2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Açıp kapatio bir de bana geldiler ama uyutma çabası dolayısı ile Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.
Uyutma çabasında insan geriliyor hem yorgunsun dinlenmek istiyorsun ama benimki de sabah 7 den beri 30 dk uyudu sadece

Besigine bıraktım 45dk çaba sonucu. Video paylaşamiyorum ama anlarsınız durumları benim kız da böyle işte
Ay yerim ya nasıl da bakıyor Yorganı da kapmış Yüzünü kapatınca açabiliyor mu? Benim saf kızımın gözleri bile kapanınca nefes alamıyor ne alaka bilmem geçen bandanası düşmüş gözleri kapanmış boğulur gibi çırpınıyordu

Ben hepsini birleştirip tek bilezik yaptım canım. Tek tek saklaması daha zor olur diye Bankada kasan varsa oraya bırakabilirsin benim kendi değerli eşyalarım da bankada kasada evde bırakmıyorum hiç

S Sevimlipanduf benim oğluma gelenleri kasada saklıyorum büyük oğlanin takilarida öyle büyüdüklerinde evlenirken inşallah onlara vereceğim

İki oglanada altın hesabına dayalı bireysel emeklilik yaptırdım

Besigine bıraktım 45dk çaba sonucu. Video paylaşamiyorum ama anlarsınız durumları benim kız da böyle işte
Ya ama bu cookk tatli ya masallah
Delirtiyorlar insani o aşamada ama su sebeklige bak
Seninkisi uyanik kaldiginda miz miz mi yoksa kendi halinde takiliyor mu

Altin hesabi derken bende reklam olmasin ama denizbanktan gram altin aldim altin hesabiyla bu farklimi ??
Bu arada cok zarardayiz dolar altin euro aldik bende hayatta sans yok milletin kaderiyle oynadim
Altin hesabi aciyosun yatirdigin paraya gore hem gram olarak hemde para olarak gosteriyo, makas farklari al satta en hesaplsi turkiye finans , diger bankalar cok komisyon aliyor gram uzerinden yani ceyrek degil kuzum

[/QUOTE]

Deneyeceğim Antep sofrası çok güzeldir komşumuz Antepli idi bayılırım yemeklerine sende Allah bilir neler neler dokturuyorsundur

Kuzum biz insallah araba almayi planliyoruz ondan ne var ne yok hepsi ayni hesaba attik benim dogum parasini vs. Ama boyle bi durum olmasaydi bilezik yapacaktım sende oyle yap ben takmasini cok severim mesela ama yok ki takak valla mis gibiydi o anlarin kıymetini bilmeklazimmis , eskiden memeden ayrilmazdi saatlerce simdi 5 dk dan sonra isiriyo uzatiyo oynamaya basliyo mincikliyo buyuyolar valla

Altin hesabi aciyosun yatirdigin paraya gore hem gram olarak hemde para olarak gosteriyo, makas farklari al satta en hesaplsi turkiye finans , diger bankalar cok komisyon aliyor gram uzerinden yani ceyrek degil kuzum
Heh iste bizimkide ondan al sat olarak orn 1 g fiyatta 252 gibi gosteriyor ozaman ayni seyden bahsetmisiz birde portfoyler vardi dedim borsa isine de bir el atayim sonra bosverdim

2 hafta yi geçti yüzünü ben örtuyorum o açıyor battaniye bile atıyorum komple onu da indiriyor yaramaz bu çok fena

Sizin atak mi başladı biz yeni çıktık zor 15 -20 gündü

Ya ama bu cookk tatli ya masallah
Delirtiyorlar insani o aşamada ama su sebeklige bak
Seninkisi uyanik kaldiginda miz miz mi yoksa kendi halinde takiliyor mu
Gün günü tutmuyor bigun aglayip duruyor ertesi gün kendi kendine konuşuyor ses çıkarıyor oyalaniyor ama yalnız kaldığı an çok uzarsa mutlaka biri gelsin diye aglıyor Hepsine maşallah çok şirin ve zor lar❤

Heh iste bizimkide ondan al sat olarak orn 1 g fiyatta 252 gibi gosteriyor ozaman ayni seyden bahsetmisiz birde portfoyler vardi dedim borsa isine de bir el atayim sonra bosverdim
Borsa daha riskli ya sen bosver sansin yaver gitmez fln biz oyle al sat yapalim diye degilde biriktirelim kalsin heo diye oteki turlu cekiyon aliyon birikmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…