- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
çok yakın günlerimiz benimde ovi testi ile takibim oldu 25 nisanda yumurtladım 25-26-28 den birinde gebe kaldım bendeneden özellikle ocak annesi olmak istiyorsunuz. 2020 yi beklemeyin 2019 mart nisan..... aralık önünde birsürü ay var. hayırlı zamanda gelsin bebeğim senin için dua ettim
ben laboquıck ovulasyon testiyle hamile kaldım. çift çizgiyi gördükten sonraki iki günü değerlendirdik sonuç pozitif. :)
17 nisan dı regil tarihim çift çizgiyi 29 nisanda gördüm 29 ve 30 nisanı değerlendirdik. 10 mayısta gebelik testinde silikte olsa 2. çizgiyi gördüm.
allahım tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin
Allah iyiliğini versinBilmem ki canim tamamen astrolojik sanirimben Aslan ve Kova ile hic anlasamam mesela. Oglak,Balik,Boga falan iyi bana
Isin sakasi Allahim hayirlisi ne zamansa ozaman nasip etsin canim.
Ama 20.01.2020 olsa guzel olurdu mesela oyle hayal ediyorum bazen
Cok tesekkur ederim cvbin icin. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
Aa esinin dedigi de supermis.Allah iyiliğini versineşim de bana 19.07 'ye kadar tutamaz misin 1907 yazalım diyor yumurta takibi yapmamıştım bu sefer, hiç umudum yoktu çünkü. Hatta ilişkiden sonra uzanıp yatmadım da. Hiç dikkat etmedim. Kafaya çok takmamak da önemli. Stres hamile kalmayı zorlaştırıyor gerçekten.
Aynen güzel tarih ama sezeryan olacağı için o da olmayacak malesef :) 01.01 olur mu kiAa esinin dedigi de supermis.benim esim de cok koyu FBli aklina gelmedi demek ki bu yoksa derdi kesin o da 1907 olsun diye
Ama senin dogum tarihi de super.
19.01.2019
Saglikla dogsun canim.
sezeryan mi istiyorsun bence normal.dusun sen olursa insallahKızlar sezeryanı genelde kaç haftalıkken yapıyorlar?
sezeryan mi istiyorsun bence normal.dusun sen olursa insallah
hmm dogru canim bnm bldgm 38 galiba amaCanım bende anksiyete var, çok korkak ve panik bi insanım. Normal doğumu kaldıramam.
38. Hafta falan sanırım. Internette bu şekilde okudum genelde. Acaba devlet hastanelerinde, doğum evlerinde falan epidural yapıyorlar mi? Genel anestezi istemiyorum ben hiçKızlar sezeryanı genelde kaç haftalıkken yapıyorlar?
38. Hafta falan sanırım. Internette bu şekilde okudum genelde. Acaba devlet hastanelerinde, doğum evlerinde falan epidural yapıyorlar mi? Genel anestezi istemiyorum ben hiç
Ben de başak, oğlak ve İkizler burcu olsun istemem demiştim Nuray hanıma. Neden dedi , kötü burçlar dedim. Neye göre kime göre dedi o da . Kötü burç iyi burç yoktur , harita vardır dedi bana. Yavrum oğlak olacak muhtemelen . Haritasına bakmak için sabırsızlanıyorum . İnşallah bizimkilerle uyumludurBilmem ki canim tamamen astrolojik sanirimben Aslan ve Kova ile hic anlasamam mesela. Oglak,Balik,Boga falan iyi bana
Isin sakasi Allahim hayirlisi ne zamansa ozaman nasip etsin canim.
Ama 20.01.2020 olsa guzel olurdu mesela oyle hayal ediyorum bazen
Cok tesekkur ederim cvbin icin. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
Yine internette -her seyi de burdam ogreniyorumHiç bilmiyorum inan ki.. Öğrenmek lazım.
38. hafta ile alabiliyor drlar canımKızlar sezeryanı genelde kaç haftalıkken yapıyorlar?
Ben bu sefer doktoruma sorucagim olursa epidural normal istiyorum siz ne dusunuyorsunuz
Ben iki basarisiz tup bebek sonrasinda sonuncusu kimyasaldi yumuartlama testileri ile dogru gunu buldum sadece pozitif gordukten bir gun sonra birde pozitiif gormeden iki gun once iliski olmuştu Allah gonlunuze gore versin ❤Merhaba sevgili Ocak anneleri,
Ben de Ocak annesi olmak istemistim kismet.
Belki 2020 Ocak annesi oluruminsallahhh..Allahim lutfen olsun cunkuu saglikla hayirlisiyla tabi.
Kizlar yumurtlama takibi yapmis miydiniz hani ne zaman hamile kaldiginiza dair fikriniz var mi?
Hepinize saglikli tatli bebisler dilerim hayirli dogumlarla.
Darisi basima
38. Hafta dolduktan sonra alinabilir ama ben 39 u doldurmaktan yanayim bunda bekleyebildigim kadar beklemek istiyorumKızlar sezeryanı genelde kaç haftalıkken yapıyorlar?
Ilki sezaryenmiydi bende cok isterim ama olmaz sanirim benimki.Ben bu sefer doktoruma sorucagim olursa epidural normal istiyorum siz ne dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?