2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay o benim de hayalim. İş yerlerimizde şöyle tek odalı en azından 0-1 yaş bebekler için bi kreş ve başlarında bi öğretmen olsa. Teneffüslerde gidip emzirip öpüp koklayıp derse girsek, eminim performansımız kat kat artardı . Ve herkes 8 haftanın sonunda direk işe dönerdi

Benimkinin icinde elma ozu var ama tadi haa dilimlde ya +2 olanlarin daha agir oluyormus yarasin bebislerede artık alisacaklar

Yetişir canım daha epey var bayrama. 2 güne falan geliyor genelde Ben dün 2 parça bir şey aldım ama bayrama uygun olur mu, olsa da havalar müsait olur mu bilemedim. Yazlık niyetiyle aldım belki bayramda da giyebilir havalar müsait olursa

Eklentiler

• FB3B63AE-12F5-41C4-9734-9CADEDF3905A.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 46
Heyet işi çok zorlaşmış gerçekten. Ben hemoroitten ameliyat oldum .. onun raporu bittiği gün kolumda tümör olduğunu öğrendik, acil açık biyopsi ameliyatına alındım doktor kendi verdi zaten heyeti. Onun dışında gerçekten çok zorlaşmış

Ay bayıldım çok tatlıymış Güle güle giyinsin tatlı Güneşcik şimdiden Kotona hiç bakma fırsatım olmadı. Bu saatten sonra da çıkmam zaten bir yere

Canım allah iyi insanlarla karşılaştırsın. İyi insana denk gelince babane ananeden bile daha iyi oluyor çünkü her dediğini yaptırabiliyorsun, kurallarını dinliyor

Ayy gerçekten ya ağlamaktan başka tepki bilmeyen bebeciklerimiz gözümüzün önünde yeni şeyler yapmaya başlıyor dönmüyor falan diye şaka yapıyoruz ama vakti gelince oluveriyor herşey:) hiç yürümeyen diş çıkarmayan bebek kalmıyor sağlıklı olsunlar gerisi olur❤
Ay ne güzel ya, iş yerine (Okula) bebeğinizi getirebiliyorsunuz yani Zaten içimde yaradır, bunca sene sorgularım kendimi neden öğretmen olmadım diye Çok iyimiş bayıldım
Evet cnm bebesini alan geliyor bazı idareciler istemiyor ama bizde kimse birşey demez havalarda güzel olursa bahçede arabasında durur :))

Senin paşanın maşAllahı var kuzum İçeriğine bakmadım açıkçası doktora güvenip. Kendi doktorumuza gidemedik Adana’daydım orda bir doktora götürdük 4.ay kontrolüne. Kendi doktorumuza da danışmak hiç aklıma gelmedi sağol kuzum bilgilendirdiğin için. Sorayım bir doktorumuza

Peki derse girince sizlerle birlikte derse mi giriyor bebişler? Ay çok tatlı hiç denk gelmedim daha önce çok hoşuma gitti nedense

üstünde eskisin çok güzeller S Sevimlipanduf sizin salopetiniz de harika güle güle giysin içinde parlasın güzellikler ben de salopet veya tulum bakınıyorum

Direk siyah çıkan da olabiliyor canım, ben onu buna bağlıyorum . Eğer veriyorsak nemli mendille diş etlerini silmek iyi olabilir
O antibiyotikten oluyormuş ama sanırım, demirden olması için patlamasına yakın olması gerekiyormuş canm. Bizimkinin agzinda daha hic bi ipucu yok dise dair, sileyim desem nereyi silecegimi bilmiyorum

Benimkinin icinde elma ozu var ama tadi haa dilimlde ya +2 olanlarin daha agir oluyormus yarasin bebislerede artık alisacaklar
Evet yarasin hepsine ben de araştırmıştm hamilelik ve sonrasında da 2 değerlikli demir öneriliyor. 3 değerlikli kullanıyorsan hiç kullanmasan da olur demişti bana kardeşim emilimi zor olduğu için katkısı çok az oluyormuş

Doktorlar parabene takilmis direk, geri kalanlari yok sayiyolar galiba zaten tum ilaclar 50 100 arasi vereceksem dogalini katkisiz olanini vereyim bari diye dudunuyorum sahsen onlara gore içinde ki o miktardaki maddeler zarar vermiyor goya , paraben direk bi zehir maddesi ama ilacin icinde koryyycu oluyomusmus , kanitlanmis bi ölüm yokmus, icilebilirmis herdoktorin savunduğu farkli o yuzden birazda insan kendi ic sesiyle de haraket etmeli insan bazısına gore makul derecede paraben bisey olmaz diyebilir bazisi paraben olmain yeter oteki maddeler onemli diyebilir tercih meselsi birazda sanirim ben fazla arastirmaciyim birde karaktrr olarak problem bende yani ben guvenemiuorum doktora da hep bi arastirmaca iyi mi kotumu bilemem ama ise yaradigu noktalar da oluyo

Tanemin beddua olayında da şöyle diyim hatırladığım kadarıyla kız o raddeye gelene kadar kızın üzerinden gitti -ki tanemin de eşinden ötürü çocuğundan ötürü ne kadar sabırlı olduğunu anlayabiliyorum tabiki beddua olayını tasvip etmiyorum ama o raddeye getiren de gene kartanesiydi diyorum uzattıkça uzatıyor illa ki haklı çıkmak istiyor

Benim gibi arastirmaci bi hanfendii gorunce insan bi mutlu oluyo bakalim bende her sefrinde myiron bulmakta zorlanirsam bestirona gecebilirim bi deneyelim bakalim da tekrardan doktora da soracagim

Canım bence sen en doğrusunu yapıyorsun araştırarak. Sonuçta bebeklerimiz için en zararsız ve en doğal içeriklisini isteriz hepimiz. Sen böyle araştır bizi de bilgilendir iyi oldu bak sağolasın

Aman bosverelim tadi tuzu kacmis sabahtan beriburanın bi kaos yok rapordu yok bionemneydi ne diye tartismak isteyen insan tarisiyo ya yoksa burda hergun bi konubulunur tartiscak burda herkes herkesle ay i fikride olmak zorunda deel ki bak bende giderim haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…