2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Banka kasası en mantıklısı bence..

Sizin atak mi başladı biz yeni çıktık zor 15 -20 gündü
bilmiyorum ki o atak zamanlarını pek takip edemiyorum canım olabilir ama

Deneyeceğim Antep sofrası çok güzeldir komşumuz Antepli idi bayılırım yemeklerine sende Allah bilir neler neler dokturuyorsundur
[/QUOTE]
evet canım kendimize has yemeğimiz farklı tatlarımız çoktur çocuklqrdan genelde ben kolay şeyler yapıyorum bizim yemekler daha zahmetli ve agır oluyor birgün misafirim ol sana da döktüreyim canım

Banka kasası en mantıklısı bence..
S Sevimlipanduf Gerçi evde tutmadan aynen bırakmak adına söyledim bunu yatırım uzmanı değilim sonuçta ama ev tehlikeli oluyor sadece mal için değil böyle korkunç bi haber okumuştm o yüzden evde hırsız çekebilecek hiç bişey bulundurmuyoruz. Devir öyle bi devir ki girip bişey bulamayınca ev sahibine de zarar veriyorlar artık

Bi de biz sürekli evde olmuyoruz ya da eşim gidiyor ben kalıyorum falan o yüzden de evde bişey kalmasın bilezik yaptırayım anneme vereyim annemler hem evden bi yere gitmezler hem orası daha Güvenli geliyor bana

Ayy ben sevmem şıkır şıkır bilezik bi kına gecemde bi de nikahımda eve gelene kadar taktım annemlerde bıraktım bileziklerimi kendi evime getirmedim bile ama şey olabilir Trabzon hasırı bileklik gibi duruyor belki düğünlerde falan ondan takabilirim bi onlara bakayım, bizim de şahsi arabamız yok iş yerinin arabasını kullanıyoruz işimizi görüyor şimdilik bizim önceliğimiz ev almak ama bu devirde biraz imkansız gibi

Cok sukur evimiz var bizimde kuzum kp ustune gerci suan ama alirken oyle yapmislar , iyi kotu eksikleri fln var ama cok sukur diyorum kiramiz yok yinede bende calisirken ayni hasir gorunumlu bilezik almistim babamin ihtiyaci oldu saattim ona verdim 1 ay bile takamadim cok severim ben suan hasir olanlar cok hosumagidiyo boyle cicekli bocekli bilezik sevmem eski tip

Biz işte sıfırdan halletmeye çalışıyoruz ne ev ne araba hiç bişeyimiz yok aileden de kalmayınca bişey, çok şükür eşimin maaşı yetiyor zorlanmıyoruz ama kenara da koyamıyoruz geldiği kadar gidiyor da düğünündeki takılarıma hiç dokunmadık zaten o takılarda benim birikimimin ve abimlerin annemlerin taktığı bilezikler, eşimin tarafından Arkadaşları geldi bi kaç altın onlar taktı onun dışında bişey takan olmadı, biz o takıları ve parayı direk annemlerde bırakıp evimize gelince babam kendi adına hesabına yatırdı eşimde hiç o para varmış gibi düşünmez hep o para zaten senin benim bi katkım yok der, üzerine bir lira koymadık bir lira da harcamadık altın hesabında durur oyle, eşya borcumuz falan da olmadı evlendikten sonra, o hasırlar da pahalıdır evdekiler yeter mi bilmiyorum bi bakayım ben onlara

Ay cok sevindim canim bizimki 2.kanda yuksekti yine burdakicocuk doktorudan fikir aldim bana buyuk ihtimal sende de karacger enzimlerinde problem var dedi sonuclar genetikgibi duruyo dedi , olma ihtimali cok yuksem sivilce el ayak egzama yaralar cokoluyorsu bende baktircam diip hep ertelemistim seninki duzelirse onunda duzelir dedi kalp fln tetiklicek kdr yukseklik yok cok sukurki , e vit beslen demisti, sanirim artik yavasliyo kilo alimi bixim bile yavasladi bakiyorum 13 unden beri 400 gram almis gozukuyo kendi tartimda da arrik böyle hadi hayirli olsun bakalim

Tee ben alirken hafiflerindenalmistim altin firlamadan 4750 mi neydi simdi ucmustur buyuk ihtimal ne kdr var bilemem de cok sukur ya bugunumuze bizde insallah araba icin ugrasiyoruz olursa hep yatirim bunlar esim biraz tutumludur yani biriktircem derse 3 5 atar kenariya saglik vs sorunumuz olmadigi surece tabiki askerlik girmemeyydi araya belki suan vardi arabamiz bedelli yakti bizi neyse yirttik yine suan 30 bin oldu

Kizlar iyi bir fırın temizleyici varmi ben bulamiyorm hic uzerinde fırın temizleyici mi yazıyor yoksa yagcoZ mu kullaniyorsunuz cocuktan once hic batirmzdım fırın sıcakken silerdim batmiyordu şimdi fırın kapatabildime sukrediyorum haliyke hep yag oldu siyah kekeler olustu ne tavsiye edersiniz

Evde kaba taslak oyle hesapladığım kadarıyla 6 bin civarında altın var yeterse alırım annemlerin oraya gidince ama bir ömür güneşimin bu derim ben kullanırım kullanırım evlenirken ona veririm valla bizim elimizdeki de ev peşinatı yapsak yetmiyor oyle durup duruyor işte, tabiki her halimize şükür

Ben yağçöz ile siliyorum canım clitbang yağçözücü işimi görüyor

Çok şükür canım 3.kandı bu gerekmedikçe ateş düşürücü ağrı kesici verme o da tetiklermiş daha korunması yok dedi. Enginar,brokoli, çorbana pancar suyu iyi gelirmiş canım dene istersen

Highgenic fırın temizleyici kullanıyorum memnunum ben A101 lerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…