2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
S Sevimlipanduf kuzum sen bir ara bir site paylaşmıştın sanki zıbın falan tasarlayabiliyorduk. Neydi acaba o site
Ben taseralla yı paylaşmıştım ama burası istediğin gibi yapıp gonderiyor, mevsiminegore bi sayfa önermişti şuan bende bulamadım, babalar günü için de İnstagramdan siparişimi verdim yarın kargo yapacaklar ne zaman gelir bilmiyorum gelince foto atarım size

Cts akşamına gelecek dert ettiğim 5-6 günlük bişey aslında yine de zormuş allah daha büyük ayrılıklar vermesin
Evet mesela ben eşimi 23 Nisandan bu yana görmüyorum. Kaç gün oldu sayamadım. Cuma gelecek nasipse ama 12 gün kalıp tekrar gidecek Halinize şükredin kesinlikle

İyi akşamlar hanımlar

Ayaklar sızlıyor belim kopuyor iftarı atlattık şükür ama iyi yoruldum

@sevimlipanduf çok tatlı kuzu saçları maşallah bizde seyrek saçlar var

Kocaya sarilamam adamin bakışlarından niyet kotü ben zararlı çıkarım bu yorgunluğa

ama sonuna kadar haklısın eşim seminere katılmak için il dışına gittiğinde yokluğunu en derinden hissediyorum Allah başımızdan eksik etmesin kocisleri

@Isık27 canım benim yazamadım ciğer parem hoşgeldin

Evet mesela ben eşimi 23 Nisandan bu yana görmüyorum. Kaç gün oldu sayamadım. Cuma gelecek nasipse ama 12 gün kalıp tekrar gidecek Halinize şükredin kesinlikle
Asker falan mı senin eşin ya, sende tek kalıyorsun dimi, bizimde hiç bitmiyor ki canım bayramdan sonra bi daha gidecek, kaldığı sureler az evet 5-6 gun kalıyor ama çok sık gidiyor şimdiden daha Malatya Van Diyarbakır şubeleri hazırlanıyormuş sıraya girdi şehirler yetişemiyorlar sürekli sürekli annemlere taşınmak da çok zor hem güneşin de düzenini bozmak istemiyorum alışmak zorundayım napıyım

Yok kuzum eşim mühendis, saha uzmanı. Petrol kulelerine gidiyor sürekli sondaj için. Şirket kuralları gereği 32 gün sahada oluyor 8 gün evinde oluyor böyle böyle devam ediyor. Bakalım belirli bir süre geçtikten sonra merkeze çekecekler inşAllah. Sabırsızlıkla o günü bekliyorum. Ben de yalnız kalıyorum evet. Bu gidişinde annemlerin yanına gittim 3 hafta ama çocuğun düzeni alt üst oldu. 5 gün önce geldik, 5 gündür huysuz çocuğum gitti yerine sakin çocuk geldi. O yüzden bir daha gitmeyi düşünmüyorum ben de. Yalnızlık da aşırı sıkıcı. Kimim kimsem de yok gidecek

Aynen Ya benimde oyle işte kimimiz kimsemiz yok burada eşim arkadaşlarına haber ediyor yalnız olduğumu bi ihtiyacım olursa diye, çok şükür şimdiye kadar olmadı bi sorunum, normalde bizim arabamız yok şirket Arabası kullanıyor eşim şehir dışına giderken de arabayı şirkete bırakıyordu bu kez ben evdeyim belki ihtiyaç olur diye bana bıraktı ama nereye gideyim kime gideyim aynen bizim de oyle annemlere 10 günlüğüne gidiyoruz hem eşyamız çok oluyor gittiğimiz yeri de dağıtıyoruz hemde düzenimiz bozuluyor bizimkiler sesli ve kalabalıklar en rahatı gene kendi evimiz işte

Allah sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde halloluyor kuzum. Benim en korktuğum şey olur da başıma bir şey gelirse bebeğimin sesini kim duyar Kendimi de düşünmüyorum. Rabbim korusun.. Gerisi aşılmayacak şeyler değil alışıyor insan.

Cts akşamına gelecek dert ettiğim 5-6 günlük bişey aslında yine de zormuş allah daha büyük ayrılıklar vermesin
[
Bende sizdenim ve sürekli bu kısır döngü içerisindeyiz sürekli şehir dışında bazen yurtdısı bile olabiliyor

Benim paylaştığım da bu sayfa S sgokcen

Yeni geldim eve oyh nasıl yoruldum iftara davetliydik, ordan çocuklar enerjilerini atamadı diye parkı olan bi cafeye geçtik. Bizden geçmiş anam, nasıl yoruldum anlatamam. Bide yeni aldığım topuklu ayakkabıları giymiştim, şuan alev alev yanıyorum. Bebişler uyudu, inş uzun ve kesintisiz uyurlar da bende dinlenirim biraz

Aman ramazan bitince çıkarma çocuğu dışarı sana kalmayacak yukarıdaki gülen surattan çıkıyor.. o zaman bu ları oğluşunun baklava gibi kollarına gelsin:))

Arkadaslar simdi esim bahsetti. Sinirden elleri titriyordu. Zumrut apartmani diye sapik kitap yazmislar. Bunun yazarida iceri bile atilmamis. Helede satislari iyu olan bir kitapmis. Nasil buna izin veriliyor !! Okumaya cesaret edemedim. Esim soylediginxen beri sinirlerim altust oldu. Yazar denen bu adamin en en agir ceza almasi lazim. Kamuoyu olusturmamiz lazim

İnstagramda zaten olustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…