- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
İki senedir highgenic ariyorum ocak temizleyici buldum kopuklu guzel gel gelelim fırın bulamadimHighgenic fırın temizleyici kullanıyorum memnunum ben A101 lerde var
Aynen bak guzel fikirEvde kaba taslak oyle hesapladığım kadarıyla 6 bin civarında altın var yeterse alırım annemlerin oraya gidince ama bir ömür güneşimin bu derim ben kullanırım kullanırım evlenirken ona veririmvalla bizim elimizdeki de ev peşinatı yapsak yetmiyor oyle durup duruyor işte, tabiki her halimize şükür
Hepside yemedigim seyler yesillikle pek aram yok ama yerim yani hic problem değilpeynir yogurt nasi yemiyorsam onuda yerim oğluma iyi gelsin yeterkiÇok şükür canım 3.kandı bu gerekmedikçe ateş düşürücü ağrı kesici verme o da tetiklermiş daha korunması yok dedi. Enginar,brokoli, çorbana pancar suyu iyi gelirmiş canım dene istersen
2. Ay asisiyla aynıymış. Bir verem yapilmiyor o kadar. 2. Ayda durumu nasilsa oyle olur sankiKizlar hepiniz neredeyse 4.ay aşılarınızı oldunuz yaron oglum sa olacak arti rota , ve isyerinin iftari var sizce dururmu cok asiri huysuzlaniyolarmi
Bizimki ası gunu full uyudu ertesi gun huzursuzdu buyuk ihtimal asıyla alakasi yoktu huzursuzlugunun herzamanki haliKizlar hepiniz neredeyse 4.ay aşılarınızı oldunuz yaron oglum sa olacak arti rota , ve isyerinin iftari var sizce dururmu cok asiri huysuzlaniyolarmi
Bizim hiç sıkıntı olmadı canım çok şükür, durgunlaştı hatta.. rotayla aynı gün olunca bilemiyorum ama biz 3-4 gün arayla yaptırdıkKizlar hepiniz neredeyse 4.ay aşılarınızı oldunuz yaron oglum sa olacak arti rota , ve isyerinin iftari var sizce dururmu cok asiri huysuzlaniyolarmi
Biz ikisini farklı zamanlarda olduk rotada huzursuzluk oldu biraz 4. Ay aşılarıda uyku yaptı canlı olmadığı için ateş yapmaz demişlerdi ama aşıyla mı alakalı bilmiyorumda akşam 37 oldu normalde 36.3 oluyor calpol vermiştim ben. . Genel anlamda iyi geçti ama..Kizlar hepiniz neredeyse 4.ay aşılarınızı oldunuz yaron oglum sa olacak arti rota , ve isyerinin iftari var sizce dururmu cok asiri huysuzlaniyolarmi
Yolculuk nereye tatilemk memleket falan mi cnmÇok yoruldum ya 2 gündür valiz hazırlamaktan beynim sulandı resmenhala da bişeyler eksik sanki
Kizhasir satarken zarar cok olmuyormu ?Tee ben alirken hafiflerindenalmistim altin firlamadan 4750 mi neydi simdi ucmustur buyuk ihtimal ne kdr var bilemem decok sukur ya bugunumuze bizde insallah araba icin ugrasiyoruz olursa hep yatirim bunlar esim biraz tutumludur yani biriktircem derse 3 5 atar kenariya saglik vs sorunumuz olmadigi surece tabiki askerlik girmemeyydi araya belki suan vardi arabamiz bedelli yakti bizi neyse yirttik yine suan 30 bin oldu
22 ayar alırsan olmuyor canım normal altın gr ne kadarsa ondan satılır, 14 ayarsa zarar edilirKizhasir satarken zarar cok olmuyormu ?
O valizler hiç tam olmaz zaten bir eksik mutlaka olurda lazım olana kadar ne olduğu bir türlü anlaşılmazÇok yoruldum ya 2 gündür valiz hazırlamaktan beynim sulandı resmenhala da bişeyler eksik sanki
Hic heveslenmim bi bok alamayiz22 ayar alırsan olmuyor canım normal altın gr ne kadarsa ondan satılır, 14 ayarsa zarar edilir
Kuzum ben alirken bozdursam iscilik dusuyodu 100 kusur cok bisey degil 22 ayarda beninki hasir gorunmlu bilezikti orgubilezik gibi , trabzon hasiri dusuyo cok, zaten satmayop bi aydaha beklesem 5 binlik bilezik 9 bine fln cikiyodu altının biansa firladigu dönemKizhasir satarken zarar cok olmuyormu ?
2. Ay asisiyla aynıymış. Bir verem yapilmiyor o kadar. 2. Ayda durumu nasilsa oyle olur sanki
Bizimki ası gunu full uyudu ertesi gun huzursuzdu buyuk ihtimal asıyla alakasi yoktu huzursuzlugunun herzamanki hali
Bizim hiç sıkıntı olmadı canım çok şükür, durgunlaştı hatta.. rotayla aynı gün olunca bilemiyorum ama biz 3-4 gün arayla yaptırdık
Sagolun kizlar ben yanima ates olcerimle calpolu aliim yukselirse dayarım hemen artik napiimBiz ikisini farklı zamanlarda olduk rotada huzursuzluk oldu biraz 4. Ay aşılarıda uyku yaptı canlı olmadığı için ateş yapmaz demişlerdi ama aşıyla mı alakalı bilmiyorumda akşam 37 oldu normalde 36.3 oluyor calpol vermiştim ben. . Genel anlamda iyi geçti ama..
İki senedir highgenic ariyorum ocak temizleyici buldum kopuklu guzel gel gelelim fırın bulamadim
Kizlar hepiniz neredeyse 4.ay aşılarınızı oldunuz yaron oglum sa olacak arti rota , ve isyerinin iftari var sizce dururmu cok asiri huysuzlaniyolarmi
Canım ben amway kullandım. Benim fırınımda çıkaramadığım ne kadar leke varsa dakikasında çıkardı.Kizlar iyi bir fırın temizleyici varmi ben bulamiyorm hic uzerinde fırın temizleyici mi yazıyor yoksa yagcoZ mu kullaniyorsunuz cocuktan once hic batirmzdım fırın sıcakken silerdim batmiyordu şimdi fırın kapatabildime sukrediyorum haliyke hep yag oldu siyah kekeler olustu ne tavsiye edersiniz
Benim 37.5 oldu en fazla ama yinede vermiştimcok sicak gelmişti bana ve biraz fazla ilgi istenisti koydugun yerde durmuyodu kucaktaydi hep 2 3 gun valla biz gecikmeli oluyoruz asilarimizi hep birdeBiz de yarın olucaz cuma idi günü yolculuk var diye bir gün öncesine aldık. Ben öncesi calpol vereceğim 2.ay aşısı ateşli geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?