Dün waffle yemeye gittik söylemesi ayıp, babası yedikçe kayra bakıyor çatAlı takip ediyor ağzını açıyor , babası tutturdu tadına baktıralım diyor. Dedim ne diyorsun sen çikolata sonuçta vıcık vıcık.. ozaman bidaha önünde yemeyelim baksana nasıl canı çekiyor diyoraynen canım ya dün cok mızırdandı yemek yeeken aldım kucagıma kaşıga el atıyor tabaga el atıyor ayy ek gıda kurallarını bilmesem dayayacaktım ona da azcık yemekten
Benim de öyle canım, önceden sadece 1 adet spor ayakkabım vardı onu da pikniklerde giyerdim, şimdi heryer spor. Sadece 1 tane topuklum oldu yeniBen direk spor ayakkabı. Kendimi pek bi bakımsız hissettim.
O uyudukça uyuman lazım canım. Ama şunu söyleyim anne kokusuna alışan çocuk 2 yıl en az ayrılmıyorBebeğim çok değişti çok...
Bu durum ne kadar sürer bilen var mı?
Maksimum 20:30 da ninniyle beşiğinde sallanarak uyuyan meleğim artık 22:30'u ve hatta 23:00'ı bulur oldu. Beşiğinde değil, yatağımızda koynumda hatta memede uyuyor.
Az önce uykusu gelmişti. Beşiğine koydum,, şımarık ağlamasını yaptı. Hadi birlikte uyuyalım dedim, yatağıma geçtim. Ağzında emzik, hemen döndü bana doğru ve uyudu. Ne sallama ne ninni ne beşik yok!
Biz bir yere gitsek bize beşik lazım, bu kız başka türlü uyumaz derken.... İyi oldu aslında bu durum ama geç uyuması beni zorluyor.... Kızım geç uyuyunca Sabahın 3ünde uyudum malum.
01:30 'a doğru karnı doydu ve sabah 07:30 da uyanır gibi oldu. Ağzına emzik verdim. Bu onu 1 saat daha oyaladı ve 08:30 da günaydın dedik. Şimdi uyuyor.
Umarım öyledir ya buna sığınıyorum resmen. 50 kilo insanım 7 kilo bebiş. Pışpışlamam nereye kadar. 2 gündür neredeyse sıfır uyku ne oldu anlamadım. O uyumayınca bende rahat olamıyorum çünkü bakıyorum gözler boş boş bakıyor. Uykusu var yani.Bence her bebeğin zamanı var. Eğitim falan hikaye. Ben eğitim vermedim yani yok şş pat yok yatır kaldır savur bırak falan tamamen bebekle alakalı. Uyumuyorsa uyumuyordur yani. Bebek ne zaman hazırsa ozaman kendiliğinden oluyor zaten. Hala erken uyumuyor mesela. 22.00’dan önce aslaElbet daha erken uyuyacağı zaman da gelecektir şimdi erken uyusun diye 8de beşiğe tıkıp eğitim verecem diye ne onu ne kendimi yıpratamam. Her bebek özel ♥ Azracığımın da vakti gelecektir elbet kimisi erken kimisi geç ♥
Benimkini ben 3 gun bıraksam beşiğine gene kendi uyumazBenimki de 1 haftadır böyle kuzum, ayakta sallanmadan uyumuyordu. Evimize döndük, bir gece deneme amaçlı beşiğine bıraktım bir de geldim ki uyumuş. Şok üstüne şok yaşadım, kendimi falan cimcikledim gerçek mi acaba diye.. Sonra tekrar denedim vs derken artık orda burda uyumaya başladı. Tek korkum bayramda memlekete gideceğiz orda bozulmasıDarısı en kısa zamanda tüm bebişlere, büyük rahatlıkmış gerçekten ♥
İnşAllah düzene girer tez zamanda canım. Oluyor bazen öyle sanırım benim kızım da 1 hafta öncesine kadar benim zorlamamla uyuyordu, huysuzdu, yatırınca ağlıyordu, uykuya resmen direniyordu. Her gün huy değiştiriyorlar. Annelik zor zanaat vesselamUmarım öyledir ya buna sığınıyorum resmen. 50 kilo insanım 7 kilo bebiş. Pışpışlamam nereye kadar. 2 gündür neredeyse sıfır uyku ne oldu anlamadım. O uyumayınca bende rahat olamıyorum çünkü bakıyorum gözler boş boş bakıyor. Uykusu var yani.
Uyyy Güneş adı gibi geceni de aydınlatıyor isminin hakkını veriyor deseneBenimkini ben 3 gun bıraksam beşiğine gene kendi uyumazbi kaç defa oyun halısında yorgunluktan bayılarak uyudu bi o
Ya valla bizimki ağlayıp zırlamasın sorun değil çok da ama sürekli ağlayınca sinirlerim bozuluyor sabır da bi yere kadarUyyy Güneş adı gibi geceni de aydınlatıyor isminin hakkını veriyor deseneOnun da zamanı gelecektir canım inanıyorum ben ♥ Benimki yüzüstü dönemiyor mesela hala Hepsi farklı yetenekler sergiliyor
Bence her bebeğin zamanı var. Eğitim falan hikaye. Ben eğitim vermedim yani yok şş pat yok yatır kaldır savur bırak falan tamamen bebekle alakalı. Uyumuyorsa uyumuyordur yani. Bebek ne zaman hazırsa ozaman kendiliğinden oluyor zaten. Hala erken uyumuyor mesela. 22.00’dan önce aslaElbet daha erken uyuyacağı zaman da gelecektir şimdi erken uyusun diye 8de beşiğe tıkıp eğitim verecem diye ne onu ne kendimi yıpratamam. Her bebek özel ♥ Azracığımın da vakti gelecektir elbet kimisi erken kimisi geç ♥
Ya benimki de kucakta uyuturken ağlıyordu hep bende huyu değişti atağa girdi dalamıyor diyordum meğersem çocuk rahat bırakılmak istiyormuş hiç ağlamadan uyuyor ama uzun sürede dalıyor bende kıyamıyorum beşiği hafifçe sallayıveriyorum.. ağladığında kaldırsam bende yatıramam geri sanırım..bende eylüle kadar alışsın istiyorum çünkü arkadaşlarımdan çok gördüm uyku yüzünden bebek evde anne okulda ağlardı..o zamanlar garip gelirdi de şimdi anladım sanırımBence her bebeğin zamanı var. Eğitim falan hikaye. Ben eğitim vermedim yani yok şş pat yok yatır kaldır savur bırak falan tamamen bebekle alakalı. Uyumuyorsa uyumuyordur yani. Bebek ne zaman hazırsa ozaman kendiliğinden oluyor zaten. Hala erken uyumuyor mesela. 22.00’dan önce aslaElbet daha erken uyuyacağı zaman da gelecektir şimdi erken uyusun diye 8de beşiğe tıkıp eğitim verecem diye ne onu ne kendimi yıpratamam. Her bebek özel Azracığımın da vakti gelecektir elbet kimisi erken kimisi geç
Kesinlikle kuzumAyy sesli güldümyatır kaldır savur bırak aynen katılıyorum eğitim önemli ama uyku konusunda kitaba göre moda mod uymaya çalışmak hem bebeğe eziyet hem anneye. Bak zamanı gelince kendi uyuyadabiliyor maşallah
Bence Lina da en kısa zamanda alışır, uyumlu bir bebek çünküYa benimki de kucakta uyuturken ağlıyordu hep bende huyu değişti atağa girdi dalamıyor diyordum meğersem çocuk rahat bırakılmak istiyormuş hiç ağlamadan uyuyor ama uzun sürede dalıyor bende kıyamıyorum beşiği hafifçe sallayıveriyorum.. ağladığında kaldırsam bende yatıramam geri sanırım..bende eylüle kadar alışsın istiyorum çünkü arkadaşlarımdan çok gördüm uyku yüzünden bebek evde anne okulda ağlardı..o zamanlar garip gelirdi de şimdi anladım sanırım
Literatüre yeni bir metod girdi yatır kaldır savur bırakBence her bebeğin zamanı var. Eğitim falan hikaye. Ben eğitim vermedim yani yok şş pat yok yatır kaldır savur bırak falan tamamen bebekle alakalı. Uyumuyorsa uyumuyordur yani. Bebek ne zaman hazırsa ozaman kendiliğinden oluyor zaten. Hala erken uyumuyor mesela. 22.00’dan önce aslaElbet daha erken uyuyacağı zaman da gelecektir şimdi erken uyusun diye 8de beşiğe tıkıp eğitim verecem diye ne onu ne kendimi yıpratamam. Her bebek özel ♥ Azracığımın da vakti gelecektir elbet kimisi erken kimisi geç ♥
Huysuz çocukları aksi paklamazdı benceLiteratüre yeni bir metod girdi yatır kaldır savur bırak
Sen çok yaşa
Pes edip yatağına bıraktığım zamanlar oldu yatağa bıraktığım gibi yüzüstü dönüyor öğrendi küçük hanımBenimkini ben 3 gun bıraksam beşiğine gene kendi uyumazbi kaç defa oyun halısında yorgunluktan bayılarak uyudu bi o
Kızlar bebişlerinize gelen takıları neler yaptınız bebeğe hesap mı açsam ne yapsam bilemedim, hiç dokunmadım ben altınları hatta zarfta para bile koyan oldu onlarda duruyor bi de evde duruyorlar ben sevmiyorum oyle eve durmasını fazla bişey yok ama yine işte korkuyor insan
Amin canımHuysuz çocukları aksi paklamazdı benceHepimiz çok yaşayalım da bebişlerimizle doya doya vakit geçirebilelim ♥ Amin
Tabi ki belki de anne kucağı sıcak geliyordurAmin canım
Deniyorum ama ilk kızım gibi iddialı değilim hep kucağımda uyusun ne olur ki☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?