- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Mesela benim kızım emerek uyuyor ve ben memnunum bu durumdan gece uyandığında yeniden beni istemiyor onda sorunumuz yok açılmadığı surece ama uykuya mutlaka kucağımda geçmek istiyor bundan rahatsız olanlarda vardır ama ben her durumda şükrediyorum çok şükür ki sütüm var, çok şükür ki kucağım boş değil bebeğim var, çok şükür ki emmeyi bırakmadı(bi ara bayağı emmemişti), ilk doğduğu zamanlarda da yine omzunda pişpişle uyur yerine koyunca uyanırdı bende saatlerce uyanmasın diye omzumda uyuturdum kuş gibi uyurdu oramda kıpırdamazdım 45-46 cm 2 kilo civarı kuşTabi ki belki de anne kucağı sıcak geliyordur ♥ Her bebek farklı hep dediğim gibi. Bence mühim olan ağlamadan, huysuzlanmadan ve birbirimizi yormadan uyuması. Nerde, nasıl olduğu okadar da önemli değil. Şahsi görüşüm tabi
Benim kızım da huysuz bi kız aslında mutlu da ama çok ilgi istiyor sürekli karşısında olayım onunla konuşayım ona güleyim arkamı dönsem ağlıyor ama yüzüne baksam gülmesem bile ağız dolusu kocaman gülüyor, hiç zorlamadım bebeğimi uyku konusunda evet çok zorlandığım zamanlar oldu uykusuzluktan ama zorlasam napcam üzülen stres olan ben oluyorum rutinlerimizi yapıyoruz her akşam pijama giyme alt değiştirme saçlar taranır ve emer, bazen çok rahat uykuya geçiyor bazende zorluyor o da insan eşim 10 saniye de uykuya dalan biri ben en az yarım saatte uykuya geçerim onun gibi bebeğim de farklı bi insan bunu kabullendim uyu deyince uyuyacak bir makine değil daha çok küçükler mevsim değişikliği de oluyor yazın bizler bile sıcaktan bunalıp uyuyamadığımız zamanlar oluyor ki aynı şekilde onlar içinde geçerli zamana bırakıyorum biraz dahaPes edip yatağına bıraktığım zamanlar oldu yatağa bıraktığım gibi yüzüstü dönüyor öğrendi küçük hanım
Bu sefer geri dönemediği için bir sese bağırıyor:)
Deneyeceğim ben üzerime düşeni yapacağım ama ilk kızımdan çok farklı 2. numaram:)
Buna sevindim canımKilo az diye uzulmeyin blw kitabimdan bir sayfa.. A anneveoglusu boy gelisimi daha onemli diyor
Sonuna kadar katılıyorum canımMesela benim kızım emerek uyuyor ve ben memnunum bu durumdan gece uyandığında yeniden beni istemiyor onda sorunumuz yok açılmadığı surece ama uykuya mutlaka kucağımda geçmek istiyor bundan rahatsız olanlarda vardır ama ben her durumda şükrediyorum çok şükür ki sütüm var, çok şükür ki kucağım boş değil bebeğim var, çok şükür ki emmeyi bırakmadı(bi ara bayağı emmemişti), ilk doğduğu zamanlarda da yine omzunda pişpişle uyur yerine koyunca uyanırdı bende saatlerce uyanmasın diye omzumda uyuturdum kuş gibi uyurdu oramda kıpırdamazdım 45-46 cm 2 kilo civarı kuş ☀Özledim bile oyle uyumasını şimdiden koklaya koklaya sıcacık uyudu bütün kış, zaman geçiyor büyüyor şimdi bağlasam omzuma gene uyumaz oramda ve dediğin gibi gene zaman geçecek ve başka başka huylar alışkanlıklar edinecekler bende zorlama taraftarı değilim hele ki ağlatarak öğrenilmiş çaresizliğe itip çocuk halsizlikten uyuyor ya çok üzülüyorum, çünkü hepsinin zamanı var 2 gun öncesinde kundağı bırakmıyor napcam yazdım 2gun sonra da kundakla uyumadı açtım hemen uykuya daldı, dönmüyor dedim 5. Ayının ilk sabahı dönmeye başladı şimdi tutamıyoruz bile
Sagol bir tanem yok kuzum yaa Şahin marka hazır mantı sağolsun çocukla nasıl yapılır osagol canımmm benim hoşbuldumm daveti atlatıp rahatlamışşsım merak ettim tatlım yüsük çorbasının hamurunu yüzüklerini kendin mi yaptın öyleyse maşallah helal olsun valla
Canım senin nick'l ml değiştiSonuna kadar katılıyorum canım ♥
AynenCanım senin nick'l ml değişti
Güzel olmuş memnun oldum bende fulyaAynenn ve s yer değiştirdi sadece Adım Gökçen, neden n başta s sonda dedim öyle değiştireyim dedim
Ben de çok çok memnun oldumGüzel olmuş memnun oldum bende fulya
aynen bunun bagırsaklae arıza ishal falan da olur 3 gün falan yapmıyor sonra hep suöu kolay gecse bariBence dis geliyor.. off bide sicak ya memede uyutmaya calisiuorum bende yapis yapis ter ikinizide exiyet
ay onu atlamışım canım o olmazsa olmazBen direk spor ayakkabı. Kendimi pek bi bakımsız hissettim.
dahil hatta bu ugraş sonucu hiç uyumayanlar var onlar bile dahilGünaydın
Yarım saat uyutmaya uğraşıp yirmi dakika uyuması da sevdaya dahil miydi arkadaşlar?
Masallah masallah ❤❤ benimki asla kendi uyumadi.. 3saat araliksiz doner cigliklar atar vurur eder yok cin gibi mubarekdarisi bizlere Yarabbim ❤
darısı bizimkilere cooook aminnn maşallah kuzuya bu arada bizimkilerin ayarı bir canım bir de S Sevimlipanduf un Güneş kızı daha bizimki 5 günlükken kuvözde kalırlken hepşire dedi bu hep ilgi istiyor hepsini bıraktık onla ilhileniyoruz diye paso aglıyordu beyfendi101 kere yok valla ben koyuyorum beşiğe konuşuyor bağırıo uyku arkadaşı battaniye ne bulursa ağzına sokup oyun oynuyor ama uyumak mi asla uyku hariç herşeyi yapıyor işte beşikte dönüyor sirtustu yüzüstü vs. Seninki yatkin bir bebek maşallah alisti da inşallah düzen elbet bozulur dis hastalık kalabalik vs ama eskiye döner mutlaka ❤
Bende öyleydim 4 yıldır da, geçen görünce dayanamadımbide maşallah diyeyim dilimi ısırayım büyük oğlum çok uslu benim, akran gibi takılıyoruz genelde inadı tutmadıkça. Beni dün küçük daha çok yordu, uyuyamadıKça hırçınlaştı
Kız ama özlemişim valla, yürüyüşüm bile değişti
maşallah paşana canım iyi yapmışsın insan arada böyle değilşmler istiyor benim küçük de fena büyükten bezen anlayış gösteriyır ama bazen onun da damarı tuttu mu şaban misali 3 ümüz birden aglıyoruzDün waffle yemeye gittik söylemesi ayıp, babası yedikçe kayra bakıyor çatAlı takip ediyor ağzını açıyor , babası tutturdu tadına baktıralım diyor. Dedim ne diyorsun sen çikolata sonuçta vıcık vıcık.. ozaman bidaha önünde yemeyelim baksana nasıl canı çekiyor diyorya cahil bi insan olsa neyse dicem, o bile böyle diyorsa yazın büyüklerin yanında vay halimize . Allahtan yavaş yavaş ek GıdayA geçiyoruz
beşige koyar koymaz kopuyor kıyamet adamı günlerdir pusette uyutup beşige koyuyorum o da uyanmazsa o andaBenimkini ben 3 gun bıraksam beşiğine gene kendi uyumazbi kaç defa oyun halısında yorgunluktan bayılarak uyudu bi o
aynen kuzum bebekle mantı falan cok zor ben de hazırla yapıyorum yogurtlusunu da dene bak o da güzel oluyor nohut et veya tavuk da ekleyebilirsinSagol bir tanem yok kuzum yaa Şahin marka hazır mantı sağolsun çocukla nasıl yapılır o
Benim oğlan 28 Aralık doğumlu üçer gün kuralı ile tattirma yapıyorum elma, yoğurt,kabak denedik bugün havuç başlıyoruzkizlar merhaba ocak 14 dogumlu kızım. Ek gıdaya başlayan oldu mu
Kızlar bebişlerinize gelen takıları neler yaptınız bebeğe hesap mı açsam ne yapsam bilemedim, hiç dokunmadım ben altınları hatta zarfta para bile koyan oldu onlarda duruyor bi de evde duruyorlar ben sevmiyorum oyle eve durmasını fazla bişey yok ama yine işte korkuyor insan
Kuzum bizim para biriktirdiğimiz altin hesabi var oraya attik, durdukca değerlenir, ve dedigin gibi omuzda koybumda uyurdu simdi nerdeeeMesela benim kızım emerek uyuyor ve ben memnunum bu durumdan gece uyandığında yeniden beni istemiyor onda sorunumuz yok açılmadığı surece ama uykuya mutlaka kucağımda geçmek istiyor bundan rahatsız olanlarda vardır ama ben her durumda şükrediyorum çok şükür ki sütüm var, çok şükür ki kucağım boş değil bebeğim var, çok şükür ki emmeyi bırakmadı(bi ara bayağı emmemişti), ilk doğduğu zamanlarda da yine omzunda pişpişle uyur yerine koyunca uyanırdı bende saatlerce uyanmasın diye omzumda uyuturdum kuş gibi uyurdu oramda kıpırdamazdım 45-46 cm 2 kilo civarı kuş ☀Özledim bile oyle uyumasını şimdiden koklaya koklaya sıcacık uyudu bütün kış, zaman geçiyor büyüyor şimdi bağlasam omzuma gene uyumaz oramda ve dediğin gibi gene zaman geçecek ve başka başka huylar alışkanlıklar edinecekler bende zorlama taraftarı değilim hele ki ağlatarak öğrenilmiş çaresizliğe itip çocuk halsizlikten uyuyor ya çok üzülüyorum, çünkü hepsinin zamanı var 2 gun öncesinde kundağı bırakmıyor napcam yazdım 2gun sonra da kundakla uyumadı açtım hemen uykuya daldı, dönmüyor dedim 5. Ayının ilk sabahı dönmeye başladı şimdi tutamıyoruz bile
Hangi kafayla o sekil yapmistinAynenn ve s yer değiştirdi sadece Adım Gökçen, neden n başta s sonda dedim öyle değiştireyim dedim
Muhtemelen çok uykusuz olduğum bir zamanHangi kafayla o sekil yapmistinbu arada adin nekadarda guzel cok asilsiniz bayan
Altin hesabi derken bende reklam olmasin ama denizbanktan gram altin aldim altin hesabiyla bu farklimi ??Kuzum bizim para biriktirdiğimiz altin hesabi var oraya attik, durdukca değerlenir, ve dedigin gibi omuzda koybumda uyurdu simdi nerdeee
Ya ben nedense kızımın takılarını kendi paramıza karıştırmak istemedim onun ihtiyaçları için kullanalım istiyorum Ya da büyük bir bilezik yaptırayım o Altınları ileride bişeyine lazım olur belki, çok özledim kız her fotoğrafımız oyle omzumda uyumasıylaydı elini de yanağının altına koyardı, boşverin eğitimi falan anı yaşayalım ve bol bol bebek kokularını içimize çekelimKuzum bizim para biriktirdiğimiz altin hesabi var oraya attik, durdukca değerlenir, ve dedigin gibi omuzda koybumda uyurdu simdi nerdeee
Yaa yerim ben bunu gülmeden edemem ki o parmaklıkların ardından bakarkenBesigine bıraktım 45dk çaba sonucu. Video paylaşamiyorum ama anlarsınız durumları benim kız da böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?