2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben kendi hakkim icin demedim ama bir kiside yanlisa yanlis demiyor. Yetimin oksuzun hakki diyorum duymqzdan geliyorsunuz. Ucretsiz izin denen birseyde var bu secenege basvuruldugunda bebeginizde sutunuzden mahrum olmuyor.
Biz doğru demiyoruz, yanlış olabilir ama başka seçenek bırakmıyorlar diyoruz.. rabbim affetsin diyoruz, onla bizim aramızda diyoruz. Yetimin öksüzün hakkını de keşke herkes bizim kadar düşünse... sadece işimize gelen konularda değil her konuda geçerli bu, çimlere basılmaması gereken biyerde bastığımızda bile bu geçerli, vergilerle yapılıyor sonuçta. Neyse uzatmayalım. Herkesin az çok bilgisi var , rabbim imkanlarımızı artırsın da kimseye minnet etmeden çocuklarımızı büyütelim inşallah...

Bebeginizi dusunurken yetimin oksuzun vergisini de dusunun.kotu kanunlar eksik yasal duzenlemeler hicbiri raporun mazereti olamaz. Bu kadar yazmayacaktim ama yanlis savunuldukca yazdim. Hatirlatma idi amacim. Buyrun kendi dogrulariniza

Yaa çok ciciymiş bunlar güle güle giysin bize de mayo lazım nerden almıştın kumaşı nasıl güzel mi? Bide bu mayoları giydirirken içine bez mayoyla mı giydiriyoruz nasıl oluyor
Decatlondan aldim. Denemedim ama fiyati uygun diye aldim. Daha pahalilari var yoksa. 1 kere giymeye okadar vermeyim dedim. Valla ben mayo bezde aldim. Icine onu mu giydirecegim tam cozemedim

2aylik bebek daha yeni yeni gözünü acmaya baslamisken bebek hala annesini bedeninin bir parcası olarak düsunüyorken hadi işe git denmesi ne kadar adil.bütün rapor hakkimi kullandım dogum sonrasi depresyon teshisiyle 5 uzmanin imzasi olan bir rapor aldim Allahtan onlar insalcil halden anliyolar sizin gibi dusunmuyorlar. bakicak hickimsem yok kardesim kanser hastasi tedavi goruyor annemler gelemez kayinpederim felcli onlarda gelemez 2 3 komsudan baska tanidik yok bakici yok bunlari yazarak mebden mazeret izni istedim 5 gün izin vermediler.yarin bebegimi alip okula gidicem mecburum ayrica aldimiz maasi bes yildizli otellere harcamiyoruz 3 cocugum var ihtiyaclarina yetismek o kadar kolay degil .ben de beni buna mecbur eden sisteme hakkimi helal etmiyorum.ben de isterim ucretsiz izin alayim kimsenin agzinin kokusunu cekmeyeyim ama oyle gorundugu gibi degil

Bizde sünneti 3 aylıkken yaptırdık lokal anestezi ile ve çok şükürki çok rahat atlattık ilk bir kaç saat sanırım işlerken ağladı o kadar da olur ertesi güne maşallah hiçbişeyciği kalmadı. pipiye karton bardak çok iyi oluyor bezi büyük almıştım bende ama ne kadarda büyük olsa bardaksız pipiye değiyor. Birde kantaron yağı sürdüm ben dr tavsiyesiyle. Oda çabuk iyileştiriyor Papatyamaviss

Kızlar merhaba, ben de nisan annesiyim. Hepimizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyüsün. Benim sıkıntım şu. Sütüm yetmiyor neler yapabilirim? Tecrğbelerinize güveniyorum

Bol bol su , gunde 3 ogun kuru incir,kayisi,ceviz kombosu canim ama en cok su diye biliyorum ben:)
ben kendi hakkim icin demedim ama bir kiside yanlisa yanlis demiyor. Yetimin oksuzun hakki diyorum duymqzdan geliyorsunuz. Ucretsiz izin denen birseyde var bu secenege basvuruldugunda bebeginizde sutunuzden mahrum olmuyor.
Nedir bu sinir ters ters yazmalar bu kadar anlamiyorum ki. Her yanlisa hepimiz bu kadar cok ses cikarabilsek keske. Buradaki kimse yaptigimiz kesinlikle dogrudur demiyor zaten mecburuz diyor. Aldigimiz maasin neresini neyini hangi oksuze yetime verip vermedigimizi biz biliyoruz. Allah insallah affeder. Lutfen gerginlik olmasin

Doktor olsam raporu veririm, ogretmen olsam raporu alirim. Ama yanlisa yanlis diyenide siyasi gorusuyle elestirmek coook sacma. Yanlis arkadaslar dibine kadar yanlis. Ama ortada el kadar bebe oldugu icin devlet bile goz yumuyor zaten, kimsede takmiyor. Asil mesele bu cocugu doguruyorsan devletin zaten sana bakiyor olmasi lazim. Mesele bu olunca cozum yolu o olunca bizde birbirimize giriyoruz. Ama yarin birgun Y Yenievhanimi da her ay gelriimden vergi aliyorlar napacagim vergi kacirayim devlet belini sıksın dediginde sizi de ona kizma hakkiniz yok o zaman. Evet biraz usluplarimiz sert oldugi icinde girdik birbirimize. Valla benim ailemde herkes ogrermen . Ben ogretmenlerle tartismaya girmekten korkarim . Cevap verecek olanlara simdiden haklisiniz diyorum af diliyorum.

Ay darisibenimkine 5 aylik oldumu yapar belki

Ayy takipcim varmis gizliden ben sok yaa cok tesekkur ederim birine fayda sagliyosa ne guzel dediklerim zatenn sor ben soylerim biliyorsam elbet

Her şeyde yok canım. Ama mesela laciver elbise bayram indirimindeydi 25 tlye aldım Değişiyor sanırım mağazadan mağazaya ♥
indirim ne zamana kadar geçerli acaba biliyor musun salı ya da çarş gideceğim ben umarım bişeyler kalır bana da farkettim bebekten sonra kendime sadece bir pantolon 2 eşarp bir tunik almışım 5 ayda sadece bu kadarcık ama bebeğe yağdırdık resmen dolabı şimdiden taşıyor her çıktığımda mutlaka bi parça alıyorum napayım çok beğendim diyorum

Ay ben cok heyrcanlandim şimdiden

Hm de nette moda indirimi diye bisey tek sefere mshsus yuzde 25 indirim var hesabınıbilen anneyi takip et orda anlatiyor

Kuzum inan bilmiyorum ama bence bayrama en azından arefe gününe kadar devam eder Ben de öyle kendime hiçbir şey almadım almak da istemiyorum bu kiloyla Canları sağolsun canım da param da yoluna feda olsun napalım

Kartanesi ile olan mevzuda da kimseye soz hakki olsun diye yazmiyorum ama vicdanim el vermeyecek yazmazsam bebeginin kasikla yedigini soylerken buyuk insan gibi yemis olamaz zaten bunu anlamak zor degil diye dusunuyorum. Mesela benim çocuk anne diyor. Anne diyor derken buradakiler çıkıp da yok artik demez herhalde. Ses cikarmaya calisirken anne diye arada cikiyor bilincli degil tabi ki. Asil vicdanimin rahat etmedigi nokta Dunya senin etrafinda donuyor dendi. Dunyanin onun etrafinda donmesi lafi beni bile incitti onu dusunemiyorum. Herkese o kadr yardim etmeye calisan biri ki, kendi adima ozellikle uyku egitimi konusunda bana uyku egitmeni gibi yardimci oldu. keske tatsizlik olmasaydi bu duruma gelmeseydi burada ondan ogrenecegimiz daha cok sey vardi cunku daha cok yolun basindaydik :) giderek azaliyoruz ne yazik ki umarim gidenler geri gelirler

Herkesin kendine gore haklilik payi vardir illaki
Uyku egitmeni gibi yardim etti diyorsun ne guzel
Ben bir soru sordugumda "ben uyku egitmeni degilim " dedi. Bu beni cok kırdı ,bakma dile getirmedim tatsizlik olmasin sevdigim biri diye sadece rahatsiz olduysan k.bakma demekle yetindim.
Kesin benim sorumuda yanlis anladi o acıdan oyle çıkıştı. Birazcık taniyorsam onu, o sekilde gelisti olay.
Demem o ki cok fevri cikislari ve olura olmayana yanlis anlayip gemileri yakma huyu var
Sen sanslisin ki o zaman whatsapp tan ogrenirsin ondan cok şeyleri.

Ya ben burda dusunuyorum ki yuzde 98 i ayni fikirdeyse herkesin ortak nokta da aklina takilan seyler ayni demekki , senin daha yakindan bag kurdugun bi arkadasin tabiki daha farklı gozle bakıyorsun dur belki sana farkli gelmiyodur bu konusmalar bile, ama burda cogu kisi hemen hemen ayni dusunuyosa yarattigi imaj demekki bu , ben dedim kebdini ifade etmesinde sorun var sanrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…