2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben Myiron kilo başına 1 damla kullanıyorum ama yanlış mı yapıyorum canım Sağlık ocağı vegaferon için kilo başına 1 damla demişti. Onu kullanmadık ama bunun için de ben öyle kullanıyordum Sorunca buraya da yazarmısın canım

Benim kızımın hiç yazlığı yok gibi.. bir kaç parça hediye geldi sadece onlar var heyecanla alışverişi bekliyorum çıkamadık bir türlü:) güle güle giysin tatlışımızda❤ çok şükür varlıklarına

biz de 3 gün kakayı uyandık ama bugün kaka yok

ya sizin kakalar yeşil mi sarı mı merak ediyorum bizimki bazen yeşil bazen sarıya dönüyor Ama genel olarak koyu yeşil
Canım normalde sarı ve suluydu ama demir kullanmaya başladığımızdan beri koyu yeşil ve daha kremsi bir yapısı var. Demirden dolayı normal diye düşünüyorum. Bu zamana kadar hiç ıkınmazdı, demirden sonra kakaları hep ıkınarak yapıyor

Çok sağol kuzum Tatlı kuzucum Lina da şimdiden güle güle eskitsin annesinin alacağı cicileri Çok şükür bin şükür

Evet normal oyle yapmasi artik

Haklısın cnm amin inşallah.. özellikle vicdanlı bakıcılarla karşılaştırsın.. canımızdan bir parça emanet edeceğiz onlara..

Nilufer_3457 Papatyamaviss
Yazili sanal bir ortamdayiz. Yanlis anlasilmalar olabilir. Smilelar bir sekilde ifade etmek istedigimiz seyin olumlu olumsuz oldugunu belirtmeye calisiyor iste. Sevgililik doneminde esim iltifatinin sonuna msjinin smile koymayinca dalga mi geciyor acaba derdim herkesin kendince sebepleri var tabi. Saglik olsun diyip konuyu uzatmayayim

Demirden sora bizimkinin de rengi degismedi ama o kirmizi igrenc bi sivi ya yaptiginde bezinde cikmis oluyor kirmizi kirmizi bi tuhaf

Ya kızlar cahilliğime verin de bu mesajlara nasıl emoji bırakıyorsunuz Aradım taradım bulamadım

Suan var ya sende emoji kiz :))
Heee sen begene diyorsun nasil birakiyorsunuz diye
Basili tut begen butonuna
Yok kuzum mesela beğen butonuna basınca beğeniliyor ya. Kimisi mesajlara “Muhteşem” veya “Üzgünüm” emojisi bırakıyor. Bildirim olarak geliyor. Ondan bahsetmeye çalışmıştım yanlış ifade ettim

Bundan sonra senin mesajlarına muhteşem emojisi atacam ne kadar saçma sapan bir şeyle mutlu oldum sevap kazandın hadi iyisin
Kucuk seylerle mutlu olmak ne iyi degil mi :)
Rica ederim canim ben gordum cvp verdim. Milletten erken davrandim iyi mi

Kızlar dunden beri bişey denedim kızımda işe yaradı. Uyuturken yan döndürüp gözune mendil örtüyorum, daha cabuk uyuyor.
Ben denesem bizimki kendini paralar. Gözünü kapatmaya tahammülü yok. Kendi kendine uyumayı denedim 45 dk banamısın demedi. Nasıl olcak böyle valla bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…