2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen bak guzel fikir tabi canim sukur valla en degerli servetim esim ve çocuğum şuan

Çok şükür canım 3.kandı bu gerekmedikçe ateş düşürücü ağrı kesici verme o da tetiklermiş daha korunması yok dedi. Enginar,brokoli, çorbana pancar suyu iyi gelirmiş canım dene istersen
Hepside yemedigim seyler yesillikle pek aram yok ama yerim yani hic problem değilpeynir yogurt nasi yemiyorsam onuda yerim oğluma iyi gelsin yeterki isin ilginc yani sut ve sut urunlerini kesince cildim duzelmeye basladi

Kizlar hepiniz neredeyse 4.ay aşılarınızı oldunuz yaron oglum sa olacak arti rota , ve isyerinin iftari var sizce dururmu cok asiri huysuzlaniyolarmi
Bizimki ası gunu full uyudu ertesi gun huzursuzdu buyuk ihtimal asıyla alakasi yoktu huzursuzlugunun herzamanki hali

Kizlar hepiniz neredeyse 4.ay aşılarınızı oldunuz yaron oglum sa olacak arti rota , ve isyerinin iftari var sizce dururmu cok asiri huysuzlaniyolarmi
Bizim hiç sıkıntı olmadı canım çok şükür, durgunlaştı hatta.. rotayla aynı gün olunca bilemiyorum ama biz 3-4 gün arayla yaptırdık

Biz ikisini farklı zamanlarda olduk rotada huzursuzluk oldu biraz 4. Ay aşılarıda uyku yaptı canlı olmadığı için ateş yapmaz demişlerdi ama aşıyla mı alakalı bilmiyorumda akşam 37 oldu normalde 36.3 oluyor calpol vermiştim ben. . Genel anlamda iyi geçti ama..

Kizhasir satarken zarar cok olmuyormu ?

Kizhasir satarken zarar cok olmuyormu ?
Kuzum ben alirken bozdursam iscilik dusuyodu 100 kusur cok bisey degil 22 ayarda beninki hasir gorunmlu bilezikti orgubilezik gibi , trabzon hasiri dusuyo cok, zaten satmayop bi aydaha beklesem 5 binlik bilezik 9 bine fln cikiyodu altının biansa firladigu dönem

2. Ay asisiyla aynıymış. Bir verem yapilmiyor o kadar. 2. Ayda durumu nasilsa oyle olur sanki
Bizimki ası gunu full uyudu ertesi gun huzursuzdu buyuk ihtimal asıyla alakasi yoktu huzursuzlugunun herzamanki hali
Bizim hiç sıkıntı olmadı canım çok şükür, durgunlaştı hatta.. rotayla aynı gün olunca bilemiyorum ama biz 3-4 gün arayla yaptırdık
Sagolun kizlar ben yanima ates olcerimle calpolu aliim yukselirse dayarım hemen artik napiim

Canım ben amway kullandım. Benim fırınımda çıkaramadığım ne kadar leke varsa dakikasında çıkardı.

Biz de yarın olucaz cuma idi günü yolculuk var diye bir gün öncesine aldık. Ben öncesi calpol vereceğim 2.ay aşısı ateşli geçti
Benim 37.5 oldu en fazla ama yinede vermiştimcok sicak gelmişti bana ve biraz fazla ilgi istenisti koydugun yerde durmuyodu kucaktaydi hep 2 3 gun valla biz gecikmeli oluyoruz asilarimizi hep birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…