Açıp kapatio bir deYaa yerim ben bunu gülmeden edemem ki o parmaklıkların ardından bakarkengit ya ısır sev hırpala ohh mis
Uyutma çabasında insan geriliyor hem yorgunsun dinlenmek istiyorsun ama benimki de sabah 7 den beri 30 dk uyudu sadeceAçıp kapatio bir debana geldiler ama uyutma çabası dolayısı ile Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.
Heeeehehehe cok guldumBesigine bıraktım 45dk çaba sonucu. Video paylaşamiyorum ama anlarsınız durumları benim kız da böyle işte
Ay yerim ya nasıl da bakıyorBesigine bıraktım 45dk çaba sonucu. Video paylaşamiyorum ama anlarsınız durumları benim kız da böyle işte
Ben hepsini birleştirip tek bilezik yaptım canım. Tek tek saklaması daha zor olur diyeYa ben nedense kızımın takılarını kendi paramıza karıştırmak istemedim onun ihtiyaçları için kullanalım istiyorum Ya da büyük bir bilezik yaptırayım o Altınları ileride bişeyine lazım olur belki, çok özledim kız her fotoğrafımız oyle omzumda uyumasıylaydı elini de yanağının altına koyardı, boşverin eğitimi falan anı yaşayalım ve bol bol bebek kokularını içimize çekelim
Ya ama bu cookk tatli ya masallahBesigine bıraktım 45dk çaba sonucu. Video paylaşamiyorum ama anlarsınız durumları benim kız da böyle işte
Altin hesabi aciyosun yatirdigin paraya gore hem gram olarak hemde para olarak gosteriyo, makas farklari al satta en hesaplsi turkiye finans , diger bankalar cok komisyon aliyor gram uzerinden yani ceyrek degil kuzumAltin hesabi derken bende reklam olmasin ama denizbanktan gram altin aldim altin hesabiyla bu farklimi ??
Bu arada cok zarardayiz dolar altin euro aldik bende hayatta sans yok milletin kaderiyle oynadim
[/QUOTE]aynen bunun bagırsaklae arıza ishal falan da olur 3 gün falan yapmıyor sonra hep suöu kolay gecse bari
ay onu atlamışım canım o olmazsa olmaz
dahil hatta bu ugraş sonucu hiç uyumayanlar var onlar bile dahil
darısı bizimkilere cooook aminnn maşallah kuzuya bu arada bizimkilerin ayarı bir canım bir de S Sevimlipanduf un Güneş kızı daha bizimki 5 günlükken kuvözde kalırlken hepşire dedi bu hep ilgi istiyor hepsini bıraktık onla ilhileniyoruz diye paso aglıyordu beyfendi
maşallah paşana canım iyi yapmışsın insan arada böyle değilşmler istiyor benim küçük de fena büyükten bezen anlayış gösteriyır ama bazen onun da damarı tuttu mu şaban misali 3 ümüz birden aglıyoruzbiz de eşimin memleketine gidcez bayramda kesin tıkıştırcaklar kuzumun agıznq bişeyler
beşige koyar koymaz kopuyor kıyamet adamı günlerdir pusette uyutup beşige koyuyorum o da uyanmazsa o anda
aynen kuzum bebekle mantı falan cok zor ben de hazırla yapıyorum yogurtlusunu da dene bak o da güzel oluyor nohut et veya tavuk da ekleyebilirsin
Kuzum biz insallah araba almayi planliyoruz ondan ne var ne yok hepsi ayni hesaba attik benim dogum parasini vs. Ama boyle bi durum olmasaydi bilezik yapacaktım sende oyle yap ben takmasini cok severim meselaYa ben nedense kızımın takılarını kendi paramıza karıştırmak istemedim onun ihtiyaçları için kullanalım istiyorum Ya da büyük bir bilezik yaptırayım o Altınları ileride bişeyine lazım olur belki, çok özledim kız her fotoğrafımız oyle omzumda uyumasıylaydı elini de yanağının altına koyardı, boşverin eğitimi falan anı yaşayalım ve bol bol bebek kokularını içimize çekelim
Heh iste bizimkide ondan al sat olarak orn 1 g fiyatta 252 gibi gosteriyor ozaman ayni seyden bahsetmisiz birde portfoyler vardi dedim borsa isine de bir el atayimAltin hesabi aciyosun yatirdigin paraya gore hem gram olarak hemde para olarak gosteriyo, makas farklari al satta en hesaplsi turkiye finans , diger bankalar cok komisyon aliyor gram uzerinden yani ceyrek degil kuzum
Senle komşu olsaydık ne iyi olurduUyutma çabasında insan geriliyor hem yorgunsun dinlenmek istiyorsun ama benimki de sabah 7 den beri 30 dk uyudu sadece
Besigine bıraktım 45dk çaba sonucu. Video paylaşamiyorum ama anlarsınız durumları benim kız da böyle işte
2 hafta yi geçti yüzünü ben örtuyorum o açıyor battaniye bile atıyorum komple onu da indiriyor yaramaz bu çok fenaAy yerim ya nasıl da bakıyorYorganı da kapmış Yüzünü kapatınca açabiliyor mu? Benim saf kızımın gözleri bile kapanınca nefes alamıyor ne alaka bilmem geçen bandanası düşmüş gözleri kapanmış boğulur gibi çırpınıyordu
Çok fena bu yeni nesil hep folik asit yüzünden bence bir daha içmeyecegimbsebse bizim kuzular aynı şekerim kesinle kendiliğinden uyumuyor geçen koydum yatağına örtüyü başina dolamis gitmesem Allah korusun havasız kalacak
Sizin atak mi başladı biz yeni çıktık zor 15 -20 gündükusmasın diye emziirdikten sonra dik tuta tuta benim oğlan çok pis kucal bagımlısı oldu abartısız sırtı yer görsün istemiyor koparıyor yaygarayı hiç uyumuyor da kaç gündür dişten şüpheleniyorım hem aglak hem kucak delisi hem uyumuyorhergün basım agrıyor artık
Gün günü tutmuyor bigun aglayip duruyor ertesi gün kendi kendine konuşuyor ses çıkarıyor oyalaniyor ama yalnız kaldığı an çok uzarsa mutlaka biri gelsin diye aglıyorYa ama bu cookk tatli ya masallah
Delirtiyorlar insani o aşamada ama su sebeklige bak
Seninkisi uyanik kaldiginda miz miz mi yoksa kendi halinde takiliyor mu
Borsa daha riskli ya sen bosver sansin yaver gitmez flnHeh iste bizimkide ondan al sat olarak orn 1 g fiyatta 252 gibi gosteriyor ozaman ayni seyden bahsetmisiz birde portfoyler vardi dedim borsa isine de bir el atayimsonra bosverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?