2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hanımlar bebişlere hangi demir ilacını veriyorsunuz, kaç damla başladınız?
Bestiron veriyoruz, kac kiloysa o kadar damladedi doktorumuz daha dun ilk defa verdim
bestiron dogal icerikl, ben myiron bulamasydim onu alcaktim. +2 mi +3 mu +2 olanlardepolari daha guzel dolduruyor ve daha etkiliymis
Öğüre öğüre Sidefer kullanıyoruz Kilosu kadar verin dedi doktor. 6 kg ise 6 damla 7 kg ise 7..
Banda sidefer verdi paraben vs var kullanmak istemiyorum dedigmde ama sideferin icinde de paraben olmasada tatlandirici ve e kodlariyla baslayan bi suru sey var o da masum değil, oyle olunca bende muhendisinoglunun önerdiği ilaclari araştırdım myiron icin herkes cok iyi demis fkt her eczanede bulunmuyormus.ben buldum bugun ona basladim.bir damla dilimi degdirdim hala agzimdan tadi gitmedi iykk yanii doktor bana sideferi 4 damla 6 aydan sonra kilo basina demisti. Myiron u da bugun 3 damla verdim 4bucuk aylik daha 5 olsun 4 veririm 6 dan sonra da danisarak doktora artririm. Şimdi kil9 basina versem benim pasa 9 kilo oldu olacak nerdeyse cok fazlaa

bence de güvenilir bakıcı daha iyi sen işe baslamadsn gelmeye baslar sen gözlemlersin onlar alışır biraz ben büyüğü bakıcıyla kalıp tvye yada kardesine sarar diye krese göndermeyi düşünüyorum artık sıkılıyor evde.ama bebeğin uyku saati bez degişimi vs bunlar hep aynı kişi tarafından yapılırsa daha güvende hisseder Allah iyilerle karşılaştırsın çok iyi insanlar da var sırf para için vakit geciren vicdansızlar da.

Benim de oğlum 4-5 günde bir yapıyor kakasını, şimdi demir de vermeye başlayınca hiç yapmaz diye korka korka veriyorum 2 gün oldu daha. İçinden çıkan kağıtta büyük harflerle kabıza ya da ishale sebep olmaz yazmışlar inşallah doğrudur. Bir de diğerleri öyle mi bilmiyorum ama bestironun için de c vitamini de var emilimi arttırmak için

Kizlar ya mustela surdum hametan surdum ama gecmiyor yarin doktora gidicem var mi bilgisi olan 2kolununda ayni boyle katlama yeri sadece kizarijlik degil derisi bile degismis hani sanki yanar da gecer ya oyle putur putur gergin
evet evet bunu biliyorum bizimde yuzumuzde var uzerinde su toplamis gibi yuvarlaklar vardi sonra kurudu semsert oldu pulpul oldu ve biz coresatin krem kullaniyoruz iki gundur suan kirmiziligi falan gecti bikac gune tamamen gececegini umut ediyorum kullanmadık krem brakmadM ama bu iyi geldi

Benim ki de 4 5 güne Bir yapıyordu dr dedi kabizlik yapar rengi suyahlasir. Masallah mi desem bilmiyorum hergun sabah kaka yapar oldu kakaya uyaniyoruzrenk de bi tik acildi

Benim de en heveslendiğim meslek eczacılık :) arkadaşım hamileliği boyunca arka kısımda oturup elişi yaptı , şimdi de canı isterse bebeğini de alıp gidip dolanıp geliyor

Saol kuzum❤ bakalim yarin dr ne onercek bende merakla bekliorum

Benim içerde yıllık izinlerim birikmişti. Hamileyken de hiç izin kullanmadım sırf doğum sonrası kullanırım diye. Yıl bitince izinler de yanmıyor birikiyor içerde. Önceki yıllardan ve hamilelik dönemimden toplam biriken izinlerimi doğum izninin üstüne eklettim canım. Çok iyi oldu. En azından Eylül e kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa

İdarecilik gerçekten çok zor allah yardımcınız olsun

bsebse S Sevimlipanduf one kizlar oyle sayfalarrca birikmis de birikmis okuyabildigim kadarini okudumm.. yeni gelen arkadasla benim de sohbetim oldu yeni bi arkadas evet ama fake niye olsun , oda evimde havuz var ogluma yuzduruyorum dedi kasikla yemei yemeye gore daha abarti bisey ama olabilir herkese biseyler imkansiz yada zor gelebilir benim bebegim daha birak donemiyor bile azrakusum masallah 2 aydir cokaktif mesela yada burda baska bebekleri olanlar konu uzamis uzsyacagi kdr neyse ben arkadaslara bazi konularda katiliyorum @Kartanesii8892 bizde bursa senden cok sey ogrensik ettii vs bunda kimse hayir diyemez ama sanirim biraz abartili bi dilin kendini ifade etme tarzin var , kendini yaptığın basardigin islerden dolayi da biraz ben ben diye işlemiş sana buda olabilir tabiki ama insan yeri geliyor kensi annesiyle karakterler denk düşmüyor burda herkesin birbirlye bir olmasi beklenemez malesef saygiduymak en onemlisi sen de ufacik biseyde herkese yukleniyorsun hemen malesef aslinda yasinda var ben gibi genc olsan belki hayat daha gosterecegi seyler var denedebilir bilmiyorum ben 23 yasindayim ama su sekilde tepki gostermem , tanem olayinda tanemin beddua muhabbtinde sana hak verdim ama burda bu olayda da sen tanem gibi yapıpherkesin hakkina girdin sanirsam .. uzulerek soyluyorum hemserimsin birdekeske biraz dusunup arkadsin sasirabilcegini kavrayip ona gore makul bi cvp verebilseydin gidersen de hakkim helal olsun bize kattigin seylwr var bizde sana biseyler katabildtsek ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…