Ay o benim de hayalim. İş yerlerimizde şöyle tek odalı en azından 0-1 yaş bebekler için bi kreş ve başlarında bi öğretmen olsa. Teneffüslerde gidip emzirip öpüp koklayıp derse girsek, eminim performansımız kat kat artardı . Ve herkes 8 haftanın sonunda direk işe dönerdiBuraya gelip rapor alan arkadaşlar bende rapor alarak ücretsiz izne ayrıldım hepimize dini bilgi verip bu konuda açıklama yaptığın için sağ ol ama
ama şunu da unutmayın diye söylüyorum çocuğu hasta ve çocuğu bakıma muhtaç her annenin aldığı rapor için ben sonuna kadar Hakkımı Helal Ediyorum bir anne olarak keşke sen de bu olgunluğa sahip olabilirdin
Zaten çaresiz olan geçimin çok zor olduğu bu ulkrde hiç kimse hakkınızı helal etmez millete karşı borçlu gidiyorsunuz demek bilemiyorum zaten zor geçen çalışan anneligi sorgularken daha da zor...
sen çalışıyor musun arkadaşım devlet memuru musun o zaman şunu da hatırlatayım benim çalıştığım kurumda bir amir süt izine çıkacak olan bir bayana nasıl olsa çocuğun memur çocuğu açlığa alışsın tarzında söylemlerde bulundu
kamu kurumlarında çalışsak da süt iznini zamanında kullanılabilen personel sayısı gerçekten az hele ki büyük şehirlerde bu imkansız gibi devlet çalışan kadına izin düzenlemesi yapsın kreş koysun kurumlara kimse bunu rapor almayı tercih etmez
lutfen anne heleki çalışan anne olarak birbirimizi anliyalim ek gıdaya geçmeyen bir çocukla nasıl göreve başlanır
Guzel haberlerle gel cnmbirde kafa konusunda etiket yaparmisin benideSaol kuzum❤ bakalim yarin dr ne onercek bende merakla bekliorum
Benimkinin icinde elma ozu var ama tadi haa dilimlde ya +2 olanlarin daha agir oluyormus yarasin bebislerede artık alisacaklarBenim de oğlum 4-5 günde bir yapıyor kakasını, şimdi demir de vermeye başlayınca hiç yapmaz diye korka korka veriyorum 2 gün oldu daha. İçinden çıkan kağıtta büyük harflerle kabıza ya da ishale sebep olmaz yazmışlarinşallah doğrudur. Bir de diğerleri öyle mi bilmiyorum ama bestironun için de c vitamini de var emilimi arttırmak için
Ben tembihlerim yemez yemezzzzErtus Azra yi yer ama
Yetişir canım daha epey var bayrama. 2 güne falan geliyor geneldenetten yetişir mi acaba ben de daha almadım bi iki şey begendim ta cıkıp alıcam yada dediğin gibi netten kızların ciciler çok tatlı ya paylaşın alınca biz de görelim oğlanlara standart papyon kravat degil mi @anneveoglusu
Heyet işi çok zorlaşmış gerçekten. Ben hemoroitten ameliyat oldum .. onun raporu bittiği gün kolumda tümör olduğunu öğrendik, acil açık biyopsi ameliyatına alındım doktor kendi verdi zaten heyeti. Onun dışında gerçekten çok zorlaşmışeltim 2 kez heyet aldı ya 2 yıl önce ben 1 tane alamadım devletten ,onu bırak saglık ocagında bile 5 gün vermeye korkuyorlar şu kuzular saglıcakla büyüsün Allah muhtac etmesin bu rapor izin işleri çok strese soktu bizi
Ay bayıldım çok tatlıymışEvet Ya hadi bayram olsun hemengeçen akşam misafirlerimiz gelmişti iftara bizim bebeği erkek sanıyorlarmış kotondan erkek şort tişört ve papyon pant askısı alıp gelmişler bende onları değiştirip bayram için bu kot tulumu almaya gideceğim zAten hava yağmurlu görünüyor Bayram’da
Canım allah iyi insanlarla karşılaştırsın. İyi insana denk gelince babane ananeden bile daha iyi oluyor çünkü her dediğini yaptırabiliyorsun, kurallarını dinliyorBende bakici dusunuyorum. Kv de cok yasli annemin saglik sorunlari var uzagiz birde zaman yol kaybi.. ec haric her yere kamera dusunuyorum o yuzden. Kres icin cok kucuk 1yas cunku kreste calisan bi akrabamiz da o yasta krese degil bakici daha iyi olur dedi. @anneveoglusu I ISIK27
Ayy gerçekten ya ağlamaktan başka tepki bilmeyen bebeciklerimiz gözümüzün önünde yeni şeyler yapmaya başlıyorMasallah canım hepsi vakti gelince oluyor =) kızım çok sakin bebekti ağlamayı bilmezdi bi gün bi çığlık atmaya başladı oyun halısında 2 aydan itibaren oynuyordu ama sadece vuruyordu tutup çekiyordu yok bu başka bildiğin alıp mıncıklayarak çığlık atıyor korktum bnde araştırdım aha dokunmayı öğrenmiş Rabbim ne güzel yaratmış
Evet cnm bebesini alan geliyorAy ne güzel ya, iş yerine (Okula) bebeğinizi getirebiliyorsunuz yaniZaten içimde yaradır, bunca sene sorgularım kendimi neden öğretmen olmadım diye Çok iyimiş bayıldım
Senin paşanın maşAllahı var kuzumbestiron dogal icerikl, ben myiron bulamasydim onu alcaktim. +2 mi +3 mu +2 olanlardepolari daha guzel dolduruyor ve daha etkiliymis
Banda sidefer verdi paraben vs var kullanmak istemiyorum dedigmde ama sideferin icinde de paraben olmasada tatlandirici ve e kodlariyla baslayan bi suru sey var o da masum değil, oyle olunca bende muhendisinoglunun önerdiği ilaclari araştırdım myiron icin herkes cok iyi demis fkt her eczanede bulunmuyormus.ben buldum bugun ona basladim.bir damla dilimi degdirdim hala agzimdan tadi gitmedi iykk yaniidoktor bana sideferi 4 damla 6 aydan sonra kilo basina demisti. Myiron u da bugun 3 damla verdim 4bucuk aylik daha 5 olsun 4 veririm 6 dan sonra da danisarak doktora artririm. Şimdi kil9 basina versem benim pasa 9 kilo oldu olacak nerdeyse cok fazlaa
Yaaaa maşallah tabi azracığımaBenim ki de 4 5 güne Bir yapıyordu dr dedi kabizlik yapar rengi suyahlasir. Masallah mi desem bilmiyorum hergun sabah kaka yapar oldu kakaya uyaniyoruzrenk de bi tik acildi
Peki derse girince sizlerle birlikte derse mi giriyor bebişler? Ay çok tatlı hiç denk gelmedim daha önce çok hoşuma gitti nedenseAyy gerçekten ya ağlamaktan başka tepki bilmeyen bebeciklerimiz gözümüzün önünde yeni şeyler yapmaya başlıyordönmüyor falan diye şaka yapıyoruz ama vakti gelince oluveriyor herşey:) hiç yürümeyen diş çıkarmayan bebek kalmıyor sağlıklı olsunlar gerisi olur❤
Evet cnm bebesini alan geliyorbazı idareciler istemiyor ama bizde kimse birşey demez havalarda güzel olursa bahçede arabasında durur :))
üstünde eskisin çok güzellerYetişir canım daha epey var bayrama. 2 güne falan geliyor geneldeBen dün 2 parça bir şey aldım ama bayrama uygun olur mu, olsa da havalar müsait olur mu bilemedim. Yazlık niyetiyle aldım belki bayramda da giyebilir havalar müsait olursa
O antibiyotikten oluyormuş ama sanırım, demirden olması için patlamasına yakın olması gerekiyormuş canm. Bizimkinin agzinda daha hic bi ipucu yok dise dair, sileyim desem nereyi silecegimi bilmiyorumDirek siyah çıkan da olabiliyor canım, ben onu buna bağlıyorum . Eğer veriyorsak nemli mendille diş etlerini silmek iyi olabilir
Evet yarasin hepsineBenimkinin icinde elma ozu var ama tadi haa dilimlde ya +2 olanlarin daha agir oluyormus yarasin bebislerede artık alisacaklar
Doktorlar parabene takilmis direk, geri kalanlari yok sayiyolar galiba zaten tum ilaclar 50 100 arasi vereceksem dogalini katkisiz olanini vereyim bari diye dudunuyorum sahsen onlara gore içinde ki o miktardaki maddeler zarar vermiyor goya , paraben direk bi zehir maddesi ama ilacin icinde koryyycu oluyomusmus , kanitlanmis bi ölüm yokmus, icilebilirmis herdoktorin savunduğu farkli o yuzden birazda insan kendi ic sesiyle de haraket etmeli insan bazısına gore makul derecede paraben bisey olmaz diyebilir bazisi paraben olmain yeter oteki maddeler onemli diyebilir tercih meselsi birazda sanirim ben fazla arastirmaciyim birde karaktrr olarakSenin paşanın maşAllahı var kuzumİçeriğine bakmadım açıkçası doktora güvenip. Kendi doktorumuza gidemedik Adana’daydım orda bir doktora götürdük 4.ay kontrolüne. Kendi doktorumuza da danışmak hiç aklıma gelmedi sağol kuzum bilgilendirdiğin için. Sorayım bir doktorumuza ♥
Tanemin beddua olayında da şöyle diyim hatırladığım kadarıyla kız o raddeye gelene kadar kızın üzerinden gitti -ki tanemin de eşinden ötürü çocuğundan ötürü ne kadar sabırlı olduğunu anlayabiliyorum tabiki beddua olayını tasvip etmiyorum ama o raddeye getiren de gene kartanesiydi diyorum uzattıkça uzatıyor illa ki haklı çıkmak istiyor@bsebse S Sevimlipanduf one kizlar oyle sayfalarrca birikmis de birikmis okuyabildigim kadarini okudumm.. yeni gelen arkadasla benim de sohbetim oldu yeni bi arkadas evet ama fake niye olsun , oda evimde havuz var ogluma yuzduruyorum dedi kasikla yemei yemeye gore daha abarti bisey ama olabilir herkese biseyler imkansiz yada zor gelebilir benim bebegim daha birak donemiyor bileazrakusum masallah 2 aydir cokaktif mesela yada burda baska bebekleri olanlar konu uzamis uzsyacagi kdr neyse ben arkadaslara bazi konularda katiliyorum @Kartanesii8892 bizde bursa senden cok sey ogrensik ettii vs bunda kimse hayir diyemez ama sanirim biraz abartili bi dilin kendini ifade etme tarzin var , kendini yaptığın basardigin islerden dolayi da biraz ben ben diye işlemiş sana buda olabilir tabiki ama insan yeri geliyor kensi annesiyle karakterler denk düşmüyor burda herkesin birbirlye bir olmasi beklenemez malesef saygiduymak en onemlisi sen de ufacik biseyde herkese yukleniyorsun hemen malesef aslinda yasinda var ben gibi genc olsan belki hayat daha gosterecegi seyler var denedebilir bilmiyorum ben 23 yasindayim ama su sekilde tepki gostermem , tanem olayinda tanemin beddua muhabbtinde sana hak verdim ama burda bu olayda da sen tanem gibi yapıpherkesin hakkina girdin sanirsam .. uzulerek soyluyorum hemserimsin birdekeske biraz dusunup arkadsin sasirabilcegini kavrayip ona gore makul bi cvp verebilseydin gidersen de hakkim helal olsun bize kattigin seylwr var bizde sana biseyler katabildtsek ne ala
Benim gibi arastirmaci bi hanfendiiEvet yarasin hepsineben de araştırmıştm hamilelik ve sonrasında da 2 değerlikli demir öneriliyor. 3 değerlikli kullanıyorsan hiç kullanmasan da olur demişti bana kardeşim emilimi zor olduğu için katkısı çok az oluyormuş
Canım bence sen en doğrusunu yapıyorsun araştırarak. Sonuçta bebeklerimiz için en zararsız ve en doğal içeriklisini isteriz hepimiz. Sen böyle araştır bizi de bilgilendir iyi oldu bak sağolasınDoktorlar parabene takilmis direk, geri kalanlari yok sayiyolar galiba zaten tum ilaclar 50 100 arasi vereceksem dogalini katkisiz olanini vereyim bari diye dudunuyorum sahsen onlara gore içinde ki o miktardaki maddeler zarar vermiyor goya , paraben direk bi zehir maddesi ama ilacin icinde koryyycu oluyomusmus , kanitlanmis bi ölüm yokmus, icilebilirmis herdoktorin savunduğu farkli o yuzden birazda insan kendi ic sesiyle de haraket etmeli insan bazısına gore makul derecede paraben bisey olmaz diyebilir bazisi paraben olmain yeter oteki maddeler onemli diyebilir tercih meselsi birazda sanirim ben fazla arastirmaciyim birde karaktrr olarakproblem bende yani ben guvenemiuorum doktora da hep bi arastirmaca iyi mi kotumu bilemem ama ise yaradigu noktalar da oluyo
Aman bosverelim tadi tuzu kacmis sabahtan beriburanın bi kaos yok rapordu yok bionemneydi ne diye tartismak isteyen insan tarisiyo ya yoksa burda hergun bi konubulunur tartiscak burda herkes herkesle ay i fikride olmak zorunda deel kiTanemin beddua olayında da şöyle diyim hatırladığım kadarıyla kız o raddeye gelene kadar kızın üzerinden gitti -ki tanemin de eşinden ötürü çocuğundan ötürü ne kadar sabırlı olduğunu anlayabiliyorum tabiki beddua olayını tasvip etmiyorum ama o raddeye getiren de gene kartanesiydi diyorum uzattıkça uzatıyor illa ki haklı çıkmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?