- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Hanımlar bebişlere hangi demir ilacını veriyorsunuz, kaç damla başladınız?
bestiron dogal icerikl, ben myiron bulamasydim onu alcaktim. +2 mi +3 mu +2 olanlardepolari daha guzel dolduruyor ve daha etkiliymisBestiron veriyoruz, kac kiloysa o kadar damladedi doktorumuz daha dun ilk defa verdim
Banda sidefer verdi paraben vs var kullanmak istemiyorum dedigmde ama sideferin icinde de paraben olmasada tatlandirici ve e kodlariyla baslayan bi suru sey var o da masum değil, oyle olunca bende muhendisinoglunun önerdiği ilaclari araştırdım myiron icin herkes cok iyi demis fkt her eczanede bulunmuyormus.ben buldum bugun ona basladim.bir damla dilimi degdirdim hala agzimdan tadi gitmedi iykk yaniiÖğüre öğüre Sidefer kullanıyoruzKilosu kadar verin dedi doktor. 6 kg ise 6 damla 7 kg ise 7..
Benide alsanizaaBiz bayramda 3 4gun amasra yapalim diyoruz bebisle ilk gezimiz ve yolculugumuz olcak bakalim hayirlisiyla❤
bence de güvenilir bakıcı daha iyi sen işe baslamadsn gelmeye baslar sen gözlemlersin onlar alışır biraz ben büyüğü bakıcıyla kalıp tvye yada kardesine sarar diye krese göndermeyi düşünüyorum artık sıkılıyor evde.ama bebeğin uyku saati bez degişimi vs bunlar hep aynı kişi tarafından yapılırsa daha güvende hisseder Allah iyilerle karşılaştırsın çok iyi insanlar da var sırf para için vakit geciren vicdansızlar da.Bende bakici dusunuyorum. Kv de cok yasli annemin saglik sorunlari var uzagiz birde zaman yol kaybi.. ec haric her yere kamera dusunuyorum o yuzden. Kres icin cok kucuk 1yas cunku kreste calisan bi akrabamiz da o yasta krese degil bakici daha iyi olur dedi. @anneveoglusu I ISIK27
Benim de oğlum 4-5 günde bir yapıyor kakasını, şimdi demir de vermeye başlayınca hiç yapmaz diye korka korka veriyorum 2 gün oldu daha. İçinden çıkan kağıtta büyük harflerle kabıza ya da ishale sebep olmaz yazmışlarbestiron dogal icerikl, ben myiron bulamasydim onu alcaktim. +2 mi +3 mu +2 olanlardepolari daha guzel dolduruyor ve daha etkiliymis
Banda sidefer verdi paraben vs var kullanmak istemiyorum dedigmde ama sideferin icinde de paraben olmasada tatlandirici ve e kodlariyla baslayan bi suru sey var o da masum değil, oyle olunca bende muhendisinoglunun önerdiği ilaclari araştırdım myiron icin herkes cok iyi demis fkt her eczanede bulunmuyormus.ben buldum bugun ona basladim.bir damla dilimi degdirdim hala agzimdan tadi gitmedi iykk yaniidoktor bana sideferi 4 damla 6 aydan sonra kilo basina demisti. Myiron u da bugun 3 damla verdim 4bucuk aylik daha 5 olsun 4 veririm 6 dan sonra da danisarak doktora artririm. Şimdi kil9 basina versem benim pasa 9 kilo oldu olacak nerdeyse cok fazlaa
Ertus Azra yi yer amaBenide alsanizaa
evet evet bunu biliyorum bizimde yuzumuzde var uzerinde su toplamis gibi yuvarlaklar vardi sonra kurudu semsert oldu pulpul oldu ve biz coresatin krem kullaniyoruz iki gundur suan kirmiziligi falan gecti bikac gune tamamen gececegini umut ediyorum kullanmadık krem brakmadM ama bu iyi geldiKizlar ya mustela surdum hametan surdum ama gecmiyor yarin doktora gidicem var mi bilgisi olan 2kolununda ayni boyle katlama yeri sadece kizarijlik degil derisi bile degismis hani sanki yanar da gecer ya oyle putur putur gergin
Var canım doktorumuz , çok da seviyoruz. Götürürüm inş bakalım 6 ayda bendeDuzenli dr varsa sende 6.ayinda gidip tahlil yaptirip veya yaptirmadan dr onerini verebilrisin canim
Benim ingilizce canımBursada matematik öğretmeniyim. Allahtan bizde çocuklu gelene birşey demiyorlar kreş gibi oluyoruz:)) inşallah kızımda sıkıntı çıkarmaz:) sizin branşlar neydi?
Benim ki de 4 5 güne Bir yapıyordu dr dedi kabizlik yapar rengi suyahlasir. Masallah mi desem bilmiyorum hergun sabah kaka yapar oldu kakaya uyaniyoruzBenim de oğlum 4-5 günde bir yapıyor kakasını, şimdi demir de vermeye başlayınca hiç yapmaz diye korka korka veriyorum 2 gün oldu daha. İçinden çıkan kağıtta büyük harflerle kabıza ya da ishale sebep olmaz yazmışlarinşallah doğrudur. Bir de diğerleri öyle mi bilmiyorum ama bestironun için de c vitamini de var emilimi arttırmak için
Bende yapiyorumda yuzunden cekio mendili. Komple battaniyeyi atiyorum kafasina onu da indirioKızlar dunden beri bişey denedim kızımda işe yaradı. Uyuturken yan döndürüp gözune mendil örtüyorum, daha cabuk uyuyor.
Benim de en heveslendiğim meslek eczacılık :) arkadaşım hamileliği boyunca arka kısımda oturup elişi yaptı , şimdi de canı isterse bebeğini de alıp gidip dolanıp geliyorşükür cogu iş alanına göre iş saat ve sart acısından rahatız ben de eczacilara özeniyorum al bi kalfa kafsna göre git gel kuzenim eczacı canın isterse bebişi göyür dükkanda ona bi alan oluştur vs o da hoş
Saol kuzum❤ bakalim yarin dr ne onercek bende merakla bekliorumevet evet bunu biliyorum bizimde yuzumuzde var uzerinde su toplamis gibi yuvarlaklar vardi sonra kurudu semsert oldu pulpul oldu ve biz coresatin krem kullaniyoruz iki gundur suan kirmiziligi falan gecti bikac gune tamamen gececegini umut ediyorum kullanmadık krem brakmadM ama bu iyi geldi
Good morning teacher how are you fine thanks and you devam ediyor mu sinifa girinceBenim ingilizce canım
Direk siyah çıkan da olabiliyor canım, ben onu buna bağlıyorum . Eğer veriyorsak nemli mendille diş etlerini silmek iyi olabilirŞu an daha dişleri olmadığı için leke yapmaz, dişleri çıktıktan sonra da ince bi tülbentle silmek yetermiş dişleri
Benim içerde yıllık izinlerim birikmişti. Hamileyken de hiç izin kullanmadım sırf doğum sonrası kullanırım diye. Yıl bitince izinler de yanmıyor birikiyor içerde. Önceki yıllardan ve hamilelik dönemimden toplam biriken izinlerimi doğum izninin üstüne eklettim canım. Çok iyi oldu. En azından Eylül e kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum bir aksilik olmazsaMemnu degilsenix hic dusunmeyin degistirin. Ben iyi ki degistirmisim diyorum. Ben subat annesiyim ona ragmen 18 mayista iznim bitti. Sizin nasil haziran 17? Ben de kara kara nasil baslayacagimi dusunuyorum. Mumkun mertebe uzarabilsem baslama tarihini bebden mutlusu olmaz. Ben de cok dertliyim ahh
Yaklaşık olarak aynı :)) modum iyiyse hi guys diye de girdiğim oluyor :))Good morning teacher how are you fine thanks and you devam ediyor mu sinifa girince
İdarecilik gerçekten çok zor allah yardımcınız olsunBen de mudur yardimcisi olduguma pisman olacagim nerdeyse. Ogretmenlikte yaz tatilim olurdu simdi, dusunup uykularim kacmazdi ise baslama olayini. Yok rapor yok heyet sinirlerim cok bozuldu. Ssdece emen bir bebek olunca bari ek gidaya kdr uzatiyim derdindeyim.
Senınkı umutsuz vaka canımBende yapiyorumda yuzunden cekio mendili. Komple battaniyeyi atiyorum kafasina onu da indirio
Nasıl dalga geçmişim güzelim mesajlarım duruyor. Çullanma falan baya ayıp. Ben sen istiyorsun diye yanlışında falan arkanda durup pohpolauamam. Başkasına kızıp üzülüp hop buraya yükleyemezsin bazı şeyleri. Acın var diye buradaki kişilere yansıtma hakkın yok. Acı senin acın başın sağolsun. Ama inanki herkesin bir derdi var, ama kimse acısını bir başkasının üstünden çıkartmıyor
@Kartanesii8892 belki uzatan sen olmuyorsun ama genelde alınganlık yaparak başlatan sen oluyorsun. Bilmem farkettin mi ama mesajlarında sürekli o mesajı okuyan kim olsa benden bahsedildiğini, yapılan imaları anlardı gibi şeyler söylüyorsun ama aslında kimse seni kastetmemiş oluyor. Üzgünüm ama biraz dünya kendi etrafında dönüyor sanıyorsun o yüzden oluyor bunlar. İnsanlar karşı çıkınca da beni çekemiyorlar nazarlara geliyorum diye tribe giriyorsun ki bence onun da hiç alakası yok. Siteyi terk etmeye gerek yok bazı şeylerde sessiz kalman yeterli. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Çocuk gibi 20 kere ben gidiyorum yazıyorsun hesap kaptmaya niyeti olan kapatır gider zaten konuya admini niye etiketliyorsun anneye şikayet eden çocuk gibi. Şimdi bunları söyledim diye yine üzerime geliyorlar olacak ama işin özeti bu yani biraz dönüp kendine bakman lazım bazı şeylerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?