- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Aa bk oda mantiklii bakicam mutlaka bi tarih netlessin deeKiz o da gizli acmis olmasin bagimli ise :)
Ya ne diye patlak verdi de sana kizdi anlamadim. Oruc mu ya da baska birsey mi basina mi vurdu zaar
Ben sunnet kilodunun ucundaki plastigi kumastan kesip oyle koymuştum cok rahat ettim
Kesinlikle canım sağlıklı olsun dün Nilüfer de dedi anne sütü de olsa zarar verebiliyormuş bi yerden sonra bende yeni öğrendim hep bildiğimiz aman anne sütü obez yapmazdı, hareketlenince zaten verecek, benim kız tam 5. Aylık oldu dönmeye başladı demek hepsinin zamanı var öncesinde bi iki kez döndü ama onları saymıyorum devam edemedi çünkü, şimdi yere bırakmıyorum on saniyede koltuk altından topluyorum kızıBenimki 2980 dogdu bakiyorum da 4bucuk aylik suan nerdeyse 5bucuk 6 kilo arasi aldi inşallah sagliginda bi problem teskil etmez tekendisem o valla oyle takintili da degilim illa bebegim kilolu olsun tosun pasa olsin bilmem ne benim icin gercektenn ama gercekten saglik cokkk onemli kv diyor arada neymis o zayif cocuk sevmezmis dedim bikere zayif olsa sevmicekmiydin yani e yok eh bilmem ne yapti sanki anne elinde olan bisey benim kiz kardeşim zayifti babanrmler halamlar annemi yedi bitirdi sen bucocuga bakamiyon sutunyetmiyo kilo aldiramiyon zayif sagliksiz bu diyr diye psikolojisi bozulmusti kadinin ama okadar saglikli ki kardesim hala zayif bunye meselesi yani insanlari anlamiyorum sagligu yerinde olsun demeyi ogrenemicekler
O yine iyiymiş bizimki 6:30du uyanma saati bu aralar 4:30-5 e geriledi erken de yatmıyor nasıl bu kadar uykusuz kalabiliyor şaşırıyorum. Atak değil batak bence giren çıkamıyorAmiiiin❤ ama gece 12de de uyansa sabah alarm gibi 7.20de ayakta
Bizim gurupta bana hamilelikten beri prof uzm dr araştırmacı gazeteci aysenur diyollaaaabilegimin hakkiyla kazandim bu unvanlari, heo saglikci olmak istemistim nasip olmadi ondan birazfazla ilgim varr sanirim s ocaginda hamileyken doktorla vi kac konu uzeinde konusurkeb bana saglikcimisiniz diye sormustuuu h keske diyesim geldi ama cok da hosuma gitmistiii
Evet önemli gerçekten çıkmaya başlasın da sileriz öğün öğünAntibiyotikten sarı olanı duydum da siyahı hiç duymamıştım canım. Bizde de daha diş belirtisi yok, ama yine de tırsıyorum ya diş önemli
cok iyi anlıyorum seni 2010 magduru olarak ben de vazgectiğim an nasip oldu benim zamanımda sosyoloji felsefe grubunı hep rehber öğrermen olarak atadılar düşük puanlarla bu ülkede hiç belli olmaz bi bakmışsın 81 işine yaramaz 51le atanmışsın sen sınava gir yine 4 yıl emek vermişsin emeğinin ekmeğini yavrun da yesin özel yorar ama devlet olursa az ders saatiyle çalışmana eşin de sorun yaratmaz bence dediğim gibi nasipte varsa bulur bi şekilde hakkınfa hayırlısı olur umarımSosyoloji canım, felsefe grubundan atanabiliyoruz sadece, bir de sosyolog olarak sosyal hizmetlere, hepsine başvurdum düz memurluğa kadar Şırnak hakkari nereleri yazmadım ki ama nasibimde yokmuş demekki, şimdi çocukla zaten bişey yapamam ama yeniden çalışma hayatına dönmek istiyorum özel okul da 2 yıl felsefe grubu derslerine girdim 4 yıl da rehberlik yaptım, eşim pek sıcak bakmasa da istemiyor güneşi kreş vs bırakmayı ama çalışmayınca da hepten köreliyorum başta ben istemedim çalışmayı resmen küsmüştüm (tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok hesabı) sisteme, özel sektöre ondan çalışmayacağım dedim eşim de alıştı şimdi evdeki düzene bozulur her şey diyor
esim dışarı cıkacak baksın kafama göre bulamazsam netten bugün alırım demin bakınırken gördüm sıcal demezsen e bebekte cok tatlı mevlüt takımları varfı ama uzun kol ve tulum seklinde burası sıcak olur düğün serin yerdeyse bi bakyetişir arkadaşım iki üç günde geliyor hatta iade yapıp yenisini bile getirebilirsin sana tavsiyem hemen bugün bak kızlar çok şanslı onlara çeşit çeşit kıyafet var bizimkileri pantolon gömlek pantolon tişört slopet o tarz şeyler var bakalım
Bir de bizim düğün var 3 Ağustos'ta kız kardeşimin Ömer'e ne giydireceğim inan ben de bilmiyorum
canım iade de kargo şirketimi gelip mi alıyor bu hangi kargo şirketi ebebeke özgü bir şey mi bu
benim en çok sıkıntı duyduğum şey iade Yozgat tam olarak bilmiyorum kargo sirketlerini doğal olarak şirketlere gidip iade etmek zor geliyor eşime desem neden internetten aldın diye dırdır eder durur o yüzden de bazen internetten alışveriş yapmak istemiyorum
Benim de bransim ingilizce, esimin deBenim ingilizce canım
Kızlar dunden beri bişey denedim kızımda işe yaradı. Uyuturken yan döndürüp gözune mendil örtüyorum, daha cabuk uyuyor.
Ben ozenmekten ote kiskaniyorumI ISIK27 lcw nın internet siparişinde not yazıyor şimdi verdiğiniz siparişler bayrama yetişmeyebilir vs diyor bilgin olsun canım
Bu arada buradaki atanan öğretmen arkadaşlarımız öyle özeniyorum ki hatta birazcık da kıskanıyorumsizleri çok isterdim atanabilmeyi çok da çalıştım ama en fazla 81 puan aldım atanamadım demekki kapasitem bu kadarmış
Ahh keşke öyle imkanımızda olsa bnm kızım ses etmeden durur zatenPeki derse girince sizlerle birlikte derse mi giriyor bebişler? Ay çok tatlı hiç denk gelmedim daha önce çok hoşuma gitti nedense
Yeşillik mamadan olabilir mi cnm bizimde öyle oluyorbiz de 3 gün kakayı uyandık ama bugün kaka yok
ya sizin kakalar yeşil mi sarı mı merak ediyorum bizimki bazen yeşil bazen sarıya dönüyor Ama genel olarak koyu yeşil
canım terden olmuş olabilir kremledikten sonra ince uzun kollu bişey giydirsen belki kurur biraz gecmiş olsun kuzucuga
hoş bizim müdür de degişti yenisi nasıl bilmiyorum Allah iyilerle karşılaştırsın
iyi ya bebiş de takılır orda maskot oluyorlar zaten ingilizce benim branş bursayı da cok severim rahat atlatırız umarım eylüle kadar da toparlanırlar biraz inşallah
Benim ingilizce canım
Aaaa siz zümreymişsiniz de:)) bn orta okuldayım liseler biraz daha katı galiba çocuk getirme konusunda ablam götürememişti hoş karşılanmıyor diyeBenim de bransim ingilizce, esimin de
Benimki hala hesabımı açtığımı bilmiyorben burayı kapatınca o da pubg oyununu sildirdim
Biz de karı koca ingiliççeciyizBenim de bransim ingilizce, esimin de
yahu ben burda arkadaşlarımla konuştum paylaştım siz kimsiniz tanımam etmem o yüzden durumumla ilgili uzun uzadıya açıkşama yapmama luzüm yok haksa benim hakkım benle Yaradan arasında başka kimseyi ilgilendirmez. bıgü e kadar yoktun ortalıkta bunu yazmaya mı geldin her kimsen
Rapor konusunda ben de bir kac laf etmek istedim. 5 er gunluk olmak uzere 30 gün rapor aldim bir 5 gün daha alip okulun son haftasi baslayacagim 5 gunde haatalik vb olur kalsin diye. Ailem yakinimda ama hala sadece sık sık az az emiyor ve sagdigim takdirde bir kerede az geliyor yetmez biriktirme yapamam. Ben 3 ayi bitmis cocugu birakip nasil gidecektim. Diyeceksiniz ki ucretsiz izin var. 2. Çocuk degilse sahsen bu Çocuğa her sey sil bastan aliniyor.3 ay bitiyor tum her sey corabina sapkasina kdr bastan yenileniyor tek maasla. Devlet 1 senede 40 gün rapor hakki vermis. Bu raporu sirf ilk dersim cok erken uyanamadim diye kullananlar da var. Ayrica ben ayin ortasinda ucretsize ayrilacaktim ama emeklo kesintisi vergi kesintisi vb yi almalri gerekiyormus 15 gün calismamis gozukecegim icin elime gecen para zaten raporlara verdgm para olacakti o yizBuraya gelip rapor alan arkadaşlar bende rapor alarak ücretsiz izne ayrıldım hepimize dini bilgi verip bu konuda açıklama yaptığın için sağ ol ama
ama şunu da unutmayın diye söylüyorum çocuğu hasta ve çocuğu bakıma muhtaç her annenin aldığı rapor için ben sonuna kadar Hakkımı Helal Ediyorum bir anne olarak keşke sen de bu olgunluğa sahip olabilirdin
Zaten çaresiz olan geçimin çok zor olduğu bu ulkrde hiç kimse hakkınızı helal etmez millete karşı borçlu gidiyorsunuz demek bilemiyorum zaten zor geçen çalışan anneligi sorgularken daha da zor...
sen çalışıyor musun arkadaşım devlet memuru musun o zaman şunu da hatırlatayım benim çalıştığım kurumda bir amir süt izine çıkacak olan bir bayana nasıl olsa çocuğun memur çocuğu açlığa alışsın tarzında söylemlerde bulundu
kamu kurumlarında çalışsak da süt iznini zamanında kullanılabilen personel sayısı gerçekten az hele ki büyük şehirlerde bu imkansız gibi devlet çalışan kadına izin düzenlemesi yapsın kreş koysun kurumlara kimse bunu rapor almayı tercih etmez
lutfen anne heleki çalışan anne olarak birbirimizi anliyalim ek gıdaya geçmeyen bir çocukla nasıl göreve başlanır
Benim ki lokal anesteziydi ve ben çok çok memnunum iyi ki diyorum ama 2 aylikti olduginda ondan sıkıntı olmadi belki de tanimiyprdu pek o zmnlar malun:)Deyince acır diye kullanmıştım ben çok da güzel atlatmıştık
Ama benim sünnete dair verebileceğim en büyük tavsiye lokal anestezi olmaması. Yeğenim lokal oldu, yarım saat boyunca eli elimizde olmasına rağmen yalvararak ağladı acı hissetmese bile, günlerce kendine gelemedi. Geçen arkadaşımın oğlu oldu 3 aylık, annesinin kucağından alınınca bi başlamış ağlamaya, 3 gün boyunca iç çekti, sürekli sıçradı. Çok korkuyorlar , çünkü artık tanıyorlar bizi..
ben 1 yaşında genel anestezi ile yaptırdım,ameliyathane kapısında kucağımıza verilirken uyandı yani çok hafif verildi. belden uyuşturuyorlarmış bi iğneyle de, 24 saat hiç acı hissetmedi, farkında bile değildi hatta top oynamak istiyordu sürekli , şişecek diye biz engel olduk :) kesinlikle bu seferde genel isteyeceğim. Tek düşüncem 1 yaş altı anestezi vermiyorlar galiba, çok beklemek istemiyorum bu sefer yürümeden halletsek diyordum
Evet Ya hadi bayram olsun hemengeçen akşam misafirlerimiz gelmişti iftara bizim bebeği erkek sanıyorlarmış kotondan erkek şort tişört ve papyon pant askısı alıp gelmişler bende onları değiştirip bayram için bu kot tulumu almaya gideceğim zAten hava yağmurlu görünüyor Bayram’da
Yaa ne güzel ciciler buluyorsunuz böyle❤ ben daha bir şey almadım geçen bir elbise beğenmiştim eşim aceleden sonra bakarız dedi şimdi kalmadıysa tüm şubeleri gezdirtcem ona:)) günlük birşeylerde almam lazım haftaiçi çıkayım dedim bende bayram kalabalığı vardır h.sonu..Yetişir canım daha epey var bayrama. 2 güne falan geliyor geneldeBen dün 2 parça bir şey aldım ama bayrama uygun olur mu, olsa da havalar müsait olur mu bilemedim. Yazlık niyetiyle aldım belki bayramda da giyebilir havalar müsait olursa
Aynen kuzum ben dün çıktım çıkmaz olaydımYaa ne güzel ciciler buluyorsunuz böyle❤ ben daha bir şey almadım geçen bir elbise beğenmiştim eşim aceleden sonra bakarız dedi şimdi kalmadıysa tüm şubeleri gezdirtcem ona:)) günlük birşeylerde almam lazım haftaiçi çıkayım dedim bende bayram kalabalığı vardır h.sonu..
Bende yapiyorumda yuzunden cekio mendili. Komple battaniyeyi atiyorum kafasina onu da indirio
Bende hayran kalıyorum Duru kuşumuzun bu kıyafetlerine bunlar h&mden mi profildekide çok güzel bende bu tarz birşeyler arıyorum yaz içinAynen kuzum ben dün çıktım çıkmaz olaydımEn güzeli haftaiçi erken vakitlerde gitmek ozaman sakin oluyor. Beğendiğim belli başlı mağazalar oluyor, özellikle h&m kıyafetlerini çok beğeniyorum tam bana hitap ediyor sade ve genelde pastel tonları. Carters da güzel ama gereksiz pahalı. Lcw ürünlerini de beğeniyorum günlük kullanım için çok rahatlar ve bence çok şirin ürünler çıkartıyorlar ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?