2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
çok yakın günlerimiz benimde ovi testi ile takibim oldu 25 nisanda yumurtladım 25-26-28 den birinde gebe kaldım bende

Merhaba. :) Bulantılarım olmayacak sanırım diye düşünürken, 8+0'da aşırı bulantım başladı. Yemekten vs ya da kokular değil de, her ayağa kalktığımda kusacak gibi oluyordum. Diğer odalara zor gidiyordum. Hemen kendimi yatağa veya koltuğa atıp rahatlıyordum. Geçiyordu bulantı. Hiç kusmadım ama hep yatmak zorunda kaldım. Eşim yardımcı oldu. Dün hafifledi dışarı gezmeye bile çıktık. Dedim heralde geçiyor. Bugün 9+3'üm. Çok şükür bulantı büyük ölçüde azaldı kendiliğinden. :)

Kızlar benim lekelenmem arada gene oluyor ama yoğun değil sulu akıntının içinde oluyo doktorum normal olduğunu söylüyor . Pazartesi kontrolüm var mide bulantın çok yoğun değil arada oluyor arada olmuyor . Göğüs ağrısı azaldı gibi oldu tam sonra devam bel ve kasık ağrım var normal dimi hepsi

Allah iyiliğini versin eşim de bana 19.07 'ye kadar tutamaz misin 1907 yazalım diyor yumurta takibi yapmamıştım bu sefer, hiç umudum yoktu çünkü. Hatta ilişkiden sonra uzanıp yatmadım da. Hiç dikkat etmedim. Kafaya çok takmamak da önemli. Stres hamile kalmayı zorlaştırıyor gerçekten.

Aa esinin dedigi de supermis. benim esim de cok koyu FBli aklina gelmedi demek ki bu yoksa derdi kesin o da 1907 olsun diye

Ama senin dogum tarihi de super.
19.01.2019

Saglikla dogsun canim.

Aa esinin dedigi de supermis. benim esim de cok koyu FBli aklina gelmedi demek ki bu yoksa derdi kesin o da 1907 olsun diye

Ama senin dogum tarihi de super.
19.01.2019

Saglikla dogsun canim.
Aynen güzel tarih ama sezeryan olacağı için o da olmayacak malesef :) 01.01 olur mu ki. Çok erken o da sanırım.

Geldim kizlar temizlik bitti yorulduk minigimle :) sizler napiyosunuz bakalim bende gebelik kaydimi yaptirmistim saglik ocagina onun verdigi bebek katologunu okuyorum

Ben de başak, oğlak ve İkizler burcu olsun istemem demiştim Nuray hanıma. Neden dedi , kötü burçlar dedim. Neye göre kime göre dedi o da . Kötü burç iyi burç yoktur , harita vardır dedi bana. Yavrum oğlak olacak muhtemelen . Haritasına bakmak için sabırsızlanıyorum . İnşallah bizimkilerle uyumludur

Hiç bilmiyorum inan ki.. Öğrenmek lazım.
Yine internette -her seyi de burdam ogreniyorum - var ama bazi doktorlar el altindan para istiyor bunun icin diyor. Istesin o sorun degil de ima etmesin yeter ki ben anlamam muhtemelen. Acik acik soylesin verelim yormasin bizi

Ben iki basarisiz tup bebek sonrasinda sonuncusu kimyasaldi yumuartlama testileri ile dogru gunu buldum sadece pozitif gordukten bir gun sonra birde pozitiif gormeden iki gun once iliski olmuştu Allah gonlunuze gore versin ❤

Kızlar sezeryanı genelde kaç haftalıkken yapıyorlar?
38. Hafta dolduktan sonra alinabilir ama ben 39 u doldurmaktan yanayim bunda bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum

Ben bu sefer doktoruma sorucagim olursa epidural normal istiyorum siz ne dusunuyorsunuz
Ilki sezaryenmiydi bende cok isterim ama olmaz sanirim benimki.

Devlet hastanelerinde sezaryeni spinal yapıyorlar ama normal dogum icin sanirim kullanilmiyor hic duymadim bizim hastanede böyle birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…