2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok tatlılar ya bayıldım. Bizim cimcimeye babası aldı bayramlıkları. Elbiseyide çok seviyorum ben ama sıyrılıyor diye hiç elbise almadım.
Çok teşekkür ederiz Aynen sıyrılıyor ama altına böyle elbisenin altında kalabilecek şort gibi ama biraz daha kısası diyeyim penyeden şeyler var. Bezi görünmüyor öyle olunca. Onlardan almıştım daha önce elbiselerin altına giydiririm diye

Demirden sora bizimkinin de rengi degismedi ama o kirmizi igrenc bi sivi ya yaptiginde bezinde cikmis oluyor kirmizi kirmizi bi tuhaf
Kırmızı mı Demir damlası ise dediğin sarı canım bizimki. Vücutları alışmaya çalışıyor sanırım farklı bir şey giriyor bünyeye

Cok tesekkür ederim gercekten beslenmesi daha önemli. Hoş doğuma 20 kilo alarak girdim 8 gitti 12 kaldı ama ne yapayım böyle de cok üzülüyorum

Cok tesekkür ederim gercekten beslenmesi daha önemli. Hoş doğuma 20 kilo alarak girdim 8 gitti 12 kaldı ama ne yapayım böyle de cok üzülüyorum
Jokerdeki malt iceceginde seker yok canim bi bak istersen yeni cikti , malt guzel sut yapiyor ve boll bol emzir istiyosan yapisik ikiz gibi gez benim asil oyle artti ki ilk aylarda 3 4 gune bir mama veriyodum sutim az agliyo vs doymuyo diye megersem doymaktan degil sadece beni istiyormus 1bucuk ay wc bile gitmedim aaatlerce hep gogsumdeydi simdi masaallh var 2900 dogdu 8bucuk civarlarıolmustur 4bucuk ayligiz , psikolojini doymuy9 sutum yok diye kodlama , sagiyorsan sagma benden 10 ml bile cikmazdi cok uzun bi sure

Doktor 10 günde 170 gram almış ac kalmıs cocuk dedi mamaya başlattı cok üzgünüm. Oysaki ağladığı an emzirdim her an göğsümde gezdim ama yetmemiş

Kızlar merhaba, ben de nisan annesiyim. Hepimizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyüsün. Benim sıkıntım şu. Sütüm yetmiyor neler yapabilirim? Tecrğbelerinize güveniyorum
Bebisin hayırlı olsun Bende ne yaptıysam sutumu artıramadım hatta kesildi kesilecek duruma çok geldim arttırmanın tek yolu gerçektende bol bol emzirmek ek olarak bana yarayan milkplus ve vitamalt oldu bi dene derim

Doktor 10 günde 170 gram almış ac kalmıs cocuk dedi mamaya başlattı cok üzgünüm. Oysaki ağladığı an emzirdim her an göğsümde gezdim ama yetmemiş
E benimde 3200 bile yoktu 10 gunde , ki ilk etapta 200 300 verip aliyolar eger dogum kilosu ustune 170 ise gayet iyi

Benim bebeğim çok daha az alıyor. Geçen ay 300 gr aldı mesela. İlk aylarında da ortalamanın altındaydı. Önemli olan sağlıklı olması. Kendini yıpratma. Ben mama vermedim çünkü bebeğim emiyor ve doyuyor. Daha fazla vermeye çalışsam içemiyor kusuyor. Bünye meselesi biraz da. Doktorun öyle söylemesi de senin modunu düşürmüş bence. Kendine inan ve arkadaşların da dediği gibi bol bol emzir

Kızlar Cumartesi gece yola çıkıyoruz. Deniz-güneş-kum En korktuğum kısmı yolculuk çünkü bir şehir dışı maceramız oldu yaklaşık 5 saatlik yolda 5 dk durmadı ağladı uyumadı Bu sebeple gece uyuduktan sonra yola çıkalım dedik ama umarım yolda uyanıp da aynı senaryoyu yaşatmaz bize. Onun haricinde heyecanlıyım. Kızımla ilk tatilimiz. Denizle havuzla ilk tanışması olacak. Sevecek mi çok merak ediyorum Güneş kremi Mustela nın +50 faktör aldım. Bizim kızı 100 faktör olsa anca korur süt gibi Kendisine Casper diyoruz aramızda

Tatil için gün sayıyorum. Allah içine sindirsin. İnşallah sorunsuz geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…