2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz o da gizli acmis olmasin bagimli ise :)
Ya ne diye patlak verdi de sana kizdi anlamadim. Oruc mu ya da baska birsey mi basina mi vurdu zaar

Ben sunnet kilodunun ucundaki plastigi kumastan kesip oyle koymuştum cok rahat ettim
Aa bk oda mantiklii bakicam mutlaka bi tarih netlessin dee

Kesinlikle canım sağlıklı olsun dün Nilüfer de dedi anne sütü de olsa zarar verebiliyormuş bi yerden sonra bende yeni öğrendim hep bildiğimiz aman anne sütü obez yapmazdı, hareketlenince zaten verecek, benim kız tam 5. Aylık oldu dönmeye başladı demek hepsinin zamanı var öncesinde bi iki kez döndü ama onları saymıyorum devam edemedi çünkü, şimdi yere bırakmıyorum on saniyede koltuk altından topluyorum kızı

Amiiiin ❤ ama gece 12de de uyansa sabah alarm gibi 7.20de ayakta
O yine iyiymiş bizimki 6:30du uyanma saati bu aralar 4:30-5 e geriledi erken de yatmıyor nasıl bu kadar uykusuz kalabiliyor şaşırıyorum. Atak değil batak bence giren çıkamıyor

Ben hamileliğimden beri senin araştırmacı kişiliğine hayranım ve takipçinim demir ilacına başlamamıstım, gittiğim doktor da sağlık ocağınınkini ver bir şey olmaz dedi. Adamı bi beğenmedim zaten menenjit aşılarını bile bilmiyor. Sana güveniyorum ben yarın gidip ya myiron ya da bestiron damla alıcam

Kızlar böyle bir yazı buldum. Doğruluğu nedir bilmiyorum ama bu oturtma işi kafamı karıştırıyor. Çoğumuzun bebişleri eminim ki yatmak istemiyor artık. Hafif yatar pozisyonda olunca doğrulmak istiyorlar. Artık arada oturtmamızda bir sakınca var mıdır?

Eklentiler

• 6F89CFF6-B5CB-4031-B081-F4146491DA0C.webp
    91,5 KB · Görüntüleme: 59
cok iyi anlıyorum seni 2010 magduru olarak ben de vazgectiğim an nasip oldu benim zamanımda sosyoloji felsefe grubunı hep rehber öğrermen olarak atadılar düşük puanlarla bu ülkede hiç belli olmaz bi bakmışsın 81 işine yaramaz 51le atanmışsın sen sınava gir yine 4 yıl emek vermişsin emeğinin ekmeğini yavrun da yesin özel yorar ama devlet olursa az ders saatiyle çalışmana eşin de sorun yaratmaz bence dediğim gibi nasipte varsa bulur bi şekilde hakkınfa hayırlısı olur umarım
esim dışarı cıkacak baksın kafama göre bulamazsam netten bugün alırım demin bakınırken gördüm sıcal demezsen e bebekte cok tatlı mevlüt takımları varfı ama uzun kol ve tulum seklinde burası sıcak olur düğün serin yerdeyse bi bak

Son düzenleme:

Evet canım e bebeğe özel almaya gelecekleri gününü bile biz belirliyoruz ups kargo alıyor netten de takip ediliyor süreç hızlılar gayet. Bir defada bebek yatağı almıştık telden siparişi halletmeye çalıştım sitesinden olmayınca pc ye geçtim iki ürün geldi sistem hatası olmuş onu da belirttik aldı gitti

Ben ozenmekten ote kiskaniyorum sansinizi deneyin cok iyi olur size bizim apartmanda tekbozel sektor biziz . En oncebizim kapimiz acilir e son biz gireriz. Oda elimizde bilgisayarlarla.

Peki derse girince sizlerle birlikte derse mi giriyor bebişler? Ay çok tatlı hiç denk gelmedim daha önce çok hoşuma gitti nedense
Ahh keşke öyle imkanımızda olsa bnm kızım ses etmeden durur zaten seminerde toplantı falan oluyor cnm ama bizimkiler onda bile birşey demiyor:) 9-13 arası genelde kahvaltı falan yapıp geliyoruz
biz de 3 gün kakayı uyandık ama bugün kaka yok

ya sizin kakalar yeşil mi sarı mı merak ediyorum bizimki bazen yeşil bazen sarıya dönüyor Ama genel olarak koyu yeşil
Yeşillik mamadan olabilir mi cnm bizimde öyle oluyor

Benim ingilizce canım
Benim de bransim ingilizce, esimin de
Aaaa siz zümreymişsiniz de:)) bn orta okuldayım liseler biraz daha katı galiba çocuk getirme konusunda ablam götürememişti hoş karşılanmıyor diye

Benimki hala hesabımı açtığımı bilmiyor ben burayı kapatınca o da pubg oyununu sildirdim

Ya geçen haberlerde bu oyundan bahsedildi merhaba ünv. genç o kadar kaptırmış ki kendini sanal ortamla gerçek ortamı karıştırmaya başlamış ve önerisi bu oyun lütfen kaldırılsın diyordu. İyi yapmışsın sildirmekle bırak bilmesin senin devam ettiğini

Rapor konusunda ben de bir kac laf etmek istedim. 5 er gunluk olmak uzere 30 gün rapor aldim bir 5 gün daha alip okulun son haftasi baslayacagim 5 gunde haatalik vb olur kalsin diye. Ailem yakinimda ama hala sadece sık sık az az emiyor ve sagdigim takdirde bir kerede az geliyor yetmez biriktirme yapamam. Ben 3 ayi bitmis cocugu birakip nasil gidecektim. Diyeceksiniz ki ucretsiz izin var. 2. Çocuk degilse sahsen bu Çocuğa her sey sil bastan aliniyor.3 ay bitiyor tum her sey corabina sapkasina kdr bastan yenileniyor tek maasla. Devlet 1 senede 40 gün rapor hakki vermis. Bu raporu sirf ilk dersim cok erken uyanamadim diye kullananlar da var. Ayrica ben ayin ortasinda ucretsize ayrilacaktim ama emeklo kesintisi vergi kesintisi vb yi almalri gerekiyormus 15 gün calismamis gozukecegim icin elime gecen para zaten raporlara verdgm para olacakti o yiz
Benim ki lokal anesteziydi ve ben çok çok memnunum iyi ki diyorum ama 2 aylikti olduginda ondan sıkıntı olmadi belki de tanimiyprdu pek o zmnlar malun:)

Yaa ne güzel ciciler buluyorsunuz böyle❤ ben daha bir şey almadım geçen bir elbise beğenmiştim eşim aceleden sonra bakarız dedi şimdi kalmadıysa tüm şubeleri gezdirtcem ona:)) günlük birşeylerde almam lazım haftaiçi çıkayım dedim bende bayram kalabalığı vardır h.sonu..

Aynen kuzum ben dün çıktım çıkmaz olaydım En güzeli haftaiçi erken vakitlerde gitmek ozaman sakin oluyor. Beğendiğim belli başlı mağazalar oluyor, özellikle h&m kıyafetlerini çok beğeniyorum tam bana hitap ediyor sade ve genelde pastel tonları. Carters da güzel ama gereksiz pahalı. Lcw ürünlerini de beğeniyorum günlük kullanım için çok rahatlar ve bence çok şirin ürünler çıkartıyorlar

Bende hayran kalıyorum Duru kuşumuzun bu kıyafetlerine bunlar h&mden mi profildekide çok güzel bende bu tarz birşeyler arıyorum yaz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…