2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ben de gördüm iğrenç ötesi millet hep tepki gösteriyor umarım boşa çıkmaz.

sagol canımmm benim hoşbuldumm daveti atlatıp rahatlamışşsım merak ettim tatlım yüsük çorbasının hamurunu yüzüklerini kendin mi yaptın öyleyse maşallah helal olsun valla

Sorma gitsin ya bu kadar cirkin olamazdi okumamis olsaydim o 3 5 satiri keske

Günaydın ❤ @sgokcen S Sevimlipanduf benim eşim de müfettiş o yüzden ben de tek kalıyorum çocuk yokken iyi geldi hep yemek vs yapmaz gezerdim de şimdi gitsin istemiyorum
Aynen bende bebek yokken hemen annemlere giderdim orada kalır oradaki arkadaşlarımla buluşur görüşürdüm bana da değişiklik oluyordu şimdi malum evde olunca gitmesini istemiyorum ev nasıl sıkıcı oluyor

Şikayet edilmiş dava açılmış diye okudum canım

Sorma gitsin ya bu kadar cirkin olamazdi okumamis olsaydim o 3 5 satiri keske
Benim korktuğum da o satırları sanki kendi yaşamış gibi anlatmış kesin bi b*klar yemiş kahretsin ki bende keşke okumasaydım gözümün önünden gitmiyor o cümleler

Şikayet edilmiş dava açılmış diye okudum canım
Hatta dün akşam gözaltına alınmış diye okudum ben işte düşünce özgürlüğü diye savunmuş kendini sanırım, düşünemesin köpek ya bunu düşünecekse alsınlar o beyni ondan okuduğum satırlar gitmiyor gözümün önünden neler yaşıyor o el kadar masum çocuklar

Çok
Çok büyük cezalar verilmeli , yoksa bu saçmalıkların önüne geçilemeyecek artık

İş bankası ve yapı kredi yayınları alınabilir içeriğini okuyup öyle alıyorum ben çünkü cidden etkileniyor çocuklar

ben bugün nohut kadar yumurta az peynir ile basladim da
Sindirim sistemine ağır gelecek şeylerle baslamissiniz , yumurta alerjik bi besin peynir de binlar 3.asamada sunulur.sebzeler meyveler ve yumurta peynir yogurt grububirazdaha arastirin isterseniz. Ve tek besinle baslayin alerjik bi reaksiyon gosterse vucudu suan peynirden mi yumurtadan mi hangisi anlayabilirmisiniz hayir nacizane tavsiyem birde bebeklerin sindirim sistemi faha hazırdegil ki emmiyormu mama mi aliyor kilo mu almiyor burda erken baslayan annelerimiz var ama bu tarz sorunlari var cogunun o yuzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…