2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
aynen canım ya dün cok mızırdandı yemek yeeken aldım kucagıma kaşıga el atıyor tabaga el atıyor ayy ek gıda kurallarını bilmesem dayayacaktım ona da azcık yemekten
Dün waffle yemeye gittik söylemesi ayıp, babası yedikçe kayra bakıyor çatAlı takip ediyor ağzını açıyor , babası tutturdu tadına baktıralım diyor. Dedim ne diyorsun sen çikolata sonuçta vıcık vıcık.. ozaman bidaha önünde yemeyelim baksana nasıl canı çekiyor diyor ya cahil bi insan olsa neyse dicem, o bile böyle diyorsa yazın büyüklerin yanında vay halimize . Allahtan yavaş yavaş ek GıdayA geçiyoruz

O uyudukça uyuman lazım canım. Ama şunu söyleyim anne kokusuna alışan çocuk 2 yıl en az ayrılmıyor

Umarım öyledir ya buna sığınıyorum resmen. 50 kilo insanım 7 kilo bebiş. Pışpışlamam nereye kadar. 2 gündür neredeyse sıfır uyku ne oldu anlamadım. O uyumayınca bende rahat olamıyorum çünkü bakıyorum gözler boş boş bakıyor. Uykusu var yani.

Benimkini ben 3 gun bıraksam beşiğine gene kendi uyumaz bi kaç defa oyun halısında yorgunluktan bayılarak uyudu bi o

İnşAllah düzene girer tez zamanda canım. Oluyor bazen öyle sanırım benim kızım da 1 hafta öncesine kadar benim zorlamamla uyuyordu, huysuzdu, yatırınca ağlıyordu, uykuya resmen direniyordu. Her gün huy değiştiriyorlar. Annelik zor zanaat vesselam

Benimkini ben 3 gun bıraksam beşiğine gene kendi uyumaz bi kaç defa oyun halısında yorgunluktan bayılarak uyudu bi o
Uyyy Güneş adı gibi geceni de aydınlatıyor isminin hakkını veriyor desene Onun da zamanı gelecektir canım inanıyorum ben Benimki yüzüstü dönemiyor mesela hala Hepsi farklı yetenekler sergiliyor

Uyyy Güneş adı gibi geceni de aydınlatıyor isminin hakkını veriyor desene Onun da zamanı gelecektir canım inanıyorum ben ♥ Benimki yüzüstü dönemiyor mesela hala Hepsi farklı yetenekler sergiliyor
Ya valla bizimki ağlayıp zırlamasın sorun değil çok da ama sürekli ağlayınca sinirlerim bozuluyor sabır da bi yere kadar

Ayy sesli güldüm yatır kaldır savur bırak aynen katılıyorum eğitim önemli ama uyku konusunda kitaba göre moda mod uymaya çalışmak hem bebeğe eziyet hem anneye. Bak zamanı gelince kendi uyuyadabiliyor maşallah

Ya benimki de kucakta uyuturken ağlıyordu hep bende huyu değişti atağa girdi dalamıyor diyordum meğersem çocuk rahat bırakılmak istiyormuş hiç ağlamadan uyuyor ama uzun sürede dalıyor bende kıyamıyorum beşiği hafifçe sallayıveriyorum.. ağladığında kaldırsam bende yatıramam geri sanırım..bende eylüle kadar alışsın istiyorum çünkü arkadaşlarımdan çok gördüm uyku yüzünden bebek evde anne okulda ağlardı..o zamanlar garip gelirdi de şimdi anladım sanırım

Kesinlikle kuzum Ne gerek var birbirimizi yormaya

Bence Lina da en kısa zamanda alışır, uyumlu bir bebek çünkü Haydi Lina başarabilirsin kuzucuğum Darısı tüm annelerin başına Amin

Kızlar bebişlerinize gelen takıları neler yaptınız bebeğe hesap mı açsam ne yapsam bilemedim, hiç dokunmadım ben altınları hatta zarfta para bile koyan oldu onlarda duruyor bi de evde duruyorlar ben sevmiyorum oyle eve durmasını fazla bişey yok ama yine işte korkuyor insan

Literatüre yeni bir metod girdi yatır kaldır savur bırak
Sen çok yaşa

Pes edip yatağına bıraktığım zamanlar oldu yatağa bıraktığım gibi yüzüstü dönüyor öğrendi küçük hanım
Bu sefer geri dönemediği için bir sese bağırıyor:)
Deneyeceğim ben üzerime düşeni yapacağım ama ilk kızımdan çok farklı 2. numaram:)

Bebeğin adına hesap aç canım

Amin canım
Deniyorum ama ilk kızım gibi iddialı değilim hep kucağımda uyusun ne olur ki☺☺
Tabi ki belki de anne kucağı sıcak geliyordur Her bebek farklı hep dediğim gibi. Bence mühim olan ağlamadan, huysuzlanmadan ve birbirimizi yormadan uyuması. Nerde, nasıl olduğu okadar da önemli değil. Şahsi görüşüm tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…