dışkılama bozulduğundan beri başladık o yüzden esas düzeltenin o olmadığını biliyorum. Mutlaka faydası olmuştur ama destek olarak

Ne guzel sevecen bebek iste
6 aydan sonra belki başkasından seni ihh layarak isteyebilir:)

Bir de bexsero var ya b grubunu kapsıyormuş. Kimi doktor yaptırıyor kimisi yaptırmıyor. Ondan emin olamıyorum. Bexsero yaptıran arkadaşlar bir doz aşısı kaç tl? Bizim doktor gereksiz ve pahalı demişti merak ettim fiyatını? medusaesk M Mychildren

Ben aldim canim ergo baby360 hemde 45 tlye , sadece renk solmasi var ama icinde etiketler vs oladarini benzetemszler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…