- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Gitme kız şaşkın sen olmadan da olmaz kiAman bosverelim tadi tuzu kacmis sabahtan beriburanın bi kaos yok rapordu yok bionemneydi ne diye tartismak isteyen insan tarisiyo ya yoksa burda hergun bi konubulunur tartiscak burda herkes herkesle ay i fikride olmak zorunda deel kibak bende giderim haa
Bizim gurupta bana hamilelikten beri prof uzm dr araştırmacı gazeteci aysenur diyollaaaaCanım bence sen en doğrusunu yapıyorsun araştırarak. Sonuçta bebeklerimiz için en zararsız ve en doğal içeriklisini isteriz hepimiz. Sen böyle araştır bizi de bilgilendir iyi oldu bak sağolasın
Ben buralrdan anca esim mudahale ederse giderimGitme kız şaşkın sen olmadan da olmaz ki
canım çok tesekkürler bunu paylaştıgın için artık nete güvenemem antepe gec gelebilir. senin branşın neydi ki çok güzel puan almışsın canım ne demek kapasitem buymuş daha napıcaksın öğretmen olmuş insanları tekrar sınavlara tabi tutanlar utansın ben de 3. yılımda atandım branşım avantajlıydı şükür ben 3 çocukla atanmış arkadaslar tanıyorum hiç belli okmaz Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versinI ISIK27 lcw nın internet siparişinde not yazıyor şimdi verdiğiniz siparişler bayrama yetişmeyebilir vs diyor bilgin olsun canım
Bu arada buradaki atanan öğretmen arkadaşlarımız öyle özeniyorum ki hatta birazcık da kıskanıyorumsizleri çok isterdim atanabilmeyi çok da çalıştım ama en fazla 81 puan aldım atanamadım demekki kapasitem bu kadarmış
Benimki hala hesabımı açtığımı bilmiyorBen buralrdan anca esim mudahale ederse giderimpek sevmezvoyle sanal ortamlarii
Benim esimin hic isi olmaz ya onlineoyunmus bilmemneymis cok yogun calisiyo zaten anca bi instagrama bakar okdr koz olrak kullanabilcegim bisey yokBenimki hala hesabımı açtığımı bilmiyorben burayı kapatınca o da pubg oyununu sildirdim
Benim Ankara'da memuriyet yaptığım dönemde ev arkadaşım Afyon Emirdağliydı hala görüşürüz çok severim kendisini afyonluların yeri ayrıdır bende Leylam sayesinde şimdi sen de ekledin❤
AynenBenim gibi arastirmaci bi hanfendiigorunce insan bi mutlu oluyo bakalim bende her sefrinde myiron bulmakta zorlanirsam bestirona gecebilirim bi deneyelim bakalim da tekrardan doktora da soracagim
Sosyoloji canım, felsefe grubundan atanabiliyoruz sadece, bir de sosyolog olarak sosyal hizmetlere, hepsine başvurdum düz memurluğa kadar Şırnak hakkari nereleri yazmadım ki ama nasibimde yokmuş demekki, şimdi çocukla zaten bişey yapamam ama yeniden çalışma hayatına dönmek istiyorum özel okul da 2 yıl felsefe grubu derslerine girdim 4 yıl da rehberlik yaptım, eşim pek sıcak bakmasa da istemiyor güneşi kreş vs bırakmayı ama çalışmayınca da hepten köreliyorum başta ben istemedim çalışmayı resmen küsmüştüm (tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok hesabı) sisteme, özel sektöre ondan çalışmayacağım dedim eşim de alıştı şimdi evdeki düzene bozulur her şey diyorcanım çok tesekkürler bunu paylaştıgın için artık nete güvenemem antepe gec gelebilir. senin branşın neydi ki çok güzel puan almışsın canım ne demek kapasitem buymuş daha napıcaksın öğretmen olmuş insanları tekrar sınavlara tabi tutanlar utansın ben de 3. yılımda atandım branşım avantajlıydı şükür ben 3 çocukla atanmış arkadaslar tanıyorum hiç belli okmaz Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin
Kesin bunu yazmaya gelmiş basimizdakilerin yemediği hak hudut kalmamis bi soğana muhtaç hale gelmişiz oturdukları yerden tüm haklarımızı yiyorlar senin çocuğun icin alacağın izin hakka girmek oluyormuş yerler öyle hakkı asıl bir bebek ile anneyi birbirinden maddi ve gelecek kaygısına düşürüp ayırdıkları icin onlar kul hakkına giriyor Y Yenievhanimi bacım git başka yerde ver bu hak hudut zırvalarını benim senin gibilere tahammülüm yok isteyen bana kızıp üstüme gelebilir bu zihniyetlere yer yok millete fakirliği ozendirecekler kendileri dünya malını götürecekler sonra allah fakirlerle beraberdir hadi be ordanyahu ben burda arkadaşlarımla konuştum paylaştım siz kimsiniz tanımam etmem o yüzden durumumla ilgili uzun uzadıya açıkşama yapmama luzüm yok haksa benim hakkım benle Yaradan arasında başka kimseyi ilgilendirmez. bıgü e kadar yoktun ortalıkta bunu yazmaya mı geldin her kimsen
netten yetişir mi acaba ben de daha almadım bi iki şey begendim ta cıkıp alıcam yada dediğin gibi netten kızların ciciler çok tatlı ya paylaşın alınca biz de görelim oğlanlara standart papyon kravat degil mi A anneveoglusu
Canım seminer döneminde ders olmuyor . Genelde sohbet muhabbet :) bazen de toplantı ve seminerler oluyor o günlerde çocuk getirmeyin diye tembihliyorlarPeki derse girince sizlerle birlikte derse mi giriyor bebişler? Ay çok tatlı hiç denk gelmedim daha önce çok hoşuma gitti nedense
İlk erkek bebeği olup yakında sünnet ettireceklere tavsiye olsun hanımlar. Köpük bardak alıp taban kısmını kesip yanlardan delik açıp ters çevirip koyuyorsunuz sünnetli yerin etrafını böylece koruyorsunuz, bezin içinde değmediğinden kanama riski olmuyor. Yalnız kestiğiniz taban kısmını yukarı çevirin ki kesilme yerleri tenine rahatsızlık vermesin. Ben önümüzdeki ay doktoru onay verirse sünnet ettirmeyi düşünüyorum.
Kapasite değil canım, nasip bu işler . Sonuçta kazanıp okuyup bitirmişsin o üniversiteyi . Allah gönlündekini versin inşallahI ISIK27 lcw nın internet siparişinde not yazıyor şimdi verdiğiniz siparişler bayrama yetişmeyebilir vs diyor bilgin olsun canım
Bu arada buradaki atanan öğretmen arkadaşlarımız öyle özeniyorum ki hatta birazcık da kıskanıyorumsizleri çok isterdim atanabilmeyi çok da çalıştım ama en fazla 81 puan aldım atanamadım demekki kapasitem bu kadarmış
Kesinlikle netten almak en güzelie bebekten tulum elbise almıştım ben netteki bedenlere göre 3-6 aylık almıştım bi geldi dar oldu sitesinden formu doldurdum ertesi gün almaya geldiler kargoda şu an yenisi yarın gelecek o da güvenilir sitelerden yapıldığı sürece sıkıntı da olmuyor
İşediği zaman o köpük pardak hemen yamuluyordu, biz oyüzden koli bandıyla sağlamlaştırmıştık :)İlk erkek bebeği olup yakında sünnet ettireceklere tavsiye olsun hanımlar. Köpük bardak alıp taban kısmını kesip yanlardan delik açıp ters çevirip koyuyorsunuz sünnetli yerin etrafını böylece koruyorsunuz, bezin içinde değmediğinden kanama riski olmuyor. Yalnız kestiğiniz taban kısmını yukarı çevirin ki kesilme yerleri tenine rahatsızlık vermesin. Ben önümüzdeki ay doktoru onay verirse sünnet ettirmeyi düşünüyorum.
Bizimkinin kaka normalde epey bi civik gunde 5 6 yapiyodu probiyotik kullanmaya basladim ve sut urunleri nerdeyse yemiyorum kacamak oldu gunde 3 e dustu ama hala sivi arada mukus lu bakiim bizde etkisi net belli olur sanırımAynenTamam sen de paylaş ben de paylaşayım kakaya etkileri nasıl olacak bakalm bu yaramazsa myiron denerim ben de
Benim eşim sever oyle Online oyunları arkadaş grubunu da topluyor bi de bi ara bayağı abartmıştı bi zılgıtı yedi benden evde oynanmayacak dedim bi daha oynamadı kk ya kızınca bende ona kızdım oyle oyunları sildik, eşim İnstagramı çok aktif kullanmaz sevmez hatta niye foto atıyorum diye bana kızar cinstir birazcıkBenim esimin hic isi olmaz ya onlineoyunmus bilmemneymis cok yogun calisiyo zaten anca bi instagrama bakar okdr koz olrak kullanabilcegim bisey yokhatta bizim bi grubumuz var gormussundur belki burda buse ve 2 arkadas daha 1 seneyi devirdikobu ilk basta soyleyemedim sonradan patlattim ilk bi kizdi niye tanimadifn inslanlara numarani veriyosun fln diye vs ama alisti artik smdi dilimde hep bizim kizlar bizim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?