- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Benim ki de 4 5 güne Bir yapıyordu dr dedi kabizlik yapar rengi suyahlasir. Masallah mi desem bilmiyorum hergun sabah kaka yapar oldu kakaya uyaniyoruzrenk de bi tik acildi
bizde bayram sonrasi sanirim sunnetimizi olucaz devlet oldugu icin dolu denildi ben bayram sonrari ustiyordum zzaten isabet oldu , bi akrabamda hic bardk fln koyma bezini buyuj tak yeter dedi bilemedim burdan cok taktik alicamm sanrmİşediği zaman o köpük pardak hemen yamuluyordu, biz oyüzden koli bandıyla sağlamlaştırmıştık :)
Benim o sekil canim sari bikez kalanlsr yesil bazen nasi beceriyosa yer yer yesil yer yer saari hayret ediyorumbiz de 3 gün kakayı uyandık ama bugün kaka yok
ya sizin kakalar yeşil mi sarı mı merak ediyorum bizimki bazen yeşil bazen sarıya dönüyor Ama genel olarak koyu yeşil
Bende bakici dusunuyorum. Kv de cok yasli annemin saglik sorunlari var uzagiz birde zaman yol kaybi.. ec haric her yere kamera dusunuyorum o yuzden. Kres icin cok kucuk 1yas cunku kreste calisan bi akrabamiz da o yasta krese degil bakici daha iyi olur dedi. A anneveoglusu @ISIK27
Hepimizin amin insallah kuzum❤Senınkı umutsuz vaka canım
Biz halimizr sukredelim :)
Allah yardımcımız olsun
Bayramlik bol bol vakit geçirirsinizartik kuzumBenim eşim sever oyle Online oyunları arkadaş grubunu da topluyor bi de bi ara bayağı abartmıştı bi zılgıtı yedi benden evde oynanmayacak dedim bi daha oynamadı kk ya kızınca bende ona kızdım oyle oyunları sildik, eşim İnstagramı çok aktif kullanmaz sevmez hatta niye foto atıyorum diye bana kızar cinstir birazcıkşuan işe gitti de ondan rahatım yarın da önce Kütahya sonra Afyon’a gidecek bir hafta babasız kalıyoruz
Tabiki ❤❤ insallah ❤Guzel haberlerle gel cnmbirde kafa konusunda etiket yaparmisin benide
Kontrol et bakalmBizimkinin kaka normalde epey bi civik gunde 5 6 yapiyodu probiyotik kullanmaya basladim ve sut urunleri nerdeyse yemiyorum kacamak oldu gunde 3 e dustu ama hala sivi arada mukus lu bakiim bizde etkisi net belli olur sanırımbestiron ve myiron en cok onerilenlerdi bu arada myrion cogu kisi bulamadifi icin kullanamamis sen simdi kiloya gore mi kullaniyorsun bende saglik ocaginda bi sorsyim bakim ne dicekler şimdi paraben bilmemne dicen mal mal bakcaklar insanin suratina neyse artik ebemle aram iyi allahtan soracam yinede
Deyince acır diye kullanmıştım ben çok da güzel atlatmıştıkB
bizde bayram sonrasi sanirim sunnetimizi olucaz devlet oldugu icin dolu denildi ben bayram sonrari ustiyordum zzaten isabet oldu , bi akrabamda hic bardk fln koyma bezini buyuj tak yeter dedi bilemedim burdan cok taktik alicamm sanrm
Etsiz amaaaBen tembihlerim yemez yemezzzzbursaya da gelin kahvalti hazirlarim sana bakkk hadi eyiiisnn
AmiiiinYaaaa maşallah tabi azracığımahadi inşallah darısı başımıza
Kız sen böyle anlattıkça ablamın oğlu geliyor aklıma nasıl pofuduk pofuduktu 4,5 kilo doğdu ablamın tansiyondan dolayı 25 gün de hastanede kaldılar düzeltemedi ablam bebek de yanındaydı 25 günde o tosunum 6 kilo oldu düşün eve geldiğinde 2 aylık bebek kadardıBu arada kizlar ben bayramlik adi altinda ihtiyaclarini alicam oglumun , cunku ok kiyafet almadim buyudukce kilo boy vs uygub alirim dedim elimdekiler sadece ilk 1 bucuk ay yetti o zamandan bu zamana hep bi alisveris modu boyle daha eglenceli yebi sezon cikiyo vs alabiliyorsun iyikide stok yapmamışim diyorum 6 9 aylik lcw tshirtlerinden almistimvi iki tane yazin aksamlari giyer fln kafasinda simdi zor oluyo iyiki diyorun stok yapmamisim elimde kalirmis yoksa herseybu oglan beni mafetti arkadaslar diyorum cocum ne zaman donceksin sen ne zaman kaldircan totonu pis pis siritiyi tukuruyo bana isi gucu agzina biseyler soksun yesin , plajda guneslenen memeli dayilara benziyo soyunca arada soyup gulup duruyorum masallah tabiki ogluuma bunlar hep gidecekk
Bizimki de ay nazar ediyorsun kızımıza diye tutturuyor Ya diyorum bizim kara Kıza kim nazar etsin sinir ediyor beniBayramlik bol bol vakit geçirirsinizartik kuzumbenimkide sevmez cok bende tam bi sosyal medyaciyimdir baya bi bastirdim kendimi bu konuda birazda hakli yanlarida var esimin simdi wp hikayelrr fln ordan yuruyorum tutamiyorum kendimi
Antibiyotikten sarı olanı duydum da siyahı hiç duymamıştım canım. Bizde de daha diş belirtisi yok, ama yine de tırsıyorum ya diş önemliO antibiyotikten oluyormuş ama sanırım, demirden olması için patlamasına yakın olması gerekiyormuş canm. Bizimkinin agzinda daha hic bi ipucu yok dise dair, sileyim desem nereyi silecegimi bilmiyorum
Kiz o da gizli acmis olmasin bagimli ise :)Benimki hala hesabımı açtığımı bilmiyorben burayı kapatınca o da pubg oyununu sildirdim
Ben sunnet kilodunun ucundaki plastigi kumastan kesip oyle koymuştum cok rahat ettimB
bizde bayram sonrasi sanirim sunnetimizi olucaz devlet oldugu icin dolu denildi ben bayram sonrari ustiyordum zzaten isabet oldu , bi akrabamda hic bardk fln koyma bezini buyuj tak yeter dedi bilemedim burdan cok taktik alicamm sanrm
Hee anladım çocuk getirme olayı sadece seminer kısmında geçerli. Ben genel olarak tüm yıl sandımCanım seminer döneminde ders olmuyor . Genelde sohbet muhabbet :) bazen de toplantı ve seminerler oluyor o günlerde çocuk getirmeyin diye tembihliyorlar
Bizimkide bu hafta basladi buna eskiden olmazdi. Benimki hep sari kahvemsi tonda kuzum hatta bikac gundur kahvedense sariya daha yakin
biz de 3 gün kakayı uyandık ama bugün kaka yok
ya sizin kakalar yeşil mi sarı mı merak ediyorum bizimki bazen yeşil bazen sarıya dönüyor Ama genel olarak koyu yeşil
Benimki 2980 dogdu bakiyorum da 4bucuk aylik suan nerdeyse 5bucuk 6 kilo arasi aldi inşallah sagliginda bi problem teskil etmez tekendisem o valla oyle takintili da degilim illa bebegim kilolu olsun tosun pasa olsin bilmem ne benim icin gercektenn ama gercekten saglik cokkk onemli kv diyor arada neymis o zayif cocuk sevmezmis dedim bikere zayif olsa sevmicekmiydin yani e yok eh bilmem ne yapti sanki anne elinde olan bisey benim kiz kardeşim zayifti babanrmler halamlar annemi yedi bitirdi sen bucocuga bakamiyon sutunyetmiyo kilo aldiramiyon zayif sagliksiz bu diyr diye psikolojisi bozulmusti kadinin ama okadar saglikli ki kardesim hala zayif bunye meselesi yani insanlari anlamiyorum sagligu yerinde olsun demeyi ogrenemiceklerKız sen böyle anlattıkça ablamın oğlu geliyor aklıma nasıl pofuduk pofuduktu 4,5 kilo doğdu ablamın tansiyondan dolayı 25 gün de hastanede kaldılar düzeltemedi ablam bebek de yanındaydı 25 günde o tosunum 6 kilo oldu düşün eve geldiğinde 2 aylık bebek kadardıanne sütü alıyordu ilk 6 ay ciddi kilo aldı 10 kiloyu geçti diye biliyorum, doktor artık diyet vereceğiz dedi ablam hiç umursamadı dönmedi Eren oturmaya başladı sonra dönüyordu emeklemedi de poposunun üzerine sürtüne sürtune giderdi resmen totosunu kaldıramadı ama çok tatlış oluyorlar bayılıyorum, şimdi Eren 18 yaşında genç adam oldu tombik değil ama biraz iri kıyım Boylu poslu
Oynasa anlarım evde falan arkadaşları msj atıyordu çünkü hadi oyuna girelim diye falan sildim dedi geçen akşam, o gun ben burada msjları okuyorum birine de yorum yapıyorum sürekli kk da takılıyormuşum izlediğim diziye bile bakmıyormuşum bana bişey sormuş duymamamışım böyle böyle söylendi durdu ondan kızdım bende kapatıyorum o zaman diyeKiz o da gizli acmis olmasin bagimli ise :)
Ya ne diye patlak verdi de sana kizdi anlamadim. Oruc mu ya da baska birsey mi basina mi vurdu zaar
Ben sunnet kilodunun ucundaki plastigi kumastan kesip oyle koymuştum cok rahat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?