2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim ki de 4 5 güne Bir yapıyordu dr dedi kabizlik yapar rengi suyahlasir. Masallah mi desem bilmiyorum hergun sabah kaka yapar oldu kakaya uyaniyoruzrenk de bi tik acildi

biz de 3 gün kakayı uyandık ama bugün kaka yok

ya sizin kakalar yeşil mi sarı mı merak ediyorum bizimki bazen yeşil bazen sarıya dönüyor Ama genel olarak koyu yeşil

B
İşediği zaman o köpük pardak hemen yamuluyordu, biz oyüzden koli bandıyla sağlamlaştırmıştık :)
bizde bayram sonrasi sanirim sunnetimizi olucaz devlet oldugu icin dolu denildi ben bayram sonrari ustiyordum zzaten isabet oldu , bi akrabamda hic bardk fln koyma bezini buyuj tak yeter dedi bilemedim burdan cok taktik alicamm sanrm

ya sizin kakalar yeşil mi sarı mı merak ediyorum bizimki bazen yeşil bazen sarıya dönüyor Ama genel olarak koyu yeşil
Benim o sekil canim sari bikez kalanlsr yesil bazen nasi beceriyosa yer yer yesil yer yer saari hayret ediyorum

hakkınzdabhayırlısı olsun inşallah Allah korkusu olan çocukları çok seven merhametli bir insana denk gelirsin sana tavsiyem göreve başlamadan bir buçuk iki ay öncesinden kadınla başla

en azından günde 2-3 saat yanınıza gelip sizinle vakit geçirsin ve ara ara annen ve kayınvaliden bakıcıyı kontrole gelsin öğleden sonra oturması yapsınlar çocuğu sevmek bahanesiyle ve gözlemlesimler

Bayramlik bol bol vakit geçirirsinizartik kuzum benimkide sevmez cok bende tam bi sosyal medyaciyimdir baya bi bastirdim kendimi bu konuda birazda hakli yanlarida var esimin simdi wp hikayelrr fln ordan yuruyorum tutamiyorum kendimi

Kontrol et bakalm artık sağlık ocağında hemşire şunu alıyor mu bunu alıyor mu diyince topu direkt çocuk doktoruna atıyorum onların hepsini kontrol ediyor çocuk doktorumuz şunu önerdi filan diyince susuyor hiç girmiyorum paraben olayına

B
bizde bayram sonrasi sanirim sunnetimizi olucaz devlet oldugu icin dolu denildi ben bayram sonrari ustiyordum zzaten isabet oldu , bi akrabamda hic bardk fln koyma bezini buyuj tak yeter dedi bilemedim burdan cok taktik alicamm sanrm
Deyince acır diye kullanmıştım ben çok da güzel atlatmıştık
Ama benim sünnete dair verebileceğim en büyük tavsiye lokal anestezi olmaması. Yeğenim lokal oldu, yarım saat boyunca eli elimizde olmasına rağmen yalvararak ağladı acı hissetmese bile, günlerce kendine gelemedi. Geçen arkadaşımın oğlu oldu 3 aylık, annesinin kucağından alınınca bi başlamış ağlamaya, 3 gün boyunca iç çekti, sürekli sıçradı. Çok korkuyorlar , çünkü artık tanıyorlar bizi..
ben 1 yaşında genel anestezi ile yaptırdım,ameliyathane kapısında kucağımıza verilirken uyandı yani çok hafif verildi. belden uyuşturuyorlarmış bi iğneyle de, 24 saat hiç acı hissetmedi, farkında bile değildi hatta top oynamak istiyordu sürekli , şişecek diye biz engel olduk :) kesinlikle bu seferde genel isteyeceğim. Tek düşüncem 1 yaş altı anestezi vermiyorlar galiba, çok beklemek istemiyorum bu sefer yürümeden halletsek diyordum

Kız sen böyle anlattıkça ablamın oğlu geliyor aklıma nasıl pofuduk pofuduktu 4,5 kilo doğdu ablamın tansiyondan dolayı 25 gün de hastanede kaldılar düzeltemedi ablam bebek de yanındaydı 25 günde o tosunum 6 kilo oldu düşün eve geldiğinde 2 aylık bebek kadardı anne sütü alıyordu ilk 6 ay ciddi kilo aldı 10 kiloyu geçti diye biliyorum, doktor artık diyet vereceğiz dedi ablam hiç umursamadı dönmedi Eren oturmaya başladı sonra dönüyordu emeklemedi de poposunun üzerine sürtüne sürtune giderdi resmen totosunu kaldıramadı ama çok tatlış oluyorlar bayılıyorum, şimdi Eren 18 yaşında genç adam oldu tombik değil ama biraz iri kıyım Boylu poslu

Bayramlik bol bol vakit geçirirsinizartik kuzum benimkide sevmez cok bende tam bi sosyal medyaciyimdir baya bi bastirdim kendimi bu konuda birazda hakli yanlarida var esimin simdi wp hikayelrr fln ordan yuruyorum tutamiyorum kendimi
Bizimki de ay nazar ediyorsun kızımıza diye tutturuyor Ya diyorum bizim kara Kıza kim nazar etsin sinir ediyor beni bazen story attığımda eşimi engelliyorum o görmesin diye

O antibiyotikten oluyormuş ama sanırım, demirden olması için patlamasına yakın olması gerekiyormuş canm. Bizimkinin agzinda daha hic bi ipucu yok dise dair, sileyim desem nereyi silecegimi bilmiyorum
Antibiyotikten sarı olanı duydum da siyahı hiç duymamıştım canım. Bizde de daha diş belirtisi yok, ama yine de tırsıyorum ya diş önemli

Benimki hala hesabımı açtığımı bilmiyor ben burayı kapatınca o da pubg oyununu sildirdim
Kiz o da gizli acmis olmasin bagimli ise :)
Ya ne diye patlak verdi de sana kizdi anlamadim. Oruc mu ya da baska birsey mi basina mi vurdu zaar
B
Ben sunnet kilodunun ucundaki plastigi kumastan kesip oyle koymuştum cok rahat ettim

Canım seminer döneminde ders olmuyor . Genelde sohbet muhabbet :) bazen de toplantı ve seminerler oluyor o günlerde çocuk getirmeyin diye tembihliyorlar
Hee anladım çocuk getirme olayı sadece seminer kısmında geçerli. Ben genel olarak tüm yıl sandım Cahillikte level atladım

Bizimkide bu hafta basladi buna eskiden olmazdi. Benimki hep sari kahvemsi tonda kuzum hatta bikac gundur kahvedense sariya daha yakin

Benimki 2980 dogdu bakiyorum da 4bucuk aylik suan nerdeyse 5bucuk 6 kilo arasi aldi inşallah sagliginda bi problem teskil etmez tekendisem o valla oyle takintili da degilim illa bebegim kilolu olsun tosun pasa olsin bilmem ne benim icin gercektenn ama gercekten saglik cokkk onemli kv diyor arada neymis o zayif cocuk sevmezmis dedim bikere zayif olsa sevmicekmiydin yani e yok eh bilmem ne yapti sanki anne elinde olan bisey benim kiz kardeşim zayifti babanrmler halamlar annemi yedi bitirdi sen bucocuga bakamiyon sutunyetmiyo kilo aldiramiyon zayif sagliksiz bu diyr diye psikolojisi bozulmusti kadinin ama okadar saglikli ki kardesim hala zayif bunye meselesi yani insanlari anlamiyorum sagligu yerinde olsun demeyi ogrenemicekler

Kiz o da gizli acmis olmasin bagimli ise :)
Ya ne diye patlak verdi de sana kizdi anlamadim. Oruc mu ya da baska birsey mi basina mi vurdu zaar

Ben sunnet kilodunun ucundaki plastigi kumastan kesip oyle koymuştum cok rahat ettim
Oynasa anlarım evde falan arkadaşları msj atıyordu çünkü hadi oyuna girelim diye falan sildim dedi geçen akşam, o gun ben burada msjları okuyorum birine de yorum yapıyorum sürekli kk da takılıyormuşum izlediğim diziye bile bakmıyormuşum bana bişey sormuş duymamamışım böyle böyle söylendi durdu ondan kızdım bende kapatıyorum o zaman diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…