2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende hayran kalıyorum Duru kuşumuzun bu kıyafetlerine bunlar h&mden mi profildekide çok güzel bende bu tarz birşeyler arıyorum yaz için
Teşekkür ederiz teyzesi Evet profildeki elbiseyle bandana da h&m, indirimdeyken de carters yazlıklar almıştım hamileliğimde bir heves. Ay resmen onları giydirebileceğim günler geldi çattı çok şükür bugünlerimize

Kızlar merhaba, ben de nisan annesiyim. Hepimizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyüsün. Benim sıkıntım şu. Sütüm yetmiyor neler yapabilirim? Tecrğbelerinize güveniyorum

Aaaa siz zümreymişsiniz de:)) bn orta okuldayım liseler biraz daha katı galiba çocuk getirme konusunda ablam götürememişti hoş karşılanmıyor diye
okuldan okula daha dogrusu idarden idareye değişiyor lisedeyken ortaokuldan rahattım idare anlayışlıydı büyük oğlumun saglık sorunu bakıcı sıkıntımız olmuştu müdür getir biz bakalım hocam rapor almana gerek yok dedi sag olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Evet canım küçük olmanın avantajını kullanmışsın resmen

Cicileri cok güzel güle güle kullansın prenses

Kizlar ya mustela surdum hametan surdum ama gecmiyor yarin doktora gidicem var mi bilgisi olan 2kolununda ayni boyle katlama yeri sadece kizarijlik degil derisi bile degismis hani sanki yanar da gecer ya oyle putur putur gergin
Oyy kıyamam kuzuya sıcaktan olmuş olabilir mi terliyorsa orası Ben de benzer durumlarda Mustela Stelatopia kullanıyorum, poposunda bu tarz pişik gibi olunca da hametan kullanıyorum. Geçiyor ama. Sizinki geçmediyse bir doktora görünün canım. Kuzuların derileri süt gibi halen çok hassas

Kızlar merhaba, ben de nisan annesiyim. Hepimizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyüsün. Benim sıkıntım şu. Sütüm yetmiyor neler yapabilirim? Tecrğbelerinize güveniyorum
Bol su 3 lt altina dusme dedi dr
Protein agirlikli beslenme

Bizimki ilk birkaç gün öğürüyordu sonra alıştı canım. Yine çok hoşlanmıyor ama tükürmüyor en azından. Belki Durukuş da alışır
İnşAllah canım ilk zamanlar kusuyordu, şimdi öğürmekle kalıyor. Umarım o da geçer Tadı da kötü değil aslında ama işte

ben kendi hakkim icin demedim ama bir kiside yanlisa yanlis demiyor. Yetimin oksuzun hakki diyorum duymqzdan geliyorsunuz. Ucretsiz izin denen birseyde var bu secenege basvuruldugunda bebeginizde sutunuzden mahrum olmuyor.

Vah yazik ne ara bu kadar onyargili olduk kimim haqaqngi siyasi gorustenim bilmeden hukumetle beni yaftaliyorsun. Ciddrn sizin adiniza uzuldum.

Bir yanlis goz gore gore bu kadar mi savunulur. Yada bir yanlisi bir yanlisla mi aklanir. Yanlis yanlistir. Ister inanin kul hakki diyin ister inanmayin etik diyin. Bu haktir. Hakki da dini anlamda kullanmadim. Raporun ne icin alinacagi bellidir. Oyle olmasa idi brbek bakim sebebiyle de veriliyor olmasi gerekirdi. Rapor icin maastan kesinti yapilmasi da komik biliyoruzki o kesinti calismamnin karsiligi degil cuzi bir miktar.

Bende tatil moyalarini aldim. Tdk kurumu ve edebiyat hocalarindan uzur. Mayo o :)
Yaa çok ciciymiş bunlar güle güle giysin bize de mayo lazım nerden almıştın kumaşı nasıl güzel mi? Bide bu mayoları giydirirken içine bez mayoyla mı giydiriyoruz nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…