2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok kız niye yanlıs anlayayım muzu veriyorum arada seviyor bir sıkıntı yaşamadım ama süt kısmı benide rahatsız etti vermedim zaten vermeyide düşünmüyorum sindiremez sütü daha cok kucukler
Sütlü tarif için kendi sütünü sağıp yaparsın olabilir o

Bence dis geliyor.. off bide sicak ya memede uyutmaya calisiuorum bende yapis yapis ter ikinizide exiyet

Allahım yarabbim ya hergün başka birşey bıktık artık ya.

Masallah masallah ❤❤ benimki asla kendi uyumadi.. 3saat araliksiz doner cigliklar atar vurur eder yok cin gibi mubarek darisi bizlere Yarabbim ❤
Benimki de 1 haftadır böyle kuzum, ayakta sallanmadan uyumuyordu. Evimize döndük, bir gece deneme amaçlı beşiğine bıraktım bir de geldim ki uyumuş. Şok üstüne şok yaşadım, kendimi falan cimcikledim gerçek mi acaba diye.. Sonra tekrar denedim vs derken artık orda burda uyumaya başladı. Tek korkum bayramda memlekete gideceğiz orda bozulması Darısı en kısa zamanda tüm bebişlere, büyük rahatlıkmış gerçekten

101 kere yok valla ben koyuyorum beşiğe konuşuyor bağırıo uyku arkadaşı battaniye ne bulursa ağzına sokup oyun oynuyor ama uyumak mi asla uyku hariç herşeyi yapıyor işte beşikte dönüyor sirtustu yüzüstü vs. Seninki yatkin bir bebek maşallah alisti da inşallah düzen elbet bozulur dis hastalık kalabalik vs ama eskiye döner mutlaka ❤

Bence her bebeğin zamanı var. Eğitim falan hikaye. Ben eğitim vermedim yani yok şş pat yok yatır kaldır savur bırak falan tamamen bebekle alakalı. Uyumuyorsa uyumuyordur yani. Bebek ne zaman hazırsa ozaman kendiliğinden oluyor zaten. Hala erken uyumuyor mesela. 22.00’dan önce asla Elbet daha erken uyuyacağı zaman da gelecektir şimdi erken uyusun diye 8de beşiğe tıkıp eğitim verecem diye ne onu ne kendimi yıpratamam. Her bebek özel Azracığımın da vakti gelecektir elbet kimisi erken kimisi geç

Bebeğim çok değişti çok...
Bu durum ne kadar sürer bilen var mı?
Maksimum 20:30 da ninniyle beşiğinde sallanarak uyuyan meleğim artık 22:30'u ve hatta 23:00'ı bulur oldu. Beşiğinde değil, yatağımızda koynumda hatta memede uyuyor.
Az önce uykusu gelmişti. Beşiğine koydum,, şımarık ağlamasını yaptı. Hadi birlikte uyuyalım dedim, yatağıma geçtim. Ağzında emzik, hemen döndü bana doğru ve uyudu. Ne sallama ne ninni ne beşik yok!
Biz bir yere gitsek bize beşik lazım, bu kız başka türlü uyumaz derken.... İyi oldu aslında bu durum ama geç uyuması beni zorluyor.... Kızım geç uyuyunca Sabahın 3ünde uyudum malum.
01:30 'a doğru karnı doydu ve sabah 07:30 da uyanır gibi oldu. Ağzına emzik verdim. Bu onu 1 saat daha oyaladı ve 08:30 da günaydın dedik. Şimdi uyuyor.

Degisik huylara büründüler valla.
Iyi olmus aslinda bu sekilde uyumasi, uyutur dalinca yerine koyarsin.

Degisik huylara büründüler valla.
Iyi olmus aslinda bu sekilde uyumasi, uyutur dalinca yerine koyarsin.
Çok derin uyumuş olması lazım. Beraber uyumaya korkuyorum. Zarar veririm diye rahat uyuyamıyorum, çok korkuyorum...
Dün bir de biberonun kapağı dudak içini çizdi. Az kan gördüm, az ağladı. Ödüm koptu....

Ay insallah tek istediğim ise başlarken uyumasi böyle çok zor Menede uğraş dur saatlerce ❤o zaman hele..

canım 2 çocukla hem de biri 3.5 yasında bir meraklı bir kasifken topuklu ayakkabı iyi cesaret ben paso babet style takılıyorum
Bende öyleydim 4 yıldır da, geçen görünce dayanamadım bide maşallah diyeyim dilimi ısırayım büyük oğlum çok uslu benim, akran gibi takılıyoruz genelde inadı tutmadıkça. Beni dün küçük daha çok yordu, uyuyamadıKça hırçınlaştı
Kız ama özlemişim valla, yürüyüşüm bile değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…