- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
İdarecilik gerçekten çok zor allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederiz teyzesiBende hayran kalıyorum Duru kuşumuzun bu kıyafetlerine bunlar h&mden mi profildekide çok güzel bende bu tarz birşeyler arıyorum yaz için
Myiron veriyorum ben. Kilo başına 1 damlaHanımlar bebişlere hangi demir ilacını veriyorsunuz, kaç damla başladınız?
okuldan okula daha dogrusu idarden idareye değişiyor lisedeyken ortaokuldan rahattım idare anlayışlıydı büyük oğlumun saglık sorunu bakıcı sıkıntımız olmuştu müdür getir biz bakalım hocam rapor almana gerek yok dedi sag olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiziAaaa siz zümreymişsiniz de:)) bn orta okuldayım liseler biraz daha katı galiba çocuk getirme konusunda ablam götürememişti hoş karşılanmıyor diye
Bizimki ilk birkaç gün öğürüyordu sonra alıştı canım. Yine çok hoşlanmıyor ama tükürmüyor en azından. Belki Durukuş da alışırÖğüre öğüre Sidefer kullanıyoruzKilosu kadar verin dedi doktor. 6 kg ise 6 damla 7 kg ise 7..
Doğru söylüyosun canım , allah yardımcın olsunBende idarecilik yapıyorum kamu kurumunda şunu bilirim insanla uğraşmak zor ne isaya ne musaya yaranamazsin tek arkanda olan Atatürk portresi
Evet canım küçük olmanın avantajını kullanmışsın resmenRapor konusunda ben de bir kac laf etmek istedim. 5 er gunluk olmak uzere 30 gün rapor aldim bir 5 gün daha alip okulun son haftasi baslayacagim 5 gunde haatalik vb olur kalsin diye. Ailem yakinimda ama hala sadece sık sık az az emiyor ve sagdigim takdirde bir kerede az geliyor yetmez biriktirme yapamam. Ben 3 ayi bitmis cocugu birakip nasil gidecektim. Diyeceksiniz ki ucretsiz izin var. 2. Çocuk degilse sahsen bu Çocuğa her sey sil bastan aliniyor.3 ay bitiyor tum her sey corabina sapkasina kdr bastan yenileniyor tek maasla. Devlet 1 senede 40 gün rapor hakki vermis. Bu raporu sirf ilk dersim cok erken uyanamadim diye kullananlar da var. Ayrica ben ayin ortasinda ucretsize ayrilacaktim ama emeklo kesintisi vergi kesintisi vb yi almalri gerekiyormus 15 gün calismamis gozukecegim icin elime gecen para zaten raporlara verdgm para olacakti o yiz
Benim ki lokal anesteziydi ve ben çok çok memnunum iyi ki diyorum ama 2 aylikti olduginda ondan sıkıntı olmadi belki de tanimiyprdu pek o zmnlar malun:)
Yetişir canım daha epey var bayrama. 2 güne falan geliyor geneldeBen dün 2 parça bir şey aldım ama bayrama uygun olur mu, olsa da havalar müsait olur mu bilemedim. Yazlık niyetiyle aldım belki bayramda da giyebilir havalar müsait olursa
Oyy kıyamam kuzuya sıcaktan olmuş olabilir mi terliyorsa orasıKizlar ya mustela surdum hametan surdum ama gecmiyor yarin doktora gidicem var mi bilgisi olan 2kolununda ayni boyle katlama yeri sadece kizarijlik degil derisi bile degismis hani sanki yanar da gecer ya oyle putur putur gergin
Bol su 3 lt altina dusme dedi drKızlar merhaba, ben de nisan annesiyim. Hepimizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyüsün. Benim sıkıntım şu. Sütüm yetmiyorneler yapabilirim? Tecrğbelerinize güveniyorum
İnşAllah canım ilk zamanlar kusuyordu, şimdi öğürmekle kalıyor. Umarım o da geçerBizimki ilk birkaç gün öğürüyordu sonra alıştı canım. Yine çok hoşlanmıyor ama tükürmüyor en azından. Belki Durukuş da alışır
Çok teşekkür ederizCicileri cok güzel güle güle kullansın prenses
ben kendi hakkim icin demedim ama bir kiside yanlisa yanlis demiyor. Yetimin oksuzun hakki diyorum duymqzdan geliyorsunuz. Ucretsiz izin denen birseyde var bu secenege basvuruldugunda bebeginizde sutunuzden mahrum olmuyor.Buraya gelip rapor alan arkadaşlar bende rapor alarak ücretsiz izne ayrıldım hepimize dini bilgi verip bu konuda açıklama yaptığın için sağ ol ama
ama şunu da unutmayın diye söylüyorum çocuğu hasta ve çocuğu bakıma muhtaç her annenin aldığı rapor için ben sonuna kadar Hakkımı Helal Ediyorum bir anne olarak keşke sen de bu olgunluğa sahip olabilirdin
Zaten çaresiz olan geçimin çok zor olduğu bu ulkrde hiç kimse hakkınızı helal etmez millete karşı borçlu gidiyorsunuz demek bilemiyorum zaten zor geçen çalışan anneligi sorgularken daha da zor...
sen çalışıyor musun arkadaşım devlet memuru musun o zaman şunu da hatırlatayım benim çalıştığım kurumda bir amir süt izine çıkacak olan bir bayana nasıl olsa çocuğun memur çocuğu açlığa alışsın tarzında söylemlerde bulundu
kamu kurumlarında çalışsak da süt iznini zamanında kullanılabilen personel sayısı gerçekten az hele ki büyük şehirlerde bu imkansız gibi devlet çalışan kadına izin düzenlemesi yapsın kreş koysun kurumlara kimse bunu rapor almayı tercih etmez
lutfen anne heleki çalışan anne olarak birbirimizi anliyalim ek gıdaya geçmeyen bir çocukla nasıl göreve başlanır
Vah yazik ne ara bu kadar onyargili olduk kimim haqaqngi siyasi gorustenim bilmeden hukumetle beni yaftaliyorsun. Ciddrn sizin adiniza uzuldum.Kesin bunu yazmaya gelmiş basimizdakilerin yemediği hak hudut kalmamis bi soğana muhtaç hale gelmişiz oturdukları yerden tüm haklarımızı yiyorlar senin çocuğun icin alacağın izin hakka girmek oluyormuş yerler öyle hakkı asıl bir bebek ile anneyi birbirinden maddi ve gelecek kaygısına düşürüp ayırdıkları icin onlar kul hakkına giriyor Y Yenievhanimi bacım git başka yerde ver bu hak hudut zırvalarını benim senin gibilere tahammülüm yok isteyen bana kızıp üstüme gelebilir bu zihniyetlere yer yok millete fakirliği ozendirecekler kendileri dünya malını götürecekler sonra allah fakirlerle beraberdir hadi be ordan
Yaa çok ciciymiş bunlar güle güle giysinBende tatil moyalarini aldim. Tdk kurumu ve edebiyat hocalarindan uzur. Mayo o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?