2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aklina kotu seyler getirme canim.dualarimiz seninle.insallah mutlu haberle geri donersin.

Bence oğlak burcu iyi bir burç ya balık ikizler yengeç olsaydı :))) Oğlak burçları çok prensiplidir. Mantıkları her şeyden önce gelir inşallah cocuklarımız aklı selim olur bizi üzmeden büyürler :)

Valla benim 4 kişi var çok yakından tanıdığım oğlak olan çok mıymıy aşırı yavaş kararsız ve inatcılar bu arada ben yengeç burcuyum

Bütün dualarım seninle canim

Hakkınızda hayırlısı olsun, benim eşim oğlak bende en son oğlak olsun istemiştim ama nasip boyleymis, eşim detaylara takılan birisi, mükemmeliyetçi ve beni çok yoruyor, bakalım ikisiyle nasıl olcak :)

Çok heyecanli, bakalım nasıl büyümüş olcak çok hızlı büyüyorlar, benim yirmi günde noktadan insana dönmüştü :) Ultrason fotosunu atabilseniz ne güzel olur :)

Valla benim 4 kişi var çok yakından tanıdığım oğlak olan çok mıymıy aşırı yavaş kararsız ve inatcılar bu arada ben yengeç burcuyum
Kesinlikle eşimden dolayı çok zorlaniyorum, yemek yaparken bile başımdan ayrılmıyor, herşeyine karışıyor , çevremde amcam ve kuzenim de var birde onlarda çok zorlar Ben de başak burcuym kendi burcum olur sanırdim hep nasipms:)

Çok çalışkan olduklarını biliyorum.. 50 sinde dahi biri bir eğitime,, işe kalkışıyorsa hep oğlak tan Çıkıyor.

İnşallah görüceksin bebeğini canım allahım hiç birimizi üzmesin sağ salim alalım bebişleri kucağımıza

Neyse ben ucundan yırtıcam galiba benimki yay olucak 38.haftada sez.olucam bi aksilik çıkmazsa 21 aralık gibi olucak allahın izniyle

Hakkınızda hayırlısı olsun, benim eşim oğlak bende en son oğlak olsun istemiştim ama nasip boyleymis, eşim detaylara takılan birisi, mükemmeliyetçi ve beni çok yoruyor, bakalım ikisiyle nasıl olcak :)
Aminn canim Allah razi olsun.

Oglak caliskan prensipli bir burctur.
Oglak bir arkadasim Bogazici Uni kazandi sonrasinda master,doktora, yurtdisi Allah ne versiyse yapti
Bir diger arkadasim da 2 uni bitirdi, 30undan sonra yuksek yapti vs..

Tabi sadece burcla olacak sey degil ama brn inaniorum burclara sanirim

Hayirli dogumlar dilerim

Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim yüzünü güldürsün.

Ya sabahtan beri 2li test randevusu alacağız diye eşimle beynimiz döndü. En basiti normal 2li testmiş, sadece kandaki paap-a ve serbest bhcg değerlerine bakıyorlarmış. Bir de kombine 2li test varmış, bunda ense kalınlığı artı kan testlerini birlikte değerlendiriyorlarmış.

Kimi hastanede ölçüm için radyolojiye yönlendiriyorlar, kimisinde perinatolog ölçüyormuş. Fiyatlar de çeşit çeşit, acıbadem kozyatağı 2200 fiyat verdi mesela

Kızlar siz nerden alacaksanız randevuyu?

Ben rutin kontroller için bakırköy sadi konuğa gittiğimde direk 2 li test için randevu verdiler benim ultrasonumu perinatolog yapacakmış benim durum biraz farklı ama genelde radyoloji uzmanları yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…