2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
I ISIK27 lcw nın internet siparişinde not yazıyor şimdi verdiğiniz siparişler bayrama yetişmeyebilir vs diyor bilgin olsun canım

Bu arada buradaki atanan öğretmen arkadaşlarımız öyle özeniyorum ki hatta birazcık da kıskanıyorum sizleri çok isterdim atanabilmeyi çok da çalıştım ama en fazla 81 puan aldım atanamadım demekki kapasitem bu kadarmış

Gitme kız şaşkın sen olmadan da olmaz ki

Canım bence sen en doğrusunu yapıyorsun araştırarak. Sonuçta bebeklerimiz için en zararsız ve en doğal içeriklisini isteriz hepimiz. Sen böyle araştır bizi de bilgilendir iyi oldu bak sağolasın
Bizim gurupta bana hamilelikten beri prof uzm dr araştırmacı gazeteci aysenur diyollaaaa bilegimin hakkiyla kazandim bu unvanlari, heo saglikci olmak istemistim nasip olmadi ondan birazfazla ilgim varr sanirim s ocaginda hamileyken doktorla vi kac konu uzeinde konusurkeb bana saglikcimisiniz diye sormustuuu h keske diyesim geldi ama cok da hosuma gitmistiii

canım çok tesekkürler bunu paylaştıgın için artık nete güvenemem antepe gec gelebilir. senin branşın neydi ki çok güzel puan almışsın canım ne demek kapasitem buymuş daha napıcaksın öğretmen olmuş insanları tekrar sınavlara tabi tutanlar utansın ben de 3. yılımda atandım branşım avantajlıydı şükür ben 3 çocukla atanmış arkadaslar tanıyorum hiç belli okmaz Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin

Benimki hala hesabımı açtığımı bilmiyor ben burayı kapatınca o da pubg oyununu sildirdim
Benim esimin hic isi olmaz ya onlineoyunmus bilmemneymis cok yogun calisiyo zaten anca bi instagrama bakar okdr koz olrak kullanabilcegim bisey yok hatta bizim bi grubumuz var gormussundur belki burda buse ve 2 arkadas daha 1 seneyi devirdikobu ilk basta soyleyemedim sonradan patlattim ilk bi kizdi niye tanimadifn inslanlara numarani veriyosun fln diye vs ama alisti artik smdi dilimde hep bizim kizlar bizim kizlar

Bu arada kizlar ben bayramlik adi altinda ihtiyaclarini alicam oglumun , cunku ok kiyafet almadim buyudukce kilo boy vs uygub alirim dedim elimdekiler sadece ilk 1 bucuk ay yetti o zamandan bu zamana hep bi alisveris modu boyle daha eglenceli yebi sezon cikiyo vs alabiliyorsun iyikide stok yapmamışim diyorum 6 9 aylik lcw tshirtlerinden almistimvi iki tane yazin aksamlari giyer fln kafasinda simdi zor oluyo iyiki diyorun stok yapmamisim elimde kalirmis yoksa hersey bu oglan beni mafetti arkadaslar diyorum cocum ne zaman donceksin sen ne zaman kaldircan totonu pis pis siritiyi tukuruyo bana isi gucu agzina biseyler soksun yesin , plajda guneslenen memeli dayilara benziyo soyunca arada soyup gulup duruyorum masallah tabiki ogluuma bunlar hep gidecekk

Benim gibi arastirmaci bi hanfendii gorunce insan bi mutlu oluyo bakalim bende her sefrinde myiron bulmakta zorlanirsam bestirona gecebilirim bi deneyelim bakalim da tekrardan doktora da soracagim
Aynen Tamam sen de paylaş ben de paylaşayım kakaya etkileri nasıl olacak bakalm bu yaramazsa myiron denerim ben de

Sosyoloji canım, felsefe grubundan atanabiliyoruz sadece, bir de sosyolog olarak sosyal hizmetlere, hepsine başvurdum düz memurluğa kadar Şırnak hakkari nereleri yazmadım ki ama nasibimde yokmuş demekki, şimdi çocukla zaten bişey yapamam ama yeniden çalışma hayatına dönmek istiyorum özel okul da 2 yıl felsefe grubu derslerine girdim 4 yıl da rehberlik yaptım, eşim pek sıcak bakmasa da istemiyor güneşi kreş vs bırakmayı ama çalışmayınca da hepten köreliyorum başta ben istemedim çalışmayı resmen küsmüştüm (tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok hesabı) sisteme, özel sektöre ondan çalışmayacağım dedim eşim de alıştı şimdi evdeki düzene bozulur her şey diyor

Kesin bunu yazmaya gelmiş basimizdakilerin yemediği hak hudut kalmamis bi soğana muhtaç hale gelmişiz oturdukları yerden tüm haklarımızı yiyorlar senin çocuğun icin alacağın izin hakka girmek oluyormuş yerler öyle hakkı asıl bir bebek ile anneyi birbirinden maddi ve gelecek kaygısına düşürüp ayırdıkları icin onlar kul hakkına giriyor Y Yenievhanimi bacım git başka yerde ver bu hak hudut zırvalarını benim senin gibilere tahammülüm yok isteyen bana kızıp üstüme gelebilir bu zihniyetlere yer yok millete fakirliği ozendirecekler kendileri dünya malını götürecekler sonra allah fakirlerle beraberdir hadi be ordan

yetişir arkadaşım iki üç günde geliyor hatta iade yapıp yenisini bile getirebilirsin sana tavsiyem hemen bugün bak kızlar çok şanslı onlara çeşit çeşit kıyafet var bizimkileri pantolon gömlek pantolon tişört slopet o tarz şeyler var bakalım

Bir de bizim düğün var 3 Ağustos'ta kız kardeşimin Ömer'e ne giydireceğim inan ben de bilmiyorum

Peki derse girince sizlerle birlikte derse mi giriyor bebişler? Ay çok tatlı hiç denk gelmedim daha önce çok hoşuma gitti nedense
Canım seminer döneminde ders olmuyor . Genelde sohbet muhabbet :) bazen de toplantı ve seminerler oluyor o günlerde çocuk getirmeyin diye tembihliyorlar

Canım biz sünnet yaptırdık o karton ya da köpük bardakların ağza gelen kısmını tenine koyduk kestiğimiz kısmı ise yukarı geldi o yüzden de çocuğun cildinde bir sıkıntı olmadı

Kapasite değil canım, nasip bu işler . Sonuçta kazanıp okuyup bitirmişsin o üniversiteyi . Allah gönlündekini versin inşallah

canım iade de kargo şirketimi gelip mi alıyor bu hangi kargo şirketi ebebeke özgü bir şey mi bu

benim en çok sıkıntı duyduğum şey iade Yozgat tam olarak bilmiyorum kargo sirketlerini doğal olarak şirketlere gidip iade etmek zor geliyor eşime desem neden internetten aldın diye dırdır eder durur o yüzden de bazen internetten alışveriş yapmak istemiyorum

İşediği zaman o köpük pardak hemen yamuluyordu, biz oyüzden koli bandıyla sağlamlaştırmıştık :)

Aynen Tamam sen de paylaş ben de paylaşayım kakaya etkileri nasıl olacak bakalm bu yaramazsa myiron denerim ben de
Bizimkinin kaka normalde epey bi civik gunde 5 6 yapiyodu probiyotik kullanmaya basladim ve sut urunleri nerdeyse yemiyorum kacamak oldu gunde 3 e dustu ama hala sivi arada mukus lu bakiim bizde etkisi net belli olur sanırım bestiron ve myiron en cok onerilenlerdi bu arada myrion cogu kisi bulamadifi icin kullanamamis sen simdi kiloya gore mi kullaniyorsun bende saglik ocaginda bi sorsyim bakim ne dicekler şimdi paraben bilmemne dicen mal mal bakcaklar insanin suratina neyse artik ebemle aram iyi allahtan soracam yinede

Benim eşim sever oyle Online oyunları arkadaş grubunu da topluyor bi de bi ara bayağı abartmıştı bi zılgıtı yedi benden evde oynanmayacak dedim bi daha oynamadı kk ya kızınca bende ona kızdım oyle oyunları sildik, eşim İnstagramı çok aktif kullanmaz sevmez hatta niye foto atıyorum diye bana kızar cinstir birazcık şuan işe gitti de ondan rahatım yarın da önce Kütahya sonra Afyon’a gidecek bir hafta babasız kalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…