2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
cok acıklayıcı yazmışsın kız pek begendim

ben bugün nohut kadar yumurta az peynir ile basladim da
Kahvaltı 8. Ayda başlanıyor şimdi yine kahvaltısı anne sütü, şuanda sadece tadımlık havuç kabak patates yoğurt elma armut vs şeklinde 3 gün kuralına göre başlayın en azından, yumurtanın sarısı benim bile ağzıma yapışıyor boğazjma yapışıyor Allah korusun yutamayabilir bebek dikkatli olmak lazım

canım 2 çocukla hem de biri 3.5 yasında bir meraklı bir kasifken topuklu ayakkabı iyi cesaret ben paso babet style takılıyorum

Benim korktuğum da o satırları sanki kendi yaşamış gibi anlatmış kesin bi b*klar yemiş kahretsin ki bende keşke okumasaydım gözümün önünden gitmiyor o cümleler
Bende ayni seyi dusundum oyle olmasa bile yazarken kesin zevk fln almistir pislik herifler ya hen bu konuda cok cok daha hassasim kucukken bi komsumuz vardi abi derdik bize hep bayramda para seker verirdi bakkala goturur biseyler alirdi.cok kucuktuk belki hayal meyal hatirliyorum ama cok cirkin seyler bi iki kez sarılırken gogsuma dokunmaya kalkti ve yanaklardan operken dudagimin cok kenarindan opmustu o zamanlar cok rahatsiz olmuştum ama anlamamistim sonrakendimi cok kotu hissetmistim kuzenimde yanımda onada ayni sekil yapmış vedalasirken sonra bidaha o adamin yanina gitmedik cocuk aklimizla kotu bisey oldugunu anladik kimsede demiyordu su boyle bu boyle diye ne bilelim simdi hala halamlara gittiğimde o adami goruyorum suratina bakasim gelmiyor tiksiniuorum resmen baktim bi kaz kez bizim kizlari da oynamaya onun bahçesine gondermisler siki siki tembihledimkendi kardesimide sakin bidaha o adama gitmeyin bisey verirse almayin istiyorsaniz gelin ben alirim diye aklima geldikçe kotu oluyorum hala kimseye de diyemedik ah ah o yavrular kimbilir neler hiseediyo

kusmasın diye emziirdikten sonra dik tuta tuta benim oğlan çok pis kucal bagımlısı oldu abartısız sırtı yer görsün istemiyor koparıyor yaygarayı hiç uyumuyor da kaç gündür dişten şüpheleniyorım hem aglak hem kucak delisi hem uyumuyor hergün basım agrıyor artık

Pislik işte pislik gerçekten böyleleri için idam gelmeli insan hakları vs deyip katılmayanlar olacaktır ama mezun olduğum ilk donem ücretli öğretmenliğe başladım ilk okul 3. Sınıfları okutuyorum orada bir öğrencim gelip anlatmıştı ve erkek çocuğu bilmiyor ki kötü bişeg olduğunu detayına kadar anlattı ben rehber öğretmen okul müdürü Veli hepsini ayaklandırdım ama herkes aman hocam kimse duymasın diye beni çıkardılar ücretliden, ve bu genellikle tekrarlanıyor yani o küçük çocuk istismar ediliyor büyüdüğünde ya cinsel tercihi değişiyor ya da o da istismar eden konumunda oluyor yaşamına normal bi şekilde devam etmesi çok çok zor

Kesinlikle isliyo beynine insanin benim yasadagim diger agir sey yasayablara gore cok daha az tabiki ona ragmen bile benim icim kaldirmiyor o anlar boyle o kadar net ki ne hissettiğimfalan , firsati olsa belki daha kotu seyler yapabilirdi allahim korudu baska bisey diyemiyorum daha fazlasini yasayip hayatini devam ettiren çocuklarnasil dayanabiliyor bilmiyorum , bununla alakali farkındalık icin bi film cekilmisti yabanci cocuk okula giderken biri zorla tecavzu ediyo ksinlikle o analr fln gozukmuyo filmde ve sonrasinda bi kizin ve ailenin neler yasadigi anlatiyo kizin psikolojisi cok aglamistim boyle zihniyetki insanlari Rabbim ysatmasin ya

Bence onla alakasi yok oturmanin etrafa o sekilde bakmanin keyfine vardilar minnoslar yatmak istemiyorlar benimkide oyle ellerinen tutuyom kaldiriyon gülüyoruatir agliyor sofralarda pusetinde otururdu simdi kucakta oturmak istiyo masaya dokunuyor kasikalri almak istiyor heyecanlaniyo bz yemek yedikce yandik

Günaydın ❤ S sgokcen S Sevimlipanduf benim eşim de müfettiş o yüzden ben de tek kalıyorum çocuk yokken iyi geldi hep yemek vs yapmaz gezerdim de şimdi gitsin istemiyorum
Günaydın kuzum Evet yemek bakımından büyük kolaylık oluyor Bütün ramazan boyunca yoktu o konuda rahat ettim. Ama işte yine de yalnızlık kötü ya, dediğin gibi bebiş yokken okadar değildi ama bebek varken hep bebeği düşünüyorum Aklımdan bu kötü düşünceleri bir türlü atamadım, yalnız kalmak bende depresyon yapıyor galiba

Dün gördüm yazılanı instada okumaz olaydım
Allah bin belasını versin yatacak yeri olmasın
Bizim ülkemiz bu kadar kötü insanların yaşadığı bir yer değildi
O canlyla aynı atmosferi solumak bile midemi bulandırıyor

aynen canım ya dün cok mızırdandı yemek yeeken aldım kucagıma kaşıga el atıyor tabaga el atıyor ayy ek gıda kurallarını bilmesem dayayacaktım ona da azcık yemekten

Yok kız niye yanlıs anlayayım muzu veriyorum arada seviyor bir sıkıntı yaşamadım ama süt kısmı benide rahatsız etti vermedim zaten vermeyide düşünmüyorum sindiremez sütü daha cok kucukler

aynen canım ya dün cok mızırdandı yemek yeeken aldım kucagıma kaşıga el atıyor tabaga el atıyor ayy ek gıda kurallarını bilmesem dayayacaktım ona da azcık yemekten
Ben agzina kdr götürüyorum heyecanlaniyo cok beklersin daha diyorum cekiyorum salca ve tuz konusunda ne dusunuyorsun sen nasil baslamayi dusunuyorsun ek gidaya tecrubelerini paylas benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…