2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kanama alanin filan mi var neden lekelenme geliyor?

Kanama alanin filan mi var neden lekelenme geliyor?
Bugun bi doktora gittim kese etrafında rahim içinde herhangi gibi bir kanama alanı vs yok dedi herşey. Normal dedi . Leke koyu kahve değil açık kahve gibi kendiliğinden geçiyo sonra tekrarlıyo doktorum normal dedi yerleşiyo dedi daha 6 haftalığız

Aa esinin dedigi de supermis. benim esim de cok koyu FBli aklina gelmedi demek ki bu yoksa derdi kesin o da 1907 olsun diye

Ama senin dogum tarihi de super.
19.01.2019

Saglikla dogsun canim.
bende ateş ölçümüyle yumurtlama zamanı mı takıp etmeye calıstım ona göre ilişki de olmaya calıstım ama herşey nasip işi vesselam :)

Cok tesekkur ederim arkadaslar cvplariniz icin
Ben de internetteki gebelik sitelerinde yumurtlama gunu hesabi yapiliyo ya onla hesaplamistim oglumda ve o gunleri degerlendirmistik.

Sezeryanla ilgili de 39+0'da epidural sezeryan olmustum.

Canim bn ilac ictigim zmn butun gun qc geziyorum ama ilac icmeyince yemek yiyebiliyorum kan ilaci da icmiyorum vermedi doktorum

Yarın sabah doktora gidiyoruz. :) Kalp atışını 6+4'te duymuştuk. 20 gün sonra gel demişti. Yarın 9+4 oluyorum. İnsan silüeti kazanmış oluyor. Sabırsızlıkla bekliyorum yarını. Sağlıklıdır inşallah, günler zor geçiyor. :)

canım benim geçen cuma sahurda oldu az kanama ve sonrasında kahverengi lekelenme
cumartesi öğleden sonra oda bitti ama koyu sarı akıntım var dr kokulu oladığı sürece sıkıntı yok dedi

güzel haberlerini alırız inşallah canım

kızlllaaaar beni az önce elektrik çarptı
kolum uyuşmuş durumda şu an acaba bebeğe zararı olur mu off sinirlerim bozuldu

Canım hıc korkma cok sayılı doktor bukadar acık herseye sorabılmr ımkanı verıyor öyle Dr varkı ağzından cımbızla laf alıyorsun. Ben sadece burada aklına takılan doktoruna soramadıgı seyler olursa sorabılsınler diye yaZdım.tabıkı herkesın kendı tercıhı.ben sadece haber ettim.Kendiside sezeryan yapıyor ama normal dogum yanlısı tabıkı anne ve bebeyı tehlikeye sokacak durumlar olursa sezeryan öneriyor. Aksi halde notmal Doğum öneriyor.

kızlllaaaar beni az önce elektrik çarptı
kolum uyuşmuş durumda şu an acaba bebeğe zararı olur mu off sinirlerim bozuldu
Gecmis olsun canim cokmu siddetli oldu elektrik carpmasi benim cok korktugum birsey ve ciddi bir durum eger cok ise kalp ritmini degistiriyor insallah kuzuya birsey olmadi annesi ❤

Kızlar yarın sabah doktora gidecez.nolur bana dua edin inşallah bebegim oluşmuştur boş gebelik değildir inşallah.hayirlisiyla bebeğimi göreyim kalp atışını duyayım.allah hepimizin bebeklerine sağlık versin,sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.yarin da görünmezse kürtaj derlerse ben ne yaparım

Canım benim dualarım seninle inşallah yarın bebeğini görürsün burdan sevincini paylaşırsın bizlerede senden gelecek güzel haberleri bekliyor olucaz

Canım ben ovulasyon testi yapmadım ama reglim düzenliydi. Google a yumurtlama hesaplama yaz oraya son regl tarihini giriyorsun kaç günde bir regl oluyorsan sana yumurtalama tarihlerini çıkarıyor. Benim yumurtlama dönemim 27 nisandı. 25-26-27 de hiç boşluk bırakmadık.
Ben bu takibi yapmadan önce hep ovulasyon günümü atlamışım o yuzden 2 ay tutmamıştı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…